Written by Bella | November 22nd, 2016

Meskipun pelakon Dira Abu Zahar dan pengarah Helmi Yusof sudah bercerai, mereka berdua nampaknya masih mengekalkan hubungan baik dan meraikan hari jadi anak Dira, Anggun  pada hujung minggu lepas.

Majlis sambutan hari jadi Anggun cukup meriah sekali dengan tema Suicide Squad.

Dira dan Helmi kelihatan cukup mesra sekali dan seakan tidak mempunyai masalah ketika majlis berkenaan berlangsung.

Berikut kami sertakan lagi foto mesra Dira, Helmi dan Anggun dengan membaca entri ini sepenuhnya.

28 responses to (6 FOTO) Dira Abu Zahar & Helmi Yusof Mesra Ketika Sambutan Hari Jadi Anak

  1. Pekerja Gomen says:

    Bagus ex-husband dira ni..
    Padahal tu bukan anak kandung dia pun..
    Anak tiri je… tp dia dh anggap mcm anak sendiri.

    68

    0
  2. Aida Musa says:

    happy birthday adik! .. theme mekap kenapa mcm tu cayang hehe .. aduhh naya budak

    13

    0
  3. yna says:

    ayah kandung nye mane?

    4

    0
  4. . says:

    Tahun depan pakai tema putri pula ya dik…sian dik.hari jadi kot.

    39

    0
    • Anonymous says:

      haha rasa kelakar plak komen awak..Selamat hari jadi adik:)

      6

      0
    • Anonymous says:

      Biar la nk tema ape pon….ntah tu pilihan die…xyh la nk typical sgt anak perempuan mesti kene tema princess…boringgggggg

      16

      1
      • Anonymous says:

        Betoiii… Aku sokong!

        2

        0
      • Biskut says:

        kan..aku stuju sgt. mcm anak pompuan aku punya bday bln lpas. aku n daddy dia sepakat dh belikan dia toy car. ade plak uncle n aunty dia ni p beli toy bike pulak. so ade la sora2 sumbang kate..kenapa la belikan budak pompuan bnda cmtu? kan mainan budak laki tu? dlm pikiran aku ni..eh ye ker mainan budak laki jer? abis tu kt dh besau ni pompuan takleh bw keta juga ker? laki jer leh bw?

        11

        0
  5. Alia says:

    Dira ni yg bermasalah.tapi ayah kandung budak tu tak dirapatkan pulak .sbb tu 2 kali kahwin tak juga bahagia.

    1

    10
  6. ceritabenar says:

    ewah.. laki ni bagi plak kau datang birthday anak kau padehal bukan anak sendiri. bapak sebenar budak ni siap di haram kan jumpe lagi.

    4

    2
  7. Anonymous says:

    Bapak kandung tk mau dtg tkkan nk paksa mcm gak dgn aidil tu takut bini

    4

    1
  8. Anonymous says:

    Kadang aku tgok muka anggun ni, naik kesian pulakk. Haih ntah lahh. Anyway, happy birthday anggun. Lantaklah mak ayah kau perangai mcm mne pun, semoga kau jadi anak y berguna dan solehah.

    8

    0
  9. Mat Ronggeng says:

    Make up anak dia dah macam orang sakit or macam drug addict. Buat TerKOJUT orang…haiisshhh…

    14

    0
  10. kak piah says:

    Buruk giler laki minah ni, langsung aku tak naik nafsu tengok muka mamat ni

    0

    4
  11. Anonymous says:

    gambar no 2 tu macam berlaga dahi kan…kikiki

    2

    1
  12. Anonymous says:

    nape muka ank dia d wat make up cam tu..dh mcm org sakit nk tunggu ajal je..ap pn..slmt hri lahir ye dik..bapak sbnr bdk ni d tukar milin ngan sherry merlis..y si dira ni ambik bekas tunang nasha aziz kot..klau x silap la..nk thu x..masa hri ahad hri tu trkejut gile tengok muka nasha aziz kat rncngan jln2 cri mkn….pesal jadi cam tu..buruk gile..terlebih botok ke ap..kn cantik wajah dia y dlu..sape sokong sy..sila like…kih…kihhh

    6

    0
  13. Gaban Meraban says:

    Happy birthday girl..

    Btw, aku rasa tema tu mcm kurang sesuai utk party kanak2.. sbb banyak elemen yang negatif daripada positif (even dalam watak2 movie tu sndiri). Jiwa kanak2 ni masih bersih.. adalah lebih baik diterapkan unsur2 yang lebih ‘putih’, bukan something yang ‘haywire’.. (if only u get what i mean..)
    Memang ia sekadar tema semata2 tapi subconsciously ada kesannya pada perkembangan psikologi budak2.. so, mak bapak pls jangan syok sndiri deh~!!

    17

    0
    • fifizafa says:

      setuju. bkn pemikiran kita kolot, tapi rasa mcm xsesuai. pisau tercucuk di kepala?
      Tema Suicide ? ish ish

      9

      1
    • Anonymous says:

      ko neh mesti kemaruk nak sambut besday dulu tp xdapatkan.
      ok je..sok dia dh besar tengok gmabar2 tu..mesti dia senyum je.
      hidup jgn nak sedihhh sgt!
      abes nak theme princesess je ke..sok besar kejar anak raja, mata duitan..boleh gitu?
      dh ko pk negatif, jd la negatifff..

      3

      3
  14. makdara says:

    adoi tema pun. rupa anak dah mcm org sakit setahun. tak sanggup aku nk bergambar mcm gmbr last tu dgn anak aku. kesian anaknya

    5

    0
  15. makEnon says:

    Entah-entah anak dia yang nak tema tu??? Tau lah budak-budak kalau dorang nak tu, dorang nak jgk. Mgkn parents ikut kehendak anak-anak je. Cuba positive sikit korang ni ish

    0

    0