Written by AbangNara | January 12th, 2015

Memang terserlah kemeriahan majlis akikah Aaisyah Dhia Rana yang telah diabadikan oleh jurugambar The Assemble untuk Rizman Ruzaini. Cantik sangat-sangat Che Ta dan kacak sangat-sangat Zain Saidin di hari yang amat indah ini. Aaisyah Dhia Rana memang tak payah dinafikan lagi kecomelannya. Tak dapat datang pun dapat tengok gambar yang awesome macam ini pun dah puas hati sangat-sangat.

gambar akikah aaisyah dhia rana

Semoga kebahagiaan mereka sekeluarga akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Tahun depan boleh buat akikah untuk baby satu lagi pulak. Insya Allah. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar @aslvn & @qmlrl.

gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana
gambar akikah aaisyah dhia rana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (57 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Akikah Aaisyah Dhia Rana Daripada The Assemble

  1. Anonymous says:

    FIRST!

    0

    0
  2. nok gebuzzz says:

    pasangan ni makin berseri2 pulak aku nengok…..semoga Aaisyah jadi anak yg solehah

    0

    0
  3. Chipsmore says:

    makk oiii gaahh nyaa akikah…dhia rana ni mau umo setahun mak bapak die beli kan poshe ni..

    0

    0
  4. NeXT says:

    May Allah bless you & family.

    0

    0
  5. bella says:

    asal asik fokus kt brg kemas che tah. bukan kt muka comel aaisyah..

    0

    0
    • Tanpa Nama says:

      Sebab The Assemble dilantik dibawah Rizman Ruzaini. Jadi fokus utama adalah baju dan penampilan Che Ta dan juga mana-mana artis yang memakai baju yang telah direka oleh Rizman Ruzaini.

      Mohon faham isi berita baru komen. :-)

      0

      0
  6. saya says:

    semua nampak cantik! and che ta walaupun dah berisi tetappp nampak gorgeous! :)
    semoga che ta dibukakan hati untuk bertudung soon.. :)

    p/s: sempena tahun baru ni, sama-sama kita berazam utk selalu mendoakan yang baik-baik untuk satu sama lain.. peace yo!

    0

    0
  7. aku tetap aku says:

    asyik focus ziana zain je.. tak de artis lain ke datang majlis tu? ke photographer peminat ziana zain?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    x bez laaa… x ada byk pun gambar baby…

    0

    0
  9. che-rozz says:

    cara zain pegang baby salah.. patut keseluruhan lengan ampu, sian tulang belakang baby.. che ta x ajaq ka…
    sumbat botol pn tggi sgt.. risiko tersedak tuh…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Apesal mata baby tu macam juling je,.haha

    0

    0
  11. minah jambu rambut kerinting says:

    cute sekali …semoga Allah bersama mu dhia rana.dn semoga Allah memeberi rezeki dn berkat untok ibu dn ayah dhia..lov u dhiaaaaaaaaa !

    0

    0
  12. butterflies says:

    gambar baby sikit je..mak orang bapak org aje byk..tak best laaa

    0

    0
  13. senah glemer says:

    ape salahnye kalau cheta pakai baju tutp sikit..ke tu kain warna kulit ? betulkan kalau sy salah.. ni majlis baik, tak salah rasanya ‘tutup2’ sikit :3

    0

    0
  14. Tul x? says:

    Aku rsa Nara ni fanatik sgt lh dgn Che tak..dr minah tu
    x kwin smpi lh dh ade ank.gomar bbenor post gmbr
    Che tak.

    0

    0
  15. dreamer says:

    Aik….tak habis2 lagi ke pasal nenek gemok ni dgn baby dia….???? Majlis ni dibuat utk menayang mak bapak budak lebih dari budak tu…….Wat majlis ikut adat tradisi melayu islam, dah ok tapi mak tu tutuplah kepala & pakai baju yg sopan sikit tak boleh ke. Dah tua pun, bukan muda lagi… Leher pun dah berkedut2…..teringat lagu..”” bila izrael datang memanggil,…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Konon suruh org jd lebih islamik tp ko sendiri ayat cam haram panggil org nenek gemok la, kulit bkedut la. Ko memperlekehkan ciptaan tuhan. Rozita che wan dah umur 40lebih, mmg la nampak kedutnya. Ko kalau dah tua, kulit tegang menegang mcm anak dara lg keh. Ko pun dgr2 ler lagu bila izrael dtg memanggil tu.. hayati liriknya. Jgn izrael dtg ms ko tgh mengutuk org dah tak sempat nk tobat. Insap la weyhhhh.

      0

      0
  16. josh says:

    Nara ni dah kenapa, suka sngt siar psl ni berulang2 kali…..sudah2lah, bende yg sama. Menyemak je…

    0

    0
  17. semalu says:

    Nara ooi….dah takde crite lain ke????????????????? asek2 artikel ni, dah muak tengok….

    0

    0
  18. kelkatu says:

    Lagi2 nenek tua leher berkedut bapok ni……carilah cerita yg interesting sikit….

    0

    0
  19. bes says:

    besar tetek che ta, mesti susu panas2 kat dalam tu dapat memontokkan lagi baby aisyah…

    0

    0
  20. Salina says:

    Aku ni bukan peminat che ta tapi aku pernah terserempak dngn dia kt shopping complex.Subhanallah cantik sgt tanpa mekap.Tak sama tengok di tv dn gambar. Lebih cantik tengok di depan mata sendiri.

    0

    0
    • enot says:

      mslhnya dia mcm x yakin ngn kcantikansmulajadinya without makeup..padahal dia lg cntik tnpa makeup..makeup dia yg tebal mnmpakkan ketuaannya..dlm rncngan pureen chak chak,bukan main tebal makeup siap bulu mata palsu xtggl..artis lain sblm nie mcm erra,sazzy,scha..mana ada makeup..rileks je..

      0

      0
  21. muhdsulaiman says:

    Nara tak post ke gambar2 majlis cukur jambul baby johan raja lawak dn ozlynn iaitu jozlynnhanania.

    0

    0
  22. pelik says:

    Hurmmmm… Majlis akikah dh nmpk mcm majlis kawen pulak..
    #duniaakhirzaman

    0

    0
  23. jemah says:

    si awal ashari jgk yg mkn hati.
    anak dia takde org nak taja ker???

    0

    0
  24. Nape hek says:

    nk tanye sikit…nape banyak pic ziana zain???????aku nk tengok pic baby y comel tu…ap pn cik ta ttp nmpk cantik wlpn dh chubby…

    0

    0
  25. Eliza Doolittle says:

    Seronoknya menjadi kaya ternama …tak kira la sponsored je ke, rezeki jugak. Sebab dia ternama la ramai nak sponsor. Aku spent dkt 1k for deco aqiqah anak rasa dah membazir dah , tapi tu sebab aku bukan kaya , kalau aku kaya nak jugak buat aqiqah mcm ni punya grand. Untung che ta. Tapi lepas ni Che Ta kena pegi grooming class ok…biar cakap tu pish posh sket…kalau tak, bukak mulut, aiyoooo….chanel ke, razwan razman whatnot ke (who was the designer again?) hermes ke all gone out of the window. Jgn marah ye…

    0

    0
  26. JASMINE says:

    KENAPA BNTK SGT GAMBAR ZIANA ZAIN? MCM ADIK BRADIK DEPA PLAK… MANA GAMBAR ADIK BRADIK C TA??? MAK DIA???

    0

    0
  27. ninooo says:

    sukaa tengok! stylee gila majlis che taa! bertuah aaaisyahhh!
    majlis dah macam majlis kerabatt!

    0

    0
  28. mek lara says:

    body che ta dh mcm body rosmah. hikhik

    0

    0
    • enot says:

      Majlis yg spatutnya pada asal mndpt pahala keberkatan akhirnya bertukar mnjadi kemungkaran..mmbuka aurat,tabarruj,riak,pmbaziran..

      0

      0
  29. dayang ku says:

    saya dri brunei,paling suka liat anak che ta…cute brabiss… ;))

    0

    0
  30. lala says:

    parent aisyah tu post org bg hadiah dr tamak igseller is sbb igseller tu kira iklankan brg dia tu sbb die post. korang ingat sdp senang ke nk post kt ig retis?? byr kay… tamak nk amik duit padahal dh kaya. seller pn bongok. baik ko bg headband baju kasut yg pastinya aisyah tkn pakai kt org miskin/anak yatim lg berkat dpt pahala. confirm2 phni che ta bia dlm kotak je tu suma. die tu gila branded paham! contoh terbaik fasha die ckp tk terima bayaran utk sapa bg hadiah, cuma ckp tq je. tu bru class

    0

    0