Written by AbangNara | May 9th, 2016

Secara jujur bila dah tua-tua macam Abang Nara ini, memang kurang excited sikit menonton mana-mana majlis anugerah. Namun setiap tahun Abang Nara memang tidak pernah terlepas Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Wajib tengok. Bagi Abang Nara, ABPBH masih relevan dalam menunjukkan selebriti mana yang mempunyai ramai peminat. Apa pun, kemeriahan ABPBH semalam memang cukup terasa lebih-lebih lagi ketika persembahan Dayang Nurfaizah dan Hazami. Meremang bulu roma.

abpbh29

Apa pendapat anda tentang ABPBH29 semalam? Adakah ia menepati standard hiburan anda? Atau ada banyak yang harus diperbaiki oleh pihak penganjur? Adakah anda merasakan ABPBH sudah tidak relevan? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


abpbh29

abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29
abpbh29

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (55 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 29

  1. Anonymous says:

    *sempat tgk persembahan ziana & siti nordiana je.. power!

    0

    0
    • jagalah hati says:

      Nak jaga hati penganjur pun agak-agaklah.

      0

      0
    • uwek says:

      mantap lah sangat suara pun tak sedap ziana zain. ct nurhaliza jugak suara maintain nyanyi berbelas – belas lagu suara tetap best. malu aku tengok pakaian ziana zain ni semenjak dia bertudung.

      0

      0
      • fuzzywuzzy says:

        please laaaa move on. dah habis dah kot zaman zaman banding2 siti nurhaliza & ziana zain. grow up!

        0

        0
  2. mok cung says:

    overall.. hambar

    0

    0
    • Really??? says:

      Hazab tengok baju IFAH RADZIAH…dah le dia “Gurmuk Kaur”.. Ketat dan Sendat… kat bawah bawak kelambu… Macam ketupat terlebih isi… hazab !!!

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Tak la ok. Sekurang-kurangnya tak la sorang artis tapau semua anugerah

    0

    0
  4. sukati aku jer says:

    dah x releven guna undian peminat skrg. peminat skrg terlalu senang “dibeli”. neelofa menang sbb isu tudung jer.. bosan.

    0

    0
  5. kutu says:

    ABPBH next next year boleh fikir cara lain pulak lah..cara lama ni dah tak relevan lagi..lebih kepada MENGARUT..syok sendiri antara FC2 artis..artis yg sepatutnya lebih layak tp tak cukup FC tak boleh menang.

    dulu zaman2 kegemilangan gah ABP ni tak de sangat FC2 ni..pembaca2 paper BH undi atas kepercayaan bakat dan produk2 artis.ade tu siap hias kertas undi tu cantik2 dan kreatif untuk menang kategori pembaca bertuah..tp skarang FC beli paper belori2 utk tick nama artis kesayangan diorang.

    tp sejak2 zaman socmed ni semua jd syok sendiri..artis yg tenggelam timbul pun boleh menang..

    ABPBH dah hilang eksklusif..

    0

    0
    • Taknak Undi Dah says:

      haha aku pon setuju gn si kutu ni. Abg nara ko je yg syok sendirik dok canang jgk relevannya ABP ni. Haiiish bosan ler..harapkn nk tgk persembahan artis je. Jgn kata yg menang anugerah, yg jadik top 5 pn lom tentu layak.

      Kemon la ABP…buatlah kualiti ckit. Next year harus diperbaiki dan boleh tambah anugerah baru iaitu : ANUGERAH FAN CLUB PALING RAMAI.
      ANUGERAH FAN CLUB PALING GANAS. ANUGERAH FAN CLUB PALING JAKUN!! dah mcm nyet nyet je memekik2 kt atas..kekdg rasa malu pulak bila sesama duduk dlm dewan tu.
      Peminat pon tlg la jaga adab sopan, kalau yg melompat memekik tu monyet aku x heran. ini perempuan mak org bini-bini org… hoi malu lerrrrr.

      0

      0
      • luffy says:

        Kelakar la jugak ngan org mesia ni. Bila anak2 muda duk terjerit2 cam babun tgk artis kpop, korang lahanat dorg macam2. Tp bila sek2 mak org bapak org duk terjerit cam monyet nak beranak xpe lak? Sbb apa? Sbb dorang sokong artis tempatan? Lol

        0

        0
    • shahz says:

      Setuju sgt. Artis dulu2 yg menang (especially 90s to early 2000) mana ada FC semua ni. Kemenangan derang dilihat lbh telus dan berhak. Harap pembaca je yg undi. Skrg ni org mcm dah malas dah nak hantar borang undi. Paper pon ada byk pilihan dah. Dulu baca BH n UM je. Satu lagi, dulu BH ada bagi hadiah utk pembaca yg mengundi dgn tepat kesemua artis yg menang dlm kategori masing2. So lagi meriah sbb pembaca akan pilih artis yg betul2 layak utk menang kategori tu. Sudah smp masanya system undian perlu diubah dan di improve lagi.

      0

      0
    • Anonymous says:

      betul tu .. saya asetuju … bila tahu neelofa menang .. mcam “what the heck???” fofular sgt ke? kalau fofulariti itu jadi taruhan? aduhai .. undi pun dlm 200k lebih .. dulu siapa tah menang .. smpi 400k lbh undi …

      0

      0
  6. kikikiki says:

    Aku tak tgk pun abpbh nie smlm, tp dgr kata si mira filzah nie mengacara mcm nak announce bdk2 anugerah dekan? Betol ke idok? Mentang2 baru lepas konvo. Kihkih

    0

    0
  7. macah says:

    tak amik pot pn sape menang..tp persembahan mmg AWESOME GEMPAK…#RESPEK

    0

    0
  8. ada aku kesah says:

    suka tgk geng2 yg bertudung ni. rasa mcm semalam yg menang and bagi award tu mostly bertudung. tp ada jgk yg mcm K.O sikit pakaiannya. for me, walaupun aku tak minat sgt emma n fatiya, tp aku suka la jgk tgk diorang berdua especially emma. walaupun meluat dgn kisah cintunnya, tp smlm nmpk mcm dia cantik sgt baju camtu takde le ketat sgt dan tudung dia menutup dada. yg lain ok la jgk cuma erra pun mcm ketat sikit.. tp cantik la jgk.. ogy pun ketat gak huhuu maap le sbb nmpk yg tu je yg jelas. huhuu tp mmg mengucap panjang tgk ifa raziah n didie alias smlm. bukan nak kutuk tp …..

    peace ~

    0

    0
  9. Aloha says:

    Anis al Idrus conquer..sian Ainan tak sempat ckp sgt…Anis baik ko sorg je announce cane lah tema respect tp tak respect co host

    0

    0
  10. peminatlofaker says:

    cuba tengok senarai pemenang, kebanyakkannya ada relation dengan pemenang utama….bakal abg ipar? kawan baik? kawan baik kepada boyfriend? genag sama station?

    btw good strategy bila pemenang utama tak menang satu kategori walaupun tercalon..cover line baik punya

    setiap tahun pemenang utama undi sendiri…so what? Dieorg kaya…hahahaha

    0

    0
  11. mak c kina says:

    dah xrelevan sbb undian blh beli..klu 10-15 thn dlu mmg nmpk usaha peminat dok mengundi,skrg blh undi diri sndr…hahaha…so xyah la nk diva sgt konon ko ramai peminat…

    0

    0
  12. orang_penting says:

    baru prasan….ramai yg menang mlm td dari artis2 yg bertudung – Neelofa, Fathia, EmmaMaembong, Mirafilzah, OgyAhmadDaud, SitiNordiana, Adira

    yg bagi award pun bertudung….erra, ermafatima, umi aida

    yang buat performance pun…. zulinaziz, siti nordiana, ziana

    0

    0
  13. orang_penting says:

    baru prasan….ramai yg menang mlm td dari artis2 yg bertudung – Neelofa, Fathia, EmmaMaembong, Mirafilzah, OgyAhmadDaud, SitiNordiana, Adira

    yg bagi award pun bertudung….erra, ermafatima, umi aida, syatillamelvin, anis alidrus

    yang buat performance pun…. zulinaziz, siti nordiana, ziana

    0

    0
  14. Anonymous says:

    sori laa nk ckp sharnaz tu filem ape die berlakon smpai blh menang anugerah pelakon filem lelaki??klu drama tu masih blh diterima laa..mengarut btl…lg satu si saharul ridzwan tu blh lak menang anugerah SELFIE…kah kah kah….bodoh btl anugerahnya…bakat suam2 kuku tp selfie je lbh…kire oklaa klu artis perempuan y konon2 bajet comel kat ig tu menang…ini lah die zmn INSTAGRAM….berlakon x laa seberapa tp selfie je lbh…krik..krik…

    0

    0
    • Perita says:

      Patut Hafiz Hamidun yg menang anugerah selfie tu dok.

      0

      0
      • srg says:

        hahahah bodohnye kategori tu. aku gelak bila kau sebut hafiz hamidun. nak termuntah aku nok hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        patut nora danish kot menang dengan duta opponya..dah sah2 la tagline pakar selfie anda..btw hafiz hamidun tu xrelevan le dalam industri..tak tahu sebagai apa..penyanyi; lagu apa? pelakon; rasa macam tak pernah tengok berlakon pun. penulis lagi la xlayak buku pun gambar muka sendiri je banyak. pakar motivasi pun kadang2 cilok kata2 orang lain

        0

        0
      • cik nona says:

        ahahaha…lucu lah komen perita

        0

        0
  15. ex ABP says:

    anugerah selpie ptt bg Hafiz hamidun menang.
    hehe.
    Bersepah kot artis yg giler berselpie…selpie lg banyak dr job… Ape punye anugerah la ABp oiii kata la eksklusif ckit awards kau nih.
    Pani boleh tukar Anugerah Artis Paling Ramai Peminat.

    ABP = Anugerah Banyak Peminat

    0

    0
    • Orang tengah says:

      Anugerah buku selpie pofuler… Sebutan mulut muncung gitew.. Mmg pofuler buku selpie dier. Pofuler kena hentam! Baik bakor je!

      0

      0
  16. ramleeALUS says:

    Btw…… GEMOK IS NOT AWESOME!

    0

    0
  17. saja cakap says:

    Hambar Sikit lah performance 2 tak berapa best, bnyak lagi kot artis kt malaysia ni

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Puaslah hati akak ogy..dok pung pang pung pang dgn komen org sana sini..dapat lah award spjg hayat dr penganjur suam2 kuku kaki..trying to hard untuk nampak diri seorang yg intelek dgn mengeluarkan perkataan2 yg wow, tp ntahlah paham ke idak,mungkin faham pd permukaannya saja..dia seorang lah yg berilmu,berpengalaman, sampai pandangan orang lain ditolak ke tepi..Pastu x abih kata akak kene jujur sambil emosi melangit tinggi..Even Dato Ramli yg berilmu tu pn walaupun komennya jujur tp dia lebih kpd guru memberi nasihat @ bapak bg nasihat kt anak2..But u Ogy sorry, suruh artis2 muda belajar, tp diri sendiri yg x berfikiran terbeuka untuk menerima pandangan orang lain..mcm ni nk suruh orang respek…u can only live with ‘yes man’ around you..
    one more thing,taulah arwah ayah dan ibu awk seorang lagenda..tidak perlu duk war war setiap kali..ye org kenang jasa mereka, tp hiduplah awk dgn byg2 mereka..

    0

    0
  19. BN kenapa xmo update Majlis Tilawah Al-Quran peringkat Antarabangsa dua tiga hari lepas.
    Publish sapa Johan Qari n Qariah..
    just asking..

    0

    0
    • menyAMPAH AKU says:

      nama pon blog artis…kalo nk perli pon biarla kna pada tempatnya..jgan bgi nmpak kita tu cam org bodoh..tlong tgok tmpat dulu kalo nk bgi komen..pergi tgok blog2 ilmiah..ada bnyak org yg update…

      0

      0
  20. Orang tengah says:

    I nk hashtag perkataan semlm, #bauKepam … Apa dh jdi dgn tema #respek kalo byk ayat2 x carut!

    0

    0
  21. el says:

    Isyana sarasvati, penyanyi dari indonesia itu jauh lebih sopan dari makcik ifa raziah, tak malu ke pakai macam sarung nangke macam tu

    0

    0
  22. Hambar... says:

    Semua hambar. Dari pengacara, persembahan dan juga para pemenang semua hambar..! Nampak macam anugerah sekolah. Tak berprestij langsung. Anddd please, Zizan Razak is sooo irrelevant utk jadi hos/pengacara. Menggelabah dan mengarut. Lagi hambar majlis. Please, suruh dia jadi benda lain but not hos/pengacara. Nampak sangat kurang ilmunya.

    0

    0
  23. melati says:

    Azwan Ali jew boleh selamat kan ABPBH ni…kalau tidak akan berkubor lew selama nya…!!! Azwan maaf kan saya selama ni saya kutuk anda, rupa2nya Anda lah penyeri industri Seni…….Rindu dgn Cit Cat anda…kembalikan lah Azwan………

    0

    0
    • clever girl pulau besar says:

      sokong ko melati! tv3suku, mohon take note. kami mahu kan azwan ali kembali please!

      0

      0
    • Kemek Suhaiza says:

      Follow IG DivaAA lagi best lawak semua ada, naper laa tv2 dah tak panggil dia, Azwana tuh mulut memang lancing tapi dia lawak natural patut bagi dia jadi hos lagi vazzzz seme bukak tv ratings pon urrp

      0

      0
    • Miss Fake says:

      eeee AA tuh geli la ngn ko melati

      0

      0
  24. clever girl pulau besar says:

    hazab tgk ifa razia, harap2 dia bawak sekali oxigen tank utk bernafas.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Dahla post pasal kemenangan nealofa bang nara oii..tak terasa nak bukak and baca..nealofa ni kan apa yang dia pernah kutuk orang mesti dia akan buat apa yang dikutuk tu.. dulu kutuk tasha shila menang sbb beli undi peminat.. skang dia buat benda yang sama jugak..you cannot deny yang you x bli undi ni lofa oiii..sbb ramai sangat pertikai kemenangan you.. tapi kesian jugak kat lofa ni..ramai cakap abph dah tak relevan sedangkan dia baru menang..next year kaut semua jela lofa..penyanyi terbaik pun kautla skali..huhuhu

    0

    0
    • Kemek Suhaiza says:

      Tu laa camner lofa bole mng paling popular ekk? Mcm tak kena jekk nih sbb huntong jual tudong berjuta2 laa bole beli undi borong seme paper BH

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalo xnak dia menang xyahla kecoh2.. g la undi favorite korang. Ni kecoh marah bile diri sndirik malas undi mane lah nak maju kalo asek ngutuk je. Sila majukan diri.ckap bangang kang marah

        0

        0
  26. hehehehe says:

    aku meluat tngok pengacara mira filzah& zizan razak…Si mira filzah tu brckp cam di assembly kat sekolah..yg zizan xabis nk perli kamal adli&emma maembong pe hal..danh cam org gila talak..tak boleh nk trima kenyataan..

    0

    0
  27. dina says:

    suka neelofa menang.
    dia bagus sebagai pengacara… dah terbukti… rancangan nona… meletup… acara live atau tidak… sebutan lancar… intelligent…kat meletop dia pandai sesuaikan diri dgn nabil yang over… at the same time lofa pun agak lucu….seorang beauty with brains and a sense of humour… she can rap too… xde lah nak kontrol cun tapi mmg dah cun pun…. berhijab penuh.. good in biznes.. . good job lofa….x kisah lah fc yg undi ke apa…am sure mmg ramai pun yg admire u…. yg x suka tu sbb dengki n busuk hati jer… to me u r just perfect.

    0

    0
  28. noon says:

    kalau dah ramai yg beli tudung neelofa… maknanye ramai peminatlah tu… kalau tak takkan dia untung sampai rm50juta… bodohnye korang yg kutuk neelofa ni… dengki lah tu

    0

    0
  29. Anonymous says:

    baju adira paling cantik. simple but nicee :)

    0

    0
  30. sampah says:

    pengacara yang bagus kat malaysia ni ac mizal, azwan haji ali, sharifah shaheera, agy ahmad daud, raja azura. untuk anugerah yg besar macam ni panggil lah artis-artis yang berpengalaman.

    0

    0
  31. AKU BUKAN HATERS says:

    nape aku tgk bnyk2 gmb kat sini Te**k ifa raziah mcm besar sblah ea??
    ke mate aku je yg nampak mcm tu??maaf bertanya..
    ERRA ngan ZIANA ni mmg tkde baju lg ketat ke dorg nk pakai??
    aku tau la dorg ramping cantik tp mcm tk kene la sb dorg dh berhijab kn…
    dan aku tny ni bkn sb aku jelez yer..sb aku minat dorg dr aku zaman kanak2 lg…

    0

    0
  32. Mek Ti says:

    Just nak bagi tau.. kenapa lagu Janna Nick mcm lagu org buta kat selalu kat tepi jalan tu ek? muzik keyboard tu………… :(

    0

    0
  33. cik nin says:

    aku suka tgk emma maembong…sopan ayu je gitu..kipidap emma

    0

    0
  34. Anonymous says:

    cumel misha keep it up not to much publisiti murahan

    0

    0
  35. Mak cun says:

    Power persembahan misha,jamal n liza hanim..ptt penutup bg diaorg…’misha suara mmg bhantu…memboyot pn powerrr beb?

    0

    0