Written by AbangNara | June 18th, 2013

Pasti ramai yang menghabiskan malam Sabtu lepas dengan menonton Anugerah Blokbuster 2. Abang Nara tidak sempat menonton kerana ada tugasan kerja yang perlu diselesaikan. Namun daripada apa yang didengar, boleh tahan meriahnya. Pengacara iaitu AC Mizal dan Scha juga menjalankan tugas dengan baik.

malam blokbuster 2

Persembahan Shae bersama Bobo juga khabarnya menggamatkan suasana. Siapa sangka daripada sebuah video, populariti yang dikecapi Bobo membolehkannya membuat persembahan di Anugerah Blokbuster. Memang rezeki tidak disangka. Tak gitu?

malam blokbuster 2

Lagi 51 gambar sekitar malam Anugerah Blokbuster 2 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.

P.S: Honda Crider untuk pasaran China

malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2
malam blokbuster 2

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to (53 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Blokbuster 2

  1. Anonymous says:

    first oke

    0

    0
    • Pemburu Orang Suka 1st says:

      Malam nanti, aku nak ko jaga2 masa kat rumah…
      Pastikan kunci semua pintu, termasuk pintu jamban. Tingkap2 semua tutup.
      Kalo tak, nanti aku akan masuk rumah ko, tangkap ko, ikat kat pokok rambutan penuh kerengga. Biarkan ko sampai berbuih mulut, bengkak2 jari nak tulis 1st memanjang… Jaga2~~~~

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kita ada jual baju glitter yang macam Scha pakai tue..tapi bukan jaket atau blazer.. Dalam bentuk cardigan.. Kalo nak lemme know ya baybey.. Muaaacxxx..

        0

        0
      • gulahati says:

        wow jangan lah killer sangat pemburu org suke 1st. biarlah die. kang mati kempunan pulak.

        wei, x abes lg ke anugerah ni? kite x tgk la… rumah xde astro.. hauhaha

        0

        0
        • Anonymous says:

          Gulahati mencik ah ko.. X support langsung..

          Cardigan of course laaa loose and labuh..bukan ketat singkat macam barut nangka. Bukan color merelip macam retis. Color grey, dark brown, dark green, dark gold. Pakai santai2 laaa.. K bai

          Sebenarnya, saya Gadis Syria. Hahahaha

          0

          0
        • gulahati says:

          anon penjual baju glitter2.. eh ko ckp bebetol… actually aku sedang mencari mereka yg menjual baju2 labuh tutup dada & betis tidak seperti mereka2 yang diatas (gambar) itu ya. anon, kalau ade leh la wassap aku..
          (ala nanti kantoi plak identiti aku.) hahahaha.
          cadangan anon.

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          gulahati,,,kau tengok jelah kat youtube..ada video anugerah ni, tak perlunya langgan astro untuk tgk..skrg dunia di hujung jari, serba serbi boleh

          0

          0
        • Nurul says:

          lama2 aku suke plak dgn komen gulahati lawak…

          0

          0
        • gulahati says:

          nurul – suke? yayayahhh bestnya. ada peminat la kittew…

          bunkface – kite punye youtube kena blok gan daddy,.. xdpt tgk siaran ulangan la…

          0

          0
      • Maria says:

        Adira yg putih melepak tu tak perform ke ?

        0

        0
        • Anonymous versi poyos says:

          Adakah budak-budak remaja yang terkinja-kinja ditepi pentas itu merasakan diri korang begitu awesome. Adik-adik sekalian, malu lah aku tengok korang ni -.-

          Ni yang aku tak suka kalau tgk anugerah yg macam ni. Macam menggalakkan para remaja pergi club. Terkinja-kinja. Lol, tak pun awesome kalau terkinja-kinja macamtu. Jatuhkan maruah sendiri jer.

          Kalau part pakaian artis perempuan lak. Den maleh nak kobar lobeh-lobeh.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Pemburu Orang Suka 1st ,hahahah…aku nak like komen ko banyak banyak banyak banyak banyak boleh? suka sangat…terbaik!

        0

        0
      • K.A.A says:

        baju stacy ntah pape..
        cantik gambar atas pentas ni.. pndai jurugambar ni ambik..

        0

        0
    • gelly gelly says:

      knape retis mlaysia laki n pompuan sume x kacak n cantekkk…!!!! baik al layan retiss korea tak kira laki n pompuan sume cantik2 n pandai jage body…!!!! jga r penampilan cketttttt… nyampahh..!!!! “key marks”… hahaha

      0

      0
      • gulahati says:

        aku lagi geli mat dengan kau gelly gelly, jangan nak bajet k-popiah sangat ye gelly-gelly. ouh yuck pls hakkk tuihhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        retis kita rmi good loooking n “ori”..hehe…^^…..kalau prasan pelakon baru rmi yg ada rupa wlupun belakon..ko..(-_-)”
        tp ..masalahnya suka pilih feshen yg xkena…ngn “over” makeup..
        kononya .uptodate…
        org melayu tp nk tiru gaya kpop ke bajet omputih…mmg buruklah jadinya…
        alih2x yg simple n trtutup gak yg comel..

        0

        0
      • Anonymous says:

        yang artis2 memang la nampak cantik2..sebab kebanyakan buat plastic surgery..cuba k-pop kampung2..nan ado..muka kemek,mate sepet..euuuu..geli plak aku heh..tayah nak budget k-pop sangat la,,,

        0

        0
      • memangla K-pop semua lawa,lawa… sampaikan aku tengok lelaki pon dh muka mcm pompuan yg membezakan bentuk badan je..(x macho langsung) lg 1, k-pop cantik plastik, repair sane-sini.. retis melayu nih x semua mcm 2.. kan kan kan…

        0

        0
  2. Anonymous says:

    2nd

    0

    0
  3. Anonymous says:

    superbb photographerrrr ni..!!!

    0

    0
  4. Leen Ahmad says:

    Nampak mcm meriah and colourful….

    0

    0
  5. Leen Ahmad says:

    X dpt tgk… mcm meriah and colourful je. tp dgn sound system x best.. betul ke?

    0

    0
  6. Mawar says:

    Woow…..Yana sangat cantik lah. Dress pn cun cme knp masa red carpet dress kurang va voom

    0

    0
    • gulahati says:

      Ala itu pun nak dipertikaikan ke. yang penting baju JDT dia da vrooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

      0

      0
      • Mirai Suenaga says:

        JDT pun baju bekas Yuna

        0

        0
        • gulahati says:

          ouh tp Yuna pakai langsung xde aura. kau tengok Yana pakai. peh peh pehhhhhhhhhhhhh melting tau. mesti hatta dolmat menyesal kasi Yuna pakai dulu.

          0

          0
  7. puan sri says:

    sape perasan baju dayang…mula2 xde kelubung kt blakang tu…time duet ngan jac tetibe pin kelubung tu? y? kain koyak ke?????

    0

    0
  8. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    si yana hidong kembang sebaldi ni bajet jelita mcm jennifer lawrence…bajet naik stage amik award mcm jeniifer lawrence, pakai baju warna tiru jennifer lawrance…kau xsedar ke yg kau punya hidong tu kembang? kau tak sedar ke yg anugerah yg kau dpt tu 1000 kali tahap low kelas sampah sarapnya yana oii???… anugerah syok sendiri tahap warga kelas ke3 pprt…

    ps:lepas nih mesti ada melayu kelas ke3 pprt yg menyalak deny the fact lepas ni…watever

    0

    0
    • gulahati says:

      knp kau hdup lagi dolton?? kan ke aku da upah org bunuh kau? semak je kay. kutuk Yana kakak aku tesayang plak tuh. puih kau……

      0

      0
      • Anonymous says:

        haaaaa komen yg ni 1 je aku stuju ngn ko gulamerah..eh3 cilap..gulahati..hehee…
        oooohoiiiiii hoiii(versi m daud kilau) sotong bibikkk oiiiii hdung yang ko kutuk tu sape yg jadikan????hamboiihh ko kate xsuke yana..ni smpai lobang idung ko tilik pe kess??hhahhaaa

        0

        0
  9. ehh says:

    artis ppuan mne yg ckup rambut tepi mcm nora danish tu?pkai sluar singkat giler.non-muslim ke dia?muka mcm stacy.ke bkn ehh?

    0

    0
    • gulahati says:

      stacy la kakak. ko ni x kenal ke. sila lah bekenalan dengan lebih mendalam. stacy & hans saja yg non-muslim yg lain muslim kalau x silap aku (artis je la). tp yg muslim pakaian yang astagaaaaaaaaa kan?

      0

      0
  10. lalala says:

    cantiknya didie alias ….. melting gila ! >.< hahahaha

    0

    0
  11. damai says:

    Tapi dis year kurang lawak. last year lawak habis as both afdlin dan zizan asyik kacau lisa aja

    0

    0
  12. anti neelopa says:

    bobo jugak nmpak bodoh…

    0

    0
  13. violet says:

    x best pun anugerah tu tahun ni…lg menyampah ngn yg duk terkinja2 kt depan tu.. Choi!! bajet gedik nk mampus ngn ngn style gedik+ bapok kt depan tu…Phui! aku tgk pun meremang bulu roma…tergedik2 cm tu…malu weyh org tgk!!!

    0

    0
  14. Abby Abady says:

    semua haram bagi saya

    0

    0
  15. 1234567890 says:

    Part yang aku tak boleh blahh malam tu time band Roman nyanyi lagu Misiku Kuza (diorang nyanyi okay je and aku tak ada masalah pun dengan yang tu) then Arja Lee, Erin Malek & Hairul Azreen buat ‘sketsa’ dekat atas pentas tu. Sumpah sakai hahahahahaha. Tapi aku faham la maksud sketsa yg diorang cuba sampaikan tu sebab aku tengok cerita tu. Cuba kalau org yang tak tengok Misiku Kuza? Mesti mcm terpinga-pinga apa kaitan lagu dgn ‘sketsa’ lakonan diorang tu hahahaha ;D

    0

    0
  16. mashi says:

    awatlaa ramai sgt artis pompuan pakai pesen kain nipis skin kaler kat bahu tuh? bajet syariah compliant la sgt ek? hazabbbbb sgt tgk! plis lah~~

    0

    0
  17. mai says:

    *&$^%#*g tol si bobo tu…elok le tu…sokong le org cam tu…biar banyak membiak kaum songsang tu…geli le…mujur je la bukan sedara mara aku…

    0

    0
  18. aini says:

    yg pakai bju kuning tu sapa? dan bobo tu pulak sapa? maaflah sy x brpa knl artis2 ni.

    0

    0
  19. MAK JOYAH says:

    mak tengok pakaian paling hodoh nenek didie alias…

    0

    0
  20. Mashi says:

    Bobo? tak awesome langsung! everytime i saw his face i keep making this face –“””

    0

    0
  21. Mashi says:

    Bobo? tak awesome langsung! rasa nak tumbuk je muka die –“””

    0

    0
  22. simsimi says:

    hape semua pakai nak cam ompotih..mengarot..

    0

    0
  23. kucing hitam says:

    eeeiiiii tak suka nya ada sorg artis tuh kan merompak hotel… tak mampu ker kak oii nak beli bed sheet hotell haishh sedihhhh

    0

    0