Written by AbangNara | May 2nd, 2012

Tak lengkap rasanya kalau tidak berkongsi gambar majlis pernikahan Fasha Sandha dan Jejai daripada lensa jurugambar rasmi mereka, Ryaniez Moments Photography. Abang Nara janji ini ialah set gambar terakhir yang akan Abang Nara kongsikan. Nanti tunggu majlis resepsi diorang pulak.

ryaniez moments

Secara jujur, mutu gambar yang diambil sangat awesome menyerlahkan lagi keserian kedua-dua mempelai baru ini. Lagi 51 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography yang merupakan jurugambar rasmi majlis pernikahan Fasha dan Jejai.

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

214 responses to (52 GAMBAR)Majlis Pernikahan Jejai Dan Fasha Sandha Daripada Ryaniez Moments

  1. miss n says:

    tahniah. semoga sentiasa di bawah rahmat Allah. moga kita semua diberkati. aminn ya rabbal alamin.

    0

    0
    • yaya_yumi says:

      super gojes fasha!! cntikk sgt..xkire la ape gosip pn mlibtkn die, ttp suke fasha…

      0

      0
    • CHIPSMORE says:

      FASHA MEMANG CANTIK! HIDUNG MANCUNG, SENYUMAN MENARIK TERTARIK KAU MEMANG DA’ BOMB! walaupun i xminat kat die tp ku akui kau memang cantik!

      0

      0
    • Irman Hazz says:

      hye kwn2 semua,,,kpd yg lom knal diri ini?>saya lah Irman Hazz??sy pun pemnimat kak fasha sandah,,,we love u kak fasa,,,???../ selamta pengamtin baru,,,dari sy Irman Hazz peace yoo peace no war..> ^_^

      0

      0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Please lah Irman Hazz ooiiii…tolong eja betul2 boleh tak?…berterabur je ejaan engkau…lulus UPSR tak kau nie…

        0

        0
      • Awekbulu says:

        Terdesak nya mu ia..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        dah tentu la sy ambil upsr pmr n spm, sejarah sy dpt A okk,,jgn jeles,,sy x pnah sombong dgn org walapun ada keleboihan terseniri,,?sy x pnah kaco awk so jgn kaco kehudipan say okk,,,peace yo peace no war,,!? buerrkkk,,,, :P

        0

        0
      • Awekbulu says:

        Terdesak nya mu sengal..Kesiannn heolss

        0

        0
      • Nira says:

        very the Gayah!

        0

        0
      • Rahsia Hati says:

        btw, ko sape? femes ker?
        x kenal pon…

        0

        0
      • FA says:

        hek eleh mamat ni..dah ler muka ngko sebijik avatar…blah la..

        0

        0
      • feez says:

        woit…kau takyah la kenalkan nama kau…nengok muka kau je semua org da kenal…hahaha…kau kan lagi femes dari fasha sandha..eh ko ni mmg ade mslh ejaan la…naik juling aku baca…

        sy x pnah sombong dgn org walapun ada keleboihan terseniri —————> ape kelebihan kau? hahaha..lidah ko je yg lebih aku nengok..kihkihkih…

        0

        0
      • Anonymous says:

        wahhh irman muncul di sini rupanye, keleboihan irman adalah menggali lubang dubur sbb beliau arbok ternama di sini.. bye

        keleboihan keleboihan keleboihan keleboihan keleboihan keleboihan !!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        kowang semua jgn ckp sy mcm tu,,sy xpnah kaco org len k.,,?lagpun sy suka berkwn dgn sapa shj,,

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Anonymous, hoi… lama tak dengar cerita… Welcome back..!! Mari kita hapuskan Irman Hazz ni…

        0

        0
      • ila says:

        who the hell cares? we’re here for the gossip bukan untuk berkenalan dengan kau la irman. setakat letak gambar orang lain tkyah laaa..

        0

        0
      • ngomel says:

        kipas.. kalau aku nak lepuk adik ko yg lembam ni, ko marah tak?

        0

        0
      • ngomel says:

        irman.. ko tak yah lah nganga besar2 sgt.. burukss… dah boleh sumbat microfon tau tak.. ngeh3…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sape kata ko x kaco, ko telah mengganggu penghuni bn dgn keleboihan keleboihan ko tu!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        dia bukan adik aku, dia adik ipar kau, ngomel… kalau kau nak lepuk dia, lepuk la.. kakak angkat dia ramai kat sini.. Waaakakakakkakaka…!!

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        kpd irman hak tuihhh..sila jgn memalukan diri anda sendiri disini..sekian.

        0

        0
      • ngomel says:

        aku lepuk ko kang kipas? dia xde kena mengena dgn aku laaaaaaaa!!!!!!!!!! ko paham x? marah ni.. marah ni..!

        0

        0
      • hahahahaha says:

        irman suka nganga mulut besar-besar angkara makan big mac mcd hari-hari sebab nak online beautifulnara free.. woi irman huzz! balik rumah suruh mak ko yang manager kfc tu masuk kan koke kelas mengeja sekali lagi walaupun sejarah ko “A” la kan bak kata ko.. pui!

        0

        0
      • Anonymous says:

        irman, td mama ko cari, dia kata basuh berak dulu baru online!!!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waaarrrrrkkkhhhh…kah..kah…kah…kah..kah…!! Anonymous memang pakar dalam “membahan” orang.. Waakakakakakaka…!!
        Ooo ya, Anonymous. NENEK KEBAYAN gi Bangkok outstation, lama jugak dia pergi. Minggu lepas dia bagitau..entah kerja apa la nenek tu..mesti somebody..

        0

        0
      • ngomel says:

        harghhhhhhhhhhhahahah…aku tegelak sampai teberak2 la woi… jahanam ko anon harghhhhhhhhhahahhaha………….

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko mcm xsek je mngeja..

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        haha abesla kalau Anon yg asli ni da muncul..melahar aje la keje ko kahkahkah

        0

        0
      • Anonymous says:

        belum dtg abg komeng lagi, konfem die terjemahkan bau ketiak irman..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        sy keluar jap ajer,,,ne sy masuk bn lagi bcoz nk komem lgi,,tp kowang megumpat sy,,sy x kaco kowang,,sy bukan adik agkat sape2 pown,,,?sy order file t o fish,,jgn jeles okk???sy just nk ckp sy pemiat kak fahsa tp koewang ni meynibuk sgt jag tepi kain sediri okk,,,?>kowang mmg muka x malu suka kaco org,,sy x suka gado dgn org,,anon n kipas mmg dari dulu sgt degnki dgn sy coz ramei org suka kwn dgn sy,,? Ak yg comel pun sy sagka awk baik hati tp awk pun sma mcm anon suka mengata org,,, xmau gaduh okk,,,pece yoo peace no war?

        0

        0
      • Anonymous says:

        hoiiii pengotor, berak x basuh lagi trus nak mkn fillet of fish!! nnt calit2 sket kasi tambah perasa!!

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        hahaha..abg komeng tu ak xsempat bermesra-mesraan ngn dia.sbb time tu ak x on9..ahkak puaka mane kalau x ade je die melahar. nenek kebayan xbalik2 dr bangkok.ak kirimfridge magnet ntah die beli kan ke x..kahkah

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        aik name ak pun ko petik ye irman..haha .mane kipas ngn Anon ni..dia petik name kite tu geng..kesian ko irman tatabahasa pun hancur!

        0

        0
      • antiIRMAN says:

        ko ni irman.. time online je mesti ko kat mcd kan? agak-agak aku la pekerja mcd mesti dah tahap menyampah dewa dah tengok muka ko yang dah macam fillet of ikan bangkai! ejaan dah macam keparat je aku tengok.. bangla buruh binaan pun tak mengeja macam ko irman oooiiii…

        0

        0
      • Anonymous says:

        budak terencat ni dah datang dahhhhh~~~

        0

        0
      • shut up pondan

        0

        0
      • Bz body says:

        Ni ler cth manusia yg dbagi teguran masuk telinga knn kuar telinga kiri….Tgur baik2 dia xnak dgr…mmg PAPTOT (versi irman) kena rejam ko ne……

        0

        0
    • feez says:

      mana gambo family jejai? mak jejai? bapak jejai??? aku tak kenal sgt..ade ke tak? cam gambo family fasha je aku nengok…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko nak tgk gambo mak bapak jejai buat ape? bkn mak bapak die yg kawen, nak tgk gambo mak bapak die, pegi rumah diorg la woii..

        0

        0
      • Anonymous says:

        sapa yg wali kan fasha??x nmpk pun kelibat ayah kandung..setahu aku diorang mmg x baik.

        0

        0
      • tiara says:

        sapa yg wali kan fasha??x nmpk pun kelibat ayah kandung..setahu aku diorang mmg x baik.

        0

        0
    • Moshi moshi says:

      Banyak2 artis yg kawin,aku tgk Fasha and Farah AF solekan dorang cantek. I loikke!!! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.walaupun bnyk kontroversi,jodoh tetap pd mereka.

      0

      0
    • kiki says:

      ok… kena admit satu benda.. walaupun agak kurang minat FS, tp dia punya wedding much better dr scha dgn lisa.. dari segi pakaian n gmbr kahwin.. ok tu je.. bye

      0

      0
    • chia mei hua says:

      i minat ngan sis fasha smga bahagia ke anak cucu ,,,cepat 2 dapat bby k…

      0

      0
  2. embok ketum says:

    Selamat pagi semua…

    0

    0
    • Sasha Sandha says:

      HANDSOME nyer Jejai , cantek nya Fasha , PADAN SANGAT !! uolss .

      0

      0
    • Irman Hazz says:

      sy malas layan dorang yg bz body tu,,dorang mmg hati dengki,,,

      0

      0
      • Anonymous says:

        hati2 lintas jln balik mcd irman, kang jatuh longkang, abis basah tab mama awk beli.. mama awk blk keje lambat hr ni, dia kata td nak belikan pampers awk kat giant jap, so jgn tggu die, die lambat sket..

        0

        0
      • lidah irman says:

        tahniahh fasha..mekup cantikk

        0

        0
  3. rashidah utama says:

    mane yg kemaruk 1st???

    0

    0
    • Moshi moshi says:

      Yelah! agaknye belum bangun tk? atau pun dia malu psal asyek bukan 1st aje.naik penat agaknye.he..he

      0

      0
  4. Mini Cooper says:

    Suka ngn baju FS. Nak tirulah fesyen ni utk buat baju raya.. kehkehkeh!

    0

    0
  5. lalalulu says:

    nice…!!!!

    0

    0
  6. tie says:

    tahniah fasha dan jejai..pakaian yg x seksi and majlis pn nampak simple but nice. congrats again!

    0

    0
  7. airis says:

    memang cantik fasha ni.. :)

    0

    0
  8. bukanpeminatfanatik says:

    xdpt dinafikan FS neh cun sngat2..tp prngai je x cun..arap2 ps kwen neh dia akan brubah..xde lg kntroversi yg xelok ttg dri dia..stay cun ^_^

    0

    0
    • Pah bedohhh says:

      Fs mmg cantik, tp perangai dia tu yg buat dia jadi kurang cantik. Klu fs takde gosip burok, aku mungkin salah sorg fans dia kot… Anyway, congrats. semoga kekal hinggal akhir hayat :)

      0

      0
  9. love u fasha says:

    congrats fasha. Allah telah jodohkan kamu berdua walaupun byk tentangan termasuk ibu mertua sendiri. tak mengapa itu adalah salah satu dari asam garam kehidupan. semoga jodoh kamu berdua hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  10. Jenab tonggek says:

    Doa kan yang terbaik buat mereka….. Cantik fasha…..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    biasa jer gambarnye. ministryof moment lagi best. nyway congratz to both of u:)

    0

    0
  12. acha says:

    tetiba tersuke plak ngan fasha sendat ni.. mmg santekk sgt.. :)

    0

    0
  13. ..... says:

    tahniah!

    0

    0
  14. Nira says:

    Nara..udah2 ler 2..bosanla!!

    0

    0
    • akulerr says:

      kau xnak tgk xpayah r tgk!! sebok duk kate bosan2!! bosan g bace blog len la!
      such a loser!

      0

      0
    • Anonymous says:

      bosan xyah tgk… nara x pakse ko tgk pon…

      0

      0
    • Abe says:

      Ni lagi sekor.. headline je pun dah tau gambo tu sama je..apa yang pelik..hadoi!!

      0

      0
      • noni says:

        abe nira… klu dh nmpk headline psl fasha ko trus skip je la..x yah nyebok… ko pon x sakit hati…

        0

        0
    • Nira says:

      bangang punya noni…ku ‘noni’ kan ko bru tau..terus jdi nino…

      0

      0
    • leman lambung says:

      betullah sudah2lah tu NARA.gamabar je byk tapi kesian kawin x direstui sok jadi mcm rr plak.sian si sendat boleh lagi sengih memang x malu betul betina ni.meluat aku tengok.

      0

      0
      • Anonymous says:

        meluat x pyh tengok…sekian

        0

        0
      • noni says:

        leman lambung… mesti ko ni antara kipas susah mati ND yg suruh nara delete entry pic x semenggah ND ni kan…hahahahahah

        ckp FS betina x malu konon… ND kesayangan ko tu pon sm je kebetinaan nye…. sekian….

        0

        0
  15. zy says:

    Love it!!!!!!!!!!

    0

    0
  16. saya ok jer! says:

    tahniah buat fasha sandha dan rizal. biar lah apa orang nak kata yang penting. awak bahagia. yang si ‘MENGATA’ itu belum tentu bahagia. :)

    0

    0
  17. Fasha Sandha says:

    harus yang terbaik!!!

    Nora Danish dah tak sedih dah…dia dah jumpa mamat arab di sana…

    0

    0
  18. bubu says:

    xdpt dnafikn fasha mmg lawa.congratz

    0

    0
  19. bkn siapa2 says:

    chantek2 gambar2 dio, nape tak de gambar family jejai???

    0

    0
  20. sunshine says:

    untungla jejai ni.. bekas bini cantik, bini yang baru pun cantik…
    semoa berkekalan

    0

    0
  21. sunshine says:

    aku heran betul arrr…x ensem langsung si jejai yg dak nora ngn fasha ni leh berebut….10x lagi ensem laki aku lau nk banding….cuma poket dia xde lah setebal poket jejai tu…hahahahahahahahahhahaahhaahahahahah

    0

    0
    • lipas susah nak mati says:

      ko tak dapat jejai mmg la ko cakap jejai tak hensem…cecube ko yg dapat jejai..mau nyer ko cakap dier hensem mcm …… sendiri sambung la yer…

      0

      0
      • Mak enon says:

        Kah kah kah…. Klu jejai nak kat aku, sumpah tak hingin. Biar miskin duit, jgn miskn ilmu agama.

        0

        0
      • Anonymous says:

        mak enon, nnt ko gi giant, beli beras, masa kat kaunter ko ckp ko xnak byr ngan duit sbb biar miskin duit, jgn miskin ilmu agama.. pastu ko blah camtu je.tgk kene tangkap polis ke x. klu kene tangkap, ko kata la.. biar miskin duit, jgn miskin ilmu agama, korg ni bodoh ke?duit tu x penting!.. jgn lupa buat ye!

        0

        0
      • bebek says:

        bio sumpahan mak enon tu tekena batang idongnya sndiri. baru dia sedo dgn kesombongan kata2nya tuh..!! mcm tu skali mak enon hina hamba Allah smata2 rasa tk puas hati?? esok keturunan miskin btl2 baru tau. kita idop kt dunia ni, jgn lh sombong & ego sgt dgn kata2. cermin2lh diri tu sikit..

        0

        0
      • lipas susah nak mati says:

        Mak enon tu riak… org yg tinggi ilmu agama pon xnak miskin…dier lak nak miskin…tak bersyukur…skali sumpahan mkn diri baru kau tau…

        0

        0
      • Mak enon says:

        Tak riak pon. Cuma aku buat perbandingan antara org miskin dgn perangai jejai dan fs yg suka parti sambil tonggeng arak tu je. Ke ko ni pon sma je 2×5 dgn diorg???

        Sbb tu aku cakap biar miskin duit dari miskin ilmu agama. Choi!!

        0

        0
  22. chentalove says:

    tahniah…
    nice pic.

    0

    0
  23. Lovelyvic says:

    Nara, fasha kalau nak cover banyak pun ok lagi la …
    Sebab walaupun tak suka tapi tak meluat tgk gambar2 dia…
    Tapi nanti masa Awal & Scha tak payah banyak2 yer… 1 posting je cukup..
    meluat ngan minah perasan diva tu.
    Tgk gambar pun nyampah.

    0

    0
    • Lovelyviccc says:

      aku pn menyampah tgk muka kau…perasan cun..hahaha..

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Ko pehal? Sakit otak? Aku dah bertahun2 pakai ikon ni, dari aku kurus sampai gemuk… sampai nak tukar avatar pun aku tak ingat camna… Masa ko gi sekolah… aku dah masuk nara… yg ko dengki sgt kat aku pehal??

        0

        0
    • Anonymous says:

      dia x dengki, tp rules terbaru bn skarang siapa letak gambar kat sini kene pergi vietnam.. ticket mintak kat irman hazz kat atas, nnt mama dia belikan utk awk…

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        ha, ada rules baru ke?? kenapa kena pi vietnam lak?? aiseymann… jap aku kena belajar balik camna nak buang gambo ni.

        0

        0
      • lovelyvicc says:

        kta kakak dh msk BN nie sebelum adik g skolah lg, tp tu pn talak tau ka..haha..irman hazz, cepat mintak mama awk beli kn tiket..dia kn dh menyampah tgk muka org, dia xtau kot org berjuta kali menyampah tgk muka dia..bla org kta dia marah2 plak..xsporting langsung dia nie..

        0

        0
      • Anonymous says:

        haa ye ye.. cepat2 belajar buang gambar.. jgn ikut perangai irman hazz tu, xabis2 mintak mama dia duit pegi mcd nak online baca bn..

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        haha..rules tu utk org yg letak pic sendiri ye Anon..klau letak gambar kereta atau kasut xpayah pegi Vietnam..dok malaysia diam2..wakakaka

        0

        0
      • Anonymous says:

        oh ye, time kasih ak ak sbb merephrasekan ayat aku, yeee gambar muka sendiri sahaja, terutama muka seperti irman hazz!!

        0

        0
      • Lovelyvic says:

        Camna nak tukar avatar?? Tolong la ajar plss. Dah puas searching / google nak cari cara x jumpa.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ak ak tlg ajar..

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        ak pun xpernah lg nk delete2 pic gravatar ni.siap google lg ko ye lovelyvic kate dah bertahun..cube ko log in gravatar dulu.pastu klik kat my account – manage my gravatars.

        0

        0
      • Lovelyvic says:

        hehehhehe… dah berjaya rasanya nih aku menukar gravatar… tenkiu kasut tumit tinggi kaler merah. ekeke

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        welcome babe..sharing is sexy..haha

        0

        0
  24. farah says:

    untunglaaa dpt laki kayo…hahaha…~~nway, bkn nk ckp tuh senornye…nk ckp baju die sopan wpon sblm2 nih dia seksi gler…jgn mse majlis repsepsi nati seksi sudahhh…baju cmnih la cantik,tertutup jer lg cntik bju nih kalao nak dbndingkan ngn bju juta2…~~

    0

    0
  25. Gemersik Kalbu says:

    Mana gambar dgn kelurga jejai…xde pn…kew hanya dtg tuk sempurnakan majlis je….???

    0

    0
  26. Cik Rini says:

    saje tny, sy xde niat nak memprovokasikan sapa2..kenapa dlm banyak2 gmbr yg dh ditunjuk dlm semua entry, takde pulak gmbar jejai n fasha bergambar dgn ahli keluarga jejai..mak ayah dia dtg x?adik2 pempuan dia?
    minta maaf yer..tny je, mana tahu pembaca abg nara ada jwpn yg realitistik.
    taknakla kutuk2..saya tny baik2 jer. apa2pun tahniah fasha n jejai. semoga perkahwinan ini akan berkekalan sampai akhir hayat dan korg berdua akan berubah ke arah kebaikkan yg lebih baik slps ni, barula makin ramai org akan respect.

    0

    0
  27. joyah kepoh says:

    very nice..tp kak joy cemuih la ashik cerita depa ni ja..lain la plak abg nara..

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      hye makcik,,,ap kabar,,,

      0

      0
      • joyah kepoh says:

        chat je nk………

        0

        0
      • ngomel says:

        wahhh… berbudi bahasa sungguh irman ni… kipas..! kutip adik ko ni bwk balik… asik merayap jer…ngeh3…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Diam la ko, Irman Hazz adik angkat BZ Bodi.. mana pegi ntah minah tu lama x masuk bn..

        0

        0
      • Anonymous says:

        irman, spek tu pulang balik kat brader danau kota tu, jgn buat harta pulak..

        0

        0
      • joyah kepoh says:

        hahaha..irman hazz…ramai nye orang meluat tengok muka hang nak..baik hg buang la gambaq ni..x pun guna nama lain…kak joy bkn apa,tkut ada yg buat group “kami anti Irman Hazz”..hihihihi…silap ari bulan,aku pun terjoin depa..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        anon: jgn nk ckp suka hati okk? joyaH: sy x kaco org len pun,,?

        0

        0
      • ngomel says:

        joyah.. ni anak ko yeh…? gi la nyusukan dia.. ngeh3

        0

        0
      • Anonymous says:

        ngomel!! muahahahahahahaha…. menyusu lagi irman rupanye!!

        0

        0
      • Bz body says:

        Kipas susah mati Neelofa : sejak bile plak c irman tu jd adik angkat aku wei…ooooo.tidak….aku ckup pantang tgk bdk ne msuk kt BN..aku x menghilang…cume jd pemerhati kt cne..tp kalau ade bdk xmatang yg salah ejaan ne kt cne aku mmg agak panas…fuhhh..to IRMAN sudah2 lah tu myemak kt cne..tlg lah dikkkkk…mest tab yg mama awak beli tu screen kecik jer..tu yg slh ejaan..tp kalau dah ckp sej ko dpt A,memang xwaras ler pemeriksa kertas soalan ko..tuikkkkk…

        0

        0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Kak Joy x nak tempah tiket ke Vietnam ke kat Irman Hazz coz En. Anon cakap kalau avatar ada gambar muka harus ikut Adibah ke Vietnam…sekadar bertanya…ngeh ngeh ngeh…bak kata Irman Hazz ‘peace yooo..peace no war’…..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kak joy dimaafkan, dia special case.. so xperlu pegi vietnam

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        eheh awk pun ckp pece yoo jugak ker,,/?tq coz kita cintakn kemanan d negara nie okk peace yoo peace no war,,, slamat bekenalam dr sy Irman Hazz,,,,?,,)

        0

        0
      • mama irman says:

        irman!! balik pakai pampers baru merayap ke mcd!!!

        0

        0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Aku bukan ikut kau la Irman Hazz oiii pasal kau punya peace yoo tu…tak kuasa lerrrr….aku takut menguris hati dan perasaan Kak Joy jelah pasal kena pie Vietnam tue…nasib baik gambar Kak Joy diluluskan oleh En. Anon, kalau tak kena berangkat ke Vietnam lah join Adibah…

        0

        0
  28. ulala says:

    mana mak mertua fasha sanda…

    0

    0
  29. bebek says:

    puas hati N mata dok tatap gambo2 ni sume. hrp2 majlis resepsi nnt n tk seksi jgk. tk moo seksi2 lg la Fasha.. yg sudah tu biar brlalu. selari ngn fasa baru ni (kawin; bina masjid..) buatlh prubahan skali.

    sy suka tgk Fasha sjk iklan produk muka kt tv. masa tu dia tk femes lg. tk jemu2 tgk air mukanya tu. cantik!! rasanya klu tk dek kontroversi, Fasha sng2 jd buah hati 1 malaya. sy tetap tk suka kontroversinya tu, tp sisi lain Fasha Sandha, masih ada yg baik juga kn..?. kita kena ingt, ambiklh pengajaran wlupn dr prkara yg tk baik. hrp2 lps ni tk dek kontroversi dh.. smoga jodoh kekal brpanjangan.

    0

    0
  30. mak lampir says:

    kenapa pic dgn famili jejai xdek???
    byk shot view family fasha je.. memangla belah pompuan yang sonok nampak meriah..selalu pon mmg pengantin pompuan yang over kan….tp xkan tertinggal pic begambo ngan pihak lelaki kan… kesian la kat family jejai..dahla family VVIP plak tu kan.

    apa2 pun cantik… 2x lafaz setelah 2x kawen..neves lagi ke jejai.. ngeh2…

    0

    0
  31. mumui says:

    senyum je fasha ^__^ bahgia sgt nmpknye.. anyways, baju die sopan kn dr yg ngutuk2 masa gmbr majlis berinai ritu.. ihihi

    0

    0
  32. ina says:

    tahniah fasha…so sweet…semoga berbahagia….

    0

    0
  33. Mulut Puaka says:

    Jejai muka jahanam sgt. Bosan la 7 8 entry lagi pasal diorg ni. Bercinta bagai nak rak, kawin bagai nak rak. Jgn esok lusa bercerai sudahhh….

    0

    0
  34. syntax error says:

    cantiknyaaaaa fasha

    0

    0
  35. walaupun aku tak minat si fasha sandha ni dan anti betul dengan perangai dia ni . tapi memang aku kena mengaku yang dia SANGAT CANTIK ~

    0

    0
  36. Laila says:

    cantik bju nye..even fasha ni byk gosip yg mburukkan imej nye…bila time nikah still pilih bju yg sopan…tdak seperti sesetengah artis….ape pn..semoga kekal ke akhir hayat

    0

    0
  37. pizza says:

    dah mekap, baru dipuji cantik, biasa latu. kalo xmekap, karat jjeeeerrrr

    0

    0
    • Anonymous says:

      dengki la tu…

      0

      0
    • hmmmm says:

      xla..cantik jugak xmake up pon….

      0

      0
    • pizza says:

      dengki apa, aku boleh jer puji diana danielle cun, juliana evans cun, nora danish cun, erra fazira, lisdawati, wardina, rita rudaini, aishwarya rai sumer cun. dah memang fasha nih huduh. cun la di kalangan org xcun, agaknya dgn puji fasha ikut terasa diri tu cun la kot. kalau mak fasha tu cun, kira cun la fasha sbb dia sebij muka mak dia

      0

      0
      • Anonymous says:

        mcm la ko tu cun sngt nk kte fasha ni x cun…si fasha ni cun apa… ak tau la ko x suka kt fasha pasal perangai dye… tp mmg kenyataan yg x boleh ditolak yg dia mmg cun walaupun perangai hampeh…

        0

        0
      • mizz says:

        sng kata sbb ko x suka fasha tu pasal ko ckp x cun…cb klu suka sgl nama kat ats tu ko ckp cun…

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku menyampah dekat fasha sejak awal dia berlakon lagi, sebelum tau perangai dia lagi, sebab aku menyampah adalah aku paling menyampah orang yg huduh tapi dicantik2kan dan perasan cantik. xder standard betul orang yg kata fasha cun. aku yakin fasha pun sedar yg dia tuh huduh

        0

        0
  38. minta maaf ya says:

    Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik…Fasha cantik sangat. Love Fasha.

    0

    0
  39. […] Tak lengkap rasanya kalau tidak berkongsi gambar majlis pernikahan Fasha Sandha dan Jejai daripada lensa jurugambar rasmi mereka, Ryaniez Moments Photography. Abang Nara janji ini ialah set gambar terakhir yang akan Abang Nara kongsikan. Nanti tunggu majlis resepsi diorang pulak. … Continue reading → […]

    0

    0
  40. white rose says:

    fasha memg cantik..i like :D

    0

    0
  41. adla says:

    relek je ek..gambo laga pipi terpampang sambut tetamu…gambo sure sebelum nikah…walau ramai dah tau perangai…tp apa salahnya gamba yg lebih sopan sebagai menghormati majlis suci pernikahan.

    0

    0
  42. Wan Z says:

    Helo Bang Nara….dah bosan la….

    0

    0
  43. lol says:

    mak ngan adik kembar jejai mn??

    0

    0
  44. senja says:

    bang Nara…. kenapa tak keluarkan gambar ND yg sexy mexy dekat majalah ?
    bang Nara janganlah berat sebelah…. sensasi orang lain cepat dikeluarkan, sensasi ND nak simpan ker?

    0

    0
  45. intan says:

    aku perasan fasha satu je baguih…..tak pernah colour rambut..tak macam ND….karatttt…fasha pandai ikut trend….sekarang trend rambut hitam bebbbb…..ayu……fasha i love you

    0

    0
  46. artis msia sedar la sikit kiamat da nk dekat says:

    korang cube tgok majalh glam terbaru gmba ND shoot gmba tuk magazine tu .mmg before gi umrah tp tu tuk keluaran bulan mei n jun serious seksi. jom terjah

    0

    0
  47. artis msia sedar la sikit kiamat da nk dekat says:

    aku agak die gi ni pon sbb terpksa agakla.coz dlm melodi ari tu die kata da lma da kene purpose dek syrikat travel tu tup2 lebeh jejai nikah plak ngn fs.so lebeh bek amek waktu yg sesuai pegi kn(kalo betol niat alhmdulilah) tp beliau xleh la nk buat main2 je kt tmpt suci tu..dgn cara yg xberapa nk betol.Then tersiar plak gmba seksi kat glam.Dah peminat2 nd ni meroyan kata xbaik la tyg gmba die die kn pegi mekah.WTF.Shoot tu mmg tuk buln may n jun sesungguhnya beliau harus tahu majalh tu mmg tuk keluaran bulan ni ape2pun aku xbelah sape2 tp aku agak curious dgn peminat nd.kdg2 da terlebeh2.

    0

    0
  48. sape tau nape muka mama fasha mcm pondan tua?
    adakah fasha seorang pondan operate?

    sape tau jawapan aku bagi coli la senza percuma woi..huhu..choyy!

    0

    0
  49. nun says:

    aww berseri2 fasha.. suka tgk muka dia.. sweet..

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Mana 1 gambar pengantin ngan parents jejai?

    0

    0
  51. aku insan biasa says:

    salam bang nara.. xde ke gmbar pre-wedding fasya & jejai.. x sbar la nak tgok..
    hehehe! n way fasha cantik sgt! gorgeous time nikah tu..!

    0

    0
  52. duitduit says:

    ORANG KATA, KALAU JODOH MUKA PASANGAN HAMPIR SAMA.

    TGK DCT DGN DATUK K, ADA IRAS IRAS,

    AKU TENGOK SI FASHA DGN JEJAI PUN ADA JUGAK.

    WHATEVER IT IS. KURANGKAN KONTROVERSI, TINGKATKAN PRESTASI. VAZZZZZZ

    0

    0
  53. dianza says:

    wah cantik nye..congratzz ye fasha..abg naraaaaaaaa….cute!!!

    0

    0
  54. ntah la says:

    mmg la FS muka bahagia abis. almaklumlah setelah “bersusah-payah’ kan kan kan…. hurm semoga allah memberkatinya…..

    0

    0
  55. milah says:

    YANG DOK BARISAN DEPAN PAKAI KELABU TU FAMILY JEJAI.. ADA AYAH DIA, DUA ADIK POMPUAN DIA, DAN YG LELAKI TU XTAU PLAK SAPA LA..SEDARA MARA DIA KOT..

    0

    0
  56. suee says:

    fasha cntek sgt mcm princess

    0

    0
  57. love fasha says:

    fasha giler cntik… mmg cntik ssgt… suke2.. xkesahla die truk ke ape ke… 2 peribadi die.. kte xde hak pun nk msuk cmpur… yg pentiing die berlakon mmg mantap… 1 famly i sntiasa support u fasha…. gojess gler…!!

    0

    0
  58. tertanya2 says:

    mana pegi famili rizal ashram…? byk picture dengan family fasha jer.

    0

    0
    • LAILA says:

      tertanya2 x kan ada gmbar family jejai sbab dia org x suka perkahwinan ni.cuba pegi ke FB adik kembar jejai tu macam2 kutukan yg keluar,

      0

      0
  59. missesneptune says:

    mak jejai x datang…hanya ayah die dan adik2 jejai,tapi tu pun x semua. rasa nya mmg sume tau pasal mak jejai x suke kat fasha…dgr cite die ade fb n kutuk fasha… tapi xtau la betol ke idak… maybe ade benda yg fasha buat n die x boleh lupe kan kot…. tu yg sampai x dtg majlis anak sendiri. doa je la yg baik2.. hope bile dieorg dah ade anak maybe mak jejai terbuka hati terima fasha kan… ye la org tua ni lembut hati ckit bile dpt cucu kan… sama2 la kite doa kan. cantik fasha… n mmg nampak muke dieorg seiras…seblm ni x nampak pon kan. jodoh dari Allah,x siapa boleh tolak,even dah bape kali putus pun,jodoh tetap jodoh.moga2 cik nora kite pun dpt jodoh yg baik jgak… AMIN.

    0

    0
  60. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    semoga pasangan fasha dn suami di lindungi allah selalu amin….

    0

    0
  61. nyah dangdut says:

    honestly kalo tengok muka jejai lama2 kan muka dia mcm HANTU..HODOH DAN MENAKUTKAN..sian fasha dlm banyak2 jantan encem dan kaya kat msia ni kat jejai gak dia lekat..jodoh memang!!

    aku bukan nak kutuk..tapi memang hakikat wei..jejai antara lelaki paling buruk aku pernah nampak..kalo org buruk biase2 tu pakai baju melayu songkok tepek bedak sikit senyum dah boleh up sikit encem..jejai ni dh siap jadi pengantin pon still buruk lagi muka WALAUPON fasha jadi pendamping,,kesian kat jejai..huhu..jgn marah fasha.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sesedap hati je kutuk org buruk…ko tu hensem /lawa sngt ke…acu tepek gambo sikit nk tgok…

      0

      0
      • nyah dangdut says:

        wei ano!!!!!!
        aku ni saje je menyamar jadi nyah kat blog gosip murahan ni
        nama pon blog gosip kan xde makna aku nak letak nama/pic sebenar..buat malu je..huhuhuhu

        kalo aku muncul kat public kan bukan setakat pompuan je pondan pengkid gay jantan sume nak berkenalan sebab terpikat dgn keenceman aku tahap dewa yg ni cikgu bio time form5 ckp dulu..sbg contoh kat sekolah tu memang comfem la aku pernah jadi bintang paling popular kalo kat pasar mlm tu sume jerit nama aku suh singgah kadang2 dapat kuih free lagi..jgn jeles nyah!!!…hehhehe..ada aku kesah!!!! jadi biarlah diri ini menjadi rahsia di blog abg nara yg sentiasa panas ni…choyyyy!!!

        kalo aku tercalon abp tahun 2014 ke ko comfem undi aku hahahahahahaha..choyy!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        alah sume org kte dye hensem thp dewa… ak pun bleh kte aku cun giler babas… acu tepek gambo…bru sume warga bn terima ko punye komen yg tah pape ni…satu agi… hodoh2 si jejai tu ade juga org nk…ko ade?? setakat mak nyah kirim salam je la…

        0

        0
    • nyah dangdut says:

      woii pls read between the lines!

      yg ckp aku encem tahap dewa tu cikgu sekolah aku bukan aku la bodoh!!
      org mcm aku xde maknanya nak puji diri sendiri..eeee..gross
      org hati busuk mcm ko ni yg selalu tk sedar diri suka puji diri!!!
      org mcm ko ni org nak dekat pon bukan sebab diri ko tapi sebab terpaksa!!!

      dasar melayu tipikal busuk hati!!! gi mmposs!!!

      0

      0
  62. miss.lia. says:

    fasha nampak cantik sangat. semoga berbahagia hingga akhir hayat.
    sudah-sudah lah tu kutuk dia.. kita doa je la yang baik2 untuk fasha n jejai.
    mungkin memang sudah tertulis jodoh sebenar jejai adalah fasha. doakan untuk nora jugak semoga suatu hari nanti dapat jodoh yang baik untuk diri dia dan anak.

    0

    0
  63. Mak Itam says:

    so sweet – muka ramping, idung molek, mata BESAQ, beautiful healthy tan of a skin color. Ahhh… inilah anak gadis melayu jati. Tapi si mamat kat sebelah tu macam tak kena je. Wish you the best Fasha nonetheless. Suka tgok muka you

    0

    0
  64. Marion C. says:

    lah Fasha, kalo aku main jer dgn mamat ni. Nak bwat suami kena ada zillion -trillion dulu baru bole tahan nak kangkang kat muka kulop tu tiap2 hari. Tapi anak korang mesti cantik dari aku punya….kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  65. hellopasha says:

    plik kan xnmpk pon kelibat famly rizal ..haha

    0

    0
  66. lolo says:

    woi korang tk perasan ke muka mama fasha sendat tuh.. lain macam bonar.. dah ada iras bik mama..huahahahaha…

    0

    0
  67. Nazi says:

    Suka sangat tengok Fasha dah dapat cintanya…..sgt2 gojes…….

    0

    0
  68. Leela says:

    walaupun c pasa sendat ni byk sgt kontrovesi tmbh g ngn sora kepit dia, ak rsa dia adalah pengatin perempuan yg paling cantik TAHUN ni! si suri rumah xdpt tanding sbb muka die agk pale.. gud job pasa! keep gojes okeh!

    0

    0
  69. ayaChan says:

    gamba penuh dgn family lelaki xde ke bang nara?..

    0

    0
  70. yatt says:

    cantiknya fasha ni sweet sgt

    0

    0
  71. shez says:

    aku tercari2 mak fasha….la x cam lansung …lain benor wajah mak fasha sekarang…hehehe

    0

    0
  72. Fiza says:

    Saya suka Fasha dari Nora Danish. Fasha tak hipokrit, matang n jauh lebih cantik dari ND.

    0

    0
  73. Fida says:

    Cantiknya makeup & lukisan inai dia tu… semoga berkekalan…

    0

    0
  74. lady says:

    Congrats FS & Jejai…tp persoalanya tak ade pun full pics family jejai bergambar dgn pengantin, mana mummy,adk2 perempuan jejai?anak jejai pun tak ada…tettt sebenarnya mmg family dia tak restu FS nie tp nak kate FS liar pun ND lbh krg jerk cuma org tak nampak liar ND mcm FS terang2 dia tunjuk!entahlah yg penting mmg ade cite yg aku bace mak jejai & adk beradk perempuan jejai tak suka FS sebab dia org syg & rapat dgn ND, entahlah~

    0

    0
  75. Lalala says:

    mane gambar dgn famli jejai nyer??

    0

    0
  76. hidhir says:

    lisa jauh lebey cun. grand & elegant but at the same time, low profile.

    0

    0
  77. JEJAI says:

    3TAHUN LAGI AKU CERAIKN LA FASHA NIEEE…… COS TIME TU BODY DIA DA SENGETTTTT……. KORAANG JNG PECAHH RRAHHSIIIIAAAAA TAUUUU………………………………………………

    0

    0
  78. Tahniah! says:

    dia ni mmg pandai berlakon, pandai bergambar, tahu macam mana nak buat muka cantik depan kamera..apepun sume makhluk ciptaan ALLAH ni cantik2x..yg menghina n yg membanding2kn tu..sama la membandingkn ciptaan ALLAH dgn ciptaan ALLAH yg lain..sedey sgt!

    0

    0
  79. hizh says:

    congrats FS.. bila Allah dh tetapkan jodoh hambanya..sesulit mana pun..akan tiba juga jodoh kalian..
    Firman Allah yang bermaksud: “Dan sampaikanlah berita gembira kepada orang yang sabar iaitu apabila kesusahan menimpa, mereka berkata; sesungguhnya kami ini milik Allah dan sesungguhnya kepada-Nya kami akan kembali.” (Surah al-Baqarah, ayat 155-156) Kesabaran adalah kekayaan rohani yang besar, ia sebagai pangkal kebahagiaan. Dalam menghadapi kehidupan yang serba getir, semuanya perlu memiliki sifat sabar.
    moga pjlnan hdup FS & hubby dpermudahkan, mdpt kberkatan, rahmat & kredhaan Allah SWT.
    perkara yg lepas..sudah2lah x perlu lg kita ungkit..
    kita semua pun x sempurna. Allah yang Maha sempurna, yang berhak menilai kesempurnaan kita.
    doakan kebaikan tuk semua muslimin..

    0

    0
  80. naz says:

    cantik kat dalam akan tepancar kat luar,,,, pakaian tidak melambangkan pragai seseorang,,,,, dont judge the book by the cover…

    0

    0
  81. bollaD8) says:

    fasHA gojes~
    meletOp sangat . . . . .
    even mak mentua dia tak datang hope dia kekal smpai anak cucu`
    retis2 lain mak ayah n kaum kerabat datang ape .
    adE jugok yg bercerai~ opss

    0

    0
  82. kita peng yu says:

    Irman Hazz…akk nk brknlan bleh? :D

    0

    0
  83. sana sini sibok says:

    tahniah…

    0

    0
  84. kicapmanis says:

    fasha canktiikkkk sgt !!

    0

    0
  85. cantiknyer... says:

    cantiknyer dia..sgt cntik..tp lpas pki make up je la cntik..bla da tak bmekap..mak nyah lgi cantik kot dari dia.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni 1st time tgk fasha cantik kerana mekap, slalu, mekap ker xmekap berkarat macam bohsia jeerr. xgi spa ker fasha. nanti tua konfem muka fasha macam mak dia

      0

      0
  86. neelofa sgt... says:

    ermm…mmg cantik! tapikan dia asyik bergambar dgn family side fasha je, mane family jejai???

    0

    0
  87. kak li says:

    mengagungkan orang yang merampas. senyum di atas air mata orang lain, kebahagian di sendu orang wanita lain. lepas ni siapa lagi…………….

    0

    0
  88. Anonymous says:

    bahagia atas keruntuhan rumah tngga org….
    hmmmmm tk kn selamanye bahagia…

    0

    0
  89. […] 1. Fasha Sandha dan Jejai – setelah bercinta agak lama, pasangan ini akhirnya diijabkabulkan pada bulan April 2012. Majlis pernikahan telah diadakan di Hotel Crowne Plaza Mutiara, Kuala Lumpur sementara majlis resepsi telah diadakan di Perlis. Tambah menggembirakan apabila Fasha Sandha disahkan hamil beberapa minggu selepas sah bergelar isteri Jejai. (klik sini untuk gambar) […]

    0

    0
  90. […] 1. Fasha Sandha dan Jejai – setelah bercinta agak lama, pasangan ini akhirnya diijabkabulkan pada bulan April 2012. Majlis pernikahan telah diadakan di Hotel Crowne Plaza Mutiara, Kuala Lumpur sementara majlis resepsi telah diadakan di Perlis. Tambah menggembirakan apabila Fasha Sandha disahkan hamil beberapa minggu selepas sah bergelar isteri Jejai. (klik sini untuk gambar) […]

    0

    0