Written by AbangNara | June 24th, 2016

Awal minggu ini, Astro telah menganjurkan majlis berbuka puasa di Hotel Majestic Kuala Lumpur. Abang Nara telah sempat menghadirkan diri. Lauk pauk, persembahan, lawak kelakar dan semuanya memang tip toplah. Selebriti-selebriti pun ramai yang datang. Seronok tengok masing-masing berkongsi kegembiraan berbuka puasa bersama-sama.

neeloa

Antara selebriti yang hadir ialah Neelofa, Diana Danielle, Farid Kamil, Elfira Loy, Ajak Shiro, Shuib Sepahtu dan ramai lagi. Semua hadir dengan berpakaian seperti hari raya pertama Aidilfitri. Memang meriah. Cantik-cantik dan kacak-kacak kesemuanya.

diana danielle

Lagi beberapa gambar para selebriti di majlis berbuka puasa Astro dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Astro kerana sudi menjemput kami.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to (50 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Sekitar Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. Retis gitu says:

    Byk yg tak kenal, entah sape2 je dijemput jadi retis skrg nih..
    Tapi nmpk sgt abg nara syg lofa, gmbar lofa dah letak first, kat tgh ada lagi juga kahkah.
    Anyway mostly are fine, pakaian tak mjolok mata sgt n semua sweet2 je..

    0

    0
    • Kipochi says:

      Kau balik2 x kenal. Tp tang komen laju je. Umah xde astro ke woiii…. artis2 baru ni byk kuar astro je. Hari2 tgk blog artis, pun x kenal.

      0

      0
    • Anonymous says:

      yang perempuan pakai tudung …baju ketat..buruk hodoh
      yang lelaki ada je yang ok… tapi fesyen ada jugak yang buruk..adam punya baju ok..

      0

      0
  2. Pekerja Gomen says:

    Siapa yang pakai kebaya labuh kaler turqoise tu?
    Lawa plak…
    Ayu je

    0

    0
  3. aku says:

    yg pkai handbag hijau sblah jep tu sape? :p

    0

    0
  4. juju says:

    itu bkn kebaya mihhh..itu bju klawor..tu kan adira..dia pya stail srg pkai klawor je mmjg

    0

    0
    • kendall jenner says:

      adira apa plk ni.. org ckp psl kebaya lbuh turqoise tu…..bukn klawar turqoise…huhu

      0

      0
  5. Anonymous says:

    mark adam win! tak ada corak2 nak hipster bagai…

    0

    0
  6. noni says:

    lawa la amira rosli ni..suka tgk…tp tetap la x leh hadam dia kapel dgn mamat tu…kaciwa!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau saya secantik amyra, tak hingin saya kapel mamat tu. mampu lg cari lelaki yg kaya dan baik.

      0

      0
  7. Anonymous says:

    rafiena ezanee kot

    0

    0
  8. Qalbu says:

    Harap semua yg cantik2 ni jgn lupe pg solat maghrib lps buka ok

    0

    0
  9. fatimah busung says:

    sherry alhadad sorok tupperware dlm baju. nak tapau nanti

    0

    0
  10. ... says:

    suka corak kebaya nana af

    0

    0
  11. babe says:

    rahim ada dua isteri ke?

    0

    0
  12. huhu says:

    ahhhh.. Diana danille tetap hot…. jarang ada perempuan melayu jaga badan cam Diana….

    0

    0
    • Kuci kuci hantok kepala says:

      Sebab dia bukan melayu pure. Mix. Ada paham.

      0

      0
    • Intai says:

      She looks gorgeous..! Pandai pilih design n kaler sesuai dgn usia. Menten sweet?! Ada sorg mamat baju melayu purple tu (bukan paknil)… Farid kamil ke? Cam babyface

      0

      0
    • Intai says:

      Eh bukn bju melayu, jubah purple….

      0

      0
  13. ira says:

    cantiknye nana

    0

    0
  14. nok gebuzzz says:

    semua cantik n sopan,tapi pic neelofa paling byk…abg nara suke neelofa kot

    0

    0
  15. Pomss says:

    Farid Kamil is the real definition of “makin berumur makin handsome”

    0

    0
  16. Anonymous says:

    ketat……buruk

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Y pakai kebaya labuh wrna torquise tu cantik….raye nk cari kebaya labuh la…cantik plk dia org pakai..baju nana pn cantik…baju je y sy berkenan..ngan nana kureng skt minat….amyra pn lawo tpi aku x berkenan le dia kapel ngan amar..x de lelaki lain ke amyra..amyra leh cari lelaki y lagi baik dari amar…

    0

    0
  18. Markonah Al-Hingus says:

    lawo lagi neng yatimah dgn bibi yem!!!

    0

    0
  19. jep sepahtu says:

    lawanya elizabeth tan.

    0

    0
  20. mak c kina says:

    nape baju lofa mcm nk pegi majlis anugerah…yg lain simple je..dato rafiena xde blink2 pun cantik je..

    0

    0
  21. takde says:

    Kasut!!! Buruknya heels mereka2 ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      kan! kasut murahan sangat. heels platform tu tak sesuai la pakai actually, kot ye pun nak tinggi sangat.

      0

      0
  22. imaydajebat says:

    kenapa la lopak suka ngan baju pesen yang nampak macam vajayjay tu ye?

    0

    0
  23. Aisshah Farrisshah says:

    Paling cantik sekali Amyra Rosli!!!

    0

    0
  24. melati says:

    Jep..yg terbaik, sederhana jewww…..!!! tapi semua org suka baik muda mahupun Tua..””

    0

    0
  25. Anonymous says:

    puasa tapi tak tutup aurat sah ke puasa?

    krik krik krikk

    0

    0
  26. Awek kpop says:

    Suka tgk baju kebaya labuh kaler turquoise yg Dato Rafiena pakai tu… simple & elegant, cantik sangat.
    Tetiba jer dapat idea nak beli baju raya cam tu sebab baju kebaya labuh tu nampak sopan boleh pakai pergi mana2.

    0

    0
  27. missv says:

    suka tgk zizan & amar baharin…macho gitu pkai jubah..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    eh eh..cantik dn unik beg isteri Rahim. Yang sorang lagi itu hampir2 aku ingat nad zainal..ehehe

    0

    0
  29. nyah says:

    paling ngeri jebong tua pakai baju ungu…burokkk dan paing win lofaaaa

    0

    0
  30. anuuu says:

    a ah kann.. harap sempat la nk berbuka, nak buang mekap, nk solat plak, pastu nk mekap balik..adehhh.. byk keje nehhh.. jgn setakat tahan lapar, da la lapar, dpt lak dosa.. krikk krikkk jugak..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    plg cantik DD..ngan amyra rosli.. simple tp sweet..

    0

    0