Written by AbangNara | December 18th, 2015

Sebentar tadi telah pun berlangsung majlis pernikahan Nad Zainal dan Muhammad Faliq. Majlis ini telah berlangsung di rooftop Hotel Bukit Jelutong. Kedua-dua pasangan pengantin nampak cantik berseri-seri dengan persalinan serba putih. Memang sama cantik dan sama padan. Tahniah diucapkan kepada Nad dan Faliq atas ikatan yang dibina ini.

gambar kahwin nad zainal

Semoga perkahwinan ini akan berkekalan ke akhir hayat. Semoga dikurniakan cahaya mata yang ramai. Semoga makin murah rezeki Nad Zainal dan suami selepas ini. Tahniah sekali lagi.

gambar kahwin nad zainal

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar adalah bidikan daripada Teddyfilm.co.

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

74 responses to (50 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Nad Zainal & Muhammad Faliq

  1. Nora says:

    Congrate!!

    0

    0
  2. huhu says:

    quality camera buruk

    0

    0
  3. Anonymous says:

    okay lah….nice juge.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    jihan nampak tua lately….rambut dia kut? macam opah2 nk parut kelapa je.

    0

    0
  5. neutral says:

    mmmm….aku bukan nak baca berita ni..aku nak tunggu dan baca khabar berita gembira dari akim dan stacy…..hehe

    0

    0
    • Shah Alam says:

      Nuetral apa…nuetral buret Kau Nak mapossss…..Nuetral jubo Kau tu..
      Nuetral konon… Nuetral pil kelentit Kau ke…

      0

      0
  6. Anonymous says:

    sherry…..cantik nya.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    boring ahh dgn jihan. nk promote sherry plak.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    org pahang hauk….menyusahkan rakyat.

    0

    0
    • aku says:

      Bodoh ke apa..asik nk mengata org phg je..ada otak tu la guna la weii.berpolitik lak kt sini..meluat tau dak!!

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Jihan nampak ageing ya. Baik gi check kt doctor, sis. Nampak mcm x sihat….

    0

    0
  10. Spjg says:

    Lki nad tu xde kning ke??pucat atau salah gmbar.hmmm

    0

    0
  11. cintaku padamu says:

    nad adik bradik upin ipin kepala beso kemain bdn kecik

    0

    0
  12. ehem ehem says:

    mana besties2 nad yg lain? mlm berinai semua ada.. nasib la xada masa akad nikah..ada sherry pon dh tenggelam dh si nad ni..huhuhu

    0

    0
  13. Anonymous says:

    To be married is easy but to stay married is another thing. Be good….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    rambut jihan tu yg membuatkan dia nampak sperti nenek.

    0

    0
  15. Lara says:

    Yang sebelah dia atas pelamin tu mak dia ker? and yang akad nikahkan bermisai garang kemain muka tu bapak dia ker?
    Banyak nak kritik tapi takper la, it is har bahgia u kan, congrats.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    org lain kawin..sherry yg dapat sambutan. hahhahaa

    0

    0
  17. Anonymous says:

    baru perasan..kepala nad besar.

    0

    0
  18. nyahsepi says:

    quality gambar sgt teruk.sampaikan kepala nad ni nampak besar dari badan yg kecik….

    0

    0
  19. KAK KIAH says:

    EEEEEE…. POMPUAN KERDIL NIE

    0

    0
  20. lala says:

    Sedih pulak tgk pic ni

    0

    0
  21. minah jambu gerek says:

    bagos la nad dh kawin prangai tu ubah sikit jaga laki jaga rumah tangga tapi ingat jangan harapkn duit lakiii aje u kena keja cari duit sendiri walau pon laki tu mampu kasi nafkah bulan2 u kena aktif bekeja ..sama2 cari duit baru leh senang…susah orang tk boleh tolong..jangan terlalu dengar cakap orang cemburu2 jangan main sangat nanti rumah tangga hancur …kalau laki letak tangan pukol2 terus gi makamah jangan tunggu lagi terus failkn perceraian ok ! semoga bahgia….

    0

    0
  22. mak c kina says:

    kaler bju & mekap jihan buat dia nmpk tua even dia bkn muda sgt pun…cme dia xsepatutnye kelihatan tua dr usia sebenar….hehehe…

    nad mcm xbape cntk…biasa2 je…

    sherry artis plus size yg pandai bergaya..aku blum nmpk lg dia buruk..bju cntk,mekap pun sweet je

    0

    0
  23. mrs pip says:

    congrats nad … happy forever … ok la nad ni bagi aku, kawin pun not so over, make up biasa biasa ja, so nampakla natural beauty, baju pun sweet sweet … eh jihan, still wear braces ka, semcm ja inside your mouth kan ….

    0

    0
  24. Joyah Pok Pek says:

    Pic quality x cntik la..choreography tu x menarik..baju putih and pink blush nampak lebam..lighting pun gelap..Nad Zainal copy paste muka mak dia

    0

    0
  25. Perhh says:

    Mcm x da seri jer make up ni..apa pun..tahniah nad

    0

    0
  26. Namasayaseri says:

    Gambar no 4 dari bawah tu berhantu ke apa?? Napa imej pantulan x sama dengan imej dari depan??

    0

    0
  27. Anonymous says:

    kualiti gambar too much noise ,xnatural , and sebelum tedpotograpi mnyamar anon nak reply komen ni nk ckp awal2 , kualiti gmbr mmg xcantik terima je la knyataan .

    0

    0
  28. anon says:

    Muka dia sebijik mcm muka mak dia & katik. Kenapa nampak sorang2 pelik je muka dlm gambar tu.
    By the way, kesian pulak kat nad dpt laki yg nampak mcm mat rempit je….

    0

    0
  29. . says:

    Ramai2 tu dah mcm zombie.zombie gemok pun ada!

    0

    0
  30. anne says:

    lagi handsome azwan kombos…oppsssssss

    0

    0
  31. Sandrianasiska says:

    Suami nad tu adik ipar Min (kembar si Azalea “cholaholla” ipar Nora Danish

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Napela nak asyik nak komen tak de seri, xde seri…bagi aku pengantin manepun kalau Hari Bahagia mesti berseri2..sebab dalam hati ada taman..berseri atau tidak subjektif

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      muka seri tk seri itu blakang kira yg penting dia dh nikah suka sama suka bukan n di paksa n bukan kawin ngan laki orang n dia bukan bini kedua ketiga n kempat n dia tk rembat laki orang n tk main sms ngan laki orang macm si ustazah ensen bertudung tapi mendua kan laki tu ..semoga nad di murahkn rezeki…emmuah..hahaha..

      0

      0
  33. EUWWWWW says:

    majlis ni buat kt Hotel Roof top bukit jelutong, tp xtaw la klu time artis ni,, dorang serve mcm mana? time adik ipar aku kahwin dulu, teruk giler, services teruk, makanan pown ntah pape la rasa… ada ke lps nikah hidang bihun grg, klu sedap xpe la, ni rasa bihun kosong n ada buah pelaga??? igt masak nasi bryani ke? dia punya pelayan semua bangla ada nepal ada, dh xde o0rg melayu ke weih???? hmm apa la caterer ni, nk bg org mkn tu ikhlas la ckit.. jgn nk kaut untung je.. ko ciplak resepi from google, pastu ko ckpla resepi turun temurun la resepi bonda la nenek lah.. huh sedey.. saja je komen kt sini lps geram.. btw congrates nad zainal, semoga jodoh kekal hingga akhir hayat..

    0

    0