Written by AbangNara | November 6th, 2014

Amboiiiii. Lebatnya rambut puteri sulung Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini. Geram pulak menengok. Rasa nak cubit-cubit je. Tak sabar rasanya nak tahu nama si comel ini yang akan diumumkan pada hari ke 7. Mesti nama pun secomel wajah.

gambar anak che ta

Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada AnnasEaskey dan ThePhotolicious untuk perkongsian.

P.S: Menara dari batu yang amat mustahil

gambar anak che ta
gambar anak che ta
gambar anak che ta
gambar anak che ta

gambar anak che ta
gambar anak che ta
gambar anak che ta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

87 responses to (5 LAGI GAMBAR)Puteri Sulung Che Ta & Zain Saidin

  1. jebon says:

    first..miahahah

    0

    0
    • gossipgurl says:

      subhanallah, ciptaan Allah s.w.t memang indah. Allahuakbar.. Comel baby ni..

      0

      0
      • Lana Allanah says:

        Hey hey heyyy…look at me. I’m cute, too. :(

        0

        0
        • Terkesima says:

          Ni baru dinamakan baby of the year dan layak ada IG sendiri. ( I mean anak Cik Ta la, bukan anak artis yg bapak dia berangan sangat tu.)

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak abis lagi ke golongan jahilliyah ni mengutuk baby schawal? membanding2kan muka anak org? zaman jahiliyyah lagi ke??

          anak cheta cantik sgt, Allah tu adil, kalau la anak cheta yang ni muka mcm abg dia yg baru dpt kete bmw tu, confirm sampai tahun depan tak abis kena kutuk, dah la asal cerita che ta kuar semua org nak kutuk… apa nak jadi ngan manusia2 yg claim diri beragama islam ni…

          0

          0
        • Olga says:

          SETUJU SGT DGN TERKESIMA!,
          BABY CHE TA NI MMG JAUH MENINGGALKAN LARA BERBATU2…. SANGAT COMEL OKAY! EVEN XDE NAK FEELING2 EKSLUSIF BAGAI!
          C LARA TU OVER GILE MAK BAPAKNYA.. SIAP NAK EKSLUSIF BAGAI LASTE KELUAR RAMBUT PERPACAK LIDAH TERJUIH JE! X COMEL LGSUNG! MAK BPK JE YG OVER! NI BABY CHE TA DH KELUAR! ORG DH X PANDANG C LARA TU! MAK BPKNYA PUN DH FEELING TERANCAM TU! TU YG MENGAMUK PASAL INSTAGRAM BAGAI! DIA X TAU ORG FOLLOW INSTAGRAM BERIBU RIBU TU PASAL NAK JUAL PRODUK ONLINE JE!

          SO FROM NOW ON LARA DH BOLEH KE TEPI UTK BG LALUAN PD BABY CHE TA!

          0

          0
        • hello excuse me…itu bunga apa ehh?
          daisy ke or bunga matahari?
          sesape tolong jwb kan…
          i nk buat sample hantaran kawen lah…

          0

          0
        • Terkesima & Terkedu says:

          La …eh biler plak aku mention nama baby Schawal tu wei? Siapa yg makan cili pedas ni nak sembor kt muka aku pulok? Aku cakap pasal baby kat kampung aku ni ha. Bapak dia jual buah berangan depan rumah. Ko pulok yg terasa ye? Hmnnn…

          0

          0
        • tak lama lg fasha sandha lak punya turn
          tak sabo nk tngok baby fasha n jejai

          ** jejai ni mcm pasan hensem je….myampah lak….asik pakai topi jerrr….botak ke???

          0

          0
        • Mak Jemah Exercise Mulot says:

          Jangan mengutok. Jom lakukan senaman mulot.

          “Kakakku kata kuku kaki kiriku kaku ku kikis kuku kaki kiriku”

          Ko hado????

          0

          0
        • Anonymous says:

          eh ehhh bila pulak anon mention terkesima & terkedu.. makan cili lettew.. untunglaa dosa berganda kutuk anak org kampung ko ye… mak ayah tak ajar jgn kutuk anak org ye? jahiliyyah di alam siber uollss… kahkahkahhhh…

          0

          0
        • melati says:

          anak schawal bagi aku tak comel. x rasa geram nk cubit pipi camni. sorry, this is my opinion. you can go to hell and kiss my ass.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          mmpuslah aku gelak bahak2 komen c olga and komen c melati
          direct to da point..goodjob. aduhai still cmpy skrg aku bahak2 ayat olga nuh haha betul kata owg pondan ayat mmg tajam menusuk kolbu

          0

          0
        • kakibenua says:

          to kiroro wu mirae: tu bunga gerbera. ada macam2 colours :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          olga ngan melati ni pondan ke??? patut la suka kata org hodoh, muka sendiri pun mcm jamban tak siap, x abis operate kat siam lettew.. hahahah

          0

          0
      • zuanzuan says:

        pic yang letak baby dalam hand bag itu memang tak patut, boleh jadi ikutan orang, letak baby dlm handbag. kadang-kadang pic nie boleh memberikan 1001 tafsir. tolong berhati2. ambil lah pic baby dlm buaian ke, pelukan family ke,

        0

        0
  2. KAMARIAH says:

    comelnya anugerah Allah..

    0

    0
    • Gendek Nara says:

      ye nara, i tahu anak mereka comel. nanti anak kita pun comel2 juga kan. abang boleh update hari2 hasil penyatuan benih kita bersama tu ye. anyway, abang nara dah lunch ke? awak kat ner ni wakkkk?

      0

      0
    • Saka says:

      teruk nyer kualiti photo2 ni. nampak mcm project photograpy amateur kat college aku je.

      0

      0
    • zihan says:

      xyahla nak kutuk anak org.. anak korg xtentu lg kecomelannya.. bersyukur dgn aper yg Allah SWT kurniakan :) baby schawal n che ta dua2 comel.. maner de ciptaan Allah SWT yg xhebat n sempurna.. sudah2 la tuuu

      0

      0
  3. ann says:

    subhanallah comelnyaaaaa anak che ta+zain ni..semoga jadi anak yg solehah sayang..amin..:)

    0

    0
  4. harry says:

    kalah schawal… bajet2 je dorg tu… bajet artis hollywood..phuiiii

    0

    0
    • KAMARIAH says:

      x payah lah nk buat berbandingan..
      setiap baby yg dilahirkan tu kan mmg comel2 belaka
      semua tu kan anugerah..
      ape daa…

      0

      0
      • Anonymous says:

        betul… dengki tak abis2 manusia ni..

        0

        0
        • Guna Otak Please... says:

          dengki apa nya..memang kenyataan. retis2 hollywood pun x buat IG anak sendiri. yg ko….gigih dok tunjuk muka anak ko lepas tu bila spammers menyemak IG ko…kau sembor kata2 kesat- me royan!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          lantak dia laaa nak buat insta anak dia, bukan mintak duit ko pun, yang ko meroyan dia buat insta anak dia kenapa? sel otak bersimpul ye…. ahahahah… lain kali nak buat bisnes, invest la skit buat iklan berbayar, asik nak free spam page org, nasib la kene sembor.. jgn la meroyan bila kene sembor… hahahahahah

          0

          0
        • Get Mad (Ubat Batuk) by Melati says:

          anak schawal tak comel. ini pendapat aku. dan tak pernah visit pun IG dia. yg follow tu budak2 sekolah dan akak2 yg kerja gomen serta orang2 menganggur yg xde kerja…..

          0

          0
        • Untuk Mereka Yg IQ Selevel Tenuk says:

          ….lantak aku la nak cakap baby dia hodoh ke, haper ke? Bukan guna duit BR1M opah ko pun kat sini. Ko saper? Gundek Najib ke?!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          muka mak kau lagi hodoh… aku gundik bapak kau laa…

          0

          0
      • cassie says:

        bukan suke2 nak banding pon dgn ank schawal tu..annoying sbb mereka tlampau expose..tgk che ta’,relax sudaaa even baby nye mak aiiiiii, indah mulus cumel sesangatttt..(tp kat mummy n daddynye xminat pun :D)

        0

        0
  5. hani raiza says:

    Memang indah ciptaan Allah.tapi jgn asyik ank Che ta tak abes2. Anak nabi Muhammad tahu tak ade brape org?

    0

    0
    • cik maneh says:

      *…anak nabi kita ada 7org…3 laki-laki 4 perempuan…kasim abdullah ibrahim fatimah…zainab rokiah ummikalsom…*

      kalau x kerana ade lagu ni…mungkin aku pon x ingat weyh!!astagfirullahalazim…sobsob.. T_T

      0

      0
  6. lara alana says:

    heloooo….kita sama2 cute laaa…korang kat luar jer yg jeles compare2 kitaorg..okbai

    0

    0
  7. qawamah says:

    Cantik nya

    0

    0
  8. peeiiii says:

    comel comel comel….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Comel. Semua baby yang dilahirkan comel. Selalunya rupa paras dan warna kulit mereka akan berubah bila membesar. Mudah2an baby ni membesar jadi anak yang soleh ye.

    0

    0
  10. FIRST says:

    COMELLLLLLL

    0

    0
  11. Biskut says:

    Wlaupun aku tak minat che ta n zain tp aku sgt minat ngn baby. comel nyerrrrrrrrrrr diaaaa…..

    0

    0
  12. azie says:

    Ya ALLAH…comeinya…..SUBHANALLAH…ALLAH HU AKHBAR…
    setiap ciptaanNYA cukup sempurna…jeles tgk….

    0

    0
  13. sapaaaa aku says:

    comel……….comel :) :)

    0

    0
  14. adakukesah says:

    following what prof muhaya said, if baby cute, pretty, anak-anak cantik, etc, praises only for Allah, He is the One, The Creator.
    bukannya bergantung kepada kecantikan atau handsome nya ibu bapa baby tu.

    Kawan aku pun mak die mat saleh, aku tak tau pun, sbb muka die biasa je cuma die putih sangat.

    0

    0
    • Wshape says:

      segala puji utk Allah. kita cantik ke, tak cantik ke, its all human perception dan bersifat duniawi. apa sekali pun, bersyukur lah kepada Allah SWT. Setiap kejadian dan setiap sesuatu itu punya maksud dan tujuan, yg hanya Allah sahaja mengetahui..

      0

      0
  15. pinto says:

    Masa kecik2 comel la. Hrp bila dia besar, muka dia mcm che ta, cantik,sweet & rupa melayu. Lbh suka tgk dia ikut muka mak bila besar nnti, sb klau belah zain nnti rupa mcm adik zain, shasha, muka bulat & 4 segi. hehe, jgn marah…tp klau nak ikut mcm salleh yg cantik, muka mcm Juliana evans la. Sb mat saleh bukan smuanya cantik.

    0

    0
  16. manjew says:

    baby cik ta nmpak ada demam kuning jek..apepon memang super cute la baby mrk..tahniah..semoga mnjadi ank solehah

    0

    0
  17. saya cantik says:

    bagusnya cik ta.. xbiarkan anaknya tanpa seurat benang pn bl photoshoot. xmcm sesetengah artis yg biarkan anakny bogel kesejukan

    0

    0
  18. Jenab says:

    Hye baby , bangunlah .. nak iyum kit . muahhh!

    0

    0
  19. dora got zilla says:

    mana punye old school photographer la yg cik ta ambik.. habis di bungkusnya budak tu dengan bunge… kene ada hama ke.. baby allergic kat polen ke.. kan naya si kecik tu!!? kan lebih kreatif kalao so fotografer focus pada baby on it own… pls la.. this baby is freshly delivered from Heaven…. she is naturally beauty.. tak yah bunga bunga bagai..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ya ALLAH…tomeinyaaaa anak cik ta ni…geram la plk aku tengok…harap2 nti klau besar jadi anak y solehah ye n bila besar mesti cantik mcm mama dia..klau ikut muka mix mcm juliana evant tu cantik…klau mcm faradhiya n julia zieglar tu x cantik la…dia org tu anak mix tpi muka biasa2 jer..klau ikut auntie shasha pn cantik jugak..tpi shahsa tu mukanya empat segi la..dh mcm kartun boboi boy y jahat tu…

    0

    0
  21. mek na says:

    hihihihi…tido je ek.. bam bam betul.. omellnyeee.. moga jd anak yg solehah kelak, Aminn…

    0

    0
  22. adohai says:

    Sekalli tengok macam gambar pengkebumian dengan berbalut kain putih dengan bunga. Adohai..ni namanya terlebih kreatif.

    0

    0
  23. chi chi says:

    Terkejut masa mula2 tgk sbbnya comel sgt..

    0

    0
  24. laramelara says:

    makin melara lah hati mak bapak lara alana tengok ni

    0

    0
  25. lucu bukan? says:

    meroyan lagilah awal ashaari besok…sebab followers2 dah merudum…stagnant …lol

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Bagi saya baby semuanyer comel2….Pelik ngn manusia boleh berfikiran pelik2….Rasanye mereka2 ni ade gangguan perasaan kot…..

    0

    0
  27. pika pika pongpong says:

    baby dah comel.. tp annaseaskey ni amik gmbr takde lah special mana pn.. sama cam photographer yang lain je..

    0

    0
  28. x-klasmate che ta says:

    seriussssssssssss chomel!~

    Subhanallah

    0

    0
  29. kak jah says:

    comel dak girl ni… bila nak buat akikah & cukur rambutnya…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Aku rasa Lara lagi comel eventhough yang ni mmg super comel. Tapi Lara tu baka dia mmg orang melayu + orang melayu. Whereas yang ni dah campur ngan mat salleh. Memang la jadi super comel tu. Lara, don’t worry dear sebab Auntie rasa Lara lagi comel dan mantop.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Tak tau lak aku yang rambut boleh dicubit- cubit…alahai abang Nara selalu typo..ni ayt pun salah..

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Jangan la uolls semua nak berbalah pasal newborn ni…biasanye bdk2 kecik memang comel…cube le tgk besar nanti..

    0

    0
  33. lulu says:

    Bila ms pula buat photo shoot… semlm I pg kpj ampang pu3 ada jer lg kt wad blum kuar…kata Zain baby jaundice so still kena stay. Agaknya wat photo shoot kt hosp kut…pn had ooo. ..retis ler kata kn… Anyway npk muka baby dh berubah skit compared to ms mula2 lahir…dlm photo ni kulit mcm gelap skit mayb sbb lighting kut & iras muka zain dh kurang. U super cute little baby…Mmnuuaahh ???? ???? ????

    0

    0
  34. bubbly bubble says:

    kids are adorable..they all are..jgn lah beza2 kn..tolong ingat dosa sikit..

    0

    0
  35. safi says:

    AMBOI HANG PA NI…BKN MAIN PUJI MELAMBUNG NAAA…DULU MSE CHE TA NI NAK KAWEN..MCM2 HANG LA CKP…DULI CKP CHE TA DH NK MONOPOS LA..XLAYAK LA..LASTLY AMBIK HANGPA..SMUA PAKAT NGANGA TGK ANAK CHE TS CMEY…SMUA PERKARA NEGATIF..XDE POSITIF LANGSUNG..LANI APA CTER…NI MANUSIA…BILA BAIK BUKAN MAIN PUJI MELAMBUNG…KALAU XBAIK KNE CACI HABIS HABISAN…

    0

    0
  36. anon says:

    Hari tu masa first day nampak mcm anak omputeh sebijik, ni nampak mcm anak melayu pulak wlpn still comel. Cepatnya berubah.
    Alah che Ta ni takyah lah over sngt perasan lbh2 anak dia cute, ingat lah jugak anak dia yg dua org tak cute tu….
    Tapi nampak sngt perbezaan anak dgn lelaki melayu tulen & anak dgn lelaki mix…

    0

    0
    • Mr Bean says:

      Ha! Ha! Cik Ta hanya mengharapkan siZain yg campur aduk untuk dapat anak cute! Kalau nak harapkan muka dia sebelum plastik melastik ngan Melayu jati tak ada haraplah anak cute…

      0

      0
  37. jd says:

    tu bunga taik ayam. sungguh indah dijadikan hantaran :)

    0

    0
  38. anonymous says:

    ya Allah Olga ni. . bahasa kamu sangat kurang ajar. bayangkan laa kamu tu ada anak, dan kamu suka ke kalau org cakap anak kamu tu macam apa yg kamu cakap pasal scha dan awal. sedar laa awak. setiap anak tu anugerah Allah, dan setiap ibu bapa mesti bangga dapat anak. bersykur sebab tu rezeki anak. tak baik kutuk2 hina2 rezeki Allah. apatah lagi lara alana tu baby lagi. she didnt know anything. Her parent berhak nak pos gambar anak die. yg kamu sakit hati lebih kenapa. salah ke pos gambar anak? haa? apa laa salah baby lara n schawal tu kat kamu. okey senang cite laa, bayangkan kalau kamu kat tmpat scha n kamu baca komen2 yg macam kamu taip tu? sakit hati kan? please laa. jangan laa jd tak matured sgt. macam budak2 hingusan nak banding2 kan anak org.

    0

    0
  39. nda says:

    cantik atau x itu xpenting,kerana ianya anugerah ALLAH S.W.T…apa yg penting cara kita mencorak anak masing2..sebab anaklah yang akan menjadi aset untuk kita di akhirat kelak….

    0

    0
  40. Linzy Longkang says:

    Baby cik ta jugak laa yg baiki kaum melayu ada mix yg comey mcm nih, pastu siap tido lena tak kesah pon org nak amik pic ker nak tarok dlm bag ker aper dia cool jek….cam nih retis lain kalo beranak baik sorok jer anak korang yg dah tentu tak cute mana pon

    0

    0
  41. sue says:

    kutuk2 baby orang, macam muka masing-masing semegah je.hihihi lg 1, kutuk manusia sama macam menghina ciptaan Allah. Ok. Tq.

    0

    0
  42. hamba allah says:

    pada yang suka mengutuk dan mengeji 2,segeralah bertaubat sebelum terlambat.. dunia dh nk akhir zaman..jgnlah asyik mencari kesalahan org lain,cerminlah diri sendiri dulu. kita hanya manusia biasa,setiap insan tak terlepas dari membuat dosa. kita sendiri pun belum tentu betul 100%. kata-kata ini hanyalah pedoman di hari jumaat,semoga kita segera insaf..amar makruf nahi mungkar..amin..

    0

    0
  43. Anonymous says:

    kalo tgk kan betul2 anak linda jasmine (guru penari af) tu pun cute jga..mix org putih gak dgn que haidar

    0

    0
  44. anak erra says:

    orang ckp klu nak tgk anak pompuan tu, tgk mak dia.
    mak erra apsal muka lain? erra anak ankat ehhh??? anak cina ehhh???
    tapi engku aleesys mmg ikot muka erra.

    lagi satu, korang jgn lupa ya, engku emran mmg dari mixed parentage, campur cina, india n malay hew hew. anak comel x semestinya baka omputih hew hew

    0

    0
  45. luluby says:

    Org yg dok kutuk2 anak scha & awal nie..anak korg tu comel ke? Ntah2 muke anak korg lg tak comel..bajet je lebih..

    0

    0