Written by Bella | June 8th, 2016

Dilahirkan pada 3 Jun lepas, Yusof Iskandar iaitu anak kepada Hanis Zalikha dan Hairul Azreen mencuri tumpuan ramai.

Malah, Yusof juga sudah mempunyai akaun Instagram sendiri dimana beberapa foto telah dikongsikan kepada umum.

Buat peminat setia pasangan ini, berikut kami sertakan beberapa lagi foto Yusof Iskandar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

18 responses to 5 Lagi Foto Yusof Iskandar Anak Sulung Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen

  1. Anonymous says:

    comel..ikut spe la tuh..just peringatan..if nk amek mbar baby jgn guna flash..boleh rosak anak mata dia..too fragile.
    congrats both.
    xminat dorg tp klu bab baby i ok je..

    0

    0
    • Anonymous says:

      gmbr oke dh cover tangan tu..tp tang leher lupa cover lak..

      0

      0
      • Anonymous says:

        lagi satu dh ade fb anak dia..
        giler glamer..
        xphm aku anak2 retis neh..
        nk lawan lara neh

        0

        0
    • kendall jenner says:

      orang putih rasanya takde lagi yang buat ig untuk anak baru lahir ni… artis malaysia je yg advance…proud to be malaysian…huhu

      0

      0
  2. Pekerja Gomen says:

    Another Fauziah Gous and the enter-frame husband.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Husband hanis zalikha ni tak kira enter frame sebab dia pun selebriti. Tapi husband si foziah tu mmg ye enter frame giler glamer!

      0

      0
  3. Anonymous says:

    yang kata nak menunjuk ke enter frame ke apa ke..xpela..anak sulung..sume orang pun excited camtu..sebelum bersalin nak ada baby shower..dah bersalin nak instagram bagai..pastu majlis cukur jambul lagi..bukan artis je orang biasa pun..tapi bila masuk anak ke2 sume dah slow..so chill la..suka tengok tak suka tak payah tengok..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Setuju.. org ni ada je salah org..

      0

      0
    • Pekerja swasta says:

      Ok setuju dgn u tapi bab fauziah gois & husband dia yg gila glamer tu i kenal diaorg lama dah. Mmg SEJAK AZALI dah mcm tu, always crazy over the limelight haha!
      Bukan excited first baby saje, but they are like that naturally gila glam. Well better lagi hanis hairul than those 2 lolzzz

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Asal byk sgt komen xbaik psal fauziah gouz ni..ak tgk biasa je..korg je melebih.

    0

    0
  5. Anas says:

    Mcm muka maknya…

    0

    0
  6. tahniahhh says:

    bsrnya baby..i mean sllu baby kecik2 sgt…lebatnya rambut. comelnyaaaa
    congrats

    0

    0
  7. Mime says:

    memanglah kalau tak suka jgn follow..
    tapi kalau kat ig ..
    turun.. naik… refresh…
    muka anak diorang..
    main2 sorang..lari2 sorang…
    entah apa2 sorang…
    mcm advertisement pun ada ..
    mcm campaign pun ada…
    aduhhh…
    bukan haters atau “mentality melayu”…
    tapi…
    LU Pikir Lah SEndiRI…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      IG dia dia punye suke lerr.. org tu tgh happy n feel bless..
      tak pakai duit ko pun..
      Go get a life jerk.! .. tak de sapa suruh ko pikir hal dia..
      byk benda lain orang nak buat..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Mime – jangan jadi bengap. tak suka unfollow saja lah. alahai macam budak hingusan nak kena ajar ke?

      0

      0
  8. suhaimah58 says:

    ada ig juganye adoii … pastu ayat standard, nak kongsi moment ngan peminat semua pastu bile ada pulak peminat tegur tersentap pulak .. dah tu sape cari penyakitkan?? pastu ada produk utk anak dpt itu ini bile org ckp jual anak, marah pulak … ermmm just share moment kat ig masing2 x boleh ke kan .. better yusri & lisa lagi #aptb

    0

    0
  9. Anonymous says:

    its yusuf not yusof laaaaa

    0

    0
  10. Fans melati says:

    Tak lama lagi org panggil UCOP aje.
    Atau Sof, atau Sop atau Soup kambing

    0

    0