Written by serenity | February 28th, 2012

Sementara menantikan gambar anak perempuan Mawi dan Ekin, apa kata kita layan gambar-gambar Leia Rose yang terbaru, anak kepada pasangan Marion Caunter dan SM Nasaruddin. Kami dengar cerita tempat Marion Caunter sebagai pengacara E! News Asia sedang digantikan oleh pelakon jelita, Maya Karin.

Bagaimana pun, melalui Twitternya, Marion memberitahu yang dia akan kembali bekerja minggu hadapan apabila cuti bersalinnya habis. Lagi 4 gambar Leia Rose dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Marion Caunter.





86 responses to (5 GAMBAR)Terbaru Leia Rose, Anak Perempuan Marion Caunter Dan Suami

  1. amnr says:

    comellll

    0

    0
  2. pearl_eye says:

    cute sgt ,… #untonglaa

    0

    0
  3. nyampah tgk neelopak says:

    COMEL!!!

    0

    0
  4. 0808 says:

    pearl_eye…apa yang kau nak untong kan sgt tu?? (xpaham aku orang guna ayat untongggglah…ntah apa nak diuntongkan nye ntah !)

    0

    0
    • lin says:

      untung sbb lahir dr family kaya kot…bg aku semua baby beruntung lahir dr family yg bahagia n cukup didikan agama..walaupun xkaya..tp apabila ibu bapa cukup beri kasih sayang n didikan agama,beruntunglah keluarga itu dunia n akhirat…

      0

      0
      • pemerhati123 says:

        alahaiii 0808…ko ni mmg ketinggalan zaman dowh… #untunglaa tu kan satu trademark skg..cer ko tgk kt fb ke..twitter ke..atau seangkatan dgn nya..hishhh…ni la jadinya kalo asal bukak tenet je baca gosip…

        0

        0
  5. me myself says:

    nmpk baby dia cm gelap je…yelah marrion punbkn chinese yg putih melepak..untungla bdn kawin ngan org melayu kayo..

    0

    0
    • pizza says:

      Aku penah tgk, baby yang baru lahir asalnya kulit gelap, tapi makin besar, makin cerah dan putih kulitnya. Apa pun, baby lahir sempurna cukup sifat fizikal, itu rahmat yang paling besar buat pasangan Marion dan Nasa. Dan paling penting, baby ni keturunan orang Islam, lahir dari kacukan dua bangsa yang berbeza. Semoga membesar dlm cahaya Islam, berhati lembut, berotak geliga, indah rupa paras, dilindungi ALLAH seterusnya memacu Islam kearah yang lebih gemilang.

      Aminnnnnnnnnnnnnn………………

      0

      0
  6. ain says:

    moga jadi anak solehah insyaAllah

    0

    0
  7. ^black r0se ninja^ says:

    tembamnye! bulatnye! geram aku tgk..=>

    0

    0
  8. tercints says:

    bakal perampas NAZA masa hadapan..anyway, montel giler….awesome…..

    0

    0
    • adik redbloodsnow says:

      mana ada comel budak ni..x cute pun..bdk lain jauh ramai lg comel n cute.. betol…

      0

      0
      • wutevaa says:

        mmg dasar bangang giler menghina ciptaan ALLAH! ko tue xde ank kot sbb tue la sdp mulut ja,kata tue biar blapik satu ari ko de anak org ngata ank ko bru tahu!

        0

        0
      • adik redbloodsnow says:

        aik..kata x comel..x cute… xde penghinaan sekali pun.. normal je kata2 it..ibarat tgk org tepi jalan..x comel pun.. hehehe.. nk marah bagai…mcm ler aku kata kesat or kasar..apa ler..

        0

        0
      • cik tipah says:

        SETUJU!

        0

        0
  9. akulah says:

    lawonyaaaaa umah dia…baby pun cute.

    0

    0
  10. ada aku kisah says:

    aiyoh… rumah macam hotel lobby mewah… wow… cantiknyer…. maknye cantik ayahnye handsome…. baby pun cute sgt.. anugerah pencipta… TAHNIAH .

    0

    0
  11. sapesapejelah says:

    suh la laki ko masuk opis cepat weh…anak dah besar, laki x msk opis alasan “baru dapat baby”….org lain kene pijak dgn manager2 haaa..xpenah nak amik tau pun…melayu, kalu dh senang skt,lupe semua…

    0

    0
    • aku ni,sebelah engko says:

      Haha…
      Jangan cakap kat orang.. tu company confidential woi! *cough

      0

      0
    • liz says:

      apa guna dia gaji pekerja kalau semua benda dia kena tengok satu2..as a big boss dia akan buat spotcek je..kena buat kejutan..baru tau sape buat keje sapa kaki kipas..kalau pekerja tau bila bos nak datang masa tu je la nak tunjuk rajin..

      sebab tu dia lantik manager..tolong tgk org bwh..kalau big bos pun nak handle org bwh makan gaji buta je la manager..better kick out semua manager dia..

      0

      0
    • akak bella says:

      alah tgk je gaya hidup dia dah tau jenis melayu lupa diri…. gaya kawin aritu pun dh ikut ala2 kristian …nmpknya lebih nk masuk ke marion dr marion ikut dia… nasib baik abg sulung tak mcm dia ni kalau tak …tak lama lg melingkup la naza…

      0

      0
  12. marionbukannamasaya says:

    comel..
    moga mereka diberi hidayah 1 hari nnt..^^

    0

    0
    • marioncounter says:

      wow. sedapnye judge orang takde hidayah. semoga anda juga dapat hidayah dari perkara lagha spt baca gossip yg 90% keburukan orang, surf benda tak perlu masa pejabat dan dpt hidayah dari menghakimi bahawa orang lain takde hidayah. Man..I hope you dont represent the other Muslims.

      0

      0
  13. missGorgeous says:

    wow!interior rumah die gorgeous gile.bestnye kawin ngn org kaye.duk umah goyang kaki je.

    0

    0
  14. tina.jr says:

    Aku teringin nak tengok Marion ni pakai tudung 1 hari nanti (yg betul2 ikut tuntutan Islam) bukan pakai tudung, tapi pakai kain melekat2, berpakaian tapi telanjang, sanggul berbonggol mcm unta..tah pape ntah!!

    0

    0
  15. ambo says:

    huk alohhh… tomeinyaaa…

    0

    0
  16. kukukaki says:

    Seyesly x comel mane pun aku tgk. Law nk iktkn rupa emak yg cun gile n bapak yg hensem. Bg aku acuan ank dia ni x comel mne, jiran aku pya ank jauh lg comel pdahl emk n bpa x lawa , x kisahla marion jnji ank ko sht n ckup sft. Mby ank jiran aku tu , mak dia slalu mgji surah al yusof n surh lain, no wonder tuhan bg anugerah lbh sikit. Kan allah akn bg gnjaran pd hambanya yg soleh

    0

    0
    • Regina says:

      bongkak giler ayat ko nie….adakah Allah melihat hambanyer berdasarkan rupa paras semata2???? x pnah aku blaja camtu dlam agama…ayat kot seolah2 nyer mcm org yg ensem2 n lawa2 tu org yg suci dan mulia, org yg hodoh tu plak byak dosa la yer??? lgpown setiap bayi yg dilahirkan adalah suci umpama kain putih…ingat tu!!!

      0

      0
      • AGREE says:

        i agree. this comment is do dumb. dahla engkau nampak bodoh sbb assume naza and marion tak baca ape2 surah. ko baik sgt ke judge orang macam tu. parah siot mentaliti engkau. ada je orang NAMPAK BAIK DAN ALIM tapi kerje nye baca gossip je. berseri ke muka anaknye??

        0

        0
      • erkk!! says:

        knp perlu berkata demikian wahai KUKUKAKI?? anda mengutuk ketentuan Allah swt?? agaknya awak ni masih belum berkeluarga dan punyai anak barangkali…setiap kita punyai keistimewaan dan kelebihan tersendiri, tidak perlu mendabik dada.

        0

        0
    • kisho says:

      klu nk dpt anak yg comel..amalkan lah baca surah yusuf masa mengandung..InsyaAllah anak yg lahir tu cantik rupa parasnye..peace

      0

      0
  17. mixgirl says:

    maaf ckplah…benda ptama yg aku usha dlm pic nie smua adalah dekorasi umah dia….hehehe
    baby dia aku x tgk sgt…hehehehe
    (dlm ati aku ckp btuah badan dpt laki kaya…hahahaha)

    0

    0
  18. lalitamplom says:

    Cute baby, cantik rumah.marion looks beautiful. Untung la badan, husband kaya. Ada duit sponsor for slimming, anak pun ada nanny, tak yah masak, rumah besar pun takpe, ada maids in a row….Utk the husband, jangan lupa bayar zakat n buat akikah utk anak ye. Aku suka org islam kaya raya, sebab byk zakat. Kena la, bahagian org lain tu..Semoga kekal hati…

    0

    0
    • pizza says:

      Yup, aku pun sgt suka dgn orang Islam yang kaya, sbb harapan kearah membela agama sentiasa ada. Tgk mcm Syed Bukhari, byk betul jasa dia pada orang Islam.

      0

      0
  19. adala... says:

    setuju sgt!! baby dia xcomel pun…

    0

    0
    • ada aku kisah says:

      kenapa menghina ciptaan illahi… apa perasaan kita bila anak kita yg baru lahir dicaci begitu… pikir2lah ya…

      0

      0
  20. fugly says:

    woit…. apa dah jadi.??????. kata mak ada keturunan darah mat saleh lah konon..bkan main sebuk lagi dengan nama ciplak .Tu lah…..

    0

    0
  21. awatif says:

    bj marion terdedah sgt kt bahagian dada…

    mayb senang anak nak menyusu..

    0

    0
  22. smurf says:

    Allah tu maha adil .. kalo die dah bg nikmat kekayaan mungkin die krg kan perkara lain..cth kalo parent cantik n kacak,maybe anak krg comey.. alhamdullillah sihat

    0

    0
  23. adiana says:

    Mana ada baby xcomel…comel apa??ish korang ni…

    0

    0
  24. pemerhati123 says:

    ABANG NARA…mawi dh dpt ank..bila nk masuk blog???bg la yg panas dari ladang….

    0

    0
  25. baby cunn says:

    smuanya anugerah Allah…kepada sepa2 yg mengutuk 2 sdr2lh diri 2 skit…kita hnya menumpang d dunia smntra..jgnlh menilai seseorg 2 mlalui pkaian,prs rupa dan sbgainya…blm tentu org yg tutup aurat 2 bek2 smua..nilh manusia…bak kata pepatah rmbt sm hitam tapi hati len2..kita harus bersyukur sgla ciptanNYA…

    0

    0
  26. sally says:

    kalau ade anak llk boleh rekemen kan kat lea ni.. kene cepat dapat anak llk lak.. hahaha

    0

    0
  27. dira says:

    bila baca komen kat sini semua busuk hati. kawin laki kayelah, baby tak comel lah etc…Aiyo ape sudah jadi. Apa salahnye happy utk orang lain?

    0

    0
  28. ape2 je says:

    abg nara..iklan abg nara ni semak la…

    0

    0
  29. renee says:

    test

    0

    0
  30. lady says:

    honestly tak lah minat sgt marion nie but bila dah terjumpa live n try tegur dia mmg nampak educated, friendly & ada class tersendiri sebab tue jodoh dia dgn SM Nasa kot…abt her baby alhamdulilah cukup sifat n sempurna pasal rupa paras kita2 nie tak yah nak sebok2 judge plak bcoz kite or keturunan kite tak semua nye comel lote kan?janji sihat & sempurna dah syukur…xsemestinya comel dmate awk comel dmate org lain mcm tue lah sebaliknya…baby nie tak salah ape kot~terpulang pd ibu bapanya untuk didik mcm ner hope elok lah^_^

    0

    0
  31. bukan mak joyah says:

    how amazing house!!

    0

    0
  32. saper2 jerk says:

    anak sangkar emas…

    0

    0
  33. Anonymous says:

    kecik besar ni memang tak nampak comelnya
    ada baby bila kecik, comel
    tapi bila besar, dah tak comel
    ada baby, bila kecik tak comel
    tapi bila besar, uwaaaa lawaaaanyaaaaa

    0

    0
  34. babak says:

    pnah dgr org tua2 ckp..budak2 klau time kecik kurang comey bila dh bsr mmg muka sdp mata memandang..ramai dh aku tgk mcm tu..tmasuk anak buah aku..derang ni masa kecik mcm x brp nk kiut..tup2 bila dh smakin mbsr tserlah kcantikkn masing2..pnah jg nmpk anak2 jiran aku time kecik2 dlu mmg kiut siap nmpk mcm anak omputih lg tup2 tjumpa bebaru ni tkejut aku sbb x caya muka derang dh berubah btul dlm erti kata lain agak x mnyerlah rupa parasnyer..tp apa2 hal pun muka blkg kira la..yg penting ati kena baik ok..piss piss kcg piss… :D

    0

    0
    • betul betul betul(upin ipin) says:

      ye lah. aku perati pn mcm tue. ade anak kwn aku bile kecik2 xcomel pn. skali dah besar comel giler kot. Allah tue maha adil kan. tiap org akan comel.cume kecik atau da besar je lah.hikhik

      0

      0
    • Sally says:

      Anak buah sendiri mmg la rs comel

      0

      0
  35. rosnah says:

    nnt besar solek, grooming, pakai handbag gucci, baju designer terus la cantik rupawan..by the way, comel apa baby ni, montel n sihat, aku percaya 1 hari nnt cun meletop leia rose ni.

    0

    0
  36. koiwatikoi says:

    bagi aku semua baby baik putih baik hitam baik negro baik melayu baik omputeh comel belaka.
    ciptaan Allah comel dan indah belaka..

    0

    0
  37. macha says:

    untung gila branak dalam tong beras…

    0

    0
  38. nyah baby says:

    baby ni ikut muka marion
    kalau aku dapat kahwin dgn laki si marion yg kaya raya tu hmm comfem dapat anak lagi comel..kalo anak 10 pun mampoo coz rumah dia besar mcm gudang..nak isi anak gajah pun boleh muahaha :P

    0

    0
  39. aida says:

    ramai yg busuk hati kat sini..

    0

    0
  40. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tembam nye anak dia geram minah jambu…….kecik2 dh kaya emmmmmmmm anugerah dari allah ….semoga bahgia mrion n family………….ape2 pn ingat allah selalu……………..

    0

    0
  41. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dorang kt atas ni eh macm musibot betol lah !!!!! ni kn pasal mrion ngan anak comel dia ! korang yg cakap n komen pasal siti pakai tudong sekerat tu nk buat happe !!!!!!!! ni bukan ruangan tudong2 bukan ruangan uztazah2 pakai tudong !!!! bahlol betol dorang ni lah !!!!! bahlol dia menjadi2 kt blog bang nara ni STUPID begok !!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • not says:

      sygggg,bahlol tk blh disebut ok….one of nama para rasul…byk kn membaca keagamaan skit…bkn dokkk bc nara jer..mulut tue cbe jge skit…huhuhuhu

      0

      0
  42. fancy says:

    alhamdullillah………

    0

    0
  43. bijak pandai ku says:

    comelnyer baby,,,,,debabnyer,,,eii geram la tengok….

    0

    0
  44. Kadir penjual tiket murah says:

    Yg ramai2x pg gaduh tu apasal….tgk je sdh laaa…piiiirrraaahhhhhhhh
    Tuan punya diri tak sebok mcm korang powwwwnnnnnn deeeeeerrrrr??!!

    0

    0
  45. siti sibot sehat says:

    nak geget pipi die..geramnyeeeee..!!!

    0

    0
  46. Miss tak Perfect says:

    Comel ke, x comel ke, yang penting harta dia comel!!!

    0

    0
  47. Miss tak Perfect says:

    Mak ai…. Badan masih kekal slim dan lawa… Makin ada curve… Jelesnya…..

    Ooo, btw yg dok asek kutuk2 anak Marion and Ns, jgn pandai dok asek nak kutuk ja.. Diri sendiri/anak sendiri tuh perfect ke? Yang penting, aku trasa nak gigit2 anak dia….. Comeii! Trasa cm nak ada baby lagik nie…

    0

    0
  48. Zaira says:

    Comel sangat anak Marion..Marion pun masih maintain lawa..kepada korang yang tak habis-habis nak mengutuk orang tu, tobat-tobat lah yer,,tak baik nak aibkan orang lain..cermin diri tu dulu..

    0

    0
  49. cik bulat says:

    pas ni tunggu anak lisa ngn yusry lah
    nk tgk comel ke x..leh korang komen kann!! haha

    0

    0
  50. kucinghitamkakipanjang says:

    marion mmg sgt humble. pernah terserempak kat mall… x make-up tebal pun tp sentiasa tersenyum…. die masuk kedai org tp die senyum lebih drpd sales gul kedai tu….. sgt peramah dan bckp mmg lembut.

    0

    0
  51. KOPILIMAU says:

    eh!..tv sama la dgn saya punya..konsep rumah pun lbh kurang sama..berkaca kaca

    0

    0
  52. Bisobonar says:

    Wahai sang suami tidak kah kau sedar yang kau akan dipertanggung jawabkan diakhirat kelak atas segala dosa dosa isteri kamu. Bertaubatlah agar roh ayah mu aman dialam barzah.

    0

    0
  53. Cik_Chenta says:

    sume bayi yang Allah ciptakan, comel sifatnya..:)

    semoga bile baby nie da besar nt, membesar menjadi anak yang soleh n solehah hendaknya..^_^ aminn~

    0

    0
  54. rotisardin says:

    pasal comel dan tak comel pun nk gaduh kemain..puihhh

    0

    0
  55. tina jr. says:

    ko ni Dato’ Jambu..sekolah ke x ni?? Kami bercakap soal tudung ni mengikut dalil agama dan suruhan Allah. Hak tetap hak. Yg ko main tembak je ni apa hal?? Akai ada ka?Ko ni Islam ke kafir? Sah-sah ko menolak hukum dan suruhan Allah..weiii tobatlah weiii!!!

    0

    0
  56. mira says:

    supaya menjadi anak yg soleh dan solehah.

    0

    0