Written by serenity | June 15th, 2013

Bagi kami, Innai Red ialah antara butik yang menampilkan rekaan yang sangat menarik. Ini kerana rekaan dari Innai bukan saja cantik dan anggun, malah praktikal untuk dikenakan oleh wanita dari segenap lapisan masyarakat. Ia tidak memiliki ciri-ciri yang ‘tidak perlu’ dan sangat padan dengan tema yang ditampilkan.

Kebanyakan butik sudah mula menampilkan koleksi raya mereka kerana tidak lama lagi bulan Ramadan dan Syawal akan menjelang. Untuk tahun ini Koleksi Raya Innai Red menggunakan Siti Saleha sebagai model.


Rasanya ramai dari kalangan pembaca BeautifulNara.com yang berkenan dengan busana raya Innai Red, bukan? Anda boleh mendapatkan banyak maklumat tentang cara untuk membeli koleksi ini dari Facebook Innai Red.

Lagi tiga gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.




TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (5 GAMBAR)Siti Saleha Bergaya Anggun Dengan Busana Raya Innai Red

  1. daimi dainial says:

    cantik siti saleha

    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kalau fasha n nlofa yg gayakn baju ni lagi jambu n sweet je….minah jambu tk minat lah ngan dia ni huh !!

      • ok lah dia daripada minah jambu yg gayakan. seperti berak di tepi pantai lagaknya.

        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          eh sudehhhhhhhhhhh lehhhhhhhhh !!

        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          eh minah jambu baru aje tengok berita kt Tv3 ada satu budak ni kena rotan ngan cik gu ugama dia pasal dia dating lambat !! apeeee punye cik gu suja2 aje pukol anak orang huh ! ingat yg kau ajar tu anak lembu !!! ni mesti cik gu yg tkde dploma n tkde system punye ! kesian minah jambu tengok budak lelaki tu sampai darah sial punye cik gu ugama ! cik gu ni macm tkde ugama gak Nye or besar kemungkinan iman pn tkde ! kalau tk tkan dia leh pukol anak orang sampai cmgitu sekali !!! macm gini punye cik gu pehak police or makamah nk kena kasi dia hukuman yg setimpal biar padan muka cik gu tu ki wak betol !!

        • Anonymous says:

          Baju raya dah mcm baju nikah.

        • kumpulan beatles tidak mencipta konsep baju nikah tak boleh pakai masa raya

    • olala says:

      Tak minat baju ikot body, tapi memang lawa baju2 ni. Lagi2 bile org cantik cm die ni pakai, cantiklah. Kalau aku yg pakai, kaloh sarung nangka. Haha.

  2. tengku amil says:

    OMG. siti saleha awesome

  3. BUNKFACE NO.1 says:

    fuh cantik gile, kulit Siti Saleha ni putih ORI bukan macam adira tu putih FAKE, aku paling benci benda FAKE, kalau aku rasa tak suka benda tu.. memang benda tu FAKE, Siti Saleha ni ORI jadi aku suka

  4. vendetta says:

    cantik luar….

  5. Anonymous says:

    MAK OII LAWA NYE SS BAJU PUN NAMPAK AWESOME SNGT

  6. Hannah says:

    Innai red punya baju semua lawa lawa, harga pun mahaaaaaaaal.

  7. kelkatu says:

    Mestilah Siti Saleha ni cantek, kulit putih gebu, muka pun cantik, mix lah kan. Sape2 yg kata tak lawa tu mmg lah jealous. Dia salah sorang artis tercantik kat malaysia ni…
    Lawa2 baju yg digayakan tu…

    • BUNKFACE NO.1 says:

      setuju, Siti Saleha antara artis tercantik di Malaysia, kontroversi pun tak ada, walaupun mixed pakaian dia still sopan

      • minah jambu tukar kaler merah bitu says:

        sape cakap dia artis tercantek Malaysia? sape cakap !! huh ! artis yg paling paling cantek n popular skarang ni ye lah Tasha Shila…muka dia tk macm mat salleh tapi muka dia ada macm pompan jepon sweet je n cute..

        • Anonymous says:

          what? tasha shila cantik??????? ok bai!!

        • BUNKFACE NO.1 says:

          tasha shila betina garik penari tiang murahan tu kau kata cantik ? WTH,
          aku prefer neelofa drpd tasha shila betina garik, walaupun ramai org tak suka neelofa tapi aku x pernah tgk dia ejek org mcm yg tasha shila buat

        • ayam jepun says:

          Hello ,,,MINAH JAMBU TUKAR KALER & BUNKFACE NO.1 ! ASAL KO RANG GADUH2 NIE ! INGAT … KITA KAN SATU SPECIES …. SO .. KITA MESTI BERSATU HATI TAU !!!! BTW ,,, SITI SALEHA AKU SUKA DIA ! TASHA SHILA NOT BAD JE LA ,,, DRIPADA SI LOPAK TU ! BUT …. I TETAP SUKA FASHA SANDHA !!!!

          *** macam kata PM : pilihan itu hak masing2,,, tapi ingat WE R 1MALAYSIA !!!!! HOHOHO

        • ting tong says:

          rabun kot.

    • so so je says:

      kalau die non-mix ade x dpt rupa mcmni erk?

  8. maRnia says:

    cantik la……….baju-baju tu.

    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kalau baju minah jambu bekenan pasal baju semua Nye cantek2

  9. BUNKFACE NO.1 says:

    bosannya hari ni….masa untuk kacau orang kat Beautifulnara muahahahhahahah, mana Olga tua tu aku nak kacau

    • Abby Abady says:

      olga sedang belajar ugama di Kelantan. buat sementara tak usah lah menganggu dia kerana olga sedang focus dengan pelajaran Nye sekian.

  10. maya meira leyana says:

    mmg ct saleha ni cntik…me pnh tgk she live kt kl festival mse intrend magazine pye event..kulit she putih flawless sgt. she.ade lesung pipit kecik comel je…tnggi dpd me skit mybe dy dlm 165cm cmtula kot..sbb me 163 cm je…xp tyme tu she agk sexy sket pkai peplum wif skirt high knee giteww..xp yg me prasan jntan2 kt ctu mmg x trkelip bijik mte ble tgk she..so sape yg ckp she x cntik tu me rse cer tgk dpn2 sbb me dlu pong salu kutok2 she jgk me kata she jongang rpenye in person she gojesss sgtt..myesal me kutok she dlu..haha..

    • noob says:

      kau x reti buat ayat elok2 ke..nak pakai kata ganti nama diri dalam english pon xbetol..orang baca pon sakit hati

    • Anonymous says:

      aku faham sangat…tersangat faham…tapiiiiiiiiiiiiiiiiii aku menyampah tahap gaban bc..wpun myampah aku bc smpai hbs…sbb aku jakun xpenah jumpe org tlis camnih..so,nk jgk membaca penggunaan ayt camnih.aku jakun BI ke c MMl nih yang jakun??

  11. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    sial punye cik gu ugama ! pukol anak orang suka2 aje ! ape kau ingat budak yg kau pukol tu anak lembu !! sampai mcm gitu skali dia pukol sampai darah ki wak betol ! ape kau tkde ugama ke ! kalau ye pon budak tu terlambat datang sekolah tkan sampai nk rotan ! ape tkde sistem or tkde dsplin ke !! jangan2 cik gu ni dploma pn tkde mengajar asal bolehhhhhhhhhhhhh aje !!! helo pehak police n makamah kasi cik gu ni hukuman yg setimpal yg sewaktu dengan Nye so lain kali cik gu2 ugama yg lain tidak akan mengikot jejak langkah cik gu yg satu ni macm sial !!! nasib baik minah jambu bukak Tv3 bab tu minah jambu tau berita ni….thank u Tv3

  12. Anonymous says:

    Nadiya Nisaa lbh cantik drp Siti Saleha, Nadiya Nisaa heroin paling hebat,paling popular n paling cantik sekali kat Malaysia…….

    • YEKE says:

      Cntikke nadiya Nisa…erm..bolehla…tp tang gigi die x cntik….ce tgk….heheh..anyway baju innaired ni mahal gile..ribu2 plk tu..baik beli emas je…baju JM pun x semahal baju Innaired..design lebih kurang je pun..

  13. ehh says:

    bju2 tu mmg cntik giler!! tp xmmpu sy nk beli..

  14. ayumiey says:

    cantek…terpaling cantik yang kaler ijau gelap tuh..

  15. Reena says:

    Dia cantik..pakai apa pun cantik. Yg penting, pose dia tak melentik getik cam lopa!

  16. siti saleha II says:

    ss lg cantek dr lopak y blgak diva tu .

  17. diva 80an says:

    SITI SALEHA tetap cantik pakai apa saja ..takde kontroversi ,itulah yg memikat hati i sebagai penonton