Written by serenity | June 15th, 2013

Bagi kami, Innai Red ialah antara butik yang menampilkan rekaan yang sangat menarik. Ini kerana rekaan dari Innai bukan saja cantik dan anggun, malah praktikal untuk dikenakan oleh wanita dari segenap lapisan masyarakat. Ia tidak memiliki ciri-ciri yang ‘tidak perlu’ dan sangat padan dengan tema yang ditampilkan.

Kebanyakan butik sudah mula menampilkan koleksi raya mereka kerana tidak lama lagi bulan Ramadan dan Syawal akan menjelang. Untuk tahun ini Koleksi Raya Innai Red menggunakan Siti Saleha sebagai model.


Rasanya ramai dari kalangan pembaca BeautifulNara.com yang berkenan dengan busana raya Innai Red, bukan? Anda boleh mendapatkan banyak maklumat tentang cara untuk membeli koleksi ini dari Facebook Innai Red.

Lagi tiga gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.




Yang Ini Pun Best Jugak:-

    TAGS:
    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    49 responses to (5 GAMBAR)Siti Saleha Bergaya Anggun Dengan Busana Raya Innai Red

    1. daimi dainial says:

      cantik siti saleha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 49
        • ok lah dia daripada minah jambu yg gayakan. seperti berak di tepi pantai lagaknya.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
          • minah jambu tukar kaler merah biru says:

            eh sudehhhhhhhhhhh lehhhhhhhhh !!

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
          • minah jambu tukar kaler merah biru says:

            eh minah jambu baru aje tengok berita kt Tv3 ada satu budak ni kena rotan ngan cik gu ugama dia pasal dia dating lambat !! apeeee punye cik gu suja2 aje pukol anak orang huh ! ingat yg kau ajar tu anak lembu !!! ni mesti cik gu yg tkde dploma n tkde system punye ! kesian minah jambu tengok budak lelaki tu sampai darah sial punye cik gu ugama ! cik gu ni macm tkde ugama gak Nye or besar kemungkinan iman pn tkde ! kalau tk tkan dia leh pukol anak orang sampai cmgitu sekali !!! macm gini punye cik gu pehak police or makamah nk kena kasi dia hukuman yg setimpal biar padan muka cik gu tu ki wak betol !!

            Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
          • Anonymous says:

            Baju raya dah mcm baju nikah.

            Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
          • kumpulan beatles tidak mencipta konsep baju nikah tak boleh pakai masa raya

            Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • olala says:

        Tak minat baju ikot body, tapi memang lawa baju2 ni. Lagi2 bile org cantik cm die ni pakai, cantiklah. Kalau aku yg pakai, kaloh sarung nangka. Haha.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    2. tengku amil says:

      OMG. siti saleha awesome

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    3. BUNKFACE NO.1 says:

      fuh cantik gile, kulit Siti Saleha ni putih ORI bukan macam adira tu putih FAKE, aku paling benci benda FAKE, kalau aku rasa tak suka benda tu.. memang benda tu FAKE, Siti Saleha ni ORI jadi aku suka

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 12
      • Maria says:

        Siti Saleha mmg mixed dgn British , tp dia tk seputih dlm pitcha tu , so picture tu pon fake .

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 11
        • BUNKFACE NO.1 says:

          aku tak ckp soal pic tu, aku ckp Siti Saleha yg sebenar, kulit dia tu memang putih natural kan, so apa yg nak jadi isunya

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
        • Anonymous says:

          bodoh lah kau ni maria. ada ke kau cakap siti saleha tak putih. bila masa pulak siti saleha hitam?

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
          • Maria says:

            Ko penah jumpe Adira depan2 ? Kulit dia tk de la pelik sgt . Pastu kau nk tuduh dia FAKE ? Saleha tu mmg tak hitam , tapi dia takde la putih sgt !! FACK U !!

            Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        elehhhhh kau ni macm bagos aje macm tau aje yg bende tu fake ! kau tu yg kementot huh !!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        menyampahnyeee aku ko duk ulang word FAKE….ko pun Bunkface no1 FAKEEEEEEE!!!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    4. vendetta says:

      cantik luar….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    5. Anonymous says:

      MAK OII LAWA NYE SS BAJU PUN NAMPAK AWESOME SNGT

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    6. Hannah says:

      Innai red punya baju semua lawa lawa, harga pun mahaaaaaaaal.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    7. kelkatu says:

      Mestilah Siti Saleha ni cantek, kulit putih gebu, muka pun cantik, mix lah kan. Sape2 yg kata tak lawa tu mmg lah jealous. Dia salah sorang artis tercantik kat malaysia ni…
      Lawa2 baju yg digayakan tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
      • BUNKFACE NO.1 says:

        setuju, Siti Saleha antara artis tercantik di Malaysia, kontroversi pun tak ada, walaupun mixed pakaian dia still sopan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
        • minah jambu tukar kaler merah bitu says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 18
          • Anonymous says:

            what? tasha shila cantik??????? ok bai!!

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
          • BUNKFACE NO.1 says:

            tasha shila betina garik penari tiang murahan tu kau kata cantik ? WTH,
            aku prefer neelofa drpd tasha shila betina garik, walaupun ramai org tak suka neelofa tapi aku x pernah tgk dia ejek org mcm yg tasha shila buat

            Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
          • ayam jepun says:

            Hello ,,,MINAH JAMBU TUKAR KALER & BUNKFACE NO.1 ! ASAL KO RANG GADUH2 NIE ! INGAT … KITA KAN SATU SPECIES …. SO .. KITA MESTI BERSATU HATI TAU !!!! BTW ,,, SITI SALEHA AKU SUKA DIA ! TASHA SHILA NOT BAD JE LA ,,, DRIPADA SI LOPAK TU ! BUT …. I TETAP SUKA FASHA SANDHA !!!!

            *** macam kata PM : pilihan itu hak masing2,,, tapi ingat WE R 1MALAYSIA !!!!! HOHOHO

            Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
          • ting tong says:

            rabun kot.

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • so so je says:

        kalau die non-mix ade x dpt rupa mcmni erk?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. maRnia says:

      cantik la……….baju-baju tu.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        kalau baju minah jambu bekenan pasal baju semua Nye cantek2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. BUNKFACE NO.1 says:

      bosannya hari ni….masa untuk kacau orang kat Beautifulnara muahahahhahahah, mana Olga tua tu aku nak kacau

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Abby Abady says:

        olga sedang belajar ugama di Kelantan. buat sementara tak usah lah menganggu dia kerana olga sedang focus dengan pelajaran Nye sekian.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          bagus lah kalau mak cik Olga tu dah insaf, aman skit dunia

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    10. maya meira leyana says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 22
      • noob says:

        kau x reti buat ayat elok2 ke..nak pakai kata ganti nama diri dalam english pon xbetol..orang baca pon sakit hati

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
        • apam balik says:

          aku baca faham jer apa yg dia tulis….kau tu kot otak lembap susah nak faham

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
        • Anonymous says:

          nama pun noob. memang lah baca apa2 pun tak paham

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        aku faham sangat…tersangat faham…tapiiiiiiiiiiiiiiiiii aku menyampah tahap gaban bc..wpun myampah aku bc smpai hbs…sbb aku jakun xpenah jumpe org tlis camnih..so,nk jgk membaca penggunaan ayt camnih.aku jakun BI ke c MMl nih yang jakun??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    11. minah jambu tukar kaler merah biru says:

      sial punye cik gu ugama ! pukol anak orang suka2 aje ! ape kau ingat budak yg kau pukol tu anak lembu !! sampai mcm gitu skali dia pukol sampai darah ki wak betol ! ape kau tkde ugama ke ! kalau ye pon budak tu terlambat datang sekolah tkan sampai nk rotan ! ape tkde sistem or tkde dsplin ke !! jangan2 cik gu ni dploma pn tkde mengajar asal bolehhhhhhhhhhhhh aje !!! helo pehak police n makamah kasi cik gu ni hukuman yg setimpal yg sewaktu dengan Nye so lain kali cik gu2 ugama yg lain tidak akan mengikot jejak langkah cik gu yg satu ni macm sial !!! nasib baik minah jambu bukak Tv3 bab tu minah jambu tau berita ni….thank u Tv3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. Anonymous says:

      Nadiya Nisaa lbh cantik drp Siti Saleha, Nadiya Nisaa heroin paling hebat,paling popular n paling cantik sekali kat Malaysia…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
      • YEKE says:

        Cntikke nadiya Nisa…erm..bolehla…tp tang gigi die x cntik….ce tgk….heheh..anyway baju innaired ni mahal gile..ribu2 plk tu..baik beli emas je…baju JM pun x semahal baju Innaired..design lebih kurang je pun..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    13. ehh says:

      bju2 tu mmg cntik giler!! tp xmmpu sy nk beli..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. ayumiey says:

      cantek…terpaling cantik yang kaler ijau gelap tuh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. Reena says:

      Dia cantik..pakai apa pun cantik. Yg penting, pose dia tak melentik getik cam lopa!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    16. siti saleha II says:

      ss lg cantek dr lopak y blgak diva tu .

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    17. diva 80an says:

      SITI SALEHA tetap cantik pakai apa saja ..takde kontroversi ,itulah yg memikat hati i sebagai penonton

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0