Written by serenity | October 22nd, 2012

Jangan salah anggap pula. Gambar-gambar ini ialah dari sebuah sesi fotografi Neelofa untuk sebuah majalah di Singapura. Bolehlah dikatakan kencang juga peluang-peluang kerja untuk Neelofa sejak dia memenangi Dewi Remaja 2010 dan menyertai dunia seni. Tawaran berlakon yang tidak putus, tawaran modeling, menjadi duta produk-produk dan wajah Lofa juga kerap muncul di dada akhbar dan majalah, malah di laman maya.


Photobucket
Bagi kami ini ialah satu sikap terpuji Neelofa. Beliau sangat rajin bekerja dan dalam masa yang sama beliau menjadi pengacara Nona, pengacara Anugerah Skrin 2012 dan juga masih menuntut dan mengambil ijazah berganda di sebuah kolej swasta. Hasil dari kerajinan Neloofa ini, sudah tentu membuahkan pendapatan yang lumayan untuk beliau yang juga mempunyai produk minuman kesihatan sendiri. Orang kata masa muda inilah nak pulun mencari rezeki, kan? Sekurang-kurangnya Neelofa mampu untuk membeli barang-barang mahal dengan wang hasil kerja keras sendiri, gitteww. Lagi 4 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook We Love Neelofa.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

136 responses to (5 GAMBAR)Neelofa Anggun Dalam Persalinan Perkahwinan

  1. razer says:

    bosan nnyer idop~

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      so sweet.. moga dimurahkan rezeki hendaknya.. :)

      0

      0
      • BeautifulNara says:

        Tahniah kipas.. Anda telah memenangi sepasang tiket ke Legoland bersama Neelofa.. :-)

        0

        0
      • makan meggi jer says:

        kalau neelofa puji abis, cuba kalau artis lain..nara memang kuat sokong puak kelantan, tap kenape neelofa x cari makan kt kelantan jer, oppss lupa kelantan apa ada

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        makan meggi jer… ko nak salahkan nara pulak.. sukati dia la nak puji sape2 pun.. blog ni dia yg punye.. rezeki tu ada kat mane2.. bkn takat kelantan jer.. x pyh la ko nk pertikaikan rezeki negeri org pulak…

        0

        0
      • dh dia comel...pakai apapn comel...anugerah tuhan..... says:

        comel…manis…ayu lg….hehehe…jgn mrah2 ya..yg tk suka lofa tu… tenang ok…………….tenang………………………..

        0

        0
      • makan meggi jer says:

        @kipas susah mati neelofa

        memang lah ni blog nara…tapi agak2 lah kalau nak belah kelantan pun, jgn lah lebih kpd kelantan blog ni, kalau tak ada orang negeri lain komen kt blog ni aku rasa blog ni tak kemana pun, nak harapkan org kelantan komen…ummhh hampeh apa ada kt kelantan, tak ada apa beb

        0

        0
      • Anonymous says:

        takde seri muka lofa ni… muka byk masalah

        0

        0
      • nara busuk says:

        eh nara komen aku mana, apehal komen aku tak ada? ooooo kalau neelofa bukan main lagi kau protect, mentang lah set2 kelantan, jgn buat org benci kelantan hanya kerana kau NARA BUSUK

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        xde seri? seri muka dia pun ko nak pertikaikan.. kalau dh busuk hati tu ckp jer la.. seri muka ko pun blum tentu serinya..

        yg lg sorg tu.. sian komen x keluar2.. tu la.. komen yg busuk hati mmg mcm tu.. dah la dengki neelofa.. nak dengki nara la pulak.. motif? kelantan? tu jer la modal ko..

        0

        0
      • anon pensil 2B ku patahkan ketika kecik says:

        kpd nara busuk

        komen kau kena delete ker..? kesian, biasalah nara kalau neelofa semua nak perfect, tak boleh kalau kita komen ckp neelofa tu seksi, berlakon mcm batu, mesti kena delete, padahal tu realiti aper, aku rasa byk lg komen org lain nara bonggok tu tak approve atau pun kena delete, ckp mcm tu pun x boleh…yg perfect hanya ALLAH SW.T jer nara kau kena ingt tu..neelofa bukan perfect pun

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        makan meggi jer.. ko rase blog ni x kemana tp ko dtg juga komen kt blog ni.. ko g la blog yg ko rasa blh kemana.. setiap org ada kurang dan lebihnya.. kalau dh ini nara punya cara biar la dia.. dia x guna duit ko pn utk blog dia ni kn..

        0

        0
      • makan meggi jer says:

        @Kipas Payah Mati Neelofa

        aku dah jalan merata dah bukan blog ni sorang, eh kau ingt nara x buat duit drpd pelawat ker…yg iklan kiri atas byk sgt tu..smpai klik x hilang2 tu..itu merupakan sumber pendapatan yg blh buat duit

        0

        0
      • sioh bulu says:

        neelofa nih muka dia gelap skit, sioh bulu rase treatment letak lintah kt muka sgt mujarab…lintah dpt melancarkan peredaran darah, bila darah lancar muka pun akan jadi putih, utk tinggi pula sioh bulu syorkan neelofa minum susu anlene plus makan byk kacang panjang cos kalau nak jd model kena tinggi, neelofa tak cukup tinggi, cucu sioh bulu pun lebih tinggi drpd neelofa, umur cucu sioh bulu 14 tahun tapi dah tinggi drp neelofa

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        kalau ko xnak nara ni buat duit ko jgn la click apa2 pn.. xde paksaan dlm berniaga ni.. isunya skrg kalau ko xnak dtg blog ni x pyh dtg.. nara tak paksa ko jenguk sini pun kn?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Dia ni tak belajar hidup si makan meggi ni..
        kalau nak kembangkan sayap kena lah keluar dari tempat sendiri jangan nak duduk dalam kepompong je. tak sekolah ke?

        0

        0
      • Neelofa memang best. untung kalau aku mendapatnya

        0

        0
      • Olga says:

        sian dia sampai kena guna kotak nak posing kat kereta tu! nampak sgt kontot!

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        bakatnya masih belum terserlah lg la Neelofa ni.. setakat menghiasi TV, Majalah boleh lah…

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        berlakon mcm kayu, try bagi watak air mata aku berani ckp xde org nangis pun melainkan nara n family2 neelofa..ngeh3

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        dia berlakon kayu ke apa ke ada dia menyusahkan hidup ko? rezeki dia x pyh la ko tentukan nak berair mata ke apa.. ko jaga rezeki ko sudah.. x pyh mempertikaikan kebolehan org lain.. setiap org ada lebih dan kurangnya.. kurang ko napa ko xnak cerita pulak kat sini?

        0

        0
      • dahiplastik....... says:

        amboi cantiknya dia……konfom berak xbusuk awek ni…..

        0

        0
    • kahkahkah says:

      bosan idop? asal ko x mati je? haha

      0

      0
    • veronxav says:

      tak lawa pon..pendek..

      0

      0
      • menyampah dengan nick makan meggi says:

        to nick makan meggi….otak bawah tempurung…pikiran sempit…pandang rendah pada orang atau negeri kelantan…Kami tak ganggu hidup kau pun…apasal kau dengki sangat mengutuk kelantan….apa bagus sangat ke engkau tu????????

        0

        0
      • saya ain says:

        aku lagi menyampah dengan kipas payah mati neelofa tu…sket2 nak sebelah neelofa, aku tak tahu mana hebat sgt neelofa tu, berlakon fail, model pendek sgt, pengacara nona fafau lg baik, otak memang cerdik tapi ramai lagi kt malaysia ni cerdik dr neelofa, org kelantan…memang perangai mcm ni ker sebab aku ada sorang kawan org kelantan perangai dia memang teruk, keje dia menipu org..aku smpai skrg kalau nk tegur dia pun agak2..x tegur kan dosa pulak, tapi bila dah tegur tu over pulak dia ni..aku bukan anti dgn org kelantan tapi dh serik dh

        0

        0
      • juli affendi rock says:

        tapi aku lagi menyampah dengan kipas susah mati neelofa..sume org dia nak gaduh..kalau dh giler sgt neelofa gi lah tunggu depan rumah neelofa 24 jam..silap hari bulan neelofa tu ckp kau berambus dr rumah aku wahai kipas susah mati neelofa..aku rimas sebab kau over obses dgn aku..baru tahu langit tinggi ke rendah, minat tak pe jgn over obses mcm kipas susah mati neelofa tu

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        Ko nyampah kt aku? aku x rugi ape pun ko nyampah kt aku.. tp aku kesian la sbb korg umpama sempurna sgt nk mengata peribadi org..

        Saya ain.. komen ko nampk sgt kenegerian.. ko perlu igt x semua org negeri yg ko kata teruk tu perangai sedemikian.. kubur org kelantan dgn ko sama jer ukur kakinya..yg beza amalan.. amalan ko dh cukup bgus sgt ke nk hentam org based on cerita ko tu?

        Ko pulak juli.. ada aku ckp aku giler kt neelofa? aku x kan giler kerana org.. ko jer yg giler dgn komen aku kn? rosak dh ko ni.. hnya kerna komen org mcm aku ko yg giler rimas.. sian ko.. meh la rimaskan diri ko tu lg…

        0

        0
      • nugget baulu roti sandwich air kotak ducthlady says:

        eeuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww kipas susah mati neelofa suka gaduh dengan org, bawak lah bertaubat yer

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        org2 yg kutuk neelofa ko tak nak suruh bertaubat juga ke? euwwwwwwwwwww…

        0

        0
      • mayat hidup says:

        cu kipas payah mati neelofa, dengar lah ckp mayat hidup ni, kita hidup jgn gaduh dgn org, mentang2 lah nelofa suka gaduh dgn org, cu kipas mati pun ikut sama, ish3

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        mayat hidup.. kita hidup pun jgn memaki hamun dan memandang serong kt org.. mentang2 la ramai anti neelofa.. ko pun nak ikut sama erkkk?

        0

        0
    • go to ****** says:

      bosan idup pegi mampos la..xde sapa peduli pun kalu kau mampos

      0

      0
    • ntahapehape says:

      anggun ke? haah.. anggun lewrrr sannngaatt kann (tgn letak ats bahu, mata ke atas)….

      0

      0
  2. EE lofa says:

    cantikk…

    0

    0
  3. dumdumcak says:

    1st time tengok neelofa cantik tak over sangat walaupun tak suka lofa tp dia tetap manis dlm pict ni…

    0

    0
  4. donut_cute says:

    untungla tengah laku time ni la nak grab job banyak2.

    0

    0
  5. mixgirl says:

    rejeki dia tgh murah….
    tp x pyh mjual maruah smpai npk dh mcm prempuan murah…
    tayang tetek sana sini…ptuuiiiihhhhh
    byk lg cara halal nk jd kaya bkn dgn cara tayang maruah!!!!

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      busuk hati betul ko ni.. tak pyh la ko nk menghalalkan atau mengharamkan rezeki org.. ko jaga rezeki sendiri sudah lerr.. ko mengutuk ni halal ke haram?

      0

      0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        biar la dia.. kalau betul itu cara dia ada ke dia susahkan ko? ko ke sumber rezeki dia? kalau salah apa yg ko ckp tu pulak dah jatuh fitnah namanya.. dia tak paksa ko minat dia pun.. lg satu.. x pyh la ko kayu atau neraka kn org.. ko bkn penentu org masuk neraka pun.. busuk hati ko ni..

        0

        0
      • kipas panggang api neraka neelofa says:

        weh kipas payah mati neelofa, kau suka sgt ckp psal rezeki, halal ke rezeki kalau pegang sana pegang sini, terdedah sana terdedah sini, eh bila masa aku minat dia, bila masa aku fitnah neelofa, betul lah dia berlakon mcm kayu, mengacara kayu…dan itu bukan fitnah..aku nmpk dgn mata aku dia berlakon kayu, aku ulang aku bukan hater neelofa ok

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        haaaaaaaa… kn dah kena delete komen ko.. fitnah org lg..

        0

        0
      • lolita says:

        kipas susah mati memang suka bergaduh dgn org ker..??? kalau pasal neelofa tak payah lah awk sebelah dia sgt…dia tak boleh buat contoh, dia berlakon pun tak ada feel

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        lolita.. ada ke aku bergaduh? ko nmpk aku bergaduh ke? dan ada ke aku suruh ko jadikan neelofa sbgai contoh?

        yg bergaduhnya skrg adalah mereka2 yg antikan neelofa ni.. dia tak mkn duit korg pun.. apa lg sshkan hidup ko dan anti2 yg lain kn..

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        kipas panggang api neraka neelofa.. jap lg komen ko kena delete.. redha kan ajer.. ko dah pun fitnah dia td.. yg ko ckp diva mana ko tahu? ko PA dia ke? busuk hati mmg mcm tu.. susah nk tgk org lain senang.. motif? BUSUK HATI!

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        neelofa tu bini aku…so tak pyh nak mengata dia ok…buat hal sendiri sudah lerr..aku tension kenapa org suka kutuk neelofa…neelofa tu cantik..kulit putih bak mutiara..kenapa neelofa curang dgn aku..dia rela pilih hans tua kecut berut tu drpd aku…nara ps do something…

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ala ko nick kat atas.. nk glamour la tu tumpang nick aku.. motif? ada aku kisah?

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ader aku kisah…lantak lah…kau curi nickname aku..aku dulu guna nickname ni tapi kau curi…muka x malu, tumpang glamour lantak lah nickname sama pun, kau curi nickname aku

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        Ni I nk buat pengakuan terbuka..kepada uolz2 sumer..sorilah dah banyak terlaser uolz2 sumer..bukannya ape saya ni memang giler..sebab baru terlepas dari hospital giler tuttut sy terus je masuk sini maki hamun uolz semua..maafkan saya ya. Sy ghairah sgt kat neelofa pasal tu la saya jadik giler…Sori ye.

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        x pyh la ko nak berlakon jadi nick aku plak.. mcm xde pendirian tetap jer ko ni… kesian aku tgk.. ko untung ke buat semua ni? kalau untung tahniah ler… kalau rugi aku pun x rugi apa2 tok ko.. ahahhaha…

        0

        0
    • Dia says:

      sempurnakah kita?? siapa kita nak menjatuhkan halal haram sesuatu itu.

      0

      0
  6. yatt says:

    model ok la sikit…lau berlakon, hmmmmm…..no komen….

    0

    0
  7. periok happi says:

    next story plsss…

    0

    0
  8. nooooooooo says:

    Neelofa cantikkkkkkkkkkk & Sweeeetttttttttt

    0

    0
  9. ting tong says:

    kalau model dia boleh..berbakat…

    0

    0
  10. ~hurmm~ says:

    xder lah cantek sgt pun…

    0

    0
  11. boooooooooo says:

    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  12. sakurako says:

    nara kalau bab lopak.pujian melambung nak mampus

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      ala ko ni.. ini blog nara yg punya.. sukati dia la nak puji sape..

      0

      0
      • woot..woot says:

        iyer la mmg blog nara pon. so suker hati laa org nak kutok neelofa & org kelantan.

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        neelofa dgn org kelantan bkn manusia ke? apa hukum mengutuk sesama manusia yea? dlm hadis mana yg ada?

        0

        0
      • woot..woot says:

        Sukerhati laa orang nak kutok dier pon. Yg ko panasss kenapa? Ouhh ya, ko mesti org kelantan kan. Kaki gadoh, perangai busuk mcm mulot ko. Bahahaha !! Sukerhati laa BUDUsss

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ada aku kata aku panas? ko tu yg panas dgn keseksaan mengutuk tu aku x pasti ler…. perangai ko pun dah terang busuk seiring dgn kutukan ko yg dh mmg terang nmpk kat sini.. kesiann…

        0

        0
  13. anti-klimaks says:

    siapalah yang berjaya menambat hati neelofa ni yer?..seb dah kahwen..hehe

    0

    0
  14. hahu says:

    kalau model pakaian modern mcm blouse lg sesuai dgn die kot.. kalau model pengantin aku rase model tinggi lampai mcm zahnita or scha lg cantik.. bile neelofa pakai xnmpak mcm ‘model pengantin’.. nmpak mcm ‘pengantin’.. just my opinion… tp ini better drp gmbar2 terjojol sana tertonggek sini..

    0

    0
  15. hahahaha says:

    kalau belum kawen pon blom tentu kau berjaya…verangan ye?haha

    0

    0
  16. dumdumcak says:

    YEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tak payah nak busuk hati sangat lah korang korang korang korang nih semua…………….lofa tak mintak duit kat korang tau…tak mintak beras kat korang..kalau tak suka takyah tengok…nasihat lah berapa banyak nak tp guna lah tutur kata, bahasa yang sopan..insyaAllah, kalau lofa baca komen2 nasihat korang hati dia lembut untuk berubah….hati keras lawan dgn keras..jadi keras……huh…tak usah nak jatuh hukum kat org lain..dosa pahala Allah saja yang berhak menilai…selagi kita bernama manusia cari lah rezeki yang hasil titik peluh sendiri..JANGAN MENCURI……..udah lerrr insyaAllah hidu berkat..sekian terima kasih wassalamualaikum…

    0

    0
  17. . says:

    lofa ni kalau jdi model n pengacara ok lgi..tpi jgn jdi pelakon la..

    0

    0
  18. lin says:

    suke tgk mula lofa ….manis n x jemu mata memandang..sy doakan yg terbaik buat lofa..

    0

    0
  19. huahuahua says:

    nara ni peminat tegar neelofa.. puji melambung
    pinang je la die jadi isteri no 2.. huhu

    0

    0
    • torpedo says:

      bukan peminat tegar,cuma dulu dia brangan nk usha lopak, sayangnya lopak xpndang pn hatta sebelah mata….sebabnya nara xcukup macho n hensem mcm HANS….(hensemkah jantan tua tu???? o.O)

      0

      0
  20. ade aku kesah?? says:

    kisah mati neklopak..yg ko beria sgt ni npe??lntak diorg nk ckp ape pn…ni kn blog nara,bkn blog kau laaa….hak komen hak kami!!plastik muke lopak

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      sukati aku la nk komen apa.. aku x suruh ko komenkan tok aku pun.. ada aku ckp ini blog aku? ini jugak bkn blog ko.. ni blog nara.. so, kalau nara back up neelofa atau aku yg back up pn apa masalah korg semua?

      0

      0
    • Hp nokia says:

      saya rasa kipas susah mati neelofa ni, kaum kerabat dia la.

      0

      0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        itu yg ko rasa.. ko tak rasa ko pun kaum kerabat sesama islam dgn dia juga ke?

        0

        0
  21. Hamboih says:

    Amboih Nara. Kalau Lofa, pujian kemain tinggi melangit. Macam sempurna. Kalau artis lain, ada je tak kena kan. Nak caras dari Hans ke?

    0

    0
  22. bungakejora :) says:

    lofa asik pakai kasut yg sama jer..aku tgk …

    0

    0
  23. BEDAH SENGAL says:

    fuiiii nara ni..tau la peminat nelopa..hadeiiiii..asyik memujiiiiii sampai kelangit jew.. buwekkkk..bosan2.. artis baru paling ‘POYO’..

    0

    0
  24. i love neelofa says:

    cantik betul lah Neelofa nih..semoga berjaya dalam kerjaya..jangan hirau apa org nak kata ..bkn diorang yang bg makan pun..

    0

    0
  25. baldu biru says:

    Lofa cantik, comel, bijak tak sombong..cuma seksi jer la..ape pun harap lofa berjaya dlm kerjaya

    0

    0
  26. lolo says:

    HAIRAN BIN AJAIB! Puas ku tenung muka minah nie..xnampak pula kat mana cantik jelitanya’…n pendek! hairan cmne jd juara dewi remaja. rasa nya cun lagi Izara Aishah n Anzalna

    0

    0
  27. anti neelopa says:

    for ”Kipas Payah Mati Neelofa” tak payah la nak sibuk2 bila ade org komen maki hamun kt neelofa….aku perhati ko lama dah…tak semua artis kita suka …smua tu atas diri masing2…so ko kna trima hakikat klau ktorang maki hamun neelofa..dok diam sudah la….

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Aku x suruh ko perhati ku pun.. ada luak ko perhati aku? ko yg anti neelofa ni dh nyata2 luak sbb korg luak dosa dgn memaki hamun dia.. kesian ko nti neelofa..

      0

      0
  28. no name says:

    nampak alur tetek si neelofa…keke

    0

    0
  29. verability says:

    wahwahwah abg nara puji neelofang mengalahkan tinggi gunung everest.. dari dok puja puji si neelofang ni atau mana2 artis kan lebih baik kita puja puji Allah swt dan nabi muhammad saw, x gitewwwwwwwww :)

    0

    0
  30. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    cantek n jambu neelofa ngan baju pengantin u sooooooooooooooo sweettttttttttttttttttttttt !! lov uuuuuuuuuu..

    0

    0
  31. cauliflower says:

    Lakonan = sorry belum sampai tahap yg boleh dibanggakan lagi
    sikap terpuji?? buwekk

    0

    0
  32. mat says:

    anti neelofa majoriti kaum sejenis dia jugak.so fikir2kan la yek.

    0

    0
    • bini mat says:

      betul tu bang mat.

      anti neelofa majoriti kaum sejenis dia jugak.so fikir2kan la yek.

      pro neelofa majoriti kaum bertentangan jenis dia. so fikir2kan la yek ape sebab

      kui3 jum tido bang awwww awwww *tutup lampu*

      0

      0
  33. soso says:

    Neelofa muka cam downsindrom je…haha.. cntik melepak hakkktuiiiihh hati busuk kat muka pon dh nmpk…. poyo hahaha

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Bkn komen ko ke yg mcm tu? tak pyh la nk hasad dengki sgt kt muka org.. perlu ke nk mempertikai anugerah yg tuhan bg? muka keturunan ko blum tentu lg camne nnti.. sedar2 la diri..

      0

      0
      • soso says:

        Pergi lah mampos… nk bekup2 cm bodoh lh ko ni… haram jadah punye kerja wakakak… msty ko xde kerja lain.. siannn

        0

        0
  34. ceh says:

    lkonan cm kayu,,,cm nala leh jdi artis,,,model pendek bleh la,

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Dia model panjang ke pendek ke bkn dia kacau periuk nasi ko kn? Sekayu dia pun ko salah sorg penontonnya kan? Dengki!

      0

      0
  35. aduhai says:

    kipas pyh mati neelofa ni asyik bergdoh,,,cokcekcokcek mulut tu,,,cube duk diam2,,,bleh?brpe neelofa byr?

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Kalau x blh duk diam kenapa? aku ssh kn ko ke? Baik ko tu yg duk diam dr ko jaja fitnah yg kata neelofa bayar aku..

      0

      0
  36. mael la bonglam says:

    Pasai pa la hangpa dok benci sgt kat neelofa ni. Dia idup senang hasil keja kuat dia sendiri tanpa ada sapa yg sponser. Dia pun cantik asli. Tgk mak pak anak beranak dia. Kalau tak cantik tak nobat dewi remaja lak. Dia antara artis pelapih yg tak harap muka lawa ja. Nak disalah si nara pun pasai pa. Neelofa memang kuat keja kut. Kita ni kalau asik ngata, asik ngutuk, ati busuk memang susah nak bejaya. Hangpa dak penat ka duk kutuk2 orang ni. Aku takdak nak minat pun sesapa artis malaysia ni cuma aku hbq hak betoi pd pandangan aku. Ati busuk kalau dibaja dgn kutukan akan makin subur busuk di ati. Pikiaq la.. Ang pon neelofa jgn dok mudah lupa diri bila bejaya dah ni. Cari laki yg boleh bimbing ang. Kalau ang nak bimbing laki, besar beganda tanggungjwb tu. Dah sedia ka ang nak menjadikan saorang bukan muslim kpd seorang yg bukan shj muslim tp bertaqwa jugak. Pikiaq no.

    0

    0
    • nabilla tayang perut says:

      wey org2 yg benci kat kipas payah mati neelopak……pangai kipas mati ni mmg cam ni…die mmg suke sgt cari pasal n myibuk ckp org…!law korang nak tau die ni adik tiri neelopakk uw..2 pasai la die mngkan neelopak bodo nie…korang buat tak tau je nan kipas payah mati ni…bg aku die x pnah wujud pon dalam ruang komen ni…die umpama orang bodoh!!sama cam neelopak yang xde harga diri uw…mcm mana pangai neelopak cam uw la pangai kipas payah mati nie…

      end………….

      0

      0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        Kesiannya aku ngan komen2 ko.. komen ko melambangkan kecetekan ko.. makin byk ko komen makin x siuman plak aku tgk.. ko menyundalkan org? Aku x rugi apa2 pun ko ckp mcm2.. yg rugi bahasa ko yg mengambarkan orgnya.. by the way.. uw tu apa? Perkataan org yg baru nak matang yea? kesian ko.. dah END kat atas tu tp still komen lg.. hahahhaha..

        0

        0
    • nabilla tayang perut says:

      kpd pembenci kipas payah mati neelopakkkk…
      ni aku nak habak kat kowang..kipas payah mati ni mmg mulot jaat…!suka nyibuk hal orang…kalau kowang2 nak tahu,dia nie mmg keturunan haram jadah…dia dengan neelopak ni sama cam sundal…!
      apa yang kowang kata mesti salah di mata dia…2 sebab aku kata dia nie keturunan haram jadah!!so kowang kena lah tabah layan orang gilaa mcm kipas payah mati neelopak nie!!ok….

      0

      0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        simpati aku tgk komen ko nabila tayang prut.. komen umpama nak raih simpati dan pembenci.. hahahahha..

        0

        0
  37. Anonymous says:

    Tk dinafikan nealofa mmg mempunyai rupa yg cantik…n ramai lg artis2 yg sama cantik n lbh cantik Dari nealofa…yg tak cantik cuma perangainya…mayb kta tak Kenal dia but dr cara dia muncul n Kekal Dlm industri ni dr mula sampai skrg byk buruk dr baik…tk habis2 kontroversi …bakat tk seberapapun…artis lain mayb bakat n kontroversi seiring…n Ada artis yg tk Ada create any kontroversi but bakat mrk terserlah n Ada drama2 or filem2 yg meletup…tapi setakat ni apa yg nealofa berikan???drama n filem blh Kira dgn jari…lakonan out…if dia tk create any kontroversi mcmana dia blh Kekal Dlm industri ni???so dia masuk Dlm indusri ni krn rupa je…n cantik tak guna if tk pandai jaga Maruah diri…org if rupa tk cantik pun if perangai or Dlm baik Kita Akan rasa dia cantik…if cantik but nk show off everything dh tk cantik dh…if nealofa rasa dia cantik y dia Terdesak sgt sampai pakai tk cukup kain…

    0

    0
  38. kipas siling dan kipas tangan says:

    Kipas Payah Mati Neelofa adakah anda neelofa?
    atau anda ibu neelofa atau hans isaac?

    dia punya pertahankan neelofa dasat.. semua komen org dia balas kalau page tntg neelofa

    btw aku tk amik kesah pasai mana2 artis… kalau nk tgur pun mna2 artis. lbih bgus direct. barulh empunya diri dgr dan tahu mana silapnya..

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Aku x minta ko teka aku sape pun.. so, x pyh la ko nk mereka2 cerita.. nak kn neelofa atau mana2 artis tahu kesilapan diri bkn nya menegur dgn cara menghina atau memaki hamun betul x? contoh byk kat komen2 atas ni.. lg satu.. ko x amek kisah pasal mana2 artis tp pandai plak ko cari blog nara yg dh mmg cerita psal artis ni erkkk?

      0

      0
      • kipas siling dan kipas tangan says:

        aku tak amik kisah artis.. adalah bermaksud.. hnya view2.. baca2.. bukan sampai pertahan2kan mahu pun hina2..
        sbb rasanya lumrh org berintenet nih.. dia akan server aja cerita/berita/tazkirah yg dipost.. :D

        mcm emo skit aku tgok kau nih.. hehe.. bnyk2 kan zikir ya… lagi bgus kalau kau perthankan ustaz2 dihina.. dripda kau mmpthankan artis..
        dah dorg nak menghina. nak bt cmne.. lgi lama kau mnjwab kata2 diatas tuh. bt btmbah skit hati kau aja….

        0

        0
      • kipas payah mati gampang says:

        bodoh punya kipas payah mati neelopak….!bangang aih…..

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        aku tak rugi apa2 pun ko ckp aku mcm tu.. ko pulak aku x pasti.. moga tuhan ampunkan ko.. :)

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        kipas siling dan kipas tangan.. komem ko ni bkn komen pertahankan org yg menghina dan memaki hamun ke? kalau ko nk mempertahankan ustaz atau apa ko g la kat blog mereka.. kalau ko g sini susah nk jumpa entry ustaz.. dah nama pun blog artis kn? aku emo atau tidak tiada kena mengena pun dgn ko melainkan ko yg terasa.. aku sakit hati? ke ko yg sakit hati dgn komen reply aku? aku x rugi apa2 pun buat apa aku nak sakit hati kn.. ?

        0

        0
  39. kipas payah mati lah sangat~~ says:

    Tak ada untung nya pon terlalu taksub pada lopa ..dia pon mnusia sma mcm kita .. Rugi nya tu kita sbb kerana lopa bgduh sesama kita .. Alahai …..cetek nya pemikiran .. Lopa gak yg untung ..tk yah byar gaji pon.. Ade org semati2 nk mngkn lopa ..untunglah~~~~ ..

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      ada aku ckp aku taksub dgn neelofa? korg yg pembenci yg terlampau taksub sgt.. come on la.. aku x rugi pape pun.. setakat click komen and reply.. dan aku x suruh ko type kan komen aku pun.. cetek lg pemikiran mereka yg mengeji dan menghina kan? dan jgn ko fikir hanya kerana nick ada perkataan “mati” bererti blh mati kerana manusia.. itu yg cetek pemikiran namanya.. ko susah sgt ke dgn nick aku?

      0

      0
      • cik kiah pok pek pok says:

        Kesian aku tgok kipas payah mampus ni .. Mcm kurang kasih sayang jer..adess aptb! Hahaha:P:P:P:P

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        aku x rugi pape pun ko kesian kn aku.. ko kesian jer la kat diri ko tu sbb ko pun blum cukup sempurna disisinya kn?

        0

        0
      • kipas payah mati lah sgt ~~~ says:

        Tidak bersabit pon saya mngutuk mnghina mngkeji di sini .. Ada nampak mcm sy benci neelofa ke? Ade sy mgutuk or mngkeji die ke?? Tak kn.. Jafi diri sendiri tu yg tak tau menilai kata org.. Knp perlu emosi sgt? Bkn kah ia tidak mnjadi kudis pon buat awak klu org mngutuk or mngkeji neelofa .. bkn niat nak mnyokong haters lofa .tp hak masing2 untuk mmberi pndapat .biaq pi la depa! ..yg awak meroyan tk cukup tanah dah knp ?? Adusss ..

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ko mmg dah disabitkan kesalahan mengutuk dan mengeji pun melalui komen ko kt atas ni.. ko juga kata hak masing2 bg pebdapat tp hak masing2 kalau dh mengutuk pun ko rasa hak ko juga bkn bersekutu ke namanya? kudis mengutuk akan jadi juga tp bkn disini sbb tuhan yg maha adili.. ko dgn cik kiah org yg sama.. ko mampus kan org tu bkn menghina juga ke? ahahhahahaa… paku dulang paku serpih, mengata org ko pun turut berlebih…

        0

        0
      • Kipas payah mati lah sgt~~~ says:

        Kau ni mcm org da tak betul dah .. Cuba istifar jup .. Tarik nafas dlm2 .hembus..tarik nafas dlm2 hembus ..pasti lega slepas tu .. Komen sy biasa aje …hnya mnyatakn pndapat .. Hello.kita duk dlm negara berdemokrasi ..suka hati lah kita nk mngeluarkn apa jenis pndapat pon.. Hak masing2 .. Biasa nya org yg tk dpt terima hakikat pndapat org adalah org yg gagal dan salah .apa slh nya ambil positive je ..yg negatif ignore..or improve kn diri ..tk perlu lah nk peningkn perkara kita … Lagi2 klu itu masalah org lain.. Wtpe nk stress kn diri ..hummm… Pendapat sy kt sini untuk cik kipas payah mati, bnykn istifar ,maduk bilik air ambil wuduk.. Hah pastu bnyk kn dgr muzik berentak slow yg mndamaikn.. Pastu jiwa awak tenang lpas ni.. Hihi.. Sbb sy kesian ngn awak … Mcm dah tk betul ..ok.

        ENd~~~~~~~~~^^^^

        0

        0
  40. fafau fresss says:

    sudah-sudahla tu semua….kepada kipas payah mati…,sudahlah…..berhentilah dari membalas komen-komen yang lain…awak tunjukan lah kematangan awak ye…jangan jadi budak2 melayan komen2 yang x berfaedah…
    ok semua……..

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      mereka yg anti neelofa tu matang sgt ke bila mengomen? aku reply komen x menyusahkan ko pun.. so, ko faedah sgt ke bila mengomen kat sini?

      0

      0
  41. Anonymous says:

    nara, sy cadangkan awk tulis blog pasal kipas payah mati neelofa ni… haish…

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      hahahaha..

      0

      0
      • ujang says:

        hmmm…kalau ko tau yang anti neelopak uw x matang,awat nya yang hang layan dan reply semua komen-komen dowang….?skg nie awak la yang x matang kipas payah mati…pangai cam budak2….orang bagi nasihat pon hang nak lawan balik…mmg degil na hang ni….
        lps nie,msti nara tulis blog pasai hang ja….btol kata anon tu…

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        uw tu apa? ko ni mesti nabila tayang perut kn ujang? ayat sama jer.. kesian ko.. dari nick nabila tayang perut sampai ke nick ujang tetap x matang seperti biasa.. aku reply bkn minta tlg ko pun.. ko tak susah pun.. so, ada aku kisah org yg tak matang mcm ko ni? uw? uw? uw?

        0

        0
  42. kipas lipas says:

    sah! kipas payah mati neelofa ni adalah adik beradik, kaum kerabat lofa la nih! kalu tak pun.. beliau mungkin seorang psycho’!!
    taksub sangat dengan minah kelate’ nih.
    entah apa2! !

    0

    0
  43. ade aku kisah?? says:

    kipas payah mati neklopak ni diupah neelopak sbenarnye…tu yg duk bekap tuu…puiiiihh

    0

    0