Written by serenity | December 7th, 2011

Satu ketika dulu seorang gadis pelajar universiti pernah mendakwa dia berkasih dengan Henry Golding, model dan pengacara kacak. Gosip itu dinafikan oleh Henry dan sehingga kini tidak dapat dipastikan sama ada cerita gadis itu benar atau sekadar fantasi. Selepas gosip itu padam, nama Henry agak tenggelam seketika dari dibincangkan oleh peminat. Dalam diam, rupanya Henry telah bergambar romantik dengan model, pengurus majlis dan pengacara kacukan Itali-Taiwan iaitu Liv Lo yang bermastautin di Tokyo, Jepun. Liv juga ialah merupakan seorang blogger, dan blog beliau boleh dibaca di sini.
Photobucket
Gambar-gambar ini diambil dan dimiliki oleh jurugambar profesional Anna Rina sewaktu Henry dan Liv bercuti ke Paris, kota cinta, Ogos lepas. Pada mata kami, mereka nampak serasi bersama. Tetapi kami juga sebenarnya tidak pasti sama ada mereka-benar-benar bercinta atau ini sekadar gambar iklan. Lagi 4 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Terima kasih komentator pu3zairos untuk tip anda.

***



Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (5 GAMBAR)Gambar Romantik Henry Golding Bersama Model Kacukan, Liv Lo

  1. mamabosan says:

    macan shoot iklan jee….

    0

    0
  2. siput says:

    sape dia nih..???xknal ponnnn….

    0

    0
  3. azza says:

    sapo ni?

    0

    0
  4. Lipstick Hijau says:

    Hensem lg Remy Ishak.

    0

    0
  5. wow says:

    Sapekah gerangan mamat kacak ini? mcm x kenal jek..

    0

    0
  6. cik ann says:

    alamak sapo ehh

    0

    0
  7. AHKAK PUAKA says:

    MUKE HENRY NI ADE IRAS2 FARISH AZIZ..

    0

    0
  8. DakGemokxx says:

    Rasenye i tau sape minah universiti tu. i penah bace pasal die kate HG tu balak die

    0

    0
  9. Budak Nakal says:

    First time budak nakal dgr nama mamat ni…

    “Khairul Fahmi Che Mat Berjiwa Besar”
    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/khairul-fahmi-che-mat-berjiwa-besar.html

    0

    0
  10. Hoho says:

    Penah baca twitter dorang.. Mungkinla kot kapel..heeeeee

    0

    0
  11. kak ngah says:

    die ni mamat yg jd hos 8tv quicky dulu..pas tu jd hos rancangan cuti2 yg di taja canon..skg jd hos rancangan cuti2 kat luar negara yg air asia taja tuh..stp ari ahad mlm de rancangan tu..best gile klu jd hos cm die..sume leh buat..sbb die berani..gi selam,terjun gaung..mcm2..sume aktiviti ekstrem..syiokk jek tgk..

    0

    0
    • Suci says:

      mamat ni pn penah gak belakon citer pisau cukur jd gay dlm movie tu scandal ngan anak Datuk Zakaria, Johan..

      0

      0
  12. puroblanco says:

    Oh hancur hatiku
    Melihat Henry bersama kekasih hati
    Sob sob sob :(

    0

    0
  13. kat says:

    oh no!my darling henry!!

    0

    0
  14. Cik Gayah says:

    motif Kejohanan Gasing Remaja dan Dewasa Terbuka dengan Henry Golding ? LOL. okbye

    0

    0
  15. Cik Gayah says:

    motif Kejohanan Gasing remaja dan dewasa dengan Hanry Golding ? LOL. okbye.

    0

    0
  16. nursham says:

    sapo malaun nie?? poyo lak aiii

    0

    0
  17. anon says:

    no komen (sambil menangis tak berlagu)

    0

    0
  18. baby says:

    alaaaaa.. xkan x kenal kot sape die nie… sgt2 KACAK… gile suke sgt2 kat die… english die sgt2 power… love u henry!! muah muah muah <3

    0

    0
  19. miss s says:

    Henry golding adlh pengacara. klu nk tgk dye, g tgk kt quickie tv kat 8tv. nk taw lbh lanjut g search kt google…
    ;p

    0

    0
  20. haha says:

    remy ishak muka macam tenuk kau cakap ensem

    0

    0
    • emmmm says:

      kejadian Allah manusia…kau samakan dengan tenuk… susahnya klu mati tak sempat nk mintk maaf

      0

      0
  21. kekasih gelap beckham says:

    ohhh henry golding ni yg menang contest majalah cleo. most eligible bachelor 2009. ala2 hero remaja la ni.

    0

    0
  22. da princess says:

    dari pandangan sy..dis guy nmpk suka sgt to da gurl..coz nmpak cam da gurl tu is trying to make herself comfortable with that guy

    whatever lah..

    0

    0
  23. vee imani says:

    sape nih??xknl pon..1st time taw pasal dia…hahaha

    0

    0
  24. tingkap says:

    majalah travel 360 dlm flight AA bulan ni ada interview henry. dia ckp pompuan ni special dlm life dia. so nak confuse apa lagi…dorg mmg kapel la. HAHAHAHA

    0

    0
  25. Jaja says:

    Hahahaha ashikin muhiyuddin punya boyfriend kan neh? Betol ke dea kapel dgn ashikin muhiyuddin tu? Dak tunku kurshiah college TKC tp cam tak betol jea.

    0

    0
  26. Lipstick Merah says:

    Remy Ishak 2 mcm bangla.. Mamat ne kulup. Hensem lg laki nenek aku.. atok aku la bangang.

    0

    0
  27. Mi says:

    Serius heck tengok gamba ni hati aku hancus. Minat gila kot kat Henry Golding ni..uwaaaa

    0

    0
  28. Mira says:

    DID HENRY GOLDING CHEAT ON ASHIKIN MUHIYUDDIN?

    0

    0
  29. xde sluor says:

    masyeh bagi link blog dia….kenyanggggg!!

    0

    0
  30. minahhh says:

    betula liv lo ni gf dia..cuba hangpa pi tgk twitter dia..ade byk pics2 dia bercuti dgn minah ni kat KL ni haa..dia turun dr jepun tu!

    0

    0
  31. melihat gambar ini sungguh ku tak tahn nieh..

    0

    0
  32. nak kahwin says:

    best nya.. loving couple

    0

    0
  33. BuboqChacha says:

    henry nie melayu ke cina ? or sabah sarawak ?

    0

    0
    • kamek iban says:

      Dia tu sarawakian, tapi mixed parentage. orang borneo nie kalu mixed mmg lain mcm sikit..bukan lain mcm pelik, tapi looks more exotic mcm dia ni lah.

      miawww!

      0

      0
  34. Pu3cayang says:

    Henry is from mix parentage, Iban from mother & England from father.

    0

    0
  35. NH says:

    Beautiful shots! Beautiful couple makes it even better!
    *jealous mode*

    0

    0
  36. gigi says:

    Ape la stakat Henry Golding pun tak tahu/tak kenal..Ni baru lari sikit dari senarai artis melayu..Korang ni layan artis melayu je kot..Patutlaaa…

    0

    0
    • man says:

      perghh banga ko dgn melayu yg melayu nya remy ishak ni iban oi!!

      0

      0
      • gigi says:

        aku tak bangga dgn artis melayu la..aku mengutuk orang melayu yg cume tau pasal artis melayu jek..itupun gossip merepek jela..hal lain mmg tak tau..Contoh terdekat cam rancangan RM 1 million money drop kat astro. Lawak gile bile peserta die majoriti melayu tapi bile jawab soalan pasal negara dan bangsa sendiri pon salah.Lawak gile2…jgn dok bace pasal gosiip jek..mende lain pun kene bace jugak…buka minda

        0

        0
  37. effie says:

    hensemm… tp bg aku aaron aziz lagi hensem kott..

    0

    0
  38. effie says:

    hensemm… tp bg aku aaron aziz lagi hensem kott.. (asal komen slalu tak kuar eh? nara tolong jawab..)

    0

    0
  39. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape jantan ni? n sape pompan ni? minah jambu kalau orang tk popular minah jambu tk berapa kenal lah sori lah ye terima khaseh aje…………..

    0

    0
  40. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu macm pernah pegi je tempat ni…tapi kt malacca he he he ….lu pikir lah sendiri yeeeeee lov u nabilllllllllll ( raja lawak )

    0

    0
  41. anonymous says:

    Shikin ttu aku kenal. Pandai.. Cantek..baik. Korang klau kenal dia mmg senang laaa dgn care dia.Di mate aku dia tu sempurna.x rase dier tipu..tapi dia diam je x ckap pape. Aku rs dia mls layan gossip, fam bckground dia boleh thn. Ank orang kaye. Dia bljr undang-undang tak silap aku. Jage laa jangan kena saman sudah. Tak tau laaaa. Deorang da breakup kot. Klau henry ni tak dgn dia pun rmai bratur kot nak dia. Tak kesahla henry ooi. Kau yg rugi.

    0

    0
  42. yang melihat says:

    Bdk shikin tu hot . Mata dia buat aku caerr. Model ni bkn taste aku.. Shikin lg sopan santun. Tp pape pun suke hati mamat ni le. Aku pmnt si shikin hakhak. Psl shikin org lg knl mamat ni. Deorang sesuai jgk. Sama pdn. Sape ckp die tak cantik mmg jeles. Hakhak soori

    0

    0
  43. budak baek says:

    They broke up. Dlu pernah nmpk deorang dating. Sesuai. Perempuan tu tinggal si henry nih kot….eleh stkt gmbr camni ex dia dlm ni pun nmpk berganda cntk!

    0

    0
  44. Dan F says:

    Bakal lawyer..cantik macam model..suka gambar die bawak kapal terbang..in my opinion dia jenis humble and low profile. Saba je ape org crg ckp.. Jz nk add up comment kt ats tu..saba ye ashikin (: dah

    0

    0
  45. huhu says:

    tlg la ashikin tu x lawa lgsong.ashikin tlg stop komen kat sini psl satu dunia tau kau tipu ahah.

    0

    0
  46. ray says:

    shikin tuh tak lawa la dia budak uitm salu je npk dia.mcm model?lg la jauh skali mmg tak lgsg.dak laki satu fakulti pon xde yg minat dia,henry glding lg la.brngn je lebeh memalukan je.kalau kaye asal msok uitm.nti aku nk tanye kt henry golding nye twitter.

    0

    0
  47. mikah says:

    anyway, if betul baguslah… better than gay. Kat blog ramai yg cakap macam tu… tapi penting sangat ke pasal dia ni. He’s just a tv host not a great actor or singer. So? Next topic! Haha

    0

    0