Written by serenity | July 30th, 2012

Pasangan ini sememangnya serasi dan mempunyai kumpulan peminat sendiri. Mungkin sebab itu juga kedua-duanya telah terpilih untuk menjadi Rakan Selebriti bagi gedung beli-belah barangan peribadi Watsons. Pasangan ini sudah menjadi rakan selebriti Watsons sejak beberapa minggu lepas. Ini pula gambar-gambar belakang tabir Scha dan Awal untuk penggambaran iklan / katalog Watsons.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketTerserlah kemesraan antara mereka berdua dan memang bijak keputusan Watsons mengambil pasangan serasi ini yang baru melangsungkan perkahwinan sekitar awal Mei tahun ini sebagai rakan selebriti. Kredit gambar Facebook Watsons Malaysia.

29 responses to (5 GAMBAR)Belakang Tabir: Scha Dan Awal Sebagai Rakan Selebriti Watsons Malaysia

  1. zura says:

    so sweetla scha n awal…

    0

    0
  2. jemilah says:

    boring tengok diorang ni.

    0

    0
  3. ......... says:

    selepas kawin aku tengok murah rezeki dia org ni..

    0

    0
  4. eiffel says:

    dorang tak nampak macam dah kahwin.cam couple je lg.hahaha

    0

    0
  5. Anonymous says:

    perlu ke nk update entry nie??
    boringggg………

    0

    0
  6. No One says:

    one word from them… SEPADAN… :)

    0

    0
  7. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    idong scha ni kalau di mancong kn cikit mesti jambu kn

    0

    0
    • No One says:

      bersyukur la dgn ciptaan Allah…
      sekurang2 nya scha bukan mcm sesetengah artis yg cucuk sana sini mengubah ciptaan Allah..

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ye laaaaa minah jambu pahammmmmmmm minah jambu bukan nye nk suroh alehkn idong dia tarok idong lain ! idong dia tetap kt situ jugakkkkkk !!!! ishhhhhhhhhhhhhhh !!

        0

        0
    • ya la, minah jambu la hebak. zed zaidi nak sangat jumpa minah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tgk la ayat Raja minah jambu 24jam mengadap computer tu…
        hidung scha klu dimancung kan sikit mesti jambu..
        mcm x puas hati dgn ciptaan Allah jer…
        Allah dh kurniakan mcm tu terima je lah…

        0

        0
      • Rajaminah jambu 24jam mengadap computer says:

        bis orang yg anak dia lahir sombing tu kenape gi sejeri ? tu pon ciptaan allah pe n kenape parent tk leh terima ciptaan allah…biar lah anak dia sombing…..kenape di ubah ?

        0

        0
  8. azee says:

    Suka sgt tengok pasangan Schawal ni..sgt sopan. Even dorang dah kawin, still lg sopan ambik gambar.

    0

    0
  9. ratu says:

    i’ve never been a fan of neither Scha nor Awal. when i heard about their wedding, i don’t even know they know each other. but this shows how berkat a marriage is compare to unwed couples, married couples are blessed with rezeki halal yg melimpah-ruah. i hope other couples like Shila Amzah and her bf will soon get married too, so kalau scene pegang2 dlm TV pun takde org nak sentap. peace.

    0

    0
  10. apa 2 aje says:

    neelofa..klu kau yg jadi.semua x nak masuk kedai watson,aku x suke tgk muke kau…

    0

    0
  11. tPKe says:

    263210 178665my grandmother is always into herbal stuffs and she always say that ayurvedic medicines are the top stuff 514841

    0

    0
  12. 5DKnmzhiGpA says:

    66072 182836I recognize there exists a terrific deal of spam on this weblog internet site. Do you need to have support cleaning them up? I can support among courses! 657656

    0

    0
  13. revitol says:

    349370 31687How could be the new year going? I hope to read far more intriguing posts like last year 299885

    0

    0