Written by AbangNara | December 24th, 2014

Geramnya la eh tengok si kembar Nurul Syuhada Nurul Ain ini. Kalau korang tak tahu, anak Nurul ini seorang lelaki seorang perempuan. Yang lelaki namanya Raja Abdul Mateen manakala si baby girl pula dinamakan Raja Nour Emaan. Kalau anak seorang pun dah rasa habis comel, pastinya Nurul Syuhada dan suami tersenyum sentiasa melihat keletah comel anak kembar mereka.

anak nurul syuhada

Semoga si kembar ini membesar dengan sihat dan menjadi insan yang berguna kepada ibu bapa apabila dewasa kelak. Abang Nara nak berusaha anak kembar jugaklah tahun depan. Doa-doakanlah. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak nurul syuhada
anak nurul syuhada
anak nurul syuhada
anak nurul syuhada

29 responses to (5 GAMBAR)Si Kembar Nurul Syuhada Nurul Ain Yang Semakin Comel

  1. kalsom says:

    bestnye dpt kembar sepasang…

    0

    0
  2. HAMBA ALLAH says:

    ALHAMDULLILAH MAKIN BESAR, SIHAT DAN BERTMABAH COMEL/ MOGA SI KEMBAR NI MENJADI ANAK2 YG SOLEH SERTA SOLEHAH BUAT KEDUA IBU BAPA DRG, AAMIIN.

    0

    0
  3. mama gangnam says:

    Keluarga bahagia….:)
    Semoga si kembar membesar menjadi ank yg soleh & solehah….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    baby girl mmg sebijik muka daddy….chomey….

    0

    0
  5. lala says:

    ya Allah, comel sangat! mcm anak mat saleh la..

    0

    0
    • minah jambu bru balek dri desaru says:

      mana ada macm anak mat saleh .. anak mat saleh idong mancong tapi anak nurul idong pesek mana ada sama ?????? jangan hipokrit la …kalau nk puji puji lah ngan setulus iklassss jangan puji sengaja nk kasi orang hepiii je huh ! ape2 pon baby ni memang comel puteh macm mak n bapak dia lov uuuuu…

      0

      0
    • Coreena A says:

      Mak mertua nurul tk silap aku lh org Australia

      0

      0
  6. kelas mengaji says:

    cm gini lah ibu mithali..terjage auratnye..nanti didik anak pon jadi org bergune..pandai pon pandai nursyhada nih..cantik…bukn cm sorg retis nih..dah kertu..x reti tutuop aurat..cm ne lah nasib baby kecik die dapat mama cm tuh

    0

    0
    • minah jambu bru balek dri desaru says:

      jangan puji yg di sini n kutok orang di sana ! manusia jenis ape kau ni ?????? jangan banding kn tutop aurat ngan yg tk tutop auratttttt…yg tk tutop aurat tu dia punye suka laaaa yg kau sebok kan tu apesal ! tk semua pompan suka tutop aurat ! aurat tk aurat biar Allah saje yg menentuan dosa pahala masing2 ! kau tu yg banyak dosa suka mengate oranggggg jangan nk eksen baik lah ! ape2 pon Allah saje yg akan menentu kan sape yg masok syurga atau neraka ….jangan k memandai2 cakap aurat orang !

      0

      0
      • kelas mengaji says:

        dunie mkin uzur..sane sini bencane alam..sbb ape??orang2 cm ko x reti nk tutup aurat..padahal tuh wajib…sedar lah!!

        0

        0
        • minah jambu tk hipokrit says:

          Oh ! pasal tk tutop aurat ada bencana ????? eh eh eh kau ni nk buat klakar ke pe ? bencana tu kehendak Allah … bis Malaysia banjir sana sini pasal tk tutop aurat lah ye ???? bagos bagos bagos paaaaandai kau dlm kebodohan ciann…

          0

          0
        • kelas mengaji says:

          ahahah..memang ko nih jenis manusie x sedar diri..dasar jambu berulat!!!!

          0

          0
        • anna says:

          Pekejadah statement ” aurat tk aurat biar Allah saje yg menentuan dosa pahala masing2″, dah tentu dah berdosa x tutup aurat.. lahai … terlupa mkn ubt kuning

          0

          0
  7. kelas mengaji says:

    dunie mkin uzur..sane sini bencane alam..sbb ape??orang2 cm ko x reti nk tutup aurat..padahal tuh wajib…sedar lah!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      weh ustazah terjun,

      cakap cam good-good je ko ni.
      aku nak tambah sikit fakta dalam otak ko…
      kalau melancap pun dosa tau.. tgk porno pun dosa..
      aku tau kau selalu buat. jangan nak hipokrit.
      ko slalu tengok xhamster.com

      yang benar,
      mambang porno

      0

      0
      • kelas mengaji says:

        dah mmg aku good..ko tau sbb ko buat selalu ye.nme pon mambang porno.elok lah tuh.manusie cm ko nih bawak celake.huru hare dunie skg.

        0

        0
        • minah jambu tk hipokrit says:

          bis yg berperang sana sini tu pasal pompan tk tutop aurat eh ????? gempa bumi pasal tk tutop aurat ???????? bapak rogol anak sendiri pasal pompan tk tutop aurat eh ???????????? jangan nk eksen baik sangat laaaaa…kalau kau sorang yg baik kau tkan masok kt blog NARA ni ! huhu cian nk jadi pak ustaz pon naaaaaaaaaaaaaaaaaaak jugak baca blog artis hahahahahahahahahaha klakar klakar eeeee seram minah jambu orang macm kauni huh !

          0

          0
        • kelas mengaji says:

          memang pon..orang2 cm ko..x reti tutop aurat!!!pakai baju x cukup kain!!!manusia jahil agme!!

          0

          0
  8. Entah le says:

    KELAS MENGAJI..ap la ko ni…ni kan cite pasal ank nurul..cuba jgn kaitkan ngan retis lain y x pandai nk ttp aurat ke ap..tu dh d kira mengata..kelas mengaji…tpi kelas mengumpat n mengata..

    0

    0
    • kelas mengaji says:

      ko nih jenos x sekolah eak.x belaja agame..aurat tuh wajib tutuop.memag sah.org x de agme.

      0

      0
      • minah jambu tk suka hipokrit says:

        kalau wajib tutop aurat ha kau tutop la aurat kauuuuuu yg kau nk paksa orang tutop aurat tu dh kenape ??????? minah jambu pon tau tutop aurat tu wajib tapi minah jambu belom besedia nk buat cngitu…minah jambu punye rambot cantek kerinting2 lebat pulak tu dh Allah kurniakan dn anugerahkn minah jambu rambot lebat minah jambu bershukurrrrr la sangat…

        0

        0
        • kelas mengaji says:

          hahah..aku lgi sian tgok ko minah jamban..ops!minah jambu.banggeneye ko tayang satu mlaysia x pkai tudung..t ko cakap kt depan Allah cm tuh..cakap terima kasih Allah bg rambut kerinting2..tpi aku x nk pakai tudung..huh!!!cakap cm jmbu busuk..yg dah berulat..

          0

          0
        • minah jambu rambut kerinting says:

          ulat tk ulat minah jambu tetap bershukur dengan anugerah Allah …hanye Allah saje yg maha mengetahui nye..

          0

          0
        • Kuih Lapis Serikaya says:

          Kita setuju dengan minah jambu. Melayu ni benda tudung jugak nak disebut. Orang tulis berita pasal anak kembar, tapi part aurat jugak nak dorang2 ni sentuh. MENYAMPAHHHH!!!! Wahai Melayu, aurat rambut tidak ada disebut dalam Quran. Hijab berasal dari syiah! Kau baca Quran tu betul2.

          0

          0
  9. Anonymous says:

    Menjaga aurat itu WAJIB..Allah suruh kita sbgai ummat ikut perintahNya..Tutupla auratmu wahai wanita..

    0

    0
  10. Yusof Ahmad says:

    Dah kurang cantik Nurul Ain sejak pakai tudung. Nampak tua. Sorry lah.,cakap yang benar.

    0

    0
  11. Kuih Lapis Serikaya says:

    Tutup aurat itu wajib tapi aurat dalam Quran TIDAK MENYEBUT KEPALA. kalau kau botak ke, ada rambut ke, itu bukan aurat!! BACA QURAN!!!

    0

    0