Written by AbangNara | July 31st, 2013

Baru-baru ini, ketika menghadiri majlis berbuka puasa ChurpChurp di Restoran Bijan, Abang Nara terjumpa dengan Jehan Miskin. Jehan telah hadir dengan isterinya, Julie Camelia Rhee. Sempatlah Abang Nara berborak sepam dua dalam bahasa Korea dengan isteri Jehan.

jehan miskin

Isteri Jehan Miskin memang lemah lembut orangnya. Malu-malu tetapi peramah orangnya. Mungkin itu yang membuatkan Jehan jatuh cinta terhadapnya. Apa pun, kedua-dua pasangan ini memang nampak sangat secocok. Kalau tengok secara “live”, memang wajah mereka seiras.

jehan miskin

Kepada Jehan dan Julie, selamat berpuasa dan berhari raya sebagai suami isteri buat pertama kali. Harap-harap nanti ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga di dalam hidup anda. 3 lagi gambar pasangan bahagia ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
okjom

P.S: Hebat sungguh promosi daripada OKjom ini. Diskaun sehingga 80% untuk barangan berjenama dan gadjet. Lagi menarik, cara pembelian ialah melalui sistem bidding. Kalau nasib anda baik, boleh beli gadjet harga RM2,000 dengan harga RM200 je. Menarik kan? Jom ke OKjom sekarang jugak.


jehan miskin
jehan miskin
jehan miskin

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (5 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Jehan Miskin Dan Julie Camelia

  1. gugul says:

    Korean+ malay…. nk tggu tgk bby plak rupa cmner

    0

    0
    • aku juga kacak says:

      rupa farid kamil

      0

      0
      • Bibik Bendi says:

        Kurus nye wife dier . Mesti hari2 menari Kpop !! Girls Generation !! Oppa !! Anyoeng Hisoya !!

        0

        0
      • donut says:

        kalo pompuan rupa bini izue islam

        0

        0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        cantik bini jehan bukan mcm kpop fake plastic surgery tu, muka hodoh booooooo sama kpop..kpop menyanyi miming…elok dilempar tong smpah kat muka dorang..fake sangat2..mana2 peminat kpop tu bodoh…pergi puji plastic bergerak…boooooooooo

        0

        0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          senarai plastic surgery…tiffany, jessica snsd…, seohyun dgn yuri snsd ( they look alike), seluruh grup T-ara, hyuna 4minute..pendek kata kebanyakkan kpop tu plastic boooooooo

          0

          0
      • joyah says:

        isteri dia tak la lawa, tapi senyuman dia manis.. sweet sgt, iras depa berdua pun sama..

        0

        0
    • ddd says:

      ape yg aku nampak yang korea ni lebih melayu drp lana nordin…

      sekian

      0

      0
    • maira says:

      jehan pun mix jugakkan? mak dia chinese, ayah dia melayu kan?
      jadi melayu, chinese, korean la

      0

      0
  2. Olga says:

    BILA NAK WAT GIGI?????????

    0

    0
  3. aku juga kacak says:

    sepadan..

    0

    0
  4. shahz says:

    1st? yayyy

    0

    0
  5. vcbcv cdv dgfbrwtvdatgtrh says:

    Nak komen apa??? 1st le.kot.

    0

    0
  6. Malebes says:

    Wajah bini Jehan wajah wanita korea asli tanpa plastic surgery. Artis kpop mana ada mata sepet mcm tu. Plastiknya kpop!! Aku lg suka wajah ori camni. Muka pun tak kaku nak senyum, facial expression bebas bergerak tak mcm Park Bom 2NE1.

    0

    0
  7. reeza says:

    Anak2 diorang mesti mata sepet n comel2 semuanya. Maklumlah mix blood……..

    0

    0
  8. key Pop says:

    manusia².. yang tau menghina menghina menghina…

    di hina rupa orang tu…yang tiada berkait di kait kan..

    seburuk² manusia bukanlah buruk dari rupanya tapi buruk dari akhlak dan hatinya…
    dan sebaik² manusia adalah yang bersih hatinya walau kurang cantik paras rupanya…

    sesekali menghina rupa paras orang lain, pernah kah kau cermin rupa kau sendiri? cukup sempurna kah?
    sekalipun rupa kau cantik, maka MALANG NASIB bagi perempuan/lelaki yang bakal mengahwinimu nanti…

    dan dari mula terserlah hasad dengki… yakni dengki itu membawa kepada hitam..
    dan seputih² wajah, tiada seri kerana hitam hatinya…

    renung²kan dan selamat berpuasa…

    #mendoakan kesejahteraan rumahtangga Jehan dan Julie, tidak lupa buat Izzue dan Awin.. semoga segala penghinaan dari mereka yang tidak sedar diri ini akan di gantikan dengan berjuta kebahagiaan buat kalian berempat.

    Amin. :)

    0

    0
  9. paparazzzoo....no more stranger!!! says:

    nmpk sempoii….pasangan yg berkahwin senyum nmpk keikhlasan dan bahgia

    0

    0
  10. quaker oat says:

    bagus la tuu..jaga lah bini tu baik2..pakat elok2..

    0

    0
  11. anti olga says:

    tetibe issue gigi??? bangang ke ape olga ni..
    borak sepam dua??? ko ingat ni rokok ke ??

    nara+olga= dua2 menunjukkan kebodohan masing2…

    0

    0
    • anon says:

      tak payah poyo sgt la anti olga..borak sepam dua tu pun takde kaitan dengan rokok..rokok disedut..bukan dipam..kau pun menunjukkan kebodohan kau jugak..

      0

      0
  12. anony says:

    Jue Aziz mmg jauh lagi lawa, mcm langit dgn bumi, and puteh jugak. Tapi nak wat camne jodoh tak de, dapatlah korea mcm ni, yg belum buat plastik surgery. Nampak sngt bintang2 korea tu fake semuanya… Yelah, kalau kulit dah puteh, baiki hidung dgn mata, mestilah lawa… Ni aku mesti kene bambu dgn peminat2 fanatik bende2 korea. Tapi facts tetap facts. Truth hurts….ouch…

    0

    0
    • org kampung says:

      kata negara mana2 pun ada yg dikurniakan wajah jelita ,kacak,sederhana,kurang cantik,putih hitam,gemuk,kurus,pendek.tp soal jodoh ajal maut rezeki…semua dah ditetapkan Allah.jadi kenapa kita perlu pertikaikan semua kejadian tuhan.sepatutnya pasangan yang hidup bahagia lepas berkahwin,kita terus doakan kebahagian mereka.

      0

      0
  13. Ddddd says:

    “”……………..””

    0

    0
  14. Sarah Sofea says:

    Assalamualaikum WBT,

    Boleh tah bila nak wish kebahagiaan pasangan berkahwin or baru kahwin, tolong sangat2 jangan doakan dengan menyebut menanti kehadiran orang ketiga or gembira mengenai kehadiran orang ketiga dan yang sewaktu dengannya. Nanti hadir ORANG KETIGA, bukan nak bahagia, berserabut, kucar-kacir dan akhirnya bercerai. Doa kamulah agar ORANG KETIGA hadir. Bukankah lebih baik guna kehadiran cahaya mata atau zuriat pengikat kasih sayang.
    Kan elok. Setuju tak???

    0

    0
  15. selamat bahagia jehan & isteri hingga ke syurga…

    0

    0
  16. aku says:

    so sweet ! tak sabar tunggu BB diorang. Jehan…at last u found ur true love…bimbing ur wife menjadi isteri yang solehah ye… moga berbahagia selama2nya.amin.

    0

    0
  17. zyra says:

    SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT…AMIN…

    0

    0