Written by AbangNara | October 26th, 2012

Semakin hari semakin hampir masanya ke majlis perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil. Hanya tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Terima kasih kepada KadLawo.com, kini pembaca BeautifulNara dapat melihat kad undangan bakal mempelai ini.

kad kahwin diana danielle farid kamil

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari raya Aidiladha kepada semua pembaca BeautifulNara. Jangan terkorban di jalan raya. Pandu berhati-hati. 4 lagi gambar kad kahwin Diana Danielle dan Farid Kamil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

kad kahwin diana danielle farid kamil

kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil
kad kahwin diana danielle farid kamil

34 responses to (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil

  1. simple tp menarik

    0

    0
  2. rainbow says:

    Congrats!

    0

    0
  3. pg ry mkn roti gardenia hara 70 sen says:

    Simple!!!

    0

    0
  4. ... says:

    Tengah membayangkan DD yang anggun dengan memakai baju pengantin… mesti macam puteri..

    0

    0
  5. suke kunyah es says:

    simple je tp chantek.. :)

    0

    0
  6. oni says:

    tahniah dd, walaupun tak selera ngan fk yang selekeh. dah jodoh nak wat camne.

    0

    0
  7. anon says:

    tahniah dd & f! simple tapi elegant kad! tak macam memey and norman tu. over2 letak gbr sendiri pulak kat kad kawen tu.

    0

    0
  8. Hackers_1978 says:

    Makan hati Shamsul Yusof…..:(

    0

    0
  9. […] (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil […]

    0

    0
  10. miss wawa says:

    sama cantik sama padan,congrats guys!

    0

    0
  11. Kepologi says:

    dulu farid memg nmpk selekeh…tpi pas menjak nak kawin ni nmpk kemas skt..apa pn tahniah la ye..mesti nti diana anggun gila pada majlis tu nti sb diana memg dh cantik orgnya…suka tengok dia org ni..dri tunang sampai nk kawin simple jer n x kecoh…

    0

    0
  12. dlm hidup ni org teraniaya dikasihi tuhan
    dulu aku pernah kapel dgn farid
    love u diana n farid

    0

    0
  13. cleo says:

    wah, wlupun nmpk mcm simple tp sgt cntik. akhirnya smpai juga jodoh diorng ni. apa pun, doakan yg trbaik utk mereka..;)

    0

    0
  14. beritamy says:

    tahniah diucapkan kepada dd dan farid kamil..
    moga di kekal bahagia selamanya

    Jom Terjah Mengapa Perlu Double Standard Dalam Kes Babyrina Dan Pasangan Alvin Dan Vivian?

    0

    0
  15. Adi petrol says:

    cantek sunggoh mereka berdua macam pinang di belah dua sama cantek sama padan tahniah dan selamat pengantin baru

    0

    0
  16. […] (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil […]

    0

    0
  17. fahnees says:

    tahniah..pernah terjumpa FK,sgt la baik n peramah (hilang watak jahat dlm filem tue). Semoga berbahagia

    0

    0
  18. tahniah both of you. :) tapi tak suke komen salah seorg komentar ‘HIJAU’. siapa suruh sepak anak dara org? abis igt si farid kamil tu tak baran ke? adoi. lelaki takkan bertindak sesuatu if perempuan yg dia syg buat sesuatu yg menyakitkan hati dia. xpelah. benda dh berlalu. and syamsul pun berhak dpt perempuan yg lebih baik. mungkin dia sudah ambil pengajran dr kisah cinta dia yg lepas. and guess what farid kamil bestfriend syamsul suatu ketika dahulu. tapi ntah lah ntah mana yg busuk hati x senang dgn ksenangan kwn baik sdri. alih2 ex-gf kwn sdri pun ambil. tak mbuat fitnah disini tp ckup sbg pemerhati. btw, congrats farid and DD. smoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. :)

    0

    0
  19. […] (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil […]

    0

    0
  20. karipap-karipap basi says:

    Tahniah..btw kadlawo.com tu member aku punya company…tahniah jugak buat CEO kadlawo Naimran akhirnya ko dpt jgk bigbreak ko!

    0

    0
  21. […] (5 GAMBAR)Kad Kahwin Diana Danielle Dan Farid Kamil […]

    0

    0
  22. ICHIBAN says:

    Kad dah keluar, sapa nikah kan DD? Pecah juga tembelang DD tak de bapa yang sah….wakakaka!

    0

    0