Written by AbangNara | August 4th, 2012

Kalau dah namanya Rozita Che Wan, pasti akan mencuri tumpuan para jurugambar di mana-mana majlis yang dihadirinya. Terbaru semasa menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro, Rozita Che Wan tampil dengan imej berturban. Memang gorgeous sangat!!!

rozita che wan

Abang Nara tengok Rozita Che Wan nie kalau bertudung sepenuhnya memang lagi super duper cantik daripada biasa. Tak sabar nak menunggu hari tersebut tiba. Buat masa ini, layankan lagi 4 keping gambar Rozita Che Wan ketika di majlis berbuka puasa Astro dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

Baca Yang Ini Pulak:-

103 responses to (5 GAMBAR)Gaya Turban Rozita Che Wan Jadi Tumpuan Di Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. Kertu Tak Sedar Diri says:

    Attention seeker!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 4
    • Ismail Kerbau says:

      kedat n sendat….malaikat pun taknak dekat!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 7
      • Sudah Sudah Lah Tu says:

        sebaya nenek aku daaaaaaaaaaaa!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 9
      • Just Saying says:

        sedihkan? imannya masih lagi “mendung”.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 6
      • Miss Kutilyoyo says:

        ATAS KETAT BAWAH YA RABBI PULAK SENDAT
        PAKAI TUDUNG PULA MAIN JUST IKAT IKAT
        DARI MULA MEMANG SANGAT BUKANLAH ADAT
        DI SUDUT AGAMA PUN NAMPAK GAYA DAK TAK BERKAT

        BAJU NIPIS NAMPAK BAYANG,
        PEHA SOLID SAJA DITAYANG,
        LEBIH BAIK PAKAI COLI AJA LAGI SENANG,
        DAH TENTU BOLE TUNJUK TERANG TERANG

        (sambung..)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 220 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        org tua yg rosak akhlak

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 8
      • Joe Jambul says:

        Mak aihhhhhhhh… selambaknya…. ni majlis bebuke puasa ke majlis tyg bdn sape yg mantap.. harap Seniman pantau..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 6
      • Rex says:

        Aku tak paham apsal org taksub sgt nk amik gambar dia ni. Muka ketat, bulu mata palsu memanjang, pakai baju ketat gile. Tak sedar langsung diri tu dah tua. Lepas ni kalau nak pakai turban tu harapnya tolong longgarkan sikit baju tu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 4
      • Shila Aabdul says:

        Dibah suka naik lori
        Naik lori pakai seksi
        Cik ta suka pakai cam bikini
        Mcm si tua x sedar diri

        P/s : eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geli!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 106 Thumb down 1
      • ahkak senghau says:

        mestila sendhat dah pahdat khen you…mahjlis anhjoran Asstro !!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
      • takpaham opah2 zaman kini says:

        majlis buka puasa ke ataupun majlis jual jamu sari rapat Mustika Ratu Martha Tilaa`?????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
      • Kak Sheba Maxis Operator Anda Terhebat says:

        Sila Tekan #1 TAIP “GERSANG”> JARAK “JANDA” & HANTAR KE 1800-100-NERAKA !!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 2
      • Dutch Lady says:

        wow besarnya !!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
      • seksinya Opah..
        Omaigod~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 11
      • Zed Zaidi says:

        seksi nak mampus..
        ni nak pegi majlis berbuka @ majlis peragakan tubuh?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 6
      • anakayam says:

        perghhh pajuraaa cunnye tak make up….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
      • sarang tebuan jangan dipakai, kak ita

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • Rabbi UNDER STRICT ON ABOUT pack
        MAIN USE ONLY HAPPENS covered tie tie
        DO NOT START FROM THE VERY CUSTOM
        RELIGIOUS ANGLE IN STYLE Dak SHALL NOT visible thanks to

        THIN DRESS saw the reflection,
        ONLY SOLID thigh screened,
        BRA ONLY BETTER USE MORE CONVENIENT,
        WOULD ALREADY BE BRIGHT LIGHT SHOW

        P/S : pecah kepala adam nak buat pantun tu. adam berjaga malam sampailah ke sahur.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        bulan pose pun nk seksi ker…?? rozita che wan tdung ko tertinggal kt umh ker..??? pkai serban shj buat aper..? kt sebelah tu hanis suraya ker…??? nk gi shopping ke kak hanis…?? shopping elok2 yer, kasut tinggi sgt, jaga2 tkut tersepak batu

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • :) says:

        Lolz Pantun 3 kerat yang ada maksud tersirat.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • ya rabbi says:

      Mak ta, pintu taubat masih terbuka….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 1
    • FAHRIN AHMAD says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 28
    • Pedih MataKu says:

      Siti Nurhaliza pt 2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    • ... says:

      pasti dapat byk dislike utk komen ku ni..

      byk yg menegur rcw ni dgn cara yg sgt la kasar..,si tua xsedar diri la,malaikat xnak dtg dekat la,..bla3…
      saya rasa seolah2 mereka tu dah sure 100% mereka suci bersih.
      mmg nak menegur rcw,tp dah nampak mencaci,bukan menegur.
      dan mungkin anda rasa saya pula blagak alim,..
      tak..saya cuma cakap je.nak marah,xkisah,nak renungkan pun,xkisah..
      tapi ingt,kalau terdetik dhati anda xsuka pendapat saya,bermaksud anda pun kena berubah lagi.bukan setakat rcw. sekian.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 5
    • Abby Abadi bekas isteri norman says:

      pakaian begini haram bagi saya

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • tutup mata!!!!! says:

      alahai segan aku tengok kopekkopeks ittuew!!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • bukan peminat artis murahan says:

      ACTUALLY DIA NAK TUNJUK KAT SEMUA ORG YANG DIA NI, WALAUPUN DAH BERUMUR TP BODY TETAP CANTIK LEBIH DR ANAK DARA!! ITU MOTIFNYERRRR….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • rozita che wan perasan cantik.. tak padan ngan tua says:

        bila bukak jatuh selambak benyek wei… hahahahha bra besi byk… apa tu gudle gigel boleh pakai biar nampak tegang… bukak tengok….jatuh berlambak…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. Juleha Perez says:

    Rosak..rosak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
    • Dunia Penyair says:

      Api terang banyak kelkatu
      Masuk ke kamar bersesak-sesak
      Alangkah geli rasa hatiku
      Melihat nenek bergincu berbedak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
  3. Altantunya says:

    baik tak yah pakai; tetap aja si tua ni ‘berbogel’ ikut hukum Islam.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
  4. bukan artis says:

    selamat sahur uols!
    baju cik ta ni sesendat rasa. x de lagi sendat ke?
    tau la perut x berlemak mcm tasha shilla!
    dr pakai turban tu cuba pakai tudung labuh sikit.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  5. Dunia Penyair says:

    Api terang banyak kelkatu
    Masuk ke kamar bersesak-sesak
    Alangkah geli rasa hatiku
    Melihat nenek bertarbus, bergincu serta berbedak.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  6. akak pun janda tapi tak la sesendat ni ha says:

    chuiyyyy, merusakkan nama janda!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  7. Anonymous says:

    Ishh..awat dia ni suka pakai baju ketat? Klo baju longgar lg kan elok..klo niat nak tunjuk tetes besau tu xyah pulun sangatla. Orang m’sia ramai ada aset cmtu xtunjuk pun!! Btw aku minat tgk dia blakon

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  8. Anonymous says:

    Assalam..Doakan beliau menjadi yang terbaik suatu hari nanti. InsyaAllah..Ameen..begitu juga untuk diri saya dan kengkawan semua…Wassalam.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
  9. Datuk Key says:

    Datuk telur labuh kerepot mana dia cuba nak goda ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
  10. Kiah Propa Gigi Ronggak says:

    Juling bijik mata!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  11. Jamr says:

    turban nie klu x silap haram dipakai…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  12. Jumanjie says:

    Nenek oh nenek

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  13. chempa says:

    mjlis berbuka puasa pakai la baju kurung ke pakaian yg lbh sopan… bkn nk pegi mjlis anugerah melaram sapa cantik…. bulan ramadhan kan bulan bersederhana…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  14. nasihat says:

    semuga berkat ramadhan ni rozita berjaya meninggalkan keinginan bergaya sebegini yang menampakkan bentuk.
    pilihlah pakaian yang lebih cantik, menuju kebahgiaan dan ketenangan.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  15. biar betul pompuan ni pakai mcm ni kat majlis buka pose..nak mamposs ke hape..ang ingat tu majlis anugerah bintang sundal ke che ta oii…eeee..over giler janda gersang tak sedar diri dah tua nyanyok ni!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 8
  16. terw says:

    Turban bkn tudung yer..lantaklah rcw ni nk pkai ape….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  17. yankumicha says:

    cntik mmg vass..tp utk mjlis bbuka posa,ptt lbh cri yg lbh sopan sket. #respek slebriti seberang yg rmi bjubah bl on air..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  18. zoela says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 16
  19. Badang says:

    Sebab dia dah lama merindui sentuhan lelaki perkasa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  20. mixgirl says:

    alahaiii…makcik ta oiii…..x payah laa nk ‘berlapang’ dada sgt….ingatlah pyeksaan kt akhirat tue sikit….ko umur dh lanjut x malu ke pd masyarakat n ank2 laki ko tue….klau aku ada ank, aku sdiri malu nk pakai bj rupa gini depan diaorg niekan pulak nk bawa kuar bjln dr umah..
    (eran aku knp atinyer begitu keras utk brubah…klau x sdia nk pakai tudung skurang2nyer pakailah bj yg tidak menjolok mata,lbh2 lg ke majlis bbuka pose dh tentu bulan ramadhan yg mulia n byk jemputan ank2 yatim atau warga emas…x malu ke dia bdepan dgn mata2 yg mlihat dia dgn bbgai psoalan…pasti si kecil ank yatim yg prempuan mmakai tudung…sedangkn ko yg bpangkat makcik dgn dia bpakaian sperti bbogel….ingat allah sikit makcik ta…)

    p/s: maaf komen aku pjg…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  21. macam-amaca ado says:

    nampak tua la bile die pakai turban tuh…kih3 =P

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  22. Guess says:

    Over do it la dia ni. Turban tu higlhlight lagi leher dia yg x berapa nak tegang tu. Mekup terlalu tebal buat nmpk muka RCW ni keras, pernah nmpk gambar dia masa muda dgn solekan yg nipis, lebih cantik dan manis.

    Kpd RCW anda nmpk kekampongan dgn baju yg yg spt tirai penutup persembahan pentas masa aku sekolah dulu dan dgn mekup yg sekati ni.

    Harap berlapang dada menerima kritikan pembaca dan dpt mengubah kpd gaya yg lebih sederhana bersesuaian dgn peningkatan umur anda.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  23. miephobia says:

    hahaha nampak dah kedut tu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. Reena says:

    Kalau mak iti..konfem melambung puji-pujian..sama gak ketat and sendatnya..lagi nampak jambul rosmah. Semoga Rozita diberikan peluang utk berubah..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  25. pelik says:

    tudung apakah ini..nampak lehernyer n dress yg menampakkan
    Susuk badan…aish! Ini fesyen…bukan menutup aurat.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  26. Opss!! says:

    Kain langsir lamer ker ambik wat bj..?Kesian3x…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  27. Bukan imam muda says:

    Inilah jadinya bila negara dan pemimpin xmenegakkan hukum hakam dalam Islam
    Inilah jadinya bila suara para ulama dibisukan
    Inilah jadinya bila mak bapak bangga anak bertelanjangan
    Inilah jadinya bia suami xkisah anak bini menjadi tatapan lelaki ajnabi
    Inilah jadinya bila lelaki tidak menjada saudara2 perempuannya
    Inilah jadinya bila manusia tu sendiri mengambil mudah perintah Allah
    Inilah jadinya bila dunia berhiburan berlebih-lebihan
    Inilah jadinya bila kita xingat esok lusa entah2 kiamat….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
  28. Nalisha says:

    Macam curtain kat rumah jee…Yes,attention seeker. Ini adalah contoh manusia yg tak dapat menerima hakikat, hakikat dirinya sudah berusia. Pkai skirt pendek ala KPop. Namanya juga Artis,,tapi yg Top masa ni adalah Abby Abadi!! Go Abby,,,penceramah berasas kan ILMU ARTIS,,,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  29. aku yang cantik jelita says:

    cantik nya kak ita. tapi ramai sgt yg cemburu. kalau nak menasihati manusia harus lah beradab. kita semua tiada yg lengkap dan sempurna. apa bezanya turban kak ita dengan mak iti? jadi simpan2 lah kutukan kalian. sepatutnya doakan dia mendapat hidayah. kita mengutuk dia jika dia tak maafkan nanti masuk neraka. penat aje kita sembahyang terawikh, tadarus alquran, puasa genap sebulan, sambung lagi puasa sunatsyawal..dosa kita berkerak dengan mengutuk manusia lain. memang dia buat salah, tapi yang mengutuk tu pun salah juga. untuk kak ita saya doakan kak ita yg gorgeous menutup kecantikan kak sewajarnya. semuga kita semua dapat hidayah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  30. x populer says:

    sejujurnya aku x nampak tang mana cantiknya rozita che wan ni..
    mungkin sebab dada jer kot yang bidang.tp tu normal la sebab dia kan jnis yang rangka besar.dia nk kuruskan badan mcm mana pun,badan dia xkan nmpak sempurna dalam busana ready made.dia kena tempah baju baru nampak ok.klu x,posture bdn mcm x kena jer..mcm nak tarik napas,x tarik.nak lurus badan x lurus.

    and satu lagi, dalam byk2 gambar dia,aku cuma akui yg dia ni cantik untuk model safi rania jer..

    yang lain,,mcm edward scissor hand terberak dalam kain.

    seriussssssss!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • Gaban Meraban says:

      Aku tertanya2 kenapa dlm banyak2 orang, ko boleh terkenangkan edward scissor hand masa mengomen pasal nenek ita ni.. kelakar plak aku rasa.. kahkahkahkah..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  31. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    banyak artis2 yg datang ni bukan nye nk buka puasa ! semua nye nk tunjok pesen !! tunjok pesen sambil berbuka puasa tk gtu ah !!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  32. sushi says:

    cer dengar die cakap ‘I’ ble di interview..siyes ‘sesuatu’..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  33. [...] Kalau dah namanya Rozita Che Wan, pasti akan mencuri tumpuan para jurugambar di mana-mana majlis yang dihadirinya. Terbaru semasa menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro, Rozita Che Wan tampil dengan imej berturban. Memang gorgeous sangat!!! Abang Nara tengok Rozita Che … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  34. Din sadin says:

    rozita to sweet for me

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  35. Anonymous says:

    boring la die ni sarat sgt…less is more Che Ta….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  36. Boleh kata superb dah cik ta ni..tapii lebih cantik jika bertudung dan berbaju kurung..sangat ayu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  37. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    rindu ngan izwan pilus…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  38. Anonymous says:

    gi majlis berbuka puasa ke majlis anugerah…..sampai tak reti pilih baju utk ke majlis….hmmm cik ta..cik ta…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Abby Abadi bekas isteri norman says:

      kalau lah saya boleh pakai pakaian yang rozita pakai alang kah bahagia nya saya ;( tapi sekarang saya dah masok PAS dan saya dah tak boleh pakai pakaian yang ketat sokmo

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  39. Mimo says:

    I pernah jumpa cik ta ni and bersalam dengan dia masa pc ABP 2011, make up jangan cakapla tebal gilaaa tak tahu part mana yang cantik pun, bila bersalam makkkk aiihhhhh tangan dia kasar gila! Selalu buat kerja berat kot huhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  40. cikjoyah says:

    jumpe depaan2 kat kolej aku, muke , mak aih, macam ghost buster! hahhahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  41. you_looser says:

    korang ny tau mngutk jeww.. korang tu pon belum tentu lg perfect la weyy !! kaen org koyak bkn maen lg korang nmpak.. kaen sendiry koyak ckit pn xamk keysah !!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  42. walawei says:

    gambo last tu dudduk atas krusi ke??kaki bersimpang sior je…manjang kepit je..hahaaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. kak li says:

    kak li ikut perkembangan dia dari masih dara lagi. Dia ni baya baya kak li. kak li ikut perkembangan dari dia masuk dewi remaja. masa tu hidung nya agak kemek dan buah dadanya tak besar . kempis aje. tapi sekarang maaakkkkkooooiiiiiiii, semua dah macam gunung kinabalu. penggunaan teknologi terkini kan hebat sekarang.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  44. cik bebel says:

    ni majlis buka puasa ka majlis tambah dosa?ntah apa2 laaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  45. mizz says:

    klu dah gaya mcni bek xyah pki turban cik ta..simpul jek rambut mcm turban pun dah elok dr sakit mata tgk turban digayakan dgn baju sendat mcmni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  46. MissWhateva says:

    Korannggg… prasan tak.. gambar paling last tu.. muke da mcm nenek nenek kannn… pelik ah dia nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  47. merpati says:

    aku nkkk sgt tgk muka kak tata ni w/o make up… kalau org natural cantik, x perlu make up tebal2… kalau org make up tebal2???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  48. alamaya says:

    “ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka( isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang ( nipis&ketat). Di atas kepala mereka pula(wanita) terdapat bonggolan (sanggul atau tocang) seperti bonggol unta yang lemah gemalai. Oleh itu laknatlah mereka semua. Sesungguhnya mereka adalah wanita-wanita yang terlaknat” – hadith riwayat Ahmad, jil.2, ms. 223.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  49. Delina says:

    NekTa nak menayangkan tetek batu bertatahkan silikon dia… korang jangan la jeles. Mungkin promosi secara tidak langsung kepada wanita-wanita di luar sana yang berbuah dada kempes dan kecil, jadi boleh tiru macam NekTa ni.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  50. linda says:

    baju dia lawak lah… mcm langsir dewan jek. Hahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  51. Anonymous says:

    push up sgt nih…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  52. imahhaaaiii says:

    baju cam langsir.. orangnya cam langsuir

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1