Written by AbangNara | November 2nd, 2012

Terlalu cantik gambar yang diambil oleh Annas Easkey ini sehingga Abang Nara terasa wajib untuk kongsikannya dengan anda semua. Daripada apa yang diberitahu, gambar-gambar ini diambil untuk kad perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil. Kalau tak silap, temanya adalah retro iaitu Saloma dan P. Ramlee.

annas easkey

Lagi 4 keping gambar bakal mempelai ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook AnnasEaskeyPhotography.

annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (5 GAMBAR)Farid Kamil & Diana Danielle Daripada Annas Easkey

  1. Mak Tom says:

    sapa first dia anak haram

    0

    0
    • aku yg cantik..pakwe aku yg kacak says:

      memang dasar ko anak haram..gagagagagagagagag..padan muka ko!!

      0

      0
      • aku yg cantik..pakwe aku yg kacak says:

        eh nara..aku nak tnya sikit..aku kompius la…mana hilang pic yg ade bini ko gigi kuning dgn ank ko yg tak comel tuh??ko delete erkk..aku br nk kutuk skali..tp tak sempat..ape la ko nara….gagagagagagagagaga

        0

        0
      • haha says:

        mulut longkang ko ni kan?

        0

        0
      • pz says:

        ni sorang lagi.. bagus sgt la tu hina ciptaan Allah.. satu hari nanti kalau jatuh ke atas kau dan ahli keluarga kau.. macam mane?

        0

        0
      • tien tien says:

        3rd pic tue..tengok ape tu hehe

        0

        0
      • aku yg cantik..pakwe aku yg kacak says:

        ala pz…jgn la sensitip sgt..aku gurau2 je..nara pon tak marah..ko plak kecoh2..blah la ko!!

        0

        0
      • Azwan Propa Meletopz says:

        dasar budak xskolah komen taik baik xyah komen..langsung xkelakar kesian mak bapak jadi mangsa..

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        pic no.3 tajam betul mata FK tgk kt nasi lemak kak diana, hahahah

        0

        0
      • pz says:

        skrg ni bukannya masalah kecoh ke apa.. tp bergurau tu biarla bertempat.. dah la, ko pun bukannya budak2 lg. malas aku nak layan. monster jom mkn nata bersama sate sambil mengusha awek lain jom.. muahaha

        0

        0
    • haha says:

      ko ke?

      0

      0
    • pz says:

      tak baik Mak Tom cakap benda mcm tu.. tolong la jaga sikit adap apabila berkata2.. kan benda tu dah jatuh balik ke Mak Tom sbb hakikatnya, Mak Tom la yg first walaupun tak mention first.

      0

      0
    • joyah tukang sport says:

      ko first ko la ank haram….bengong naip kai lutot

      0

      0
    • mizz says:

      ok tau dah sapa…

      0

      0
    • joyah tukang sport says:

      bengong naip kai lutot…ko first ko la anak haram….wahahaha sian..

      0

      0
    • Selitone says:

      Best kawen zaman sekarang… Tema bagai…

      Aku dulu pun bertema gak… Tema kami, “Selagi ada Kodak” hahaha..

      Andailah…

      Andai diberikan peluang bertema lagi dengan adik Tizz, nak try tema “Payung Emas” dengan slogan; Diri Mu tidak ku lupakan.

      Korang kawen ada slogan?? Hampehhh… Tak der nyerr…!! Hahahaha.

      0

      0
    • Kurus says:

      insyaAllah kalau ada anak..
      anak lelaki mmg handsome.. (ikut mak) slalunya
      n anak prmpuan pun cantik (mata sepet sket.. ikut ayah).. untung ko farid..

      0

      0
  2. Mak Tom says:

    ok…. cantik kedua2nya.. tahniah!!!!!! bagus bagus bagus!

    0

    0
    • aku yg cantik..pakwe aku yg kacak says:

      mak tom anak haram……mak tom anak haram…mak tom anak haram…mak tom anak haram……mak tom anak haram…mak tom anak haram…mak tom anak haram……mak tom anak haram…mak tom anak haram…mak tom anak haram……mak tom anak haram…mak tom anak haram…mak tom anak haram……mak tom anak haram…mak tom anak haram…gagagagagagagaaa

      0

      0
  3. pz says:

    model 80an.. mantap

    0

    0
  4. aku yg cantik..pakwe aku yg kacak says:

    tak cantik dan tak kacak ponn….aku lg cantik..pakwe aku lagi kacak…aku lah 1st!!!!

    0

    0
    • haha says:

      peraswan la ko sorang2 di sinun. . .

      0

      0
    • i'm not a monster says:

      @aku yg cantik..pakwe aku yg kacak

      minah perasan wkakaka, dia org tu artis, setakat kau dating dgn pakwe ko aper kelas, ko ingat annas ni nk ambik ker pic ko tgk date kt dgn pakwe ko muahahhaha

      0

      0
  5. hunny says:

    cantik la..tahniah

    0

    0
  6. mami ieza says:

    gambar no 3. tajam sungguh. :0 blh lwn che ta. hahaha

    0

    0
  7. pijah says:

    cantiknyaaa

    0

    0
  8. mami ieza says:

    gambar no3.tajam sungguh. :0 blh lwn che ta. hahaha

    0

    0
  9. Name says:

    yang 1st tu la yg anak haram yer tak…

    0

    0
  10. wanayu says:

    lawa kedua2 nye.. nak tgk cara dapat tiket siti. boleh tgk wanayu.com

    0

    0
  11. diana kamil says:

    Sama cantik sama padan..Sama tinggi sama pandai.. Tahniah u olssss.. xoxo

    0

    0
  12. Konpius says:

    Apasal nasi lemak Si Diana Danielle tu mcm dah besar je aku tengok…Span? Plastic Surgery? Suntik Silikon? or Tissue?

    0

    0
  13. jamu mak dara says:

    FUHHHH…..MEMANG SEPAdan!!!

    0

    0
  14. huahuahua says:

    overdose push up bra?? ke bra slah size??? truk sgt nmpak lak

    0

    0
    • semua saya suka says:

      part tu je kurang seninya.. photographer ni pun tak pandai la, patut boleh di ubah gaya DD tu..cara FK tu dh ok dh..huhuhu

      0

      0
  15. kiki says:

    sama cantik sama padan… tahniah.
    semoga kekal hingga akhir hayat..

    0

    0
  16. Marry Harry says:

    Semoga berbahagia hingga ke anak cucu..:)

    0

    0
  17. Jeng says:

    Nama kan RETRO.. Kan time dia org Saloma dulu2, smua bra yg dipakai dgn baju ketat2 mesti bentuk mcm kon ais krim heheheh….Suka gmbr dia org ni gojes..

    0

    0
  18. adikmanja says:

    menarik n tahniah… semoga kekal ke akhir hayat..

    0

    0
  19. miss wawa says:

    jurugambar ni yg amek gambar memek dan normiang kan?apasal aku tgk DD dan FK lagi nampak cantik eh dari dorang dua..

    0

    0
  20. iphoneuser says:

    Haraam is haraam, no matter how beautiful they are..
    Tak perlu pre photo shoot, mengarut..
    Fikirlah..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      kau ni manusia terjon dari kangit ke? itu haram ini haram ape yg tk haram dlm donia yg fana ni ??? biar la dorang nk pre photo shoot yg kau susah kn tu pesal !! jeles tengok farid hensem?

      0

      0
  21. era fazira nak bercakap pulak says:

    sama cantik sama padan…tpi tak le sentuh lagi kan??huhu

    0

    0
  22. lola says:

    mcm nak tersembur keluar tetek si diana ni. haihh malunye.

    0

    0
  23. Rita vs Ayu says:

    Bimbang gak bile artis muda2 ni menamatkan zaman bujang. Tapi jauh d sudut hati, peminat semua mendoakan anda berdua bahagia hgga ke syurga Allah. Buktikan darah muda pon mampu jd isteri yg baik, Insya Allah.

    0

    0
  24. crazygirl says:

    Check this out!!

    My name is Danny Lee Beeson. I am Diana’s father.
    Her and Norsiah are absolutely lying about not being able to find me.
    I gave Norsiah my telephone number here in the USA a few months ago. I also told her that, since we were never married, Diana could not use my name.
    I am very easy to find. I live in Houston, Texas (Norsiah knows this); I gave them my telephone number. I have not received a call. They continue to tell lies about me and our relationship. FACT: We were NEVER married ! Just ask Norsiah to produce a mrriage certificate- it does not exist !

    0

    0
    • Anonymous says:

      Apa pun yg anda cuba lakukan… Allah aje yg tahu niat anda. I m not a fan of diana nor farid but what u just did is horrendous…

      Iye kentu bapak diana… pi suh mat saleh tu check grammar skit ye

      0

      0
      • anti rumours says:

        tatally agreed!! Suke2 hati je buat rumours… Ask that ‘mat salleh’ to check his grammar first before making a horrendous accusation like that….
        Crazy girl, u dengki diana dapat farid ke smpi crazy mcm tu? Taubat lah wey…. Berat sgt nk tuduh seseorg tu anak tak sah taraf apatah lg she’s a public figure and they already married… Tak baik jatuhkan masjid yg dibina. Tak minat pon dgn farid kamil n diana danielle tp sebg sesama manusia dan sedara seislam…mcm tak patutla tuduhan tu wey…. Klu btl sekalipun,biarlah diselesaikan antara diana n farid je…tak pyh diaibkan mereka…..

        0

        0
    • anonymous says:

      minta perhatian

      0

      0
  25. masa tu norsiah meniaga body kat lorong gelap belakang kedai beer tiap mlm ayah diana antara regular customer sampai norsiah mengandung diana dia pencen pastu balik msia

    0

    0
    • sy mohon maaf bagi pihak hospital tg rambutan atas komen nyah diatas
      utk pengetahuan diana farid dan mama norsiah ye nyah diatas adalah pesakit wad psiko yg terlepas menggunakan akses internet
      harap maklum dan terima kasih

      0

      0
  26. Suri says:

    Ok…comel jugak. Perlu ke cerita aib di hari bahagia dia?

    0

    0
  27. aku x suka lahhh says:

    ntah korang ni…walau siapa pun dia…apa hak korang nak bukak aib die…aib korang terbukak nanti baru tau..nak ker?

    0

    0
  28. raindrops says:

    nice editing…

    0

    0
  29. Mmg superb photographer nie. Kreatif dan editing yang menarik. Tak setaraf dengan saya seperti langit dan bumi.

    Mohon ‘Like’ wedding photographer page saya … Tq …

    http://www.facebook.com/atanahmadphotography

    0

    0