Written by AbangNara | July 17th, 2012

Pergh ~~ Serius makin comel anak Mawi dan Ekin yang diberi nama Cahaya Malaika ini. Sekali imbas sangat-sangat menyerupai si Ekin. Confirm besar nanti cantik macam emaknya juga. Ini kalau ada depan mata confirm dah kena cubit dengan Abang Nara nie.

cahaya malaika

Untuk makluman, Cahaya Malaika telah dilahirkan pada 28 Februari 2012 dan kini berusia kira-kira 4 bulan. Cepat sungguh masa berlalu kan? Semoga Cahaya Malaika sentiasa sihat sejahtera sehingga dewasa kelak. 4 lagi gambar terbaru Cahaya Malaika dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Ingin kelihatan lebih cantik dan bergaya di Hari Raya nanti? Apa kata Like Facebook Cantik daripada BeautifulNara untuk melihat produk yang bersesuaian dengan anda.

cahaya malaika
cahaya malaika
cahaya malaika
cahaya malaika

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to (5 GAMBAR)Anak Mawi Dan Ekin, Cahaya Malaika Yang Semakin Comel

  1. Aien says:

    Waaa ..Comelnya ..Geram tengok :D

    0

    0
  2. hafiz says:

    comey anak mu mawi weh..boleh berbesan ni..hahaha

    0

    0
  3. meQna says:

    Comeeiiii sgttt :)

    0

    0
  4. fedap says:

    comeyhnyer…rasa nak cubit2..

    0

    0
  5. noname says:

    oh turban bonggol unta…….

    0

    0
  6. .......... says:

    eh..dh beso..jap jer ye..comeiii…moga cahaya dapat memberi cahaya pada papa mawie yer..

    0

    0
  7. ibu beranak 3 says:

    baby tu kecik lagi..br 4 bln..tulangnya masih lembut..mak ayah pulak x sabar2 nak dudukkan dia..ingat anak kau tu dah besar ke..nnti badan boleh bongkok n injured..tunggula 3 bln lg kot..kesian budak tu, pasrahhhh je..esok2 anak br 6 bln, dah paksa bjalan masuk walker..kesian la weyyyy….

    0

    0
    • Anonymous says:

      sukati dia laa..ko sebok pahal?

      0

      0
    • azreen says:

      mak cik,
      baby da boleh blaja duduk at age of 4 bulan yer….len kali sila rujuk kepada yg pakar klu nk wt statement…
      tq….

      0

      0
    • yatie says:

      ada jer bende nak kondem, kan?

      0

      0
    • sukati aku says:

      wey makcik beranak 3..anak dr sheikh pn umo 4 bln dh blajar berenang..x ada org kisah pun..yg ko sibuk apahal??? bukan anak ko pun…!!!

      0

      0
    • cik enon says:

      budak2 sekarang dah advance..6 bulan pun dah main ipad..kalsium susu ibu mmg tinggi..normal je aku tengok baby 4 bulan badan dah tegap masing2..kalo mak pak cepat ajar budak pun cepat belajar..ajar berenang pun boleh..

      0

      0
  8. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    comel ank mawi cute….dh besar nk jadi apeeeeeeeeeeee sayanggggggggggg ?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    comel gila2..^_^

    0

    0
  10. nolley says:

    next!!!!

    0

    0
  11. puteh says:

    boleh la besan dgn ina naim…ahaks

    0

    0
  12. purple says:

    comellnyerr!!!grm tgk…

    0

    0
  13. vantage says:

    muka dia lbih byk ikut mawi la… comey anak papa

    0

    0
  14. CheNad says:

    Abg nara ni amek pic semuanya dr twitter Mawi dan Ekin. Pantas betol dia caras. Letak lah credit to twitter Mawi dan Ekin. Apa lah abg nara ni. (._. )

    0

    0
  15. Minamanja says:

    Rupa JAWA habis

    0

    0
  16. Anonymous says:

    anak 1 mmg la syg.tunggu je bila da berderet2 nanti.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Bila dah berderet tak syg dah ke? Ini msti belum pernah beranak ni..

    0

    0
  18. mak limah says:

    ariani dah xsponsor tudung kat dia ke…dulu bila dia pakai tdung tu cantik sopan je skrg lain macam dah.mawi xtegur isteri ke mcm bonggol unta je

    0

    0
  19. azydy says:

    comei sikit jer.. comei lagi anak aku..hehe

    0

    0
  20. cumelnye says:

    comelnye~~
    alangkah indahnya ciptaan Allah…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    xboleh ke komen yg baik2..xkisah la suke mawi @ tak….sbg manusia kan perlu menjaga pertuturan & tingkahlaku..

    0

    0
  22. kita syg mak kita says:

    x comel sgt pun…huhuhu

    0

    0
  23. risa says:

    comel…

    0

    0
  24. kecomelan says:

    anak aku lagi comel…
    mawi skang dah ilang aura..
    buat album pun da x laku..
    lelame duit yg menggunung pon abis doh

    0

    0
  25. farah catwalk says:

    c0mel anak mawi & ekin! nanti nk tgk anak laki plak.. huhu

    0

    0
  26. wkm says:

    iras cm muke ekin.

    0

    0