Written by Bella | January 3rd, 2017

Agak lama juga kita tidak mendengar sebaran berita mengenai pelakon Miera Liyana. Tiba-tiba sahaja beberapa hari ini nama beliau kembali menjadi bualan  peminat tetapi bukan gosip mahupun kontroversi.

Peminat tertarik dengan foto-foto yang dimuat naik oleh beliau ketika bercuti di sekitar Eropah seperti London, Italy, Switzerland dan Amsterdam.

Ramai yang memuji Miera kelihatan semakin cantik dengan fesyen yang agak sederhana.

Berikut kami kongsikan lagi beberapa foto Miera Liyana yang menarik perhatian ramai dengan membaca entri ini sepenuhnya.

32 responses to (5 FOTO) Miera Liyana Bercuti Di Eropah Tarik Perhatian Peminat, Dipuji Semakin Cantik

  1. melati says:

    Tidak di Nafikan memang Cantik…!! tapi Heran ya kenapa Nabil tak susah sgt nk meninggal…!!! hidup Nabil asyik kacau periuk nasi Org jew…..tgk lew sembang pacak Azli senario tu baru nk menempah nama dlm Astro , tetiba Nabil dh amik alih…. Manusia @ Binatang si Nabil ni…..!@#$%^&*( ..fikir2 kan lah…!!

    0
    57
  2. Anonymous says:

    xtau cntik tang mana

    16
    2
  3. Anonymous says:

    dh buat treatment gigi belum? kalo belum. xdelah cantik mana pun. ahaks

    3
    5
  4. Ketiak Lover says:

    Try tengok ketiak dah putih tak?

    5
    0
  5. Jari jemari says:

    Muka dia sebijik mcm sy!! Hahaha… Blik2 sy tengok kat cermin… Hahaha

    2
    4
  6. Cantik says:

    Melati..penah x awak fikir 1 hari awak akan mati…jd awak beringat la ye sblm awak doakan nabil mati…klupun nabil ada buat salah silap kat awak..x patut awak doakan dia mati…lg awak bencikan nabil…selagi itulah Allah s.wt akan murahkan rezeki dia..jd awak patut berbangga kerana menjadi salah sorang manusia yg selalu mendoakan nabil…tq

    24
    0
  7. melati says:

    memang saya selalu doa Mati….tapi susah sgt Nabil tu nk Mati…wakakakakakkaa

    0
    13
    • Anonymous says:

      jangan layan melati gila ni.. mental ni..

      8
      0
    • Cantik says:

      Jgn sampai doa mati awak tu terkena kat seseorang yg awak sgt sayang…mcm sy kata kat atas…makin awak benci nabil…lg murah rezeki dia…sy x kenal pun awak @ nabil personally..tp sy kesian kat awak…awak jg akan ada anak,keturunan..x kira la awak laki ke..pompuan ke…pondan ke..tp you must have someone special to you in life kan…so pikir2 kan la…dulu pun awak benci sggh dgn neelofa..cer tgk rezeki lofa…drama pun hit..bisnes kencang…awak cuma dpt dosa jer…tq

      9
      -1
      • Anonymous says:

        melati pondan ni mengaku dia lebih kaya raya dari neelofa & artis2 yg lain. mulut pondan kan memang puaka berbual world nak up ajer. tak nak kalah.dier ni sakit jiwa, mental punyer orang. korang jgn layan la.dier merepek pun macam org tak der ugama………

        4
        0
        • Pekerja Gomen says:

          Tapi aku suspek melati ni pondan Gred C (lowest grade)
          Tak cantik, bimbo dan hati busuk….

          4
          1
    • Anonymous says:

      Pelik. Anywhere in ths world mesti je ad org yg mental mcm melati ni.

      6
      0
    • Anonymous says:

      Org selalu ingat akan MATI bkn berdoa utk mati..MUNAFIK…melati oi…awt hang bangang sangat..org mcm hang ney x tau mana mai mak pak aku qasa x dak dah sedara tedekat pwon aku qasa x dak dah..tu hang peqangai mcm celaka..x da spa tegoq hang mcm ne la jdi hang tungu la teguran dri malaikat..ckp jgan mcm x da agama..bodo benak

      0
      0
    • haha says:

      Ko ni gila ka melati oii.. Meroyan betoi.. Haha

      3
      0
  8. peminat neelofa says:

    temmm temmmm nyummm nyummm

    0
    1
  9. Mak Jemah says:

    cantik lagi Che ta pi bercuti walaopon dh kerepot
    Classy, Vogue, Colourful and everything look good and beautiful kalo ngn che ta..
    kalo stakat amek gamba mcm ML ni biasa jek pon..
    gamba pakai silikon tu lagi cantik..hahaha

    3
    11
  10. saleh says:

    Ayda Jebat Ratu Ciplak?

    4
    0
  11. Fida says:

    Apa yg cantiknye? Mohon pencerahan… Hihi

    7
    0
  12. Lorat says:

    kenapa gambar mcm kat studio ah pek background blur blur gitu?

    1
    0
  13. kora kuri says:

    gambar yang last tu nampak macam style asian yang tinggal kat US.

    0
    1
  14. Anonymous says:

    she is never beautiful. puffy face.

    4
    0
  15. Amir Syazwan Masdi says:

    So pretty akak Miera.. Tubuh badan akak kalau berisi memang menggiurkan..

    3
    0
  16. su-ita says:

    cantik lah..Allah bagi sempurna sifat lagilah cantik..kulit gebu n putih tu bonus…just jaga diri dan maruah pasti lagi dihormati,kkk..

    0
    0

Leave a Comment

Optional