Written by Bella | March 4th, 2016

Kalau dulu DJ Nas-T dikatakan mempunyai imej sebagai “bad boy” tetapi kini beliau sudah lebih matang dan memikul tanggungjawab sebagai seorang bapa yang baik selepas berkahwin dengan Instafamous Atita Haris.

Menerusi foto yang dimuat naik oleh beliau di Instagram, Nas-T kelihatan cukup mesra dan rapat dengan anak tirinya Sofia ataupun lebih dikenali sebagai Opie.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto gelagat Nas-T bersama Opie dengan membaca entri ini sepenuhnya.


47 responses to (5 FOTO) Mesranya Nas-T Dan Opie

  1. Hitam Manis says:

    opi comel

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      bang nara kakak minah jambu dia tanye pak azmil dia sehat tak ? pasal kakak minah jambu dia asek asek tangok movie suara kekaseh aje lakonan pak azmil ngan og ahmad daud ..kakak minah jambu cakap semoga pak azmil sehat dn di murah kan rezeki n kakak minah jambu cakap bang nara tolong up date tentang pak azmil yg terbaharu ok bang nara ? thank u so much bang nara…lov uuu..

      0

      0
  2. Benci Dato Vida says:

    Jangan lupa guys mlam ni kedah lwn kelantan di tv9 mari kita tundukkan skuad dato vida yg semakin longlai…

    0

    0
  3. wanji says:

    habisla fynn jamal meroyan lepas ni..

    0

    0
    • Lorat says:

      kenapa kenapa? cer citer cer citer.. dia tak berkenan ngan mereka ni atau macam mana? I was informed the other day yang she and the girl’s mother is biras, kan?

      0

      0
      • Spintot says:

        Correction,ex-biras haha. Fynn kuat jeles dgn Atita ni. Org lain dah move on pun dia je still nak jeles2. Org upload pic sweet2 dekat ig,kau pun nak upload jugekk. Pastu justifikasi melampau2. Aku tunggu video bewak sekeluarga pergi gym je ni huahua

        0

        0
    • nourul says:

      Dah meroyan dah..tita post gamba reception, hari yg sama jugak la si kokspin post vid pasal husband biawak dia dgn long post meratib2 dia tu.siap post ‘laki baik utk pmpn yg baik, laki x baik utk pmpn yg x baik’.perghhh setempek ko ye pin nak bubuh tita.mslhnye bukan anniversary pun nak post.byk2 hari, hri yg sama gk dia nk post.nampak sgt pin weh..takleh kalah btol dia tu ye.dengki ngn tita tak abeh2.aku xphm nape org still xnpk busuk hati si pin ni mmg x abis2

      0

      0
  4. lol says:

    jgn rapat sgt ye opi. nanti kau dah bsr. jatuh cinta plak dgn bapak tiri kau. x silap nnt ada hbgn sulit.

    0

    0
    • missD says:

      boleh tahan jugak imaginasi ko ni mesti byk tgk blue judul daddy daughter

      0

      0
    • abahopie says:

      hahaha…dah la tak hensem…miskin harta..miskin akal..miskin ilmu….max 2 tahun pastu konpem cerai

      0

      0
    • Aku sebtg kara says:

      Tula Aku pun pk sama…kang jadi cam mamat kump. Ruffedge ke kump. Apa ntah…Mak sibuk cari duit, bapak tiri rogol anak

      0

      0
    • Ping Jamal says:

      Fynn, pi main jauh2. Takyah komen kat sini. Ko tgk sendiri berapa ramai org dislike komen ko. Lulz.

      0

      0
      • notkaratz says:

        Hahaha aku pun rasa tu fynn/biawak/karats yg komen. Rajin puak dorang ni ye nak baca2 komen org. Oops lupa dorang kan asyik melekat ngn gadgets je nak tgk org komen pasal dorang. Sian juna tak dpt blajar mcm kanak2 lain sbb asyik dibagi ipad oleh mak bpk yg pemalas asik lekat ngn gadget. Sampai autism budak tu.

        0

        0
    • serem says:

      masalahnya aku pun pikir menda yg sama mcm lol cakap

      0

      0
  5. bubly says:

    Dah nak sama muka dorang..b?asa dia akan ikut muka org yg jaga dan rapat dgn dia, tahniah djnasT anda memang lelaki sejati coz lelaki sejati je boleh jaga anak tiri ni huhuhu

    0

    0
  6. Benci Datuk Vida says:

    Kecik2 dh ada skndal si opie ni bsaq nty bla bdk ni dh cun mlecun bpak tiri ap lgi men usha2 lar opie pn lyan gkla men gesel

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mental disorder ye ko ni dik

      0

      0
      • Benci Dato Vida says:

        Yeayy klantan kalah lgi pdn mka. dato vida pn ada kt situ jgk brtmbh gmbirala ak.hrap2 biaq klantan bungkus thun ni.

        0

        0
        • janganbusukhati says:

          entah apa la salah dato’ seri vida pada kau… kalau yer pun kau ni busuk hati, tak perlu la nak ajak orang lain jadi busuk hati macam kau.. kalau kau benci, biaq sekoq2 kau je la yang benci, tak perlu nak ajak orang lain jadi perangai mcam kau..

          0

          0
    • janganbusukhati says:

      entah apa la salah dato’ seri vida pada kau… kalau yer pun kau ni busuk hati, tak perlu la nak ajak orang lain jadi busuk hati macam kau.. kalau kau benci, biaq sekoq2 kau je la yang benci, tak perlu nak ajak orang lain jadi perangai mcam kau..

      0

      0
  7. Jamol si hati busuk says:

    Hari tu ada org tnye kt ig kokping, mcm mne hbgn dia dgn tita skrg. Kok ping jwb diorg baik, selalu wassap cme xjmpe je. Pergh, baik betul tita ni. Klau aku la jgn hrp nk wassap balik dgn org yg penah panggil aku materialistik, mata duitan, isteri derhaka, n penah sebar hal umah tangga aku kt sume org. Klau aku jgn hrp la

    0

    0
    • ami says:

      pin jamal jeles tita lawa, dpt bg zuriat kandung kt fmily adam. pastu buruk2 kn tita sbb x nak title menantu kesayangan jatuh kt tita. sapa2 perasan x jarang betul si pin ni upload gamba dgn bapak kandung. asyik2 dok kipas mertua. laki bewak ngn bini sama je busuk hati.

      0

      0
  8. Jiran ko says:

    Apa lah perasan bapa kandung si opie ni kalau dia tengok gambar-gambar ni

    0

    0
    • ikan says:

      Lantakla ape perasaan pun.. klu syg anak jaga la anak. Bukan bile dah besar dh keje baru nak carik. Aku tak ngate bapak opie tapi tgh ngata bapak sndri dan bapak2 lain yg x reti tanggungjawab lepas cerai dgn ex.

      0

      0
      • Jiran ko says:

        Tak maksud aku tak payah lah dorang nak post kat social media. Fikir lah perasaan bapak kandung opie ni. Mungkin dia selalu tanya pasal opie atau call opie ke skype dgn opie ke? Kita tak tahu kan ? Bapak dia pergi UK pun setahu aku dia ada kerja kat sana. Ada sekali tu dia balik malaysia, dia gi jumpa opie

        0

        0
    • Tia says:

      syg anak jumpa la anak. ni pas cerai terus gi UK konon bwk hati yg duka lara. selfish. Lama2 anak tu lupa ko tu bapak dia.

      0

      0
      • Jiran ko says:

        Bukan bapak dia kerja ke kat sana ?

        0

        0
        • muiz says:

          Tujuan sbnr gi uk bkn nk keje pn..dah alang2 nk bwk diri, duduk terus oversea pstu keje sana..klu x cerai adam xkn tggal kn ank die.klu gi oversea sbb keje pangkat tinggi tu lain la..ini gi oversea pn keje biasa2 je..nmpk sgt kot..

          0

          0
  9. Anonymous says:

    Bila Dj Nas-T rapat dgn anak tiri dia dari mula, esok bila dia ada anak sendiri dgn mak budak ni, Opie ni takdelah cemburu sangat dgn adik tiri dia sebab dia akan rasa bapa tiri tu bapak dia sendiri.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kalau lelaki jd bapak baru mcm ok lgi bleh la ank2 nk manja2… tpi kalau pompuan jdi mak baru msti depan baik dkat blakang mst kna cubit kaw2..huhuhuu….

    0

    0
  11. melati says:

    Bagus lah…Didik ler anak tu menjadi insan yg berguna…jgn ikut macam Neelofa & Shamsul Yusof….Contoh”..Neelofa RM50 juta…contoh 2;..Shamsul Yusof plak kuti[pan seminggu tayangan RM4.3 juta….dua2 tu MUNAFIK…

    0

    0
  12. Melati bodoh selamanya says:

    Melati bodoh dulu kini dan selamanya kau tu yg munafik melati x hbiz2 dngki ngn kjayaan org len…puiii melati tahap cipan

    0

    0
  13. Bibik says:

    Sapa yg munafil dalam filem munafik dan apa motifnya?sesapa yg tau bleh cerita x?

    0

    0
  14. Ii says:

    Asal ada gmbr tita jer korang kutuk fyn..kata fyn mulut jahat..tak suka tita..mcm mana korang tahu..dr mulut sapa..benar ker kisah tu..ada bukti sahih..jgn bsangka buruk nt fitnah jdnya..dlm korang dok kutuk fyn tu..aku tgok fyn elok jer bhgia gn fmly dia n fmly mertua..dia pon di kelilingi kwn2 yg hebat..ramai suka bkwn gn dia..kalau dia fake..skali dua bley la pura2..tp lme2 org pasti tak suka..dia pon mkin berubah ke arah lbh baik..dekatkn diri pd agama..pkaian pon tutup elok..kalau sbb dia jns sempoi ko nak kutuk agak2 la..takkn yg ayu sopan jer bley bhijab muslimah..buat apa nmpk ayu lemah lembut btudung tp pgaulan bebas,pakaian ketat,fesyen keterlaluan.

    0

    0
    • non rusty says:

      kwn2 yg hebat je ko nmpk ye…kwn2 yg dia pedajal, kwn2 yg dia dok dengki ko xnk cite plak.cerita disebalik ig ko taw ker?tu lah….xtau cite jgn blagak pandai.aku nk ngaku kat sini pn korg bknnye caye..tp aku tetap doakn fynn akan betul2 bertaubat lps ape yg dia dh buat..jgn gnekn pakaian dan agama utk sembunyikn hati dan fikiran

      0

      0
      • temah says:

        ko ni memang jenis 24 jam mengadap nara ni je ke?semua komen ko pantau.asal pasal fynn je ko meroyan nak komen.

        0

        0
        • Anonymous says:

          hahahah temah pun stalk jugak ye komen org.nak ngata org tu tengok2 la cermin ye hahahaha hakkk ptuihhh

          0

          0
  15. snshga says:

    Tahniah nas n tita…best tgk reception drg sempoi je

    0

    0
  16. Hide says:

    Bagus jugak rpt dgn bapak tiri. at least nanti ade adik baru x jeles. and sapa kata ayah tiri semua jahat. mmgla ade. tp kita mtk jauh2 kanla drpd benda x baik mcm tu.

    0

    0
  17. minah jambu terlajak habis says:

    yg ada bapak tiri macm sial pulak suka dera anak tiri tumbok tendang cocok ngan puntong rokok kt badan budak tu macm sundal punye bapak tiri kiwak ..!

    0

    0
  18. temah says:

    kesian opi.jangan sampai besar nak kawen nak cari wali baru lah nak cari bapak kandung dah laa ye.tita yang tak bagi opi jumpa bapak kandung opi gamaknya.kat dunia semua kesalahan kau boleh tutup tita.kat akhirat semua akan nampak dengan jelas siapa kau yang sebenarnya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      karatz alert

      0

      0
    • mMm says:

      masa kat akhirat tu nanti xde sapa peduli dah ko fynnn ke atita ke michael jackson sekali pun. semua buat hal masing masing je . berlaga bahu pun dah x kenal dah.hermmm

      0

      0