Written by AbangNara | January 13th, 2012

Konsep yang sangat menarik dibawakan oleh majalah HAI apabila menampilkan 5 selebriti sebagai cover majalah mereka. Shah Jaszle, Johan As’ari, Tasha Shilla, Shila Amzah dan Neelofa sememangnya mula dikenali sejak tahun lepas. Kemungkinan besar pada tahun ini, nama mereka akan bertambah gah.

5 artis

Kalau korang tanya mana satu yang Abang Nara rasa yang paling akan meletup, sukar jugak nak bagi jawapan.  Kelima-limanya ada kelebihan masing-masing. Apa pun dapatkan majalah HAI bulan ini untuk cerita menarik tentang 5 supernova ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to 5 Artis Bakal Menguasai Dunia Hiburan Malaysia Tahun Ini Sebagai Cover Majalah Hai

  1. kiki says:

    yekerr

    0
    0
  2. me says:

    i loike bunga april

    0
    0
  3. shandye says:

    sape diorang? non kenall… hahaha… nmpk sgt aku ignorant terhadap artis tempatan…

    =)

    0
    0
    • whatever says:

      shah jazle? bukan ni ke mamat tukar nama jadi siti shahriza tu? shila amzah je yang aku familiar kat atas tu

      0
      0
    • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon says:

      mcm bagus jer statement ko? ko ingat diorang nak heran ke kalau ko x kenal diorang? Pengomen2 dlm blog nara ni pon walaupon selalu kutuk2 artis2 kat atas tu, at least diorang kenal jugak muka & nama sorang2…menunjukkan diorang bukan buta perut… Bohong la kalau tak kenal, ko masuk blog ni buat pa..? Macam good-good jerkk..

      0
      0
  4. lily mysara says:

    yg tepi tu mantap dowh…

    0
    0
  5. jah kaki gosip says:

    neelofa neelofa neelofa~~ o_0

    yg laen, aku xminat…

    0
    0
  6. bang long says:

    tudiaaaa haih lofa lentik…muah muah aje! :p

    0
    0
  7. ainakhani says:

    budak-budak baru nak UP.

    0
    0
  8. I like Tasha Shilla!!!!!!!!!!!!!!!!

    Join Embunser Beauty& Spa’s member for only RM38 and get FREE goodie bag valued at RM100 plus discount pf any normal price treatment
    (click my name to get more info)

    0
    0
  9. dexter morgan says:

    aiyak. tak teringin nak beli pon.

    0
    0
  10. dexter morgan says:

    sorang pon aku x minat.

    0
    0
  11. dragon ball says:

    tertarik ngan FT Island.hehe

    0
    0
  12. dragon ball says:

    tertarik ngan FT Island je.Comeynya Hongki

    0
    0
  13. angsana says:

    Neelofa bakal gemilang. .Pewaris anak seni. Mungkin ramai yg tpaksa gigit bibir sbb x dpt terima hakikat ini. .. B U T…..MARK MY WORDS!! Dia dah jadi fenomena pun..terang2 dkat tv3 ari tu yg cakap .taun ini produk dia byk. .Lagila deras! !!!

    0
    0
  14. poker face says:

    johan tu xde la best sgt..lakonannye biasa2 je.. kaku cm kayu. lg satu, kalau dia x simpan sideburn dia tu mgkn ok skit muka dia tu..

    0
    0
  15. menci aku nengok johan ashari says:

    eh,tu shahrizal jazle ker?yg sblh dia yg tempekkan buah dada king kong dia kat dada jazle tu nekloparr kan?ke mata aku yg kero?lain bebenor aku tgk muka shahrizal jaszle.cam cengkung la plak muka nko shahrizal..

    0
    0
  16. you alll says:

    ow semuanyer hot hot belake,,,,mmg sensasi la,.,,.,.,.,

    0
    0
  17. baby uuu says:

    ow semuanyer hot hot belake,,,,mmg sensasi la,.,,.,.,.,

    0
    0
  18. nekloparr,nik aziz kuciwa dgn nko..blk kelate dress up mcm blk london says:

    Ada mak kesah dia nk jd fenomena matahari terbenam ke,fenomena bulan mengambang penuh ker..dia tu propaaaa jer lebih.kengkonon dia tu high class punya artis laa..pdhal biasa2 jer.baru nk wat master dah riuh rendah.itu pon wat master kat sunway kolej je.ingatkan wat kat um ker,ukm ker.tak pun obesi.

    belambak artis yg dah ada masterade,tak riuh pon.rileks jerr..wardina yg aku kenali seorg artis yg sgt bijak,educated tp tak plak hegeh2 cam dia.suka cari peluang nk xposed kan diri dia.

    0
    0
    • milah jembes says:

      neelofa = ni long kang….. ….. propa saje… super poyo!……..

      senarai artis super poyo…

      mampu ke….

      0
      0
    • huahuahua says:

      aku nk like ko bebyak…tpi x lrat lak nk bukak beautifulnara beratus2 kali…pe2 pon, aku setuju……like………………….

      0
      0
  19. ivybiru says:

    Apsal shila hamzah mendada gitu…..teringin jugak rupanya.

    0
    0
  20. Bolmae says:

    Mula2 ternampak gambar FT Island, lps tu ternampak perkataan Supernova, ingatnya Supernova K-Pop tu .. Baca ayat penuh, tgk gambar, bkn rupanya .. xPP Seunghyun <3

    0
    0
  21. kimmiber says:

    Nantikan saja ujung tahun 2012… MARI KITA LIHAT SIAPA YG MENANG… hehehe… BELUM TAU YG DIGEMBAR-GEMBURKAN… SORRY…

    0
    0
  22. joyah joren says:

    aku rasa Shila Amzah tak layak letak dengan all these newbies ! Shila deserves the whole cover alone. She’s already a DIVA. die dah lame dalam dunia hiburan, since she was 13 or something. Layak ke letak dgn sape ke jadah lagi 4 ekor tu? NOOO tak layak. Dengan NING and JAC- sangat layak. Even dgn Dato Siti pun. She has her own class ! Not with these freaking newbies yg baru brape drama. Kemon la majalah HAI.

    0
    0
    • april says:

      well~ kalau shila ade “her own class” nape baru sekarang dia dikenali? since dari dulu lagi org kenal dia pasal anak ND LALA. then senyap je. no more about shila. now top pun pasal orang gelar “ratu twitter” and ade channel sendiri dalam youtube nyanyi2 lagu orang. keluar single sendiri yang patah seribu tu. so, memang layak la dia dengan 4 orang lagi tu. sama2 baru nak UP.

      0
      0
      • Joyah Joren says:

        tu yang sampai sekarang tak boleh nak faham. you heard her singing kan? she’s talented. btw im NOT one of the stupid #shilalas. dorg pun pernah hentam aku. aku just suarakan pendapat aku je. Industri hiburan ni pelik. yg talented lambat nak up. aku follow la die jugak and aku pelik, suara die sedap, muke die cantik la jugak, tapi kenapa it takes years untuk famous? NEELOFA setahun je dah Up. Kemon, u typical Malaysian kan, so u tell me ape Malaysia nak for their role model? Really? Some”thing” like NEELOFA?

        0
        0
        • april says:

          time shila nyanyi dulu dah berlambak yang jadi artis. elyana, syura, siti nordiana n so on. tapi tak ramai yang famous. ramai yang terus senyap termasukla shila. macam mana dia nak dikenali. then, keluar pulak band2 yang nyanyi lagu tangkap leleh. ikut trend la kan. kalau tengah mood jiwang sume nak nyanyi lagu ala2 sayu gitu. lagipun, maybe family dia suruh fokus kat pelajaran. who knows~ about NEELOFA, i think she’s talented. ada rupa, ada bakat. one thing orang tak suka dengan dia sebab terlalu banyak kontroversi. tapi tu yang membuatkan dia dikenali. same goes to FASHA. walaupun banyak hal, tapi banyak jugak job berlakon. depends on rezeki masing2 la. peace..

          0
          0
        • siapa kau nih says:

          STOP SAYING ADA RUPA…ZZZ..TALENTED…

          IT’S F*CKING LAME AND BORING

          0
          0
      • haters says:

        APRIL aku setuju tahap gaban dgn ko..shila amzah ske cari publisiti murahan. tergedik2 kat twitter ngn sharnaaz ahmad tuh. geli aku ah.. nak bermanja2 pon pkai bbm ah! meluat ku doh. dah la tumpang polulariti org len. yg 3 suara tuh kalau x de die pon x pe. sbb jac and ning yg menguatkan lgu tuh. sory shilalas.aku x ske artis yg terkejar2 populariti nih. aku respect siti nurhaliza. x perlu nak bergmbar mcm yg kat atas tuh. x perlu nak jadik ratu di laman sosial pon POPULAR jugak ye dop??. sekian~

        0
        0
  23. Joyah Joren says:

    Kemon la majalah HAI. Shila Amzah tak layak duduk dengan all these freaking NEWBIES. She’s a DIVA already.She has her own class, she’s been in this industry since she was 11 or 13 or something. Layak ke duduk dengan all these newbies yg pejadah lah drama dorg blakon. put them aside. Shila deserves the whole cover alone. ohh lagi satu, tak payah la letak gamba mamat korea tu besar2.

    0
    0
  24. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged artis, bakal, Cover, dunia, hiburan, majalah, […]

    0
    0
  25. wallflower says:

    gambar atas sekali tu bukan CN Blue ke? Bukan FT Island kan? Dalam paper metro pun hari tu kuar gambar ni jugak….

    0
    0
  26. boring says:

    dh lama tau…baca kat forum cari. Zzzzz

    0
    0
  27. PondanSepi says:

    PERCAYALAH CKP AKU, JOHAN AKU HANYUT DEK CULTURE SHOCK DIA TU. TASHA SHILA SUAM2 KUKU JAH. (MUKA X SESUAI BWK WATAK BAIK). SHILA AMZAH NAIK SIKIT LEPAS MNG JUARA LAGU. SHAHRIJAL JATUH TERUS SEPI & NELOPAK NAIK SEBAB MNG ARTIS BARU TERBAIK THEN RATING NONA NAIK.

    0
    0
  28. saye says:

    shila mmg da lame, tapi tak glamer mane pun kan.. neelofa cantik, si botak blakon bgus, si jaszle tu je yg tah hape2..

    0
    0
  29. hahuhe says:

    MEMANG BENAR MEREKA BERLIMA AKAN HOT PD TAHUN 2012..CUMA TASHA SHILA TU TAK BRAPA MENONJOL PUN..DAN MASIH ASING LG..MGKN AMBIL MASA DAN TGK PD REZEKI JUGA..MCM SITI SALEHA..DRAMA NORA ELENA ADALAH WATAK BELIAU DAN MENJADI FENOMENA TP TAK TERCALON JUGA TOP 5 BERITA HARIAN..ROZITA CHE WAN TAK ADA PUN DRAMA YG MENJADI FENOMENA TP PEMBACA PANGKAH JUGA ..MGKN MEREKA MINAT KEJELITAANNYA YG TAK DIMAKAN USIA..ERRA FAZIRA PUN CANTIK DAN BERBAKAT TP TAK TERCALON JUGA…SUSAH NAK TAU SELERA PEMINAT..

    0
    0
    • erk... says:

      erk…ak rase tasha sila tu patut tukor ngan izara aisyah kot.. she’s better..plus she’s telented!!!

      0
      0
  30. Saper la punya idea nih.. says:

    Ntah majalah hai..hai.. ni.ada kerr ltk shila amzah dgn bebudak hingusan ni.tak sama level larrr..agk2 la nak couplekan artis.apsal tak letak jer adibah noor kat situ?saper la yg punya idea bengap ni..letak lah miera liyana kat tmpt shila amzah tu,baru ngam 5 ekor ni.

    ~calon2 artis plg kontrobesi 2012.~

    0
    0
  31. pinky90 says:

    lima2 nih bagus gilaaa. masing2 hebat dlm bidang masing. and of course dorang akan berjaya dlm bidang dorang kalo dorang betol2 berusaha !! yang pasti sebagai SHILALAS , aku mesti la sokong SHILA AMZAH :)

    0
    0
  32. asraff says:

    mmg 5 muka artis yg glamour sepanjang tahun lepas dan akan cemerlang lagi tahun ini….

    0
    0
  33. faezah ngilai-ngilai says:

    aku menyampah tgk NONA sejak LOPAK ni jadi pengacara…setakat nak buat master kat kolej swasta tue saper2 pun boleh…..itu pun nak kecoh ..taik ahh beauty wif brain konon…

    0
    0
  34. TanTinTun says:

    Inilah…. pencalonan baru untuk iklan PEROSAK Islam..

    0
    0
  35. neelofa sorang je yg best dan meletop..
    yg lagi 4 org tu sesat agaknya..ee benci aki dgn si johan buruk ni

    0
    0
  36. Kakiwayang says:

    pergh…posing Neelofa dengan pakaian dia memang xleh blah…. apepun memang rasa filem Azura tu akan meletup kot….

    Bukan mendoakan, tapi harap2 Johan ‘Botak’ is not another version of Mawi, cepat sangat naik lantas sekarang dah cam silent mode….=)

    0
    0
  37. Lagubestbest says:

    First nampak masa tengok gambar atas tu.. punggung lofa. Siyes tak tipu tak buat lawak.

    0
    0
  38. super makan2 says:

    kutuk org ja tau hampa nii
    sekurang2nya kau kenal diorang
    diorang kenal kau ke

    0
    0
  39. jebat says:

    tasha…posing biasa2 cukup la..
    tak perlu la sorang lagi nasha aziz yg kalau pose nak over2 jekkkk…

    neelofa…i love ur bump..
    montot tu rase nak geget jooooo

    0
    0
  40. jebat jobat says:

    ishh…camano la neelopah ni nak buang air kecik sluar ketat camtu…mesti susah nak bukak n pakai balik..takpe..nanti abg tlg bukakkan

    0
    0
  41. Tutifruti says:

    Sedap gigit. Gigit padding hahahaha!

    0
    0
  42. shilalasTAIK says:

    Geliman aku tgok fans shila n.d lala ni ,gedik 2×5 mcm penyanyi nya ,klau dekat twitter mcm pelesit ,gambar semua nak dengan lelaki !! Geli wehh ,umur budak lagi perangai mcm haper je ~ Konon nya diva sbab dah nyanyi dri umur 13 tahun ye ? Suara dri dlu smpai skrang mcm budak2 je ,vokal lagi lah ! tengellam trus antara jac n ning . Please ! nyanyi lgu orang n beribu sesalan tu je yg naikkan dia ,kalau solo je YANG HADOOO! Kalau dlu nyanyi nak mcm agnes konon nak menari2 jugak ,kalau tenaga KUDA mcm Faizail thair or Stacy takpe jugak !

    0
    0
  43. mail lambung says:

    perghh..neeolofa mantap siot..klau tonggeng tu tk bleh tahan..

    0
    0
  44. blueberries says:

    Samekom. …..Hambo2… Berdebu komen korang espacially pasal lofa yeeeeee. ..Aku paham rmai haters lofa coz isu kontroversi die tapi aku cuba bersikap rasional. .Sory eke…pada aku noor neelofa nie mmg berbakat. Itu hakikat. Masa aku mula 2 knal die time citer Tahajud cinta n jiwa lara. .Biaseny pelakon lain sume sama cara diorg nie.very typical msian act tp aku tgok die nie lain ckit. Mcm fresh air…..sesuatu yg bru. Cara lenggok bahasa natural. .Aku tau ramai x setuju tp tak kenal mka x cinta. Msih terlalu awal utk menilai dia…tggu lah filem dia keluar nnti bru komen bru adil. Newey dia ada 5 buah filem akn ditygkn 2012. Azura, sam, lemak kpg santan, hantu kapcai n taiko ( semua produksi kelas A ) drama dejavu arhn erma fatima. Cuba pikir secara lojik kalau die x berbakat nakke director Kelas A nie sume nk ambik? Just wait n see. .Mcm mane agaknye kalo lofa mng pelakon terbaikn pasti rmai yg nangis coz x leh terima hakikat. Btw ant 5 yg bkal success ialah Lofa, shila n johan base on bakat dn followers.

    0
    0
    • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon says:

      blueberries.. aku setuju dengan ko. Diorang ni judge org lain sebelum tau kemampuan sebenar org tu.. Aku pernah jumpa Neelofa kat set, dia baik orangnya, tak sombong, dan layan semua org sama rata.. takder mcm sesetengah artis, cuma nak bergaul sesama artis ajer.. Baru2 ni tengok Kasih Najihah kat TV9, lakonan Neelofa mmg bagus… :D

      0
      0
  45. angelina jolie celup says:

    PEDULI APA AKU..AKU PN X SUKA NGA NEELOFA PERASAN CANTIK..BUKAN NYA CANTIK SGT PN..BIASA JEWWWWWWWWW….AKU PN ASAL KELATE GAK,TP AKU MEMANG MELUAT TOL NGAN NEELOFA NIH!!!!! X SUKA WEIII,X YAH LA NK SEXY BAGAI!!!! BWEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    0
    0
  46. mizz says:

    siyes aku x minat johan…x taulah knp…diorg sume ni nak kata hot sgt xdelah…takat wat meriah red karpet dgn berfesyen bagai jek kot…

    silalah dislike…

    0
    0
  47. shilalas says:

    hahahaahhah. rata-rata korang semua salah lah wei. Shila Amzah dah semakin naik wooooooo. Johan pun dah menang ABPBH, termasuk Tasha Shila. Shila Amzah pun menang. betul lah majalah hai, dorang ne at the end of 2012 akan jadi supernovaaaaaaaaaaaaaaa. ok peace

    0
    0
  48. Handy Orten says:

    Impotent guys never ever had it so excellent. Viagra pioneered the oral cure for Male Erectile Dysfunction. As well as the baton, it appears, is transferred to Cialis. In between, Levitra also manufactured its existence felt. But Cialis could be the upcoming drug containing the world on its ft.

    0
    0