Written by AbangNara | January 31st, 2012

Dalam ramai-ramai artis yang datang memeriahkan malam Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan 2011, Abang Nara paling suka kat Irma Hasmie. Cun melecun kot Irma sekarang nie. Dengar cerita Irma tengah mencarik jodoh. So kalau anda rasa anda berupaya menjadi suami yang baik, apa kata try ngorat Irma. Tak salah untuk mencuba kan?

gambar ppmh2011

Berikut ialah senarai pemenang PPMH2011:-

1. Anugerah Ikon – Datuk Siti Nurhaliza

2. Anugerah Harapan – Yuna

3. Anugerah Selebriti Favourite – Shahizey Sam

4. Anugerah Selebriti Cekal – Abby Abadi

5. Anugerah Duda Hot – Yusry KRU

6. Anugerah Janda Hot – Nora Danish

7. Anugerah Selebriti Kacak – Aaron Aziz

8. Anugerah Selebriti Jelita – Rozita Che Wan

9. Anugerah Hot Papa – Aaron Aziz

10. Anugerah Hot Mama – Ziana Zain

11. Anugerah Selebriti Stylo – Stacy

12. Anugerah Rambut Menawan (Lelaki) – Gambit Saifullah

13. Anugerah Rambut Menawan (Wanita) – Fouziah Ghous

14. Anugerah Kulit Cantik (Lelaki) – Dafi

15. Anugerah Kulit Cantik (Wanita) – Erra Fazira

16. Anugerah Seksi (Lelaki) – Norman Hakim

17. Anugerah Seksi (Wanita) – Fazura

18. Anugerah Khas Media Hiburan – Datuk Yusof Haslam

Lagi 45 keping gambar sekitar malam Anugerah PPMH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sekali lagi kepada Razin Photography.

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

gambar ppmh2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

267 responses to (46 GAMBAR)Sekitar Majlis Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan 2011

  1. aini says:

    teruk bebenor pakaian nye…..

    • DinDa says:

      Bini Yusof Haslam tu pakai tudung baik jek…
      tp tangan jarang… (xtau la kot2 mata aku yg salah tgk)

      • lolipop says:

        ha r…tang tdung dh ok..lengan plak jarang..irma je yg cantik dimataku…huhhu…sejuk je mate memandang…mase aku bka page nie…terkezut tgk rmbut2 retis2 diats….cam x kene je pesen die org nie…

      • Cik Nin says:

        Itulah kepentingan usrah. Irma bila dia pakai tudung, dia join usrah. So, dia dpt input apa nak buat utk jadi baik selain pakai tudung. Ada org yg nak guide dia, ingatkan dia & dia ada tempat utk share apa2, walaupun dia belum bersuami.

        Pakai tudung 1 hal, pengisian utk jadi muslimah yg baik kita kena cari gak.

        So, pembaca2 beautifulnara semua, joinla usrah d universiti anda, tempat kerja anda, surau di kawasan perumahan anda, persatuan di sekitar anda..

        Nak komen orang lain memang senang. Tapi diri kita,kenalah isi dgn ilmu sama. Kalau tak,kita nampak bodoh dengan kata2 yg keluar dari mulut kita sendiri.

      • Erkkkkkk says:

        Anugerah hoax!

        Yuna..artis harapan???? suara cam eksoz tersumbat pun boleh harap ker? tuli ke..pekak yg mengundi tu ???

      • errkkk, ko memang tak pandai menilai seni. duduk dalam gua, woi!

      • popyehyehjgkpujaanku says:

        lengan bini yusuf haslam ada lining je….

      • nyonya santekk says:

        ramainyaaaaaaa yg pakai dress atas lutut. sedih nyonya menengoknya… irma juga paling sweet….. :)

      • bean says:

        peduli ape ko tangan bju bini yusof haslam 2 jarang ka x..janji pkai tdung…awat ko ker yg nk tanggung dosa bini dia,sibuk je

      • This&That says:

        Still waiting for the day when for our artist to get some sense in their outfits!! Too lame to be true!!

      • akustatik says:

        IRMA, FAZURA & IZARA je yg cunnnnn habes! yg laen sume hampeh!

      • aku bkn siapa2 says:

        rasa nyee bini yusof haslam tu pakai inner yg skin colour. so, mmg skali tgk mcam tak pakai ape2…..

    • noura says:

      apasal sume nampak mengerikan. waaa takut woooo.. irma je nampak sopan . so sweet

      • sape2 says:

        pelik la..nape sume gambar artis di ats ni nampak gemok/berisi? ke mata aku ni dah kero tengok baju warna-warni? aku lagi bertambah pelik senarai nama pemenang. euww…uwek…rasa nak tmuntah plak. pening2..

      • gemersik kalbu says:

        majoriti pakai okla kot sket drpd ajl aritu..
        irma, fazura, rcw nmpk chantek di mataku..
        rosyam noor n fazley nmpk berisi jerk..
        eh..minah ber3 tu ade jgk kat sini..sape derang ni hah?

      • Kero MatuKu says:

        Fashion artis2 Malaysia———–> Makin Hazab!

      • Nenadey Ayoyo says:

        ….macam Malam Anugerah Sambutan Hari …………….Thaipusam !!!!!!!!!!

      • awan nano says:

        bakpelak rmbut lisdawati tue… cantik ker?????

      • eleh eleh says:

        aku lak rasa irma, izara ngan fazura je yg bersih..len2 sume comot!!!

    • titi tutu says:

      dah kenapa dgn molot si miera liyana tu.???!!! Tgh dok renggangkan moolot sbb byk sgt sengih ke? Kahkahkah
      Aku lastik molot tu br tau! =.=’

    • me says:

      fazura adorable spt biasaa..=) irma saaangat sweet.. ifa? disaster sgt!

    • RIMAS says:

      MAJORITY FASHION DISASTER!!!!

      EXCEPT!!!! ~… FAZURAAAAAAA n IRMA~~~.. = SWEET SGTTTT!!

    • macam2 says:

      irma cantik sunggohh ! sangat cantik !

      p/s: seorang artis lelaki pakai gelang dan rantai tp bagi motivasi sana sini menjadikanku kurang menghormatinya

    • adeakukesah says:

      tekezuttt~ aku jap tgk gmbr2 dorg nie lah…. aduhhh sakit mata..tlg~ hehehe

    • slig says:

      kbnyakannya pakai dress paras atas lutut.. hummm

    • prince narnia says:

      sape?miera tu ke?

    • hamba allah says:

      masaallah ape nak jd la dgn artis2 malaysia ni.. mcm xder pegangan agama dah, xtau dosa pahala, reti nak enjoy sajer.. ingtlah kiamat dah mkn hampir, sedrlah wahai sedara se islamku.. berubahlah utk kebaikan..wslm

    • amoi comel says:

      npe kaki izren azmenda cam kena edit jer..klako..haha..

    • sang says:

      apsal cik ta skrg suke noe pakai baju bunga2 timbul..dah la 2 buah dpn tu timbul, bunga pon nak timbul..dh mcm bju pengantin..

      style baju abby abadi plg buruk sekali.

    • Suparman says:

      ape tema dieorang ni ?????????
      merapu sungguh pkaian..

      sejuk sgguh mata aku tgk irma hasmie..
      tudung tutup dada,siap pkai handsock ag..

    • amim says:

      tema anugerah – tayang lutut

    • d says:

      yg 3 serangkai ni siapa??artis kah??

      • Didi x kesah says:

        Yang 3 tu -> Tukang bawak Award kot.. haha.. sabo je la ngan Donia Aretis nih.. Kiter Bakor je.. haha..

    • puiiii says:

      aku rasa tema nya adalah.. ‘skirt siapa pendek, dia paling menawan’

    • jin noty says:

      1-irma – comel!!! like! like! like!
      2-erul K-pop (katernyer..!) – keti….
      3-tema kaler ke?sume wanawani ak tgok..
      4- eh normiang pun mng? seksi ke?! tah sapa la yg vote

    • hah sempottt~ says:

      kebanyakan pehsen dorang ni pelik bebeno..mcm badut sarkis pon ade..
      irma ngan isteri dato aslam br nampak normal..lain hancoorr

    • ash says:

      setuju!

    • insaf says:

      x der pendek lagi ker skirt dorang nih…???
      nk duduk tue x ke nmpak terowong …

  2. haku says:

    sejuk mata tengok Irma nih…sukeeeee sgt2! baju molek..tudung pon tutop dada..bagus3

    • Nyah Cantek says:

      * Sejuk mata memandang IRMA HASMIE

      * GELI nya tgk EROL , nk muntah pon ada ,

      * ABBY : Mainan rona kew NYAH ? CHOYY !

      * MEMEY : Muka lebih putih dari tangan , berapa kilo powder uolss ?

      * Fazura kalau bertudung lagi CANTEK ,

  3. awan kumulus lumbus says:

    tiba2 perut rasa mual dan menggelegak bila tengok gambar2 pakaian diatas terutama KETIAK ERUL dgn BADUT IFA RAZIAH.

  4. tak suke seksi says:

    Amanda dah mcm hantu kak limah je..haha

  5. zy says:

    ske tgk irma…cantik!

  6. perempuan says:

    Rase2 la kn.. Anugerah yg d0wng mng nie b0ley bawak msuk dlm kbur x nti… :) rambut saye hanye utk husband.. Kulit sye hanye hsbnd sye jer b0ley tgk.. Fuhh.. Harap kekal la iman.. :)

    • Feeya says:

      Pening aku nengok nye! Irma anggun. :)

    • Liv says:

      tgk pada cara komen mesti awak suka mengumpat kan? kalau mcm tu la gayanya tak cukup la kot kalau awak setakat tutup aurat je.. tak guna bangga bg tau kebaikan kite kalau keburukan kita yg lagi satu dh terang2 kite tunjuk… :)

      • irma dan fazura..idaman jejaka malaya says:

        artis2 ni,kalo ditegor secara berhemah,tak jalan punya..kena taruk kaw2 baru depa sedar diri..tgk irma..xde sapa pon kutuk kalo cara penampilan yg menyejukkan mata..pajurah pon mana ada kena kutuk.walopun tak brtudung..tapi dia tak melampau2..just nice jer.

      • bulibalik says:

        btul2 muslimah yg baik bukan jenis yg puji dri sndiri tp ngumpat org contohilan RASULULLAH SAW.slmt menyambut Maulidur Rasul

  7. gegirlz says:

    irma jgk yg cantik,sopan dan manis…
    artis yg lain..da mcm nk berbogel da..kain skit lagi nk sampai ke …..

  8. Nur says:

    comeynyer irma hasmie n siti nordiana…. :)

  9. lalala says:

    ingat lawa dah la ko miera liyana? euuw. btw, myampah tgk muka memey mey meymeyyyyyyy

    • NONANICI says:

      TANG MEMEY 2 AK SOKONG…..KO XPERASAN KE DIE MELEKAT KAT NORMAN PAI NAK T,KUA DOT DOT DOT

    • BARBARA MORI says:

      dasar memey gedik, melekat jer dkt normiang tu, nak muntah aku tgk.. xpuas2lg ker beromen dgn jantan basi tu.. agaknyer si gatal ni sajer jer nak tunjuk dkt abby.. dasar ahli neraka jahanam…

  10. jelita says:

    a big salute to irma..realy show a personality of muslim gurl

  11. Qiqi says:

    erkkk..norman hakim pon menang gak?wakakakakaka…..

  12. gg says:

    err kamera ni yg menampakkan semua lebih besar daripada biasa or mmg itulah realitinya? :O

  13. awatnya says:

    teruk benar kualiti gambar.sila blaja lg ye encik photographer

  14. Nur says:

    sweet jew tgk irma hasmie n siti nordiana.. comey sgt.. :)

  15. Shirley says:

    Wajib ke pakai “stokin” kaler

    • huahuahua says:

      aku rasa tema pakain kena colourfullllllll kot…x pon warne2 terang n berani….tu yg sepesen je…a bunch of fashion victim neh(sorg 2 je senonoh bajunye)…hurmmmm berpinau2 mata neh, ku rasa kan seperti bumi ini berputar dgn pantas tatkala melihat pkaian2 circus neh…hehehe..n again..irma n siti nordiana sooooo nice….x pe la x folo tema kalu takat follow pun bcame weirdo…..

      p/s: abby….my dear…hurmmmmm i really hate memey but the truth is, her outfit was better than u…..haiyoooooooooooo

  16. fyhhh says:

    erul! ketiak ko kucing weh . tk lame lagi hitam aaaa, geli . awek pon lari ><

    • buu says:

      kucing? ke kuning? ayat kau pon tak betul, ade hati nk kutuk erul . he’s handsome also awesomee! yeah babyy! muahh <3

  17. nmpk jauh,tp dekat says:

    ifa raziah:mcm tak kena je dgn baju dia??hahaha
    erul:hahahha ok kau sorg je ada ketiak :P
    irma:comel sgt :)
    kbykan artis cara pkaian mcm tk kena je.. kelaka ok..kalo upah aku pkai pon,aku tk pkai deeerr..

  18. sieramoon says:

    ABG NARA PE KATA KTE MATCH MAKER KN IRMA HASMIE NI DGN USTAZ DON OK X|??????

    • sora-sora says:

      mmg dah terlintas dah irma hasmie dgn ustaz Don memang sesuai sangat..muka pun ada iras2…

    • hot setuf says:

      buang la impian kau. ustaz don dah ade tunang la….apa daaaaa…tunang dia cantik, jual baju online :)

    • faiz says:

      apa kata match kan irma ngn fahrin ahmad…sweet gtu….i like!!!

    • irma cute says:

      apa kata match irma dengan maher zain ? dpt anak sure kiut miut lagi pun kan ke bagus kawin jauh2 nanti dpt baka cerdik2.. ker maher tu dah kawin? kihkih sori tak ikut sgt perkembangan artis nih

  19. cadar katil says:

    yg ni baru ok, sejuk mata aku tengok.. alhamdulillah.. lagi teruja nak pakai tudung dengan betul.. camni baru ikon.

  20. ket says:

    knp artis perempuan pakai skirt pendeKK ?? majoriti ?? apa tema ni ?? makin teruk artis skang..

  21. eh says:

    irma & fazura sgt sweet…dato’ yusuf haslam & wife pun sweet yg len mcm badut

  22. zaza lee says:

    No.8 & No.16 —-> WORSE buuuueeeek !!

  23. eyewa says:

    suke irma hasmie n siti nordiana..sejuk mate memandang

  24. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Boleh dikatakan majoriti artis wanita pakai skirt atas paha siap bstokin lagi warna warni lagi…nampak bkilat2 merelap – relap…pesyen ntah hapa2…kaler yang gila2…nyampah la…x tayang tempurung kpala lutut x bleh kerrr????????????

  25. ain says:

    awat la teruk sangat pakaian artis2 ni..
    irma juga yg sejuk mata memanjang.. sopan ja .. :)

  26. penakut says:

    seram la tgk baju ifa radziah :B

  27. ok jak says:

    yang bertudung ble dikira tp yg bertudung xterkira….sedangkan kbnyakannya muslimah…xpkai tdung xpa jnji ttp aurat…renung2kanlah… ^_^

    • senah_glamour says:

      bertudung tu bukan tutup aurat ke?

    • ron says:

      x berapa tepat tu.. x pkai tdung xpa janji sopan..

      klu jnji ttp aurat tu mmg cmfirm2 kne pkai tudung la..

      • remain_anonymous says:

        x pakai tudung x pa janji sopan?

        klu dah Allah suruh tutup, ko plak nak kata x pa?…..ko nie hebat lagi dari Allah ke?……

        bila nak cakap tu fikir dulu, jgn sampai jatuh syirik…..

  28. anti erul says:

    adoi erul. nk muntah tgk dia

  29. kasut putih says:

    see.. yang bertudung juga orang puji.

  30. bell says:

    haish. yang lutut itam pon sebok nak pakai mini skirt. kalau lawa takpe -.-

  31. yatie says:

    Menyampah2 aku tgk memey….eeeee, gedik nk mampus.

  32. leeya says:

    irma sangat cantik ! macam perempuan melayu terakhir..
    irma kahwin jelah dengan fahrin…. sangat sesuai dan secocok :)

  33. mak jemah says:

    sejuk mata mak tengok irma hasmie & siti nordiana :’)

  34. ada aku kesah says:

    oo yeah mmg irma hasmie, nana, n dato yusof + wife je yg paling elok.
    others ada yg ok n k.o. pelik ah, y suke pakai skirt2 yg singkat ??
    malaysia ni da xde kedai kain ke ?? labuh le skit. ni nmpk abeh apa yg ada.
    islam x islam nih. Nauzubillah ~

  35. nak pelempang? says:

    WAHH CANTIKK LA ABBY ABADIIIII………berseri-seri…errkkkkzz tibe2 nampak 2 makhluk paling di benci semalaysia..jeng2 jengg..sememehhhhhhhhh haktuiii

  36. ELAjb says:

    semua y menang mmg aku setuju sangat…mmg patut n layak pun semua anugerah 2 diberi pada pemenang. tapi yang paling tak layak n tak patut adalah “norman hakim menang laki2 seksi(sekse adelah)” anugerah 2 patut d beri pada adi putra. .meluat tengok memey.. fazura n irma sangat cantik.

  37. Yva says:

    Apa motif miera liyana ternganga cm tuh?bajet cun + seksi ker bgaya cm tuh? geli aku tgk pompuan bgaya cm tuh…

  38. Anonymous says:

    maklumla m’sai kan pans tu y skirt artis pompuan mkin kontot,,hahah…moga2 mereka berubah jd lbh baik :)

    • mastur says:

      moga2 artis pompuan yg “tak tahan panas” tu insap n dpt jauhkan diri dr neraka.. kang kat neraka panas nak buka baju ape lak?

  39. aku masih dara says:

    first sejuk mata aku tgok irma & ct nor diana,,
    second panas mata aku tgok memey n norman sgt2 menggedikkan
    third meluat mata aku tgok miera lyana ,, memang suke terdedah
    next sakit mata aku tgok pakaian 2 org janda abby, n cek ta
    huhuh apa2 pun abg rosyam tetap world

  40. apa nak jadi says:

    xsenonoh je pakaian artis wanita…pendek & sendat
    tabik kpd fazura & irma…nmpk sgt sweet & sopan…

  41. adaizn says:

    teruk benorrrrrrrrrr pakaian artis skrg, perlu ke pakai smpi singkat mcm 2???btul la org ckp artis otak sengkekkkkk!!!!

  42. gincu says:

    Subhanallah, cantiknya Irma. Sedap mata memandang. Artis yang lain lain? tak termampu untuk berkata kata. rasa nya, kain meleret yang dipakai ifa raziah tu, molek sangat kalau digunting dan ditampal pada baju baju artis yang tak cukup kain seperti adira, miera, izara, memey, lisdawati n etc.

  43. peminat 2 says:

    bila dekat sini kita boleh tengok perbezaan memey & abby.. jaoh lebih cantik n molek si abby dari si memey kan.. napak cool n comel abby..tapi memey kelako bebeno..muke putih melepak,badan itam(tak sesuai)..

  44. nana rina says:

    dress merah hitam beg gucci (if i’m not mistaken) tu bkn bini fazley ker?

  45. ngomel says:

    ermmm semua pakai skirt pendek dgn legging nipis/ketat.. tjuk betis yg mcm tiang jamban..ntah ape2.. xde ke anugerah utk skirt plg pendek dan anugerah peha plg besar? masing2 x sedar diri.. yg lelaki berseluar pjg.. apada.. amanda amani tuh apsal gaya mcm tuh? cekak pnggang mcm gergasi..x lawa lgsg..huhuhu

  46. beastfan says:

    irma hasmie yang paling cantik! ^^

  47. wanz says:

    …erul da mcm ORANG UTAN….!! geli aku tgk pic dia…. tolong la berpakaian kemas sikit.. kot yew pon ikut fesyen tapi agak2 r… serius ckp.., npk mcm PENGOTOR…!!!

  48. fifi fairuz fuyyooooh... says:

    npe bju2 dorg pelik2 je aku tgk…manis je irma..fazura pn lawa gak…
    anugerah perampas t’hebat xde ke??hehe..

  49. hakuna says:

    i like izara aishah punye style..comel menawan je..baju tu padan & seswai ngan body die.. ;)

  50. Rina says:

    anugerah picisan je nih pun..tak yah la sampai over daring pakaiannya tu..sakit mata tengok..kalau ada artis yang marah masyarakat kata layak atau tidak dorang jadik role model, sila rujuk gambar-gambar ni ok..memang tak layak!

  51. sz says:

    skrg ni mmg trend artis pakai skirt pendek2 ke. tak malu btol. huhu.

  52. luv fazura & irma says:

    xsenonoh je pakaian artis wanita…pendek & sendat
    tabik kpd fazura & irma kerana menghormati majlis anugerah…nmpk sgt sweet & sopan…

  53. matahari says:

    Fazura & Irma memang cantik

  54. wanz says:

    “…aurat wanita dari ujung rambut sampai ujung kaki….” bile tgk artis berpakaian mcm da xde agama… skirt pendek sampai had peha…! makin melampau.. subhanallah…
    *- minta KERAJAAN keluar kan usul etika berpakaian seorang artis perempuan….

    • cameraman says:

      dulu time arwah mohamed rahmat jaga kementerian penerangan..semua tunduk ikut protokol. Siap Amy ngan Awie sanggup kerat rmbut live depan tv lg (ramlie sarip jer yg masih berdegil time tu)… sekarang, si FT yg bukak baju tp dlm islam itu bukan aurat dier plak yg kene banned siap kene buat keje amal 60jam lagi…tp yg pompuan2 bajet body hot mcm saloma, saadiah masa muda2 dulu ni rilek jer ‘bogel2’ depan kanak2…kementerian buat bodoh jerrr…

  55. sentelan says:

    ixara macam barbie doll!!sweet sangat…

  56. sesapeje says:

    kadang-kadang simple tue lebih cantik ;)

  57. carmen says:

    anugerah plg geli skali yg no 16 tu..pls la..seksi ke?? fazura je yg ada sense of classy..

  58. mixgirl says:

    mata aku nie blh terima irma dgn fazura ajer…
    yg lain smua berebut2 nk tayang betis n pangkal peha….rambut dh mcm siamang….paling x blh terima n x sggup aku nk tgk….ifa radziah…pls lah….tlg nyorok blkg pentas ok…;))

  59. mixgirl says:

    maaf ckp…mata aku blh terima irma dgn fazura ajer….
    yg lain smua buat aku sakit mata….masing2 berebut nk tayang betis n pangkal peha….c ifa radziah paling aku x blh terima, so please g nyorok blkg pentas ok!!!!

  60. Muslimah sejati says:

    Yup saya setuju. Kementerian Penerangan perlu ketatkan etika berpakaian di kalangan artis. Ibu bapa dan para guru bertungkus-lumus memanusiakan anak-anak. Namun apabila meningkat remaja akibat pengaruh artis lebih kuat maka ramai yg tersasar dari batasan syariat.

  61. Rayy says:

    tema badut sarkas ke apa ni?

    Irma cun, sopan, membuktikan pmpuan tetap nampak gorgeous walaupun:
    tdung labuh menutup dada,
    baju longgar tak nampak lekuk menggoda,
    kain labuh tak tayang betis n peha.

    Haa.. xpyh susah pyh tnjuk dada, lekuk, betis, peha, menawan jugak.

  62. meeradriana says:

    aq cuma suka tgk izara, irma hasmi..
    n ofcuz fazura…………..muahh..

  63. hmm..teruskanlah tayang pd satu dunia.. says:

    Lalu berkatalah api nerakaa..best2..ramainya akan masuk ke dalam kawahku kelak..tak sabar nak tunggu..akan ku salai semua betis2 gebu kat atas,akan ku bakar semua rambut2 yang dipamer..termasuk bulu mata palsu ahkak rojita !yang lengan ahli tinju tu sapa nama?amanda imandi?sure aku kenyangg…burrpppppp !!

  64. terkezutden~ says:

    apsal erul 2 wat gaye cm2? feeling2 org korea ke?
    yukksss…kus semangat tengok gambo ko erul…
    pkain xsesuai.. mcm nk g bersenam je…

  65. bunga says:

    bg ak artis fesyen artis yg ade class fazura, izara aishah, irma.artis yang laen hancus…sgt teruk taste diaorg..miera liyana nmpk cm pompuan murah..sori miera i terpaksa ckp mcm..

  66. Clorox says:

    sieramoon & sira sira: ustaz don da bertunang..harap maklum.. :)

  67. clorox says:

    **typo error:
    sieramoon & sora sora: ustaz don da bertunang..harap maklum.. :)

  68. Jaja juju says:

    Izara paling cantik. Simple & sophisticated. Nak muntah tgk miera liyana…. Bluweekkkk!!

  69. jejaka ensem says:

    irma….abg nk berkenalan ngan irma…boleh ke..tp abg x mcm ustz don…. sob3x…

  70. prince narnia says:

    ermmmmmm…sejuk mate tgok irma ngn nana….cantek…fazura nmpak sweet….xpenah nk pkai baju yg boleh ‘membunuh’ diri sendiri…

  71. sobenalalala says:

    x sgke norman pun blh menang…eeeiii, geram btl aku tgok artis2 ni berfesyen..
    fesyen sume (yg prmpuan) atas lutut…yg lelaki plk ttup aurat..
    dunia artis..

  72. simah hussin says:

    sejuk bebeno akak tgok irma hasmie…retis pompuan lain tu bila lg???? kubur dah kate mari ;P

  73. farah says:

    anugerah ketiak basah atau lutut hitam pon laaa ade gakkk…hahahahahaha

  74. cendawan says:

    awat aku nmpak mcm ada editing kt gmbar2 yg pkai skirt pendek?cuba tgk btol2?lain mcm..

  75. tumpang sekaki says:

    Ya Allah…kenape la burok sgt pakaian artis msia nie…..klu semua tutup aurat kan sejuk mata den memandang…dah mcm badut sarkas dah…

  76. Fifi says:

    Turn off – Norman & Memey …… sungguh!!

  77. rozi says:

    Pakaian Irma mmg sgt OK.
    Artis perempuan yg lain semua berlumba pakai siapa paling pendek.
    Pakaian Fazura sgt manis dipandang, kalaulah si Fazura pakai spt si Irma…aduh lagi manis…Tak begitu Fazura?

  78. umat biasa says:

    irma sweet, fazura nice, siti nordiana ok ok jek, izara simple cute
    wife Datuk Yusuf tang lengan jek kena repair
    adira cam pucat cket, abby colorful sangat kottttt
    RCW cam flowery la sangatttttt
    erul – ketiak??? uwekkkkksss, amanda imani bluwekkkkksss!
    Fauziah Gous kenapa gantung lukisan????? red socks = suckssss
    ifaraziah totally OUT!
    memey congrats laa kan leh pegang dada laki tayang2 kannnn gedixxxx

  79. awatif says:

    irma..! sgt cantik jubah.. beli kt mane??

    # artis2 pompuan mcm tiru artis kpop je. pkai bj paras lutut.. artis korea xpela, sb da mmg bkn ISLAM n kaki pun cantik, putih,lutut gebu.. korang?? pkai la legging ke, sarung kaki ke ttp nmpak lutut hitam.. nauzubillah..

    # RCW- baju awk mcm baju kanak2 umur 3-5 thn.. ada bunga2
    fouziyah- bg sy bj2 awk sume xcntik, tgk la ms AJL..
    abby- colourful sgt..
    ct nordiana pun ok gak..
    sape lelaki yg wat gaya ‘saranghaeyo’ tu?? suspicious ..

  80. Triple_j says:

    norman hakim lelaki seksi? biar betul?

  81. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pompan yg paling jambu is fazura ..dia cantek ayu n baju pn ok…..tapi lain kali fazura kalau bergambar badan tu kasi tegak boleh tk…selalu nye pompan or artis kalau bergambar bahgian bahu mesti nk kasi bongkok pesal ! kalau bergambar tu bahgian dada tu kasi tegak baru lah terserlah kejambuan wanita….

  82. dayahdayah says:

    kenapa macam ramai nampak chubby?

    siapa dengan dafi tu?

  83. suka suki says:

    Anugerah kategori Yg cantik & sedap mata memandang :

    1. Irma Hasmie
    2. Fazura
    3. Rozita Che Wan
    4. Izara
    5. Dato Yusof n Wife
    6. Yatt
    7. Adira

    Yang Buruk & Pelik:

    1. Ifa Raziah (tak SYOK pun)
    2. Erul (alahai bro..byk2 fesyen..nape itu yg ko pakai)
    3. Lisda n Fauzi..
    4. Memek n Norman
    5. Abby (sorry..tak sesuaii..too fit sbb berisi)
    6. Yang Lain2 lahh..termasuk retis yg tk popular)

  84. vanilaaa says:

    aku ok je tgk, nasib baik xde si lofa tu. bukan nk mengata tapi lofa tu mmg suke pakai tunjuk aurat lebih2..seolah2 ingin tarik perhatian….asl RCW pakai dress mcm big function je? baju die ok…tapi x sesuai utk majlis ni..ni majlis lebih kasual n rleks….anyway fazura is beautiful :) irma pulak sgt sedap mata memandang. mungkin anugerah mereka yg bertudung :’)

  85. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jantan yg paling hensem is alif aziz…dia tinggi..kalau nk offer dia berlakon tk boleh ngan pompan pendek2 mesti ngan pompan yg tinggi ……tinggi macm erra fazira baru sama padan…kalau alif berlakon ngan artis pendek film tu nanti jadi cacat nanti tk leh box office ..thank u …lov u alif……….

  86. Kirara says:

    Irma mmg dah lawa dah lah.
    Fazura tak yah ckp apa la.
    Bini Yusof Haslam tu lengan dia mmg jarang, tp dia pakai inner lah. Takkan tak nampak kot ada kedut kedut kain tuh.
    Yang lain, memang BURUK!!!

  87. lantakpilah says:

    ramai komen2 ni cam perfect sgt la kan masing2… lol. nama pun artis, glamer & publisiti bla bla bla… lantak pi lah. ngeheee

  88. mizzlili says:

    yang lelaki tutup aurat. yang perempuan buka aurat. patutlah ada sabda nabi jumlah bilangan perempuan kat neraka lagi ramai drpd lelaki. :(

  89. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ya allah dafi ke tu ????????????? gemok nye ??????? abby kenape pakai gitu???? seram lah minah jambu…..memey norman ok al maklom lah laki bini knnnnnnnnnn….

  90. vanilaaa says:

    ehhh satu lagi, si adira ni makin seksi aku tgk…always take photos yng tededah…dulu zaman af sweet sgt. semenjak ad gossip lesbian ni ak tgk makin menunjuk mcm2 ….

  91. non says:

    2 artis je yg paling cantik kat mata aku…Irma dan Fazura..full stop.

  92. ayu jazari says:

    fazura paling cantek! titik.

  93. bestfrencinderella says:

    macam mana plak norman hakim boleh menang anugerah ‘Lelaki Seksi’??!! Euwww~ Euwww~ Euwwwww~

  94. cicakcomel says:

    fazura switnyer….

  95. luqman hakim says:

    FAZURA LAH YANG PALING GOJES DAN ANGGUN.CANTIK SANGAT,IRMA JUGA SWEET CANTIK SESUAI BUAT MENANTU NI.ALAHAI.

  96. laila says:

    faaaaaazura paling cun.sopan je.

  97. girl says:

    knpelh Rosita yg dpt gelaran WANITA JELITA tak sesuai langsung, dah lah muka terang2 nampak tua..tak faham aku

  98. Sayabukankakaknorman says:

    i) Siyes aku tak tau kenapa RCW blh menang anugerah artis jelita tgklah fesyen mmg sejak dari dulu ska pakai bju yang hancusss…jgn lepas ni nak ckp jdi mangsa fesyen plak..sedangkan dia pun dh lama jgk dlm industri ni.
    ii) Seksi tang manalah si normiang ni..dulu ye kot skrg pada aku tak da seksi mana dah..yg seksi lah pada aku adalah shah jazle…
    iii) Apa yang aku perhatikan artis kita mmg tk pandai nak berfesyen..pakai main sumbat jer…pastu betis2 semuanya gemuk2…tk sesuaiiiiii….fazura jugak yg hot dn sweet sgt..ska sgt fesyen Irma..sopan…..blh ckplah fesyen artis kita mmg out…teruk sgt…..pereka pun mcm tu..kalo tgk majlis apa2 ker…lbh kurang je fesyen nya….pastu byk sgt manik2 labucinya..mcm2..pelik pun ada….

    • cameraman says:

      1) maya karin lagi jelita dari RCW…
      2) Ady Putra, Aaron Aziz lagi seksi dr NH
      3) artis2(selain Irma/Nana bola2 api) tu bajet urban and up to date…padahal memperbodohkan diri sendiri…Fazura/Izara jerlaa yg sopan dan cantek sket utk kategori yg masih menunjukkan aurat~

  99. bijak pandai ku says:

    cantik irma ,,,yatt walaupon dah kwen tp ttp maintain cute gtu,,yg aku tgk cantek dmataku adira,fazura izara,irma, yatt,fauziah gous,,,,,,yg laen hanjurrrrrrr,,,yg ika AF tu pakai mcm bru kuor kelab,,kbanyakan pakaian artis x cukup kaen la,,,ke saje nk cri kontroversi???????????

  100. mamatmaster says:

    INILAH HASIL KERJA TANGAN PHOTOGRAPHER YANG X BERAPA NAK TERER,TAPI DAH SIBUK NAK AMEK2 GAMBAR, HELLO.GAMBAR2 NI TARAF AMEK NGAN HP PUN LAGI CANTIK LA.OVER CONFIDENT SANGAT KAU PHOTOGRAPHER.LAIN KALI BELAJAR AMIK GAMBAR BETUL2.

  101. mamatmaster says:

    INILAH HASIL KERJA TANGAN PHOTOGRAPHER YANG X BERAPA NAK TERER,TAPI DAH SIBUK NAK AMEK2 GAMBAR, HELLO.GAMBAR2 NI TARAF AMEK NGAN HP PUN LAGI CANTIK LA.OVER CONFIDENT SANGAT KAU PHOTOGRAPHER.LAIN KALI BELAJAR AMeK GAMBAR BETUL2

  102. faiz says:

    opocotttt….mak engko jtuh tgga!!!nenek aku tkejut td tgk gmbo amanda amani….seraaaammmm nengoknyeee!!!!

  103. nina says:

    ewwww, artis malaysia semua bajet hot. padahai nmpak kotor ja dgn skirt pendek semua, dh la lutut hitam!!! kenapa perlu pakai skirt pendek semua, boleh ja nk pakai, tp biarlah labuh sikit.

  104. lynn says:

    Haishhhhh … Kalulah anak aku dh besar panjang .. dah jadi anak bujang.. dh tentu2 aku p pinang Irma … Fazura pun cantik gak tp Irma sejuk mata memandang … Heheheh

    • pizza says:

      10 kali mulia si Irma dari Fazura. Irma berusaha maintain menutup aurat mengikut syarak. Salah satu ciri wanita solehah.

  105. who cares says:

    irma cantikkkkkkkkk sangat. dgn jubah kain cotton..tudung syria..sempoi tapi sangat2 cantik & sweet. fazura pun comelllll..yg len xlalu nak komen

  106. badot sakit mate says:

    MAJLIS NI TEMA BADUT KE?

  107. memey bau kepam says:

    Eeeeeeiiii… smue kepala lutut hitam legam.. geli aq tgok

  108. faiz says:

    tolongggg….aku nk kenenkan irma ngn fahrin ahmad…..!!!!!sweet lah kalo dorg couple…..

  109. imani says:

    masyaAllah irma hasmie..i adore you…you look so stunning..so solehah..so beautiful..semoga bertemu jodoh yg baik irma..saya doakan awak.. :)

  110. Anonymous says:

    Tak kira Event apa pun FAZURA tetap Hot , Adorable and Gorgeous !

  111. imani says:

    masyaAllah irma hasmie..i adore you..you look so stunning..so solehah..so beautiful..saya doakan awak bertemu dengan lelaki yang baik irma..saya doakan awak..

  112. huhuhuhu IRMA lah yang paling menawan sejuk mata memandang tak kesah lah walau nampak macam kampung pun.

  113. bunga melur says:

    Subhanallah..irma hasmie sangat cantik..makin cantik.baju dia,tudung dia,beg dia,handsocks dia,argghhh..kalau kite nih lelaki,memg dah jatuh hati dah tgk kak irma nih..kak irma,keep up the good work,semoga panjang umur & murah rezeki dan di berkati Allah Taala. <3

    p/s : majlis nih tema riang riang taman tema ke.semua baju pon warna warni.patut la baju dato siti mcm tu..terkezut aku :\

  114. irma fans says:

    irma so sweet…ciap pkai handsck…keep it up gulz..(^^)v

  115. hijrah says:

    irma,cantik,sungguh menawan..beginilah caranya wanita muslimah..walaupun menutup aurat,tapi kecantikan tetap terserlah dgn cara tersendiri..syabas..keep up the good work.

  116. farida says:

    apsalla dlm byk2 gambar tuuu….aku rasa irma hasmi yg paling cantik yeaaa…renung-renungkanlaa…

  117. Lin says:

    I just love Irma Hasmie. She is so gorgeous! Fazura too.

  118. muiz says:

    owh ye ke ust don dah bertunang….apepun suka tengok selebriti2 kat tv alhijrah …ada satu iklan yg mereka bersalaman ..nampak cam sepadan ja ust don dgn irma…sama tinggi sama cantik….

  119. ohni says:

    geli beno aku tengok dress up dorg ni.ada la beberapa yg sweet mcm irma, fazura.. plg menakutkan barbie doll tua.. plg cun irma. sejuk je..

    • Halimrebonding says:

      Adakah kau terdiri dari keluarga si monyet lopak yg nak jadi Barbie doll tapi tak lepas sebab kemetot?? Kesian….. Dengkikan fazura tak habis habis!

  120. no name says:

    plssss la gambor erul tu…muntah darah campur hijo..wueeeeaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk……

  121. entitysue says:

    mereka ni mmg takde kesedaran langsung atau sikit pun ttg agama yg diorang pgang ke?…main langgar je…klu bckp kalah ustazah pilihan…tp ape yg dtonjolkan sudah mgambarkn kecetekan minda mereka…

  122. Seohyun says:

    berlumba2 tunjuk paha dorg nie..igt cntekk sgt ke hah????

  123. Lil Mermade says:

    eee…teruk nyer make up dia org tu…x sesuai ko nyah…but Fazura gorgeous sgt!

  124. why says:

    aku tgok si rcw makin hari makin teruk baju dia lah… pada usia begini pakaian kita dah patut makin sesuai dgn usia…. entah eh… sori ek cik wan jgn marah ya kita tengok mcm tak kena jer… warna dan baju seketat2 gitu… emmmm… mata aku kero tak??? ehmmm… Fazura superb… uber babe…

  125. aduhai says:

    SEPATUTNYA BILA DAH TUTUP AURAT,,TUTUP TERUS BUKU DUNIA HIBURAN BARU BETUL KERANA DUNIA HIBURAN INI DEKAT KE ARAH MAKSIAT, ZINA DAN MINUMAN KERAS..CONTOHILAH NOOR KUMALASARI YG KATA..’ SUARA ITU AURAT’ APA TAH LAGI KALAU BERLAKON BERSENTUHAN DGN BUKAN MUHRIM.. KENA CARI KERJA LAIN LAH…

    JGN LUPA JUGA..NABI PERNAH BERKATA ” PELACUR PUN MASUK SYURGA KERANA MEMBERI ANJING MINUM”..DAN NABI JUGA PERNAH BERKATA…UMAT AKHIR ZAMAN TIADA YG SEMPURNA…KENA CHECK BALIK NAWAITU KITA DALAM SETIAP PEBUATAN DAN PERCAKAPAN YG KITA LAKUKAN..SELAMAT BERAMAL..

  126. aishah says:

    sejuk je tgok irma…..yang lain tue xde rsa nk brubah juga ke?

  127. miss x says:

    Irma paling cantik. Tak payahla doa irma kahwin fahrin or mana2 selebriti. kat luar dunia artis konfem ramai lebih baik
    Fazura cantik n stylish mcm biasa.izara aisyah pun comel tp baju yg izara pakai tu rasanya dah penah tgk fazura pakai dulu

  128. 712 says:

    Gosh !! Someone Please call Fashion Police !!!

  129. lisa suriram says:

    Artis Malaysia kalau bab berfesyen memang PHAAAILEDD!!!

  130. kuchiki makimura says:

    lol..~~ wtf (what the funny..!!) first time i saw artist from malaysian wearing colourfull fashion style~ look like clown~ hahhahaha.. do they think their body perfect and beauty like angelina jolie? tOo pity for them~ i think they feel they from korea or US~ or western shocked culture..??? lol~ muslim but… errmmmm…. ask your mind..~ do you think they truly islam or not~ what i can say.. only irma truly muslimah~ she wear hijab and close all their aurat except face ang hand~ (^_*)

    am i right guys..???

  131. bunga ogos says:

    anahaesayur! eeeyouu, erul tunjuk ketiak? k-pop lah sangat. geli sial

  132. kasut says:

    alamak fashion disaster la depa nie….baik pki kain langsir je senang..

    irma n fazura ja yg plg cantik..
    memek mcm amik tepung tempek kt muka,muka ja putih ..hak len itammmmmm

  133. miss says:

    irma jgk yg pling cantik!

  134. norah_111 says:

    bang nara, kenen kan la irma dengan fahrin… hehe..

  135. Dee says:

    aku rase wife D.Yusof pakai inner…. ce tgok bebetol…

  136. humanbeing says:

    irma hasmie paling cantik dan sopan!!!!! yg kedua nana!!! irma hasmie nampak semakin lembut dan tenang. alhamdulillah.

  137. ladies nak jdi mcm irma... says:

    aku suke irma sgt2!!!!!!!!!!!!!!!!

  138. pencinta alam semulajadi says:

    aku memang pencinta alam semulajadi tp bab pakaian artis ini memang bukan untuk tatapan mata kita yg sihat nie. semua pakai yg terlalu menjolok mata.ada segenlitir yg masih menjaga kesopanan dlm berpakaian cth irma hasmie, ct nordiana. kepada yg lain2 tu bwk2 berubah, sesungguhnya pintu taubat masih terbuka sebelum terlambat.aminn

  139. […] Dalam ramai-ramai artis yang datang memeriahkan malam Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan 2011, Abang Nara paling suka kat Irma Hasmie. Cun melecun kot Irma sekarang nie. Dengar cerita Irma tengah mencarik jodoh. So kalau anda rasa anda berupaya menjadi suami … Continue reading → […]

  140. azura says:

    kpd fahrin ahmad cuba2 le risik irma hasmie, lengkap dgn kategori yg fahrin inginkan. aku doakan korang berdua ditemukan jodoh dgn org yg beriman, u two guys mcm pinang di belah dgn kapak. sepadan.aku rasa ramai yg sependapat dgn aku. cuba u alls komen sikit. sepadan x mereka berdua??

  141. remain_anonymous says:

    anugerah blog yang paling memualkan x de ke? mcm beautifulnara ni….

    gossip x abes2….ngol

  142. kirana says:

    ye fesyen artis yg up2date…baik yg pakai tudung mahupun yg xbertudung…yg xbertudung semakin xcukup kain,yg bertudung semakin muslimah….

    1st tym aku tgk dynas pakai bju de lengan…

  143. Anonymous says:

    Bagi aku,..

    Irma-aduih…cair..cntek..!
    Adira – cantek..tp seksi… cume x brape nak seksa la batin aku tgok die nie..
    sebelah dafi tu sape? nak tompang glamor ea..x knal pon? bdn berkilat .
    lutut hitam!
    Rozita che wan- x habis2 nak control cune… blah la! next!
    Pic bawah rozita che wan tu sape? over semcam… kenal pon x..aduyaii
    Erol Af: Aduyai… ko pon nak syok sndirik.. korean la sgt… x seglemer mane la ko tu ..asal la tunjukkan ketiak mcm tu skali.. hmmm…
    Nubhan- sempoi..
    Fauziah gaos- wah3 mood raye x abih lagi nie.. ok la..
    Aby abadi- cm nak tergelak pun ye jgk nie.
    ct nordiana- sweet..cume make up agk tebal
    artis bwh pic ct nordiana- sape ekk..pnh nmpk tp x tau name die…stiap kali majlis mesti pakai seksi meksi..dh badan beso ..mcm org bine badan.. hahah..
    baju die mmng out! cer tgok cer tgok tang tut… nmpak x mcm corak nye zooom ke tutttt! aduyai tembam lak tue.. sob sob..
    Fazura: awesome! cantekk nye !! nak masuk meminang leyy…
    Ifa raziah – mcm pompuan x sedo diri.. same mcm rozita che wan..
    pic bawah fazley tu sape ek…aduyai.. susah btul nak ingat/tau artis2 suam2 kuku nie..skirt kuning die tu.. geli nyeee!! nak selak sikit ley? sure nampak! hahah
    Mira- mcm pelacur lak tgok mulut ko yg nganga tu..
    next!
    sape artis suam kuku 3 eko tu?
    next!
    aduii.. ni sape plak la nie.. skirt biru.. baju pink..hahah.. mcam mak nyah la muke die!
    rate2 artis lelaki ok2 la… x over kcuali erol
    pompuan la.. barai… make up tebal mcm bapok.. kulit kaki/tgn itam! wakaka..
    tema nye mmng skirt pendek ea? barat la sgt! ak pon nk pegi la mjlis2 artis cm nie.. ley tunjuk betis jntan aku niE…lagi mulus dr korang2 agaknye…
    x malu ea..sbg lelaki.. mmng fitrah suke tgok pmpn2 seksi mcm korang niee.. tpi pade mase yg same gelakkan! ramai yg x sedo diri ..
    irma & fazura je yg sweet mruntun jiwe ……..

    • kazen dato' minah jambu says:

      wey bodoh! dari komen atas smpai ke bawah aku nampak avatar ko je. menyemak la ngok!

      • Anonymous says:

        wei bodoh bangang! suke hati haku la nak komen ke atas ke , kebwah ke..ade aku mintak ko komen ape yg aku komen? bangang

  144. anis_arm says:

    tk larat nk baca komen…apa pun mana gmbr Aaron Aziz ….Irma sejuk mata mmandang….pekenan benar dgn beg tgn dia…. sesweet orgnye…

  145. saya says:

    irma hasmie dgn siti nordiana mmg cantik!

  146. yg manis says:

    sapalah yg BONGOK sgt undi si norman, lelaki seksi….seksa & mluat nk muntah adalh tgk 2laki bini tk sedar diri tu……nk tunjuk romantik konon…nmpak mcm kemaruk aje….

  147. +Negative says:

    If you have cankles, avoid short dresses! Otherwise, you’ll look ridiculous! What happened to you Dynas???? You’re normally vavavooom but that dress? It didn’t do you justice. Irma, Marsha & Fazura: lulus.

  148. ctfza says:

    no satu irma
    no dua fazura

  149. me..myself & I says:

    mira liyana ngan retis pakai baju merah skirt kuning tu baju dorang dah cam pompuan jual diri @ pe**c*r je aku tengok…..

  150. etohajra86 says:

    bila tngok tang artis wanita yg pkai seksi n pesyen ntah hapa2,muka beqerot seribu,tp bila tenggggggokk ja irma hasmie,muka jd snyum n sejuk mata memandang…artis2 Malaysia sekalian,contohilah penampilan irma hasmie…

  151. suka hati says:

    GELI tengok artis perempuan pakai singkat nak tayang macam-macam. Kalau artis popular yang berbakat tak apalah. Ini artis popular terkenal dengan keseksian nak tayang ‘lorong’ masing-masing. Balik rumah makan maggie lagi layan beb!

  152. hehehe says:

    sebenarnye artis yg blh jd ikon ialah irma n nana…walaupun dl aku tak sk dia org tp bl dia org dah berubah…aku tgk dia org mmg btl2 berubah…jd aku sk gan cara dia org…bertudung n berfesyen semua blh janji ttp aurat bkn nampak leher,telinga n rambt bonjol ke dpn…muak dgn artis hipokrit…

  153. bijan says:

    cantik gler irma!! artis len tah pape baju xcukup kain

  154. anne says:

    irma sweet n simple…fazura cntk mcm slalu…

  155. moshi moshi says:

    Hai mcm2 feshen yg aku tgk kt atas tadi. dalam senarai2 yg ada tu, aku ternampak . Anugerah Selebriti Jelita – Rozita Che Wan dan Anugerah Seksi (Lelaki) – Norman Hakim. Please arh..tak ada orang lain ke? ada bnyk yg sesuai dari 2 orng ni.mesti ramai yg terkejut.

  156. mamabosan says:

    Anugerah apa ni? semua award2nyer mengarut. especially selebriti jelita RCW..jelita tak ori.. fakeee. patutnya tak layakk

  157. dj says:

    fazura cantik :)

  158. AbangJer says:

    Bagi aku fazura,marsha,siti nordiana ok…lain K.O..miera liyana dah macam pelac** aku tgk…

  159. linda says:

    rasa2nya artis2 kita ni kebanyakan buta warna. ntah apa2 pakai baju, colour tak matching langsung. macam badut je sorg2..kot ye pun nak buat kelainan, biarlah berpatutan or body cun/muka lawa. ni dahlah gemuk, muka make up macam pontianak…eee..takut….

  160. Ayamasakurma says:

    Yang paling sopan…Irma
    Yang cun…Fazura

  161. idir says:

    apsal rata2nya mekap mcm mak lampir..sungguh tak elegan!

  162. mamadam says:

    pilihan i
    1. irma hasmie

    y makin sengkat je pakain dorg ek?dh tau bj sengkat, pakai la suar ke kain ke…ni pakai la legging ka stocking nipis nak mampus…yg rozita che wan awat over sgt?yg si lelaki elok je tutup..yg pompuan pakat tak cukup kain…

  163. budak remaja says:

    Irma sangat sweet n so sopan…
    Erul sgt HORROR!

  164. afif says:

    oh tidak…mamat ‘korean’ tu ada gak……laku ke dia??

  165. peminat irma says:

    Abang Nara, boleh tolong dapatkan detail design jubah yang irma hasmie pakai tuk anugerah ppmh tak? cantik bajunya …maybe dia beli/buat kat butik bagi kami yang tak mampu nih nak tempah kat kedai jek lah …tolong yer abang nara ,….tudung irma juga cantik n labuh…material kain dari jenis apa agaknya jubah dia tu? tq

  166. nadia says:

    irma hasmie adalah terbaik!

  167. zack says:

    artis mlaysia semua nya berangan…teruk bebenor sense of fashion mereka…sampah

  168. hahahehehuhuhihi says:

    pergh !! memacam anugerah ade,nasib x de anugerah bontot paling pejal.kah3x..toya anugerah skang

  169. siputt says:

    paling cun irma hasmi…=)
    fazura sangat anggun….=p

  170. ni aku says:

    fazura mcm princess..sweet jerr.memang akan jadi princess pon,hehehe

  171. biskut says:

    alaa Diana Amir xde kee? :(
    btw fazura ngan izara Aishah cantik mcm barbie!
    irma hasmie paling sejuk mata memandang :)
    paling menyampah si miera liyana posing mcm pelakon porno.
    memey gedik macam biasa.
    yg lain2 seksi meksi tu mcm hantu belaka. kahkahkah

  172. student bandung says:

    irma the best…semoga dirahmati Allah :)

  173. Fesyen Berpada2 says:

    Kalau nak katakan cantik pd umur hampir umur 40 ni bukan RCW, Errafazira lebih cantik dan ayu lagi, RCW ni muka nampak bengis saja & senyum nampak sgt fake nya

  174. belacan bako says:

    Ifa raziah dah mcm shetonnnn dh .. mmg tema kena pakai skirt pendek ker? aishhh ..

  175. Siput Sedut says:

    Irma Hasmie….nice…i like….

  176. sajaje says:

    nasib baik nama neelofa xde tercalon nyampah je….fazura awesomeeeeee…

  177. nom nom nom says:

    paling sedap mata memandang irma hasmie… cantik sgt… 2nd fazura… y lain semua tak sedar diri.. ok bai…

  178. mak jemah says:

    fazura mmg feberet mak jemah! cantik tol!

  179. Anonymous says:

    kahkahkah artis janda , duda pon buat kategori awrds glerr

  180. arun says:

    pendek kata taste fashion artis malaysia memang teruk

  181. ciput says:

    mesti fesyen dorng ni tema kalerful+senteng2….haha…masing2 nk berlwan tunjuk peha paling mulus n lutut paling hitam…haha…best ke pakai baju tayang sume?? haha…lelaki soleh berhak mendapat isteri yang x solehah, tapi pompuan solehah xberhak mendapat lelaki yg xsoleh….

  182. Anonymous says:

    abby tu dah kunapa? :O

  183. miloaiskurangmanis says:

    baik berbogel je terus.. lutut semua HITAM !

  184. enw says:

    nape pic aaron aziz x der……