Written by AbangNara | May 7th, 2013

Demam PRU13 menyebabkan Abang Nara gagal berkongsi gambar-gambar perkahwinan Jehan Miskin dan Julie Camelia Rhee yang telah berlangsung Sabtu lalu. Namun jangan risau, kini anda boleh menatap dengan puas keriangan wajah pengantin baru ini di hari bersejarah mereka.

gambar kahwin jehan miskin

Abang Nara perasan kalau mereka berdua tersenyum, memang sebijik muka. Semoga masjid yang dibina akan berkekalan sehingga ke akhir hayat bersama cahaya mata yang ramai. Tak sabar pulak nak tengok anak hasil perkahwinan mereka. Mesti comel macam mak ayahnya.

gambar kahwin jehan miskin

Lagi 44 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Jehan Miskin dan Julie Camelia Rhee dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada CipotRedz.

gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin

gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin

gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin
gambar kahwin jehan miskin

84 responses to (46 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee

  1. Zaza says:

    Perkahwinan antara dua budaya.. :)

    0

    0
    • piyongyang! says:

      seyes pic 1st tu aku igt maknyah mane la td…sorry jihan..apepon congrats!

      yg ni konpem x dek plastik serjeri! ;-)

      0

      0
      • Anonymous says:

        tahniah.. tanggungjawab dah bertambah berat.. semoga jihan dapat membimbing isteri dengan baik. bahagian hingga ke syurga hendaknye.. amiin..

        0

        0
      • chef wan abah ko says:

        mak mertua jihan cun seyhh…mybe anak nye tu ikut muke bapak nyer.. xpe la jihan jnji dia cintakn ko spnuh hati bkn giler nk tumpang nama atau hrta kau..

        semoga bahagia n cepat2 lahirkn ank mix malayrea yg comeyy

        0

        0
        • kak nam 12 says:

          Da mcm malaria bunyiknye.

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          mak mertua yg mne??yg pkai hanbok rben pepel tu ke..nk ckp muke ajumma tu mcm muke pelakon korea yg selalu blakon wtk mak2 tp xtw nme sape x ingt cite ape..

          ape2 pon tahniah..mnis muke pengantin pompuan ade lesung pipit..

          0

          0
        • Pengacau says:

          Macam ko suruh dia kahwin mak mertua dia je ahaha

          0

          0
      • acu amy says:

        kalo nk ikutkan, wife jehan ni manis muka dia ngan lesung pipit tu. silapnya dia pkai tudung camtu. nmpk cam pondan lak. kalo pkai tudung penuh, mesti nmpk ayu.

        0

        0
    • Olga says:

      SAMA PADAN DUA2 JONGANG

      0

      0
    • Olga says:

      JUE AZIZ CEPAT2 LAH CARI JANTAN NEGRO WAT MENIKAH LAWAN NGN JEHAN NI

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      faiznur xmau interframe ker?? kawin ngan mat salleh la kot sbb duk US now….

      0

      0
    • joyah says:

      takde pun gambar jehan dgn ayahnye? betul ke jehan buang ayah?

      0

      0
    • iera says:

      ermm nmpk biase n xbrp cun la..mgkin sweet kot. pe pn dh jodoh n tahniah…

      0

      0
  2. tepong says:

    baju pengantin pompuan mcm guni….kalau tutup leher mesti lagi lawa…

    0

    0
    • jojo says:

      Allah..kalau tak komplen tak leh ker? ada aje nak mengata. Pandang terus nampak yang buruk dulu.
      agak2nya baju pengantin ko macam aper pulak kan? cer post kat Nara. tengok berapa byk org kutuk plak.

      0

      0
      • tepong says:

        abes yg ko nak komplen sebab aku komplen ape cer pulak? aku tak retis so aku tak layak dipostkan ke nara. gitewwww

        0

        0
  3. petualang says:

    aku tak rasa bini dia lawa.bersepah lagi lala mui yang lawa

    0

    0
    • Anonymous says:

      tp hati dia lebih bersih dari hati ko yg hitam legam mcm muka ko jugak

      0

      0
    • Anonymous says:

      tak baik la ko ni…….aku kalau mengata muke org sah2 lepas tu aku rase bersalah gila…..x tau la kalau ko ni hati gelap x rase pape

      0

      0
    • Anonymous says:

      bukan kecantikan yang ptg…

      0

      0
    • saya lalala... says:

      mgkn tak lawa di mate ko! tp itu yg jehan rase sepadan dgn diri dia… just enough…

      0

      0
    • cantik di dunia x bwk ke mati says:

      cinta x melihat pd rupa.. org kalo tgk yg hitam tu sweet pom cinta.. tgk mata sepet pom cinta.. gemuk,.kurus.. gigi jongang.. semua itu kehendak ALLAH.. kun faya kun.. kalo ALLAH kt YA maka YA lah.. jgn pertikai jodoh~ di mata jehan.. wife dia LAWA..tp dimata korang wife dia x lawa.. meh nk tgk muka wife or suami ko.. lawa ke tak kt mata kitorng ni..tahu mengutuk jer..~ igt gadis korea comel ke? plstik surgery bha~

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      atas katil tk kira lawa janji dpat sondol….

      0

      0
    • Anonymous says:

      biarla tak lawa. tu jodoh dia. benci la org suke tgk lawa. tak kekal tau kecantikan luaran tu

      0

      0
  4. Pemerhati says:

    Nara ni lambat sungguh le skrg nih…..
    Mrs Miskin masih lawa ….seperti masa dia mengajar di Convent Green Lane, Penang dulu….slim in her cheongsam and bun hairdo….

    0

    0
  5. Leen Ahmad says:

    Alhamdulillah… Syukur… Moga bahagia ke anak cucu Jehan n wifey!

    0

    0
  6. Zoey says:

    Selamat Pengantin Baru !!!

    0

    0
  7. mak jah says:

    aku cari mana mak jehan miskin? adakah yang free hair pakai baju kelawar hitam putih tu? aku rasa mak belah pompuan lagi sopan pakai.

    sekian.

    0

    0
  8. bunabuni says:

    kalau pakai tudung trus kan cantik dari scarf tu je :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      PELAN PELAN LA.YG ISLAM DARI KECIK PUN X RETI NAK BERTUDUNG

      0

      0
      • bunabuni says:

        pelan x pelan dah nama islam wajib la tutop.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ko ni islam ke? cara ckp x menunjukkan ko org islam yg nak berdakwah ajak org mendekati islam pun… mesti mak ko jenis paksa2 ko.. kesiann… ada beza org yg TAKNAK freehair dgn org yang TAKBOLEH/TAKDAPAT nak freehair. kau yg mana? fikirkannn

          0

          0
    • perempuan says:

      dia baru masuk islam. kalau nak berubah dgn drastik, mmg tak kekal islam laa. dia akan berubah slow slow. InsyaAllah

      0

      0
  9. Anje says:

    Sejujurnya serkup yg Julie pakai tu sangat hodoh! Habis terkeluar rambut2.Siapa punya idea daaa..Kan elok pakai proper shawl kasi tutup leher tu.

    0

    0
  10. si comel says:

    muka cmni kt malaysia melambak kot..kikiki

    0

    0
  11. Anonymous says:

    The lady in black/white is Jehan’s mom. Masa zaman mengajar dulu lagi wow!…nasib baik sekolah convent, sume students female. I used to admire her figure masa dia berjalan.

    0

    0
  12. OHH FEENINGGG... says:

    takleh lawan jue aziz..

    0

    0
    • Mirai Suenaga says:

      Betul, Jue lagi mantap. Kesian, tinggal dia sorang je tak kawen lagi.

      0

      0
    • ku kesah says:

      dari segi muka mmg xbole lawan jue aziz tp dari segi hati & keikhlasan seseorng..siapa tahu mana satu yg lebih cantik?hanya Allah swt yang Maha Mengetahui..

      0

      0
  13. jelitawan says:

    xde test ar jihan ney..muke bini mcm mak nyah pun ada..sory eik aku suke terus terang

    0

    0
    • Anonymous says:

      agaknya klu ko tengah jalan kat shopping complex org tegur muka ko mcm beruk or worst mcm biawak ko marah tak….org yg tegur ngko tu pun suka terus terang mcm kau..hahah..

      0

      0
    • jay ai says:

      lupa ke jodoh di tangan Allah…..bawa mengucap no…

      0

      0
    • Anonymous says:

      test nenek kauuuu… muka mak kau pun xlawa, so what? bapak ko kawen gak, dpt anak huduh gak..

      0

      0
    • peminat dari jauh says:

      eja test (taste) pun salah ada hati nak kutuk orang. manusia..manusia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kutuk ejaan lagi mulia dr kutuk muka org macam kau.. berukk.. berukk..

        0

        0
  14. GE13 says:

    yang kutuk2 ni sedar tak korang kutuk ciptaan sape..??
    bawak2 tobat skit..

    anyways, congrats Jehan! muka seiras..

    0

    0
  15. Cikcumil says:

    Tgk msa pre- wedding..cntik! Tp.. Bila msa nikah nie nmpak cm nenek da.. Mybe cz serkup pale 2 kot yg nmpak xcntik… Kalau pkai tudung penuh mybe cntik gle..

    0

    0
  16. =D says:

    Biar xlawa asalkan bkn plastic surgey. Kalau lawa plastic surgery pon nnt dpt anak xcantik dah kena saman lak sbb lahirkan anak xsecantik emaknye..wakakaka..gurau2 je ea Jehan.. ;)

    0

    0
  17. Anon says:

    Muke jehan ngn wife die lebih kurg..match2 gitu…sweet la…
    happy for both of u..tahniah jehan..jage wife baik2..die perlu bimbingan anda..happily ever after k..buat xtau je org nk ckp ape..
    yg korg lain ni nape nk kutuk2…korg dah cukup cantik? hensem? bia rupa x seberapa, janji hati baik..

    0

    0
  18. jelita says:

    comel la bile makcik2 ni pkai bj korea.mak jehan kalo pkai bj kurung kn bgus.nampak la 2 budaya

    0

    0
  19. gila says:

    Best ni..org korea lbih kurang jepun..suka merengek then bulu lebat..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    nampak aurat. apa guna pakai tudung?

    0

    0
  21. sakit mata says:

    Hai…Nurul dah kawin ngan mat salleh dah tak reti pakai baju kurung ke gi majlis akad nikah? Tau la pregnant but perut tu bukan besar sangat pun lagi….

    0

    0
  22. mak mentua says:

    muka sama insyallah jodoh berkekalan

    0

    0
  23. Anonymous says:

    CUN! tapi tak suka baju tu. baju tu tak compliment body figure. buat tambah kilo je. Aku pernah photoshoot pakai baju cam ni. memang tak best.

    0

    0
  24. maksu says:

    bila senyum sama2 manis berlesung pipit…suka tgk jehan julie pasangan serasi

    0

    0
  25. Mat K says:

    steady bhai.

    0

    0
  26. limited edition says:

    bukan nak kata tapi dari segi penglihatan aku bini dia macam mak nyah muke nyer. ke mate aku yang salah?

    0

    0
  27. noneta says:

    Ni baru korea sejati. Tk buat plastik surgery. Respect

    0

    0
  28. Belinda says:

    Mata dia macam batang mancis. Hodohnya……

    0

    0
  29. Lagubestbest says:

    Iras2 Rain Fullhouse. huhuh. Entah2 ni dari keluarga Rain kot..

    0

    0
  30. narak says:

    nara ni lembab update post…pas tu ciplak pic org lak tu….puiiii

    0

    0
  31. minah mulut laser tak hengat says:

    tak lekang senyuman di bibir pengantin perempuan :) dari situ pon tahu pengantin perempuan sgt peramah, dan insyaallah bersopan santun orgnye

    0

    0
  32. nony says:

    slamat pengantin baru jehan miskin! smoga jodoh kekal hingga ke syurga..
    didik isteri betul2~ bestnye ari2 boleh makan kimchi jigae!

    0

    0
  33. Aku says:

    Aku tengok gambar no. 13 tu macam gambar Jehan versi pakai tudung pulak.

    0

    0
  34. haru haru says:

    time pompan ni senyum muke dia dah macam daesung big bang pulok aq tgok.. ermm… polik aq lorh.. banyak lagi kut perempuan melayu yang lebih cantik… never mind.. dah jodoh lah katakan…

    0

    0
  35. nokia cap bulu kaki says:

    ko tgk la cincin mak johan penuh empat2 jari..besar2 pulak tu..biasa yg pakai mcm tu samseng negro je kot2 nak tumbuk org..

    0

    0
  36. afiq says:

    jangan cakap isteri dia x lawa…6ti jehan kecik hati….artis pon baca beutiful nara taw….

    0

    0
  37. husna says:

    pas ni leh la jihan dan istri masuk KBS wold i love asia semua dunia dpt tngok

    0

    0
  38. sweetsgt says:

    perasan tak mata, hidung,gigi dan mulut sama macam jehan

    0

    0
  39. cerita benar says:

    kalo x silap nampak jari wife jehan tu ade pakai pegilat kuku masa nikah tu.. nampak nye jehan kene bimbing isteri tu lebih lagi, supaya lebih mengenali agama islam..smoga bahagia hingga ke janah..Amin..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    apa pun dh jodoh katakan. CIMB = cinta itu memang buta

    0

    0
  41. erwan says:

    Seriously mak perempuan korea tu lg cantik..

    0

    0
  42. Anonymous says:

    perempuan korea utara

    0

    0