Written by AbangNara | December 11th, 2014

Walaupun sudah hampir seminggu Anugerah Industri Muzik yang ke 21 telah berlangsung, Abang Nara nak juga kongsi gambar-gambar sekitar malam tersebut. Banyak persembahan-persembahan hebat yang ditunjukkan oleh para penyanyi tanah air kita terutamanya Akim & The Magistrate yang mendapat pujian melangit menerusi lagu “Mewangi” mereka.

malam aim 21

Tahniah diucapkan kepada pihak penganjur kerana AIM21 kali ini dilihat berjalan dengan begitu lancar sekali. Biasalah ada kesilapan satu dua. Itu perkara biasa. Asalkan tidak terlalu besar dan mencacatkan majlis, itu sudah cukup bagus.

malam aim 21

Lagi beberapa gambar sekitar malam AIM21 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lazada

P.S: Yes~~ Hanya tinggal 1 hari jer lagi untuk GRAND SALE Lazada.Diskaun yang memang kaw-kaw punya kali ini. Memang murah sesangat. . Dan jangan lupa untuk dapatkan Beautifulnara-Lazada “special voucher code” di BeautifulNara untuk potongan sehingga RM25 bagi setiap pembelian RM100 dan ke atas. Tolonglah jangan terlepas, rugi beb.


malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21
malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21

malam aim 21

malam aim 21
malam aim 21

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (45 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Industri Muzik 21

  1. aku says:

    kurr..kurrr

    0

    0
  2. ina says:

    suka tgk pesembahan hazama.. tpi ngeri tgk. pakaian fabulous cat yg ahli ppuan tu apa ntah nmanya labuh dh cntik tpi syg terkoyak hurmmm…

    0

    0
    • Esah Is Back says:

      Itu One Nation Emcees si Mimi tonggek

      0

      0
    • s says:

      perempuan baju merah tu? bukan fabulous cat tapi one nation emcee.

      0

      0
    • azreen says:

      Selalu tengok pakaian dia memang x senonoh. Nyanyi tak kemana, jarang2 keluar…tapi pakaian lebih dari artis barat. Pfff

      0

      0
      • Udin says:

        Aku xtengok pun industri yang suam2 kuku ni termasuk drama ‘bila hati berbicara’ semua ke laut, kenapa lagu2 dengan industri drama/perfileman malaysia sekarang ni semuanya xbest no wonder la budak2 remaja sekarang gila K-pop bukan Malay-pop

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku pun mnt kpop gk tp agk2 la sttmnt ko xkena lgsg, sbbnye lagu2 msia byk best la, sbb ko xnk dgr mmg la xtau..dlu2 pn aku xdgr, sjk duk seumah dgn hsmate yg ske bkk lagu melayu, seriously byk je yg bagus n best.yg mngecewakn ialah sjk 2 mnjk ni, lgu kpop lk yg dh xbyk best xmcm bbrpa thun dlu, dlu kuar je smua 95% tiptop. skg hadeii.
          lagu omputeh mula2 dlu sgt la byk best2, slps tu kuar sumer buruk2 je dgr, tiap2 thun tah pape yg kuar dh la xsdp dgr, brpa je la yg best leh dikira. slps kpop smkn popular krna lgu yg sdp, dbnding2 dgn lagu omputeh. lps tu 1,2 thun slps, n sjk 2 mnjk ni lagu2 omputeh dh smakin byk yg best d dgr, kpop lk tah pape yg kuar.

          0

          0
    • ina says:

      silap nma kumpulan hihiii…

      0

      0
    • non says:

      fabulous cat lah sangat~ itu one nation emcee ler. aku sakit hati jugak dengan baju dia tu. cukup dengan kalor rambut dia mashaAllah mcm mana ye dia mandi wajib?? subhannallah… tak faham aku -.-“

      0

      0
  3. Anonymous says:

    pkai tudung tapi baju ketat dhlah wat psembahan .. ak mmg skit mata tgok psembahan artis 2..

    0

    0
  4. what? says:

    tak suka tgk aishah aziz adiknye si alif aziz tu..gedik gila mase umumkan nama pemenang..dh la terkinja kinja terlompat lompat atas pentas..tak malu ke

    0

    0
  5. Wina says:

    Fakhrul Razi… Artist pendatang Baru. Laju BEST! Suara BEST!

    0

    0
  6. kikilala says:

    yg tempat duduk paling depan buah kelapa tersembol tu wife norman kru ke??dah x ingat dunia ke ape pakai mcm tu…..kalau aku jadi laki dia aku x ngaku tu bini aku

    0

    0
  7. bolok says:

    tlg la cameraman pun. amik gambar tak center langsung! gambar badan sekerat. Orang duk bawah, ruang kosong bahagian atas gambar berlambak. Tak pro langsung ni. Kalau orang ramai kat depan, lain kali duduk la seat depan2 sikit. tak pun labur duit sikit beli seat.

    Macam lah unik sangat amik gambar cam ni. budak tadika amik gambar pun lagi cantik dari ni.

    0

    0
  8. tok keti says:

    tokti gemok tu tah apa apa mengarot…menang vocal terbaik terus dpt album terbaik…

    0

    0
  9. minah kipoh says:

    what ever lah
    taun2 pun mmg mcm ni,kat kpla dah elok ttp,tapi kat bdan msh sma pkai sendat..
    isk2 apa nak jadi dgn ratis mlayu kita ni
    doakan yg terbaik lah buat dorg ekkkk…
    wasalam….

    0

    0
  10. joyah77 says:

    dayang paling glams!

    0

    0
  11. one nesen emsi says:

    Aishah kate dia kesampukan masa kat atas stage tu.. dia tak ingat ape2..
    sepupu dia yg btau dia kesampukan lepas turun stage.. hihihihii..

    0

    0
  12. ANON says:

    paling benci tengok seluar alif aziz, nape ukur seluar hari tu tak kena saiz ke? fesyen pun agak-agak la. ke ko tersampuk terpakai seluar adik ko, tersentot smacam je. sakit mata aku! mcm orang tak betul

    0

    0
  13. lyza says:

    bye2 Kieran

    0

    0