Written by AbangNara | March 4th, 2013

Fuh ~~ Macam-macam fesyen yang terkeluar semasa selebriti-selebriti tanah air kita menghadiri Festival Filem Malaysia yang ke 25 Sabtu lepas. Abang Nara suka dengan gaya pelakon-pelakon lelaki yang hadir. Nampak kacak bergaya dengan sut hitam menghiasi tubuh mereka.

ffm25 red carpet

Yang paling mencuri perhatian sudah tentu kehadiran Nabila Huda. Memang seksi sungguh. Rasanya kita dah boleh agak fesyen macam mana yang akan dipakai Nabila dan tak perlu rasa terkejut lagi. Cakap banyak pun tak guna jugak kalau orang memang taknak dengar. Jadi biarlah Nabila dengan pakaian-pakaiannya.
ffm25 red carpetLagi 43 keping gambar sekitar red carpet malam FFM25 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ffm25 red carpetP.S: Berita baik untuk anda yang mahu menggunakan Bedak Arab Kokuryu. Kini CantikNara hadir dengan lebih banyak pilihan warna untuk kesesuaian kulit anda. Yang lebih best ialah harga yang kami tawarkan lebih murah daripada harga pasaran. PM kami di Facebook CantikNara atau email ke lorongsetia8@gmail.com atau Whatsapp/SMS ke 013-594-7061 untuk sebarang pertanyaan.

ffm25 red carpet

ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet

ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet

ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet
ffm25 red carpet

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 responses to (45 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Red Carpet FFM25

  1. makcahantex says:

    OMG.terpaksa dapat firstttttttttt…

    0

    0
    • aNak Hayam says:

      amboi amboi amboiiii……..posing burukk sume…terlebih gedikkk…no naturall;

      0

      0
      • Anonymous says:

        lisa dh preggy ke?

        0

        0
        • amoi says:

          Retis Mesia ni baju x pnh cukup kain..huhuhu..

          0

          0
        • Cik Nin says:

          Semua perlu malu pada Adam Corrie & Kavita Kaur.

          0

          0
        • Din says:

          Bini Adam Corrie paling CUTE

          0

          0
        • nugget says:

          bini que haidar nmpk lurah dendam
          amboi fizz fairuz senyum lebar. kes dah selesai belum..?? smpai skrg aku x yakin ramli tu wujud

          0

          0
        • yahoo says:

          fizz tu mcm x dak problem jer aku tgk. lelaki mcm ni klau kawin ada problem mesti dia lari..lepas tu comeback dgn senyuman kerang busuk, yg tercengang pompuan

          0

          0
        • Duyung Jantan says:

          design dress yg elfira pkai tu pernah dipkai oleh angelina jolie…lpas tu dikitar semula oleh designer tempatan..nabila huda pulak pkai, skrg elfira pulak pkai..designer malaysia ni memang x ada idea sendiri ke nk buat baju, nanti designer malaysia copy dress jennifer lawrence pulak lepas ni..ko tgk lah

          0

          0
      • minahmurai says:

        mia sara dh kurang comey..hehe

        0

        0
        • K.A.A says:

          mia sarah tu bukan pandai berlakon pon… budak2 lain lagi pandai berlakon dari dia..

          0

          0
      • suka Sabree Abu says:

        lupe aku nk komen pasal fesyen si azwan ali tu, errr..fesyen jenih apa tu?
        awat teruk sangat?

        -sekian-

        0

        0
      • Anonymous says:

        sh amani bajet nabila huda…hahahahahaktuuiii….

        0

        0
        • Didi says:

          bila tgk azwan ali, aku ibaratkan dia macam org rushing nak pergi fitting room sbb nak siap. Time otw nak ke fitting room. Photographer halang dia sbb nk bergambar. So dia pun bantai jelah. Pendapat akulah. Yelah kat tangan dia tu. penuh dgn barang.

          0

          0
      • atz says:

        asa nak sepak laju laju ja muka azwan ali..dgn kelolo nya,dgn bawa beg pompuan..ish,napa la ada manusia mcm ni kt dunia ni..

        0

        0
    • suka Sabree Abu says:

      sume pakat nk tunjuk collar bone, bahu..
      nk lawan sapa paling cantik kot…
      yg nk tunjuk buah dada pun ada..
      linda jasmin tu, kalau aku tarik baju dia sikit, nampak dah tu..
      hodoh betui fesyen hang tu..
      elfira loy pon pakat dok tunjuk bahu depa, seksi noo hang..
      nabila huda, cam besa laa..maleh aku nak tegoq., satgi dia kata yang dia nak tunjuk bkn dia tapi permandangan kat blkg tuh..padahai nak tunjuk lurah dendan dia tuh..
      paling2 dia kata, tu life dia, dia happy, so go on la with your life..
      sapa pempuan pakai skirt pendek begambaq ngn fizz fairuz tu ek?
      dah betis besaq, peha besaq p tunjuk buat apa xtau..
      err, aku xtau mungkin mata aku tersalah tengok ke, tapi beego tu cam pakai subang je?
      anak2 faizal hussien mmg comey2 :)
      yang len2 ok laa..
      tapi best fashion goes to isteri corrie..
      elok ja tutup, x payah dedah pun nampak cantik..
      yang len tu dah selalu sangat dedah, dah tak nampa pape yang eksklusif dah..
      pandai corrie bimbing isteri dia, malu wehh yang Islam tu ==”

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      FIZZ cover….bwk mak ngan adik…hahahahaha!!!

      0

      0
    • hijau says:

      imani tu aku tengok macam dah kene anorexia jer

      0

      0
    • joyah.. says:

      mak aikh, baju linda jasmine lagi seksi dari nabila huda… tahap perghhhhh dah..

      0

      0
    • kak timah says:

      nabila huda tolong dok umah atau bersara terus boleh x???????menyemak tengok

      0

      0
    • mimi says:

      nabila huda: dh blh hntr g majlis kt hollywood..LULUS!!

      azwan ali: sesuai g mahjlis bapok sedunia

      linda jasmine: gile laki ko buta dh kene nasi kangkang ni bg ko pkai mcm tu..baik bogel je

      0

      0
    • kak timah says:

      si nabila tu kain bawah labuh sampai sapu lantai,baik ambk wt tutup dada yg terdedah lg elok

      0

      0
    • bunga2 Melati says:

      ehem… yg sebelah Fizz Fairuz tue namanya Puteri , sengal sket. dr dulu suka pkai skirt mcm bitch & perasan santeeekkk sedangkan nannn hado.

      humanggg aiiiii la.. semua ntah apa2 punya fesyen.. wife corie gak sejuk mata & hati memandang

      0

      0
    • bunga2 Melati says:

      sblh Fizz tue Puteri namanya. dr dulu suka pkai skirt mcm Bitch & perasan sanntekkk wlupun hazaaabbb

      0

      0
  2. sunshine says:

    ske tgk faizal hussien satu family….

    btw, rasanya linda jasmine lagi dasat dri nabila huda…

    0

    0
  3. sotsetttt says:

    Bini corrie paling cantik uolsss !

    0

    0
  4. simply4mama says:

    saya suka elfira!

    0

    0
  5. Tak perlu kita menghakimi org. Jika sudah dinasihati tetapi tak jln, maka kita berdoalah agar dibuka pintu hatinya. Jgn pula kita nasihat tp org tak dengar, kita mengutuk pulak. Elok2 dpt pahala, jd dpt dosa pula. Semoga kita semua dirahmati Nya sentiasa. Peace!

    0

    0
  6. miss serabut says:

    bukan nabila je..linda bini que pun seksi gak…hehe

    0

    0
  7. apa apa jelah says:

    Semoga abil menerima hidayah dariNya…amin…

    0

    0
  8. miss mong says:

    rosak mata aku tgk linda jasmine ngn nabila..sejuk mata tgk corrie ngn wife dia..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Muslim kat sini adam corrie and wife je ke?huhu

    0

    0
  10. Amoi Comela says:

    Mak oooooiiii Linda Jasmine, barang dah gelebeh… Nak tayang jugak. Aduh malunya aku tengok…
    Que tak tegur wife dia… LOL!

    0

    0
  11. terkezut mata says:

    ape que haidar xnampk ke baju si linda jasmine dh nk melorot hbs dah tu.. ke die xkesah sume org tgk dada isteri die.. aduhaiii…

    0

    0
  12. Nini says:

    wife que haidar baik naked je..

    0

    0
  13. propaganjil says:

    bini c cina Adam Corrie Lee buat mata aku sejuk je. walaupun muallaf elok je dia jaga bini die.

    0

    0
  14. Lembu Gemok says:

    kalau tak salah aku, beego macam bertindik…perlu ker?macam2 laa gaya artis sekarang..dah hilang rasa malu dah aku tgk..isk2….:(

    0

    0
  15. LULU says:

    Yg seksi2 tu sila telanjang je lah!!!
    salute fizz bwk mak, adik dia!
    que- jaga2 kopek bini nk terlondeh dah tuuu!

    0

    0
  16. mama gangnam says:

    fesyen pakaian baby AA a.k.a azwan ali tlh mencacatkn keseluruhan gmbr diatas…sekian TQ!

    0

    0
  17. 123 says:

    rasa nak lempang berdas2 je azwan ali tu

    0

    0
  18. jejailani says:

    linda jasmin oh linda jasmin…aku yang malu..

    0

    0
  19. Entah la nak says:

    Aku tak tahu ler… Mata aku ke silap atau gambar tu yg silap.. Linda jasmin mcm semacam je.. Bwh sgt ke… Luas sgt ke… Entah lah..
    Ape2 je la… Elfira lawa.. Isteri corrie pun lawa.. :D

    0

    0
  20. kikilala says:

    pesaipe yg lelaki semua ley pkai pkaian yg ensem2 yg smart2 tapi yang pompuan semua baju cam x cukup kain, x cukup benang, baju x siap, atas bukak, bawah bukak, ketiak tadah, te**k dok luar….adeiiiiii
    mmg la ni majlis hiburan, tapi perlu ker bpakaian gitu?????

    0

    0
  21. paukaya says:

    cacat trus pemandangan bile nabila ade kat situ..hahahahhahahahha

    0

    0
  22. jim says:

    insaf dah fiz fairuz bawak mak… kalau tak, bwk isteri orang la jawabnyaa..

    0

    0
    • jas says:

      sapa pompuan sebelah kiri fizz fairuz tuh? bukan nak mengata tapi paha besar camtu kan elok pakai yg labuh…bila duduk pandai pulak tarik2 kain takut terselak..sharifah amani suka sgt pakai gitu..dahlah kurus kering..fashion victim :-(

      0

      0
  23. aku benci artis malaysia says:

    nape si umie aida ngan erma fatimah tu??? gambar jauh bebenor….. gaduh ko???

    0

    0
  24. ct says:

    Program nak bg penganugerahan blh la diterima tp yg masing2 berlumba2 tunjuk dada, kaki, dedah sana sini tu yg tak patut, dan blh mpengaruhi budak2 skrg.ada tu tgk kain bkn main labuh tp nk bgaya punye pasal di belah dr hujung sampai ke peha.apa tujuan tu.yg lain plak seluas2nya nak tunjuk dada, bkemban.malu mmg memalukan.pengaruh negatif.tolong jabatan agama islam pantau pemakaian artis. Dah terlalu melebih dr barat.xpkai tudung satu hal, dgn mdedahnya lg.dan tahniah pd yg ada adab pemakaian yg sopan dan btudung lengkap.bkn yg lilit2 bunjut atau scarf kecik tunjuk jambul.tu xblh dikata btudung, berhijab or berjilbab.tu ada lah berfesyen.zaman ni berlumba org nk tunjuk kulit dan kaki masing2

    0

    0
  25. doremon says:

    mak oiiii tekerjut tgk bini QUE .. tetek nk terkeluar da O_o..

    bini corrie jugak sopan sejuk mate memandang..

    suke tgk faizal hussien n family so sweet ..ank2 die mcm cine da muke..

    0

    0
  26. ellsalina says:

    YA ALLAH..sesungguhnya Aku takot melihat fesyen2 AKHIR ZAMAN dunia Mu ni….

    0

    0
  27. Burberry says:

    semoga nabila huda mendpat hidayah termasuk juga que dan isteri dan lain2 yang pakai baju ala2 tak cukup kain tu… si mia sara yang budak tak akil baligh tu pun tahu bersopan… harap kekallah yer mia…

    0

    0
  28. oppss! says:

    kavita kaur tu pun tutup ‘aurat’ dia…

    0

    0
  29. kokoro says:

    cadangan saya nabila huda bleh la beli Bedak Arab Kokuryu tu ye..mcm nigeria pn ade..tak perlu nk tan sgt la..tak style pn..malu aku..malu kt corrie..malu kat Allah

    0

    0
  30. ............... says:

    betapa buruknya nabila huda n wife que…..nabila dh le hitam berkarat…enth apa y nk d tayang kt org…bini que plk dh cam bapok aku tengok..pas tu aku terkedu jap tengok gmbr bapok AA…y paling cantik pic corie n wife…apa pasal aku tengok yuseri cam jongang jer…

    0

    0
  31. Lindang says:

    Ah-ah laaa linda jasmine tu lagi teruk dari nabila… da nak nampak N***** pun… laki dia tak marah ker… dia lagi syokkk kut? Mesti laki dia bangga gila “aku ada yang besar punya… ngko ado?” hahahahahah

    0

    0
  32. Anonymous says:

    nk tnye skt…y mana lelaki muslim tu x malu ke kat corie….

    0

    0
  33. tgk sgt pelik says:

    hai knape dgn fesyen smua ni.yg kain labuh duk terbelah sampai atas.ape tujuan wife Que tu.nk bg susu kt ank dia ke.

    0

    0
  34. Ni Lopaz Tu Lopez says:

    linda hasihim dah semakin antik skg…wpun makeup nipis

    0

    0
  35. anak sedara pah bedah says:

    busuknya muka hazama…dh da duit g la polish skit muka tuuu…

    0

    0
  36. YNA says:

    lawa n ensem ank faizal hussien..cute

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      betol tu minah jambu stuju anak faizal husain hensemmmmm ! anak dia yg pompan pon muka dia ayu ajeeee dh besar nk jadi ape sayangggggg ?????????? English education ok nanti leh jadi CEO ok sayanggggggggggg ! bini faizal pon jambu tapi dh lama dia tk berlakon kan….. lov u faizalllllllllllllllllllll muah muah !!

      0

      0
  37. helljay says:

    bini que tu tetek dah kendoq pn teringin lagi nak pakai mcm tu…bukan seksi tp geli geleman tengok…eiiiiiii…..xmalu gillsss depa ni

    0

    0
  38. No One says:

    nampak nye org cina pakai lebih sopan dr org melayu… alahai…
    suka tgk adam corrie & his wife… :)

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      cina pakai lebih simple yet elegent and classy berbanding kebanyakan artis wanita yg pakaian design tah apa2…gigih nak nampak cantik padahal mcm babi hutan sekor2…kerawang sana sini…hish annoying sungguh…

      pakaian si elroy elfira apa kenama tuh sgt classy tp kerongsang tu buat semak …

      pakaian umie aida paling low kelas bagi aku…

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      elehhhhhh kau macm tk tau pulakkkk orang cina dorang sengaja pakai pakaian yg agak sopan pasal nk sabo pakaian pelakon melayuuuuu jadi korang2 semua puji pakaian orang cinaaaaaaaaaaaaaaaa pahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !! kalau tk paham jugak gi telan kapor baross !!

      0

      0
  39. erk says:

    ok.. aku sepecihcelesss…

    0

    0
  40. bungamelayu says:

    kt shera ayub preggy..tp kempis je perut dia..dlm meletop husband dia kt lg 3bln nk bersalin…mknenye dh 6bln..hermm

    0

    0
  41. soleysoleyha says:

    yang lelaki abis semua badan tutup, yg perempuan abis semua bnda nak tunjuk.. adkah aurat lelaki dan perempuan dah terbalik..

    0

    0
  42. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    sian aku nengok artis2 nih…bimbo bingai tahap longkang…pergi FFM pakaian yg lelaki mcm nk gi anugerah era/grammy…xreti langsung nk sesuaikan pakaian dgn majlis anugerah PERFILEMAN…

    aku respect si mamat yg menang pelakon harapan terbaik tu yg nama ada Islam tuh, ridzuan hashim, pelakon bunohan apa nama tuh (and a few) yg pakai bowtie and tuxedo…yg lelain semua jenis pprt baru kuar dari gua…cuba contohi pelakon2 yg gi oscar,golden globe dress code(yg lelaki la)… ni ada pakai mcm babi nak gi pasar (mamat kat pic no.12) …sgt irritating…pihak ffm xde buat dress code berpakaian ke???

    ttg trofi pun gitu gak…kenapa mesti setiap tahun pattern trofi bertukar??? knp xtiru mcm oscar/golden globe dll yg trofi dari start penubuhan sampai skrg still sama design….

    aku lebih suka ffm punya trofi yg mula2 tuh…nampaklah profesional dan international sikit nak dibandingkan dgn yg ke 25 nih tah apa2 mcm trofi anugerah hrancangan kanak2@@@!!!!

    bodoh punya org malaysia…idea tahap sampah sekor2!

    0

    0
  43. lala says:

    elfiranye baju fashion lama. tu zaman charlize theron pakai ada bow besar kat leher tu. dah 4-5 tahun lepas kot.

    0

    0
  44. samsul says:

    linda jasmine tolong la ubh cara pakaian tu..dari x kawen smpi dh beranak pinak pakaian ttp sama..ko tuh islam la makcik..laki dia ni x tegur ke bini dia pakai mcm tuh..kesian mereka2 ni..berfesyen smpi lupa hukum2 agama…nk tunggu satu badan bekedut kot baru nk tutup semua…

    0

    0
  45. bulat says:

    artis2 malaysia nie kalau ditegur, mulalah kata ‘itu hak saya, kubur masing2″.. ok fine, kalau mcm tu, ko mati gali kubur sendiri, mandi sendiri, sembahyang sendiri, baca talqin sendiri, pastu tanam sendiri.. amacam?? boleh ke dok? kalau yee pon xpayah cakap mcm tu.. sbb satu hari koang semua akan jatuh dan tua.. so nanti bila dah mengidap mcm penyakit, orang pon menyampah nak tolong.. kepada pak cik Que Haidar, bawalah isteri anda ke jalan yang diredhai, jangan leka dengan duniawi.. akhirat jga yang kekal abadi.. kepada Abil, bwak2 lah ingat dosa.. ingat Allah…

    0

    0
  46. Mrs. Sobri says:

    kongpius laa… ni kat Malaysia ke Hollywood???

    0

    0
  47. Mata berpinar says:

    Kaya raya suma tapi tak mampu membeli kain yg lebih… dunia akhir zaman. Utk tegur? oh sorrylah..siapalah kita… itu cara mereka. Hidup mereka boleh menongkat langit…so kita yg tak boleh menongkat langit ni… buang jauh2 lah keberanian spt mereka.

    0

    0
  48. no body says:

    kedut dah lynda jasmin..takyah nak tayang lebih2

    0

    0
  49. Pasal linda jasmin dgn que tu, sy rasa laa… bukan que tu yg bimbing linda tp sebaliknya kot. Nampak mcm que tu mcm kena cocok hidung jer.. dpt bini queen qontrol rasanya..

    0

    0
  50. amekaww kaw2~~~ says:

    banyak na yg pakai hitam…. mcm ada org mati or bkabung gtew….

    0

    0
  51. aihhh says:

    pergh linda jasmie..
    kenapa sampai nak tunjuk lurah tuuu… semua lelaki leh tgk… skang semua dah tahu body linda jasmine cam mana…

    0

    0
  52. sexy 21 says:

    mak oi linda jasmeen .. aku rase dia lagi sexy dr nabila

    0

    0
  53. Apalah says:

    Nara bukak mata luas2 ..jgn nak kaitkan nama nabila jer…

    Tu yg ada laki…nampak selombok tu apa? Yg sebelah ahcong tun saper?

    Pendek kata….berapa kerat jer yg tutup aurat…Bini faizal hussein tuh…bagi isteri pakai gitew…tak dayus ker?sharifah amani? Yg pomuan pakai baju kuning hijau tu ngan jantan gelap tuh…seksi jugak…

    Bangga banggang betul derang nih….

    0

    0
  54. wiDuri says:

    mereka yg melayu n muslim patut malu dgn kavita sidhu

    0

    0
  55. me says:

    zahiril & syira lg suwit drpd yusri dan lisa. nampak low profil giler

    0

    0
  56. NoeNor says:

    Buat malu je…Kavita pun berkali2 ganda sopan dr retis Islam…Linda..kopek dah londeh ada hati lagi nak tunjuk…nabila hitam tak sedar diri..paling cantik bini corrie..sejuk mata memandang…

    0

    0
  57. aku says:

    Yg sebelah acong swetchild tu wife dia ke?ya allah nape tak tahu malu ke ko pakai camtu?anak aku yg 3thn pun tahu malu bila bg pakai skirt!ni kan ko yg dah tua bangka! Nabila huda lak tak sesuai betul ko pakai camtu,sy.amani mcm alien,linda jasmin macam baru lepas menyusu je dah aku tgk!haram jadah sume pakaian artis2 ni!di harap zed zaidi mengadakan derma kilat bagi membeli kain2 untuk artis ni semua..apapun pakaian pak ajis yg paling sopan kat sini

    0

    0
  58. anonymous says:

    aqasha cute

    0

    0
  59. aku says:

    Yang sebelah acong swetchild tu wife dia ke..apasal seksa sgt aku tgk,tak malu ke ko biarkan bini ko pakai camtu?my daughter yg 3thn tu pun tahu malu bila aku nak bg dia pakai skirt.yg si nabila huda lak tak tahu dah nk komen apa,bapak dia sndiri pun tak tegur dia ni kan kita yg takde kena mengena ngan dia,sh.amani dah mcm alien aku tgk.,linda jasmin lak mcm baru lepas menyusu anak!haram jadah semua artis2 ni,zed zaidi tolong adakan derma kilat bg membeli kain2 buat artis ni!apapun pakaian yg paling sopan corie dan wife dia and pak ajis je..hihi

    0

    0
  60. amiya says:

    ada yg tutup tau ketat sngt….islamkah????tak tau nak kata apa dah…mcm mana nak support nlocal artist..kalo cara pemakaian pun MASYAALLAH…rasa segan..kalo mcm nih tak support local pon tak pew..

    0

    0
  61. 123 says:

    Yang sebelah acong tu wife dia ke?apasal seksa sgt aku tengok,tak malu ke ko biarkan bini ko pakai camtu?my daughter yg 3thn tu pun tahu malu bila aku bagi pakai skirt! Yg si nabila huda tu tak tau dah nak komen apa,bapak dia sendiri pun tak tegur ni kan kita yg takde kena mgena ngan dia,sh.amani mcm alien dah aku tgk,azwan ali mungkin terlupa status jantina dia,linda jasmin lak mcm baru lepas menyusu anak!haram jadah semua artis2 ni,di harap zed zaidi tolong adakan derma kilat bg membeli kain buat artis2 ni..apapun aku tabik kat corrie n wife dia,juga pada pak ajis yg berpakaian sopan dr yg lain

    0

    0
  62. Anonymous says:

    Cuba tngk penampilan Azwan Ali aka AA. Macam ni ke nak masuk PRU 13??? Takde ciri2 seorang pemimpin langsung. Tak salah kalau nak bertanding. Tapi cuba la matang sikit dari segi pemikiran dan penampilan…

    0

    0
  63. Anonymous says:

    rahim maarof terbaiiikkk

    0

    0
  64. Anonymous says:

    Linda tu kopek dh melayut n mengelebeh ke bawah pn nk tunjuk…x malu ke…aku rasa kopek dia dh nk smpi perut….bila dh kawin dia pnya body teruk gila…x lawo….pompuan y sebelah fizz tu sape y pakai skirt…x lawo langsung…body x cantik tpi pakai skirt….nabila pulak x stim aku tengok dia…itam berkarat….anak2 faizal plk comei2…mcm muka cina skt…y paling cantik adalah pic corie n wife dia..respect gila ngan adam corie….caya la…kpd que..sila belajar bimbing wife awak dari corie….

    0

    0
  65. Vaseline says:

    SALUTE FOR CORRIE AND WIFE. YOU GUYS ROCK!
    Alhamdulillah :)

    0

    0
  66. . says:

    Linda tu kopek dh melayut n mengelebeh ke bawah pn nk tunjuk…x malu ke…aku rasa kopek dia dh nk smpi perut….bila dh kawin dia pnya body teruk gila…x lawo….pompuan y sebelah fizz tu sape y pakai skirt…x lawo langsung…body x cantik tpi pakai skirt….nabila pulak x stim aku tengok dia…itam berkarat….anak2 faizal plk comei2…mcm muka cina skt…y paling cantik adalah pic corie n wife dia..respect gila ngan adam corie….caya la…kpd que..sila belajar bimbing wife awak dari corie….

    0

    0
  67. ............ says:

    QUE KENA BELAJAR BIMBING WIFE DIA DARI CORIE…..

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Aku respect gila kt adam corie ni…..

    0

    0
  69. Zed Zaidi perasan dirinya ALIM says:

    Linda Jasmine, sesungguhnya laki ngko tu mmg dayus dan fasiq. dan ngko plak mmg suka laki ko tggung dosa2 ko yg belori2 tu. ish3

    0

    0
  70. Sweet minah jambu merah biru says:

    bini dia dh memang dh bertudong sebelom dia kawin lah ! pesal semua macm mabok ni tengok bini si adam ni ! heran betol lah ! dh tentu bini dia anak ustaz dh tentu lahhhhhhhhhhhhhhhhh dh pakai tudong dari anak dara ! bingai betol !!

    0

    0
  71. coo-cing says:

    Suka nampak adam corrie dgn wifenya.. sejuk mata.. X perlu nak tayang2 pun, tetap nmpk cantik.. Yg tayang2 semua tu, buruk jak…

    0

    0
  72. ditto says:

    syanie xde sape nk komentar ke?

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      syanie? ape yg nk di komen kan ! dh memang dia macm gitu forever n ever

      0

      0
  73. mak bedah sakit mata says:

    apesal yang lelaki semua tak hensem..tapi gf dia semua hot2..hahah (gambar yang kapel)

    dan kalau sultan sulu menyerang aku rela letak si nabila huda depan aku sebagai perisai dengan pakaian dia tu….

    0

    0
  74. tiara says:

    tak taula apa yang nak ditayang oleh si nabila huda ni…nak kata cantik…xlah cantik manapun….nak kata putih..putih lagi minah afrika yang ada kt malaysia ni..lantaklah kau…..cakap sampai berbuihpun x guna…..pandailah dia nak idup..!!!

    0

    0
  75. Sweet minah jambu merah biru says:

    gambar yg ke 19 tu pompan yg pakai baju biru tu jambu ! sape dia arrrr ???? minah jambu tk kenal pulakk..

    0

    0
  76. aedy says:

    x pyh la pkai baju ko nabila

    0

    0
  77. peah club says:

    rasa nak ambil kain buruk bagi dekat diorang ni yang tak cukup kain ni tutup segala lurah lurah

    0

    0
  78. mak gayah says:

    Rasanya si elfira tu katanya nak bertudung sebab dan insaf.ni ape kehe nye terbukak dada daaaa

    0

    0
  79. zul says:

    aku tak boleh belah lah komen yang ckp yusry tu mcm jongang je,, aku bukan nak sokong pUN ,,KALAU YE PUN JONGANG APA MASALAHNYA,,, MANUSIA JUGAK KAN,, AKU SALAH SEORANG YANG DI LAHIRKAN DENGAN GIGI JONGANG,,, ADA MASLAH KE?? MANUSIA JUGAK KAN,,, CIPTAAN TUHAN JUGAK KAN,,, ADOI,,,

    0

    0
  80. miss dombol says:

    sume kulit kusam!! muke kelam!! ketiak kepam!!
    konon cm g oscar award lah sgt!!!
    bini corrie gak yg sopan…
    klu angelina jolie tgk pic korang msti die puiiHhh!!!!! jek.

    0

    0
  81. lolak says:

    kalau artis hollywood pakai camni kite kate , seksi gile
    tp bile artis melayu pakai camni , kite npk macam biase je
    sbb artis mlayu ni mmg dah selalu pakai seksi gile camni

    0

    0
  82. MYOB says:

    takder masa aku nak pikir bab2 pakaian artis ni bukan dapat duit.

    0

    0
  83. MYOB says:

    hazabedah betul muka2 artis lelaki kampungan sangat.

    0

    0
  84. si kucing meowmeow says:

    artis ni kalau lalu red kapet kain x nampak peha and nampak ketiak xsah ek ? xnampak elegant langsung .. cam wannabe adelaa

    0

    0
  85. melati putih says:

    sejuk mata tengok erma fatimah and isteri corrie..

    0

    0
  86. zarazoro says:

    linda jasmine tu da kenape? pakai baju ke sarung guni????
    dah2la tu, umur da lanjut sepatutnya tutup apa yang wajib..bukan tayang aset, muntahhhhhhh

    0

    0
  87. timmy tim tim says:

    azwan ali…hmmm…walaupun top to bottom designer tp seriously he looks tacky and cheap..ni awards show la bkn a nite out with your friends..mana ada org bawak totes g awards show! biarla LV skali pun..rasanya, perlu ada guidelines bg apa yg tidak boleh di pakai dan boleh dipakai dlm events mcm ni..sedangkan the 55th Grammy Awards pun ada dress code yg menetapkan artists to “adequately cover their breasts and buttocks”, jd kenapa kita tak leh buat mcm tu juga? artis2 ni bila peminat tegur cara pemakaian mereka, haruslah mereka melenting dan defence yg lazim dikemukakan ialah “this is my life and i can do whatever i want”. nak bg tau sikit la, dengan kebebasan, perlu ada tanggungjawab.. wpun tak boleh di nafikan yg hak berpakaian tu hak individu tetapi sbg khalayak, apa pula hak kita utk memastikan pandangan kita dari dicemari dgn pemakaian yg tidak bermoral? apa pula hak kita utk memastikan ank2 kita tak terdedah dgn perlakuan mrk yg langsung tidak menggambarkan bangsa dan ugama mrk?

    0

    0
  88. roy says:

    Bila tiba bab agama, semua sibuk jadi MUFTI,
    Bila tiba bab negara, semua sibuk jadi MENTERI,
    Bila tiba bab bangsa, semua sibuk jadi SEJARAWAN,
    Bila tiba bab perang, semua sibuk jadi JENERAL,
    Bila tiba bab solat, semua sibuk TOLAK MENOLAK tak mau jadi IMAM

    – Realitinya kita hanya KEYBOARD WARRIOR,
    HEBAT HANYA DALAM FB DAN TWITTER maupun BN,
    MENYALAK BAGAI MASTER, KAT LUAR KELU TAK TERKATA~

    0

    0
  89. Merah jambu says:

    Aku tgk lily goh yang cina tu pun lagi sopan dari yang melayu

    0

    0
  90. yaya says:

    so sweet zahiril & shera aiyob…suke tgk diorang…shera wlaupn preggy maintain cute….

    0

    0
  91. marge simpson says:

    lawanya baju kavita… fresh sikit mata ni tgk

    0

    0
  92. rainbow says:

    kavita kaur lg sopan berbanding artis2 yg beragama islam..

    p/s:zaman tokmat dlu jgn harap la nk tyg bahu n lutut..cleavage apetah lg..

    0

    0
  93. nescafethreeinone says:

    pekerja kerbersihan berkata..mujur ada nabila huda..ringan sikit keje aku

    0

    0
  94. zul says:

    ko mulut mcm longkang lah,,, ckp org gitu en,, Anonymous… suka hati kolah asal ko puas,,,

    0

    0
  95. kaira says:

    em…. muka cantik dah …cukup sempurna sifat ada tangan kaki badan yang cantik Allah bagi ….. tapi bila berpakaian kenapa tak cukup sifatnya…..
    :) untuk renugan bersama …

    sekadar ingin berkogsi….

    0

    0
  96. Anonymous says:

    nabila – kategori sundal
    linda jasmine – kategori ibu ayam

    0

    0
  97. MakJemahJunior says:

    puhahaha. kesian aku tengok sharifah amani. doh ler baju tak cukup kain, macam skeleton disarung baju je gaye.

    0

    0
  98. Anonymous says:

    Ape hal sharifah amani tu kurus melidi…xselera tgk

    0

    0
  99. wanita says:

    wahai wanita..tutuplah auratmu sebelum ia ditutupkan…

    0

    0
  100. cherish81 says:

    alahai…rata2nya smuanya beragama Islam..apasal pakaian mcm tu???tau la artis tp tolong la…sya mohon kpada penganjur..lainkali tolong la bagi konsep pakaian yg menutup aurat…tolongla…berdosa tau tgk gmbar2 mcm ni…even sya pun pompuan…

    0

    0
  101. hari hujan says:

    suka tengok zahril dan sheera..sentiasa pegang tangan ke majlis mcm ni. x da pula nak berkepit2 dekatkan dada mcm sesetengah artis yg bkn suami isteri…

    0

    0
  102. gee says:

    suka tengok Zahiril dgn Shera….so sweeettt…

    0

    0
  103. ????? ?? says:

    ??????????????????????????????

    0

    0