Written by AbangNara | February 24th, 2012

Untuk tatapan peminat Lisa Surihani dan Yusri, Abang Nara persembahkan kepada anda semua, 40 lagi keping gambar Lisa Surihani dan Yusri untuk tatapan anda semua. Diharap anda berpuas hati dengan mutu gambar-gambar yang diambil ini. Nantikan pula gambar majlis persandingan mereka pada hari Ahad nanti.

gambar pernikahan yusri dan lisa surihani

Baca entri ini sepenuhnya untuk 39 lagi gambar pernikahan mempelai baru ini.

gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
vgambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani
gambar pernikahan yusri dan lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 responses to (40 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Yusri Dan Lisa Surihani

  1. MR RIGHT says:

    Cantiknye Lisa.. Make up tak tebal, so t’serlah natural beauty tuh. Semalam dah cukup meroyan, hari ni dah kembali normal. hehe

    0

    0
    • sue anne says:

      nmpak yusry sguh2 bahagia dgn pkahwinan ni compared to previous one. bagus gak yusry dpt lisa. sbb aku tengok lisa betul2 adore ngan yusry. mmg nmpk dia excited utk settle down ngn yusry. baguslah. kalau wife adore husband, barulah akan terbit rasa hormat dr seorang isteri. Harap2 bahagia yer kamu bdua. Untung yusry sbb lisa nmpak humble dgn husband. mmg pengalaman betul2 mengajar yusry utk pilih isteri yg mcm ni

      0

      0
      • Anonymous says:

        Betul 2…. Mudah2an jodoh berkekalan hingga ke syurga….suke tengok muke Lisa….simple…..tapi cantik…..yusri jage Lisa baik2 ye….

        0

        0
  2. kett says:

    tp siyes nampak mcm dlm berlakon filem dia je.. mcm tkde seri.. tak WOW..nape ek ?

    0

    0
    • Ms Nana says:

      yeke takde seri?? for me she look stunning! nampak seri je muka LS.. happy for them!

      0

      0
    • neana says:

      btol ckp awak tu..tak WOW

      0

      0
      • milly says:

        bkn xde seri.. sbb kite da biasa sgt tgk dia pkai bju cm2, mekap cm2.. so mbe tu yg buatkn dia nmpak biasa je..

        btw, congrates for both of them..

        0

        0
      • raja mrr2 - WHK 2000 says:

        dh memang xde seri pengantin…xkan nk puji lagi..lebih cantik ms erra kawin ngn yusry dulu…hehehehhe..cepat dislike..aku tahu korang mesti dislike…

        0

        0
      • Selena Gemas says:

        Nampak ok sesangat2 je LS time ni camner lak ko leh kata x WOW.. siap nk banding2 kan ngan erra lagi… hambek kau 20 dislike dr aku, nak sngt kan !!

        0

        0
    • Anonymous says:

      siapa pun yg berkhawin ngan yusri mmg akan nmpak mcm dlm lakonan.hahha..dulu masa ngan erra pun nmpak mcm tgk filem je..ehee.. maybe sbb hero and heroin kot.. psl makeup plak mmg nmpak tak brp menyerlah maybe sbb nk di sesuaikan dgn majlis..sbb nikn majlis akad nikah..biasanya akad nikah mmg org make up simple je.. kita tggu reception nnti plak..

      0

      0
    • gua laa says:

      kalau LS pakai tudung waktu akad nikah nampak keseriannya….

      0

      0
      • tik tck says:

        bertudung atau tidak, ikut si pengantin… stop judging. pengantin dah buat keputusan. ni majlis dia, ikut suka hati dia lah. dia biasa memang tak pakai jadi kalau dia tak pakai masa dia nikah, biar lah… tak ada hukum cakap kalau tak pakai tudung, tak sah nikah.

        0

        0
      • Anisah says:

        waktu dia berlakon kwin dgn Aaron dlm OMBAK RINDU.. baru terserlahh~

        0

        0
      • atie yg ayu says:

        tapi tutup aurat tetap WAJIB sbg seorang ISLAM…ingt tu sekalian wanita Islam =)

        0

        0
      • erk says:

        memang la dosa lain2, kubur lain2. tp ingat, yg mandikan jenazah kau satu hari nanti ORANG LAIN, yg tlg bacakan yaasin ORANG LAIN, yg tlg kapankan kau pon ORANG LAIN. ingat yer ;)

        0

        0
    • tati says:

      tu la nampak macam tak dak seri..biasa jer…

      0

      0
      • bujang says:

        tak ada yg. special sangat dia orang ni….
        Lisa x berseri macam biasa aje.

        0

        0
      • onandoff says:

        tick tack: mmg takde syarat misti btudung kalau nk nikah. syarat utk btudung ni bermula seawal akhil baligh. kalau ko tak btudung mknanye ko tak cukup syarat sbg org islam. so, apa gunanye ko fulfilled syarat nikah sedangkan ko tak fulfill syarat yang basic? mana nak ada keberkatan? hamik ko.. nk cakap sgt psl hukum kannn..

        0

        0
      • aliya says:

        Owh..memang la biol onandoff ni…dah akil baligh kna tutup aurat..bkn kna pkai tudung ja…ske hatila klo ad org yg nak pkai tuding ad yg xnak pkai tudung…dosa masing2 tanggung..klo ko x nak dpt dosa sbb tgk aurat lisa xyah la nak tgk..dn x yah nak komen mcm ustaz

        0

        0
      • aliya bodooooo says:

        bodoh aliya ni. tak habis2 lagi stetment ala2 jahilliah ni. mmg la dosa masing2 tanggung. masalahnya kalu ALLAH turun bala nanti, suma org terkena. kalau dosa masing2 tanggung, kenapa Allah turunkan Al-Quran? apa kebaghal nyer ko ni aliya? dah hebat sgt ke nk tanggung dosa dosa byk2?

        0

        0
      • zr318 says:

        aliya.. budus gak ko ni kan…hahahaha….mmg la…tp t dia mati saper nak tolong dia kapankan..semayangkan…tak ke nyusahkan orang… da name farddhu kifayahkan…so tiap orang kene mengingati orang islam laen…ade paham??/

        0

        0
    • saya says:

      mata u rabun kot

      0

      0
    • apa pun tak bleh says:

      Muke ko tu ade seri ker..?!! kalau tak tau makna seri toksan nk komen orang ade seri ke tak.. Kalau nama dia seri baru la hari-hari nampak seri.. Aku tengok llisa cantik pe.. nampak lisa ni cam tembam sikit.. comel sangat..

      0

      0
  3. aslann as says:

    jeng….jeng…jenggggggg….

    0

    0
  4. dikk yaa says:

    tahniah yusry dan lisa……semoga bahagia selalu….

    0

    0
  5. cili pedas says:

    u look gorgeoussssssssssss lisa!! love u!

    0

    0
  6. Az says:

    Assalam,
    Barakallah lisa dan yusry. Miga mendapat keberkatan berumahtangga dengan izin Allah. Jauhkan maksiat, apa perbuatan isteri mesti sang suami didik dengan ajaran Islam dgn lebih elok lagi. Selagi tudak habis disoal di hari akhirat kelak, sang suami/ketua keluarga susah nak masuk syurga. Insya allah, brother Yusry boleh menjadi pembimbing yg terdidik dan lisa sebagai isteri yang berfikiran matang;)

    0

    0
  7. jaq says:

    sweetttt….

    0

    0
  8. dev says:

    congrats to both u.:) tp syg, cubalh mcm ni gamba kat studio tu kan elok sedap mata memandang.. tp xpelah, diffrnt ppl, diffrnt style. janji korang bahagia.

    0

    0
  9. cik hana says:

    hurm.. muke lisa x nmpak seri pn.. mst sbb dh bese make up tebal2 ni.. huhu

    0

    0
    • pinky-minky says:

      kecoh aa korang muka xde seri la itu la inila. macamla masa korang kawin dulu muka ko berseri2.. ntah2 jiran pon dok sama ngumpat korang time makan kata muka pengantin tak berseri langsung! —>aku yakin!

      0

      0
      • laila says:

        pinky minky klas lah kau punya komen aku setuju sangat aku tengok ok je entah apa serinya yg dia org nak tengok.cun apa lisa memang sesuai mekap dia x terlebih kang kalau terlebih plak ckp macam bapok plak kan.macam mekap si memek.

        0

        0
  10. awek cun says:

    lisa dapat cek kosong 2….ak nk letak sejuta..huhuhu

    0

    0
  11. cekodok siput says:

    tahniah lah…mandi bunga bpantang bagai tp x bseghii….fans lisa & yusry confirm dislike ni…hahaha….moga bahagia….yusry mampu beli rantai platinium tp tudung???
    lg 1 lepas akad nikah ada plak yg btepuk tangan….tepuk dahi…:)

    0

    0
    • cencorotttt says:

      a’a la pelik, lepas akad nikah tepok tangan.. masyaalh. ni kali kedua aku tgk org pas nikah tepuk tgn..semakin moden la..

      0

      0
    • lis says:

      tepuk tangan? semua nak tiru barat ini le jadinya. kalau nikah kat masjid tepuk tangan lagi haru…al baghalon.

      0

      0
    • tik tck says:

      bertudung atau tidak, ikut si pengantin… stop judging. pengantin dah buat keputusan. ni majlis dia, ikut suka hati dia lah.

      dia biasa memang tak pakai jadi kalau dia tak pakai masa dia nikah, biar lah… tak ada hukum cakap kalau tak pakai tudung, tak sah nikah.

      0

      0
    • haishhh says:

      tu lah.. mengucap panjang aku bila dorang tepuk tangan pas akad nikah. dulu pnah aku nengok video clip anak pompuan arwah tan sri nasimuddin kawen. camtu gak… audience tepuk tangan lepas akad nikah. Apa ke celopnya dorang ni

      0

      0
  12. aku says:

    Tak nampak seri pengantin -.-“

    0

    0
  13. aisya says:

    plik ustaz da cakap kan? hukum gune ceq?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    so0oo0oo00ooo sweettttt

    0

    0
  15. awatif says:

    hantaran sume cantik n eksklusif..

    0

    0
  16. bruce says:

    cantiknya…pengapit dia…haha

    0

    0
  17. ustad don says:

    Walaupun lisa tak bertudung litup tapi bajunya takde le jarang smpi tnmpk tali bra..satu contoh yg sopan yg tak perlu la nk diikut.

    0

    0
  18. KUKUKAKI says:

    Nk komen tntg yg org lain dah komen
    ( muka xnaik seri)
    ~dia kan artis dah bese disolek tebal2 so memg xkn nmpk wownya lg, x kisahla dia nk brpntg or other tp dah x nmpk seri gak nk buat mcmna, jnji laki dia sdp mata tgk.
    (x pakai tudung ms akad nikah)
    ~Dah nama pun artis , mstila kt taw bkn dr golngn yg tgi ilmu agma lau taw bab hukum hakam xkn nk jd artis plk, so x pyh ambk johan botak sbgai cntoh sbb aku rs johan dah jauh terpesong, so x payahla nk mgharapkn ksmpurnaan sgt dari golongn2 ni

    0

    0
  19. lol says:

    Stunning muka lisa.gorgeous:)

    0

    0
  20. Bob says:

    aku rasa, sesetgh kite ni (trmasuk aku) nmpk lisa x de seri sbb dia dah biasa make up..
    artis kann..dah selalu sgt makeup…tp biarlah…yg penting yg wajib dah selesai..

    0

    0
    • Anonymous says:

      org tua2 dl ckp..klu mase akad nikah tu muke x berseri2 maknanye dh xde dara…waallahullam…xtau la btl ke x…

      0

      0
  21. Ye ke? says:

    TO KUKUKAKI>>>>takkan lah pkara asas diorg xtau….so di sini blh jd salah satu medium peminat utk MENEGUR bukan MEMBIARKAN bak kata anda ” Dah nama pun artis , mstila kt taw bkn dr golngn yg tgi ilmu agma lau taw bab hukum hakam xkn nk jd artis plk, so x pyh ambk johan botak sbgai cntoh sbb aku rs johan dah jauh terpesong, so x payahla nk mgharapkn ksmpurnaan sgt dari golongn2 ni ‘ ADA PAHAM…..chill ya (”,)bkn x setuju dgn pdgn anda…:)

    0

    0
    • KUKUKAKI says:

      Ye betul aku setuju ngn pndgn kau. Aku ckp tu dr segi lain . Dimna mksd aku x pyh nk sgtla depa2 ni berubh sbb xkn jdi, cemuh dah pmint2 duk tegur duk bhrap tup2 jd mcmtu gak aishh, semoga kehidupan wanita2 yg bgelar isteri akn dibrkati allah n jagalah aurat anda supya suamimu x terbeban, kalu boleh toksah set pkai tdg msa nikah je, bnda ni wajib spjg ms
      a

      0

      0
  22. AKU NYAMPAH KOMEN ORANG YANG CAKAP LISA TAK NAMPAK SERI..
    NAK KENA PAKAI LIPSTIK MERAH TERANG BARU HAMPA NAK KATA NAMPAK SERI KANNN???????

    LISA SANGAT CANTIK.NI BARU NAMPAK NATURAL BEAUTY ORANG BUTA JA TAK NAMPAK SERI LISA

    0

    0
    • lis says:

      aku rasa pakai lipstik merah menyala pun takde seri gak….farah af2 pun mekap natural, tapi seri giler. releks laaa..jangan la stress.

      0

      0
  23. nur lisa suri hati says:

    ok jer muka lisa…biasa le cantik ni kan abstrak…lg satu faktor kualiti gambr pun mempengaruhi gak…ada yg nampk gelap sikit tu yg nampk cam kelam ler muka lisa… sbb tu agaknya kata xde seri kot….
    apapun semoga bkekaln dn dpt baby yg comel

    0

    0
  24. aku pun nyampah says:

    Aku pun nyampah bila korang ckp muka lisa takde seri…nk kena makeup tebal mcm maknyah tu ke baru korang kata seri??orang yg kata tak seri tu apa cantik sgt ke??

    0

    0
    • Amenda says:

      Setuju. Apa benda komen2 bab seri tak seri ni..Selain ustazah ada pulak akak bidan lantikan abg nara kat sini ye. To me, they both look soooo happy. Itu yang penting. Wish yg elok2 sudah. Buat kenduri salah, tak buat pun salah… buat extravaganza, kutuk, kawin sorok2, ngumpat….. Perlu ke make up tebal, bulu mata palsu melentik macam awning medan selera, gincu merah bersinar (sebab gloss)? Cukup2 la..anyam “ketupat”.

      0

      0
  25. azura nazir says:

    slmt pengantin baru… smga mahligai yg dibina kekal hingga hujung nyawa..

    0

    0
  26. Seharum Bunga says:

    Alhamdulilah…..cntk ke seri ke semua tak penting..yg penting mereka dah ade hubungan yg sah di sisi Allah….

    0

    0
  27. aku says:

    eh, nape yusry nampak tua?uhu…ke aku yg salah tengok..ape pun, slmt pengantin baru buat mempelam..eh, mempelai..moga berbahagia selalu (walaupun x minat dorang sgt) peace ^_^

    0

    0
  28. Lisa Palsu says:

    wah…abang yusri bagi cek kosong tau…

    0

    0
    • mulut capoi says:

      nanti kita tengok mengandung tak silisa tu….
      adakah yusri mampu ………..

      0

      0
      • chill says:

        anak itu adalah rezeki. rezeki itu milik ALLAH. kemampuan Yusry itu dgn izin ALLAH. xyah nk salahkan org mandul ke apa. Suma itu ketentuan ALLAH. kalau ko ckp Yusry x mampu, maknanya ko ckp ALLAH yg tak mampu utk bg kemampuan kpd yusry. sorry ya, aku x minat yusry n lisa. aku bpndapat sama bila org ckp lisa hilang seri. pndagn mata aku pun mcm tu. mungkin sbb kita pnah tgk dia lg cantik dr ni. unfortunately, seri lisa tak dtg time big event mcm ni. tp bab yg ckp mandul tu, aku x setuju. kalau yer dia mandul pun, tu bukan salah dia.

        0

        0
  29. dato u says:

    tahniah lisa

    0

    0
  30. dato u says:

    tahniah lisa n yusri

    0

    0
  31. mak says:

    lisa tk lukis inai kt jari/tangan mcm sesetengah artis.. pelik dgn artis yg dh mmg b’tudung tp nk jgk lukis2 jari/tangan ngn inai. ustaz kn da bgtau, itu sama dgn bertatu..

    0

    0
  32. […] Untuk tatapan peminat Lisa Surihani dan Yusri, Abang Nara persembahkan kepada anda semua, 40 lagi keping gambar Lisa Surihani dan Yusri untuk tatapan anda semua. Diharap anda berpuas hati dengan mutu gambar-gambar yang diambil ini. Nantikan pula gambar majlis persandingan … Continue reading → […]

    0

    0
  33. aku says:

    xkn la lisa nk letak lampu liplap kt muke die baru korang nak ckp muke die berseri2…..ape la…..aku tgk pic mak yusri pon x bertudung mungkin sbb 2 yusri x kisah lisa xpakai tudung time nikah….artis la katekn….

    0

    0
  34. TANTE says:

    asal…sah disisi ALLAH kan dah cukup sempurna tu? dunia artis…yang betul salah.. yang tak betul pun salah…. kesian…

    0

    0
  35. farisha says:

    slmt pengantin bru lisa & yusri..moga bkekalan hngga hjg nyawa..apepn pndpt kta ttg seri muka,btudung,etc,sapela kta nk tntukn dosa & pahala mereka..biarlah Allah yg menentuknnya..blm tntu amalan kta dtrima klu kta dok asyik tuding kesilapan org lain je..renung2kn n slmt beramal insyaAllah..

    0

    0
  36. yuni says:

    geram betul n sakit telinga aku dapat kawan ofis yg ske mengutuk orang…dgn lisa pun dikutuk nye.. cakap pasal make up yg x cantik…katanya nampak sangat bangangnye lisa..astagfirullah..ske ht orang tu la.. x payah nak dikutuk2… x tahan lau dgr kutukan pedas dia… ske sgt kutuk n kutuk org… ape pun tahniah untuk lisa n yusry..moga kekal abadi…. yg penting jgn kutuk org slalu…diri kite tu sempurna sgt ke???

    0

    0
    • pizza says:

      Ko cakap balik kt kawan kau, bangang x bangang si Lisa tu, dia dpt cek kosong utk hantaran, dia bole isi brape yang dia ndak. Kawan kau yg bijak laksana tu aku rasa hebat tang mulut jer. Tang masyukkkk tu, level 10 kali bangang dari si Lisa ‘bangang’ tu. Ckp kt kawan kau, Pizza cakap empty cans make the most noise!

      * bukan peminat Lisa, sepicin pun tak, cuma nyampah dgn negative thinkers…

      0

      0
      • power puff girl says:

        neana, dikk yaa, Az, hantamsajalahhhh, cik hana, bruce, ustad don, aku pun nyampah, seharum bunga, mak, yuni…semua tuh adalah org yg sama….bagi komen banyak2 tapi guna nick name lain2…avatar sama..

        0

        0
      • currypower! says:

        sian ko powerfpuff girl. avatar sama kalau ko x letak email address. ntah hape2 ko ni ek. x tentu pasal ko nuduh org. poor u!

        0

        0
      • ron says:

        ketinggalan zaman la power puff girl ni.. kan dh rmai yg ckp psl benda ni..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Tu bukan cek kosong…tu cek replika…sebab dia tulis Wang Hantaran kat ruang RM..kompom2 cek tu tak laku kalu nak cashkan..

        Tq

        0

        0
  37. pizza says:

    Syabas sbb Lisa x ukir inai di jari yang HARAM hukumnya. Means dia ambik kira gak la pandangan syarak dlm hal ni. Pada aku lak, seri x seri tu belakang kira, yang penting ikatan dah halal, menangis para syaitan dan sekutunya kerana terhentinya penggodaan mereka kepada penzinaan. Semoga kehidupan Lisa dan Yusry seterusnya diberkati ALLAH dan dikurniakan zuriat penyambung keturunan.

    0

    0
  38. dik manis says:

    seri ke tk bseri ke….u tgk majlis simple tpi grand…kos ribu tu beb….LS lbih cantik bseri msa bdress dlm Ombak Rindu …hantaran mmg cantik…tak tlalu sarat gubahannye

    0

    0
  39. tetibe says:

    x nampak seri sebab mmg dh biase lisa mekap dlm filem2 kot…btw lisa nampak sgt happy…congrate both of them :)

    0

    0
  40. mikail says:

    Lisa kalau pkai tudung lagi cantik rasenyee..harap lepas da kawen ni, terdetik di hati untuk bertudung:)

    0

    0
  41. penang sempoi says:

    Berdosa mengutuk org mendirikan ruma tangga,doakan keberkatan mereka sepanjang hayat…kita bkn Allah nk meniali manusia..
    wpun mcm2 haters kutuk Lisa,tp sekurangnya dia dh khatam Al-Quran,
    korg yg kutuk ni entah2 Al-Quran pon x sentuh or x tahu baca..
    renung2 lah..selamat beramal..

    0

    0
  42. huhu says:

    ni la dia manusiaa…. ape je orang buat..semua nak kritik! nak komplenn! ada je yg x kena dgn mata korangkan.. perfect sgt kah korang nihhh??? duk diam2 n tgk sudah ler..haihh.. tah2 wedding korang pun KONFEM ada org kritik..so sedar2la sket.. get a life duhh!!!

    0

    0
  43. Atiqahwawa says:

    Tahniah pada lisa dan yusri. Doakan saja kebahgiaan mrk. Pasal btudung dan sebginya mmg wajib disisi agama tapi kita tak blh kutuk klu kita nak drng menuju ke jln yg benar, doakan mrk akan mndpt hidayah dari Allah. Manusia tiada yg sempurna kecuali nabi.

    0

    0
  44. missT says:

    mmmmm…….masa dia onthe way nak ke ball room dah jumpa dah memang makeup tebal sikit….lisa ngan yusy skrg stay lat M…………………. senang nak pie picc utk sanding…yusry ok sporting giler tapi lisa mmmmmmmmmmm…………apa pun selamat pengantin baru

    0

    0
  45. hana says:

    lisa surihani mmg lawa, org saket hati sgt sampai nak kene comment make up la, lipstick la.. suke hati dierla.. dier kahwin ke, korg yg kahwin nie???
    erra & yusry is alrdy a history wat so tkya nak sebot2 lagyk..
    now is alrdy MR & MRS YUSRY(YUSRY & LISA) SO.. accept e truth ppl..
    erra is now wif her own husband and daughter..

    0

    0
  46. rose says:

    apalh kowg dia kn manusia biasa bukn malaikt npe pndi2 hakimi sndr.. ksian 2owg mmpelai ni bru arini nk idup bsma bkn doa yg baek2 tp kutukn lak yg owg bg… biarlh nti mati kbur msg2kn apa nk dkshkn idup owg…

    0

    0
  47. nani says:

    x nmpak seri sbb blom kene blowjob…

    0

    0
  48. nani says:

    lpas kene bukake seri la wajah lisa…

    0

    0
  49. bunga says:

    udah2 ler tuew…dok menjadi mengkritik tebaek …. baek doakn mereka bahagia..tambah pahala…

    0

    0
  50. bunga says:

    udah ler tuew…..dok jd mengkritik org…doakn kebahagiaan mereka suda..tmbh pahala…dh lisa mmg sedia shantek…tak gitu…

    0

    0
  51. mas says:

    ni lh…lumrah manusia d muka bumi…cantek sgt pun ngomen…kurang cantek ngomen jgk…x cantek lg lh terlebih ngomen nye haaa… kalo org tu dh mmg cantek rupa ape pun cantek jgk….. ko ade!!! x de kn… renung..renungkn..slamat beramal…

    0

    0
  52. sahara Queen says:

    ha’ah,, I pown prasan gak,, mcm xder seri jew.,, mcm tngh blakon jew.. papehal pown,, SEMOGA BERBAHAGIA LISA & YUSRI………

    0

    0
  53. mawar says:

    akhirnye, ape yg Uncle Seekers sengal ramalkan tu, telah pun terbukti tidak benar..tahniah kpd Lisa & Yusry..semoga kekal ke akhir hayat..

    nway, comey le pengapit Lisa tu..sape ek..? serius die nampak lebih comey drpd Lisa malam tu..mgkin die yg ambik seri Lisa kot..haha..suke hati aku jek~ :D

    0

    0
  54. pionaj says:

    look so nice both of them..congrats 4 lisa n yusry..moga berbahagia hingga akhir hayat..for those yg komen -ve hentikanla..doakan je diaorg bahagia..welcome to the new world..

    0

    0
  55. Vivi bt hj muh ali says:

    Congrats to all both of you: lisa n yusri
    Semoga berbahagia bersama melayari alam rumah tangga cepat dpt rezeki ada baby@ berkekalan hingga ke surga.amiin

    0

    0
  56. Ayu says:

    Huhu…cantik dorg berdua ni…tp mcm something kurang…xtau lah apa…kurang seri pengantinn…tp tahniah…smga berkekalan hendaknyaa amin

    0

    0
  57. cinana says:

    Not follow both artist pun but yg pasti nampak sangat LS hepi on dat day. Congrats both of them. Biaq p apa depa kata. Suppose when people got married kita doakan yag terbaik, moga di berkati & di rahmati. We also need it when we got married isn’t it? Stop judging just give them blessing :) Moga LS menjadadi isteri solehah & Yusri dapat membimbing LS ke arah itu.

    0

    0
  58. mamameow says:

    selamat pengantin baru yusri dan liza. semoga bahagia keanak cucu…

    0

    0
  59. Ayne says:

    Congratulations to two big names who just got hitched last weekend!

    Although i have to admit, Lisa’s makeup was a little too natural (perhaps, her lip color should have been a little darker so that it’s not totally blend), her aura& ‘seri pengantin’ was visually obvious. She looks very happy and her smiles are definitely different from her usuals that we always see. I seldom see her with thick make-up, so therefore, i thought perhaps for the big day, from my personal point of view, should be a little tad more. &for Yusry, perhaps this is his 2nd marriage, so maybe he’ll not want to hit the limelight as much as Lisa who’s having her 1st(&hopefully last) marriage. But i still think they look suave that day. At least that’s what i think. =)

    Anyway, doesn’t matter whether she’s wearing hijab during her solemnisation/reception or not, that’s her choice. I am pretty sure the practical of wearing tudung on her wedding and then not wearing it after wedding would spark controversy. People might even say ‘halal, ‘haram’, ‘wajib’, ‘hukum’, and whatever that people might start with. So, perhaps, it’s best that she not wear. Rather than wearing one during the big day ONLY. Got the picture?

    &please spare with the lectures. Cause i, myself, find it disturbing when some poeple wears tudung with a T-Shirt etc to begin with. Is that even the correct way to cover your aurat? I may not be someone who’s good in Islam teachings, but i definitely am not naive too. Stop being so hyperthetical.

    In your chapters of life, if you can tell people ‘this is my life and i decides my destiny&choices’, why can’t others? Do you know how pathetic you sound when you’re being nosy about others, now? Why can’t people just shut the heck up and keep their comments to themselves?

    0

    0
  60. Reena says:

    Semoga berbahagia ke akhir hayat..

    0

    0
  61. selamat pengantin baru

    0

    0
  62. Shahjerry says:

    Sweet,simple,menarik Moga berbahagia hingga keakhir hayat Dan diberi hidayah Dan kesabaran dalam menghadapi menempuh perkahwinan. Tahniah yusri Dan Lisa.belilahbuku perkahwinan dalam Islam.

    0

    0
  63. dn says:

    nyampah ngan org yg komen2 ckp lisa x ada seri…aku tgk cantik jer..make up simple..tak lebih2…hey korg tau tak tips make up utk akad nikah…make it simple as natural look..tips from professional make up artist..sbb tu majlis akad nikah…kesian la ngan org2 yg tak abis2 nak kutuk org lain…ni mesti kes jeles ni…nyammmpahhhh ngan org yg suka kutuk org mcm korg hebat sgt!!

    0

    0