Written by AbangNara | November 21st, 2010

gambar shout awards 2010

Meriah dan hebat sungguh Shout Awards 2010 malam semalam. Walaupun ada banyak kali kesilapan teknikal dan nampak agak kelam kabut jika ditonton di TV, kami rasa secara keseluruh Shout Awards 2010 berjaya dari segi penganjurannya. Tahniah kami ucapkan kepada Yuna yang menang besar dengan merangkul 3 anugerah pada malam tersebut. Anda memang layak!!!

Dan untuk anda semua yang mahu melihat gambar purple carpet Shout Awards 2010 dan gambar-gambar sekitar malam tersebut, kami dah carikkan 40 keping gambar untuk tatapan anda. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar tersebut.

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

gambar shout awards 2010

334 responses to 40 Keping Gambar Sekitar Malam Shout Awards 2010

  1. [email protected] says:

    pakai sopan mcm Yuna kan bagus,,,
    sejuk mata

    0
    0
    • miss annur says:

      sopan tu mmg sopan la.. tp tang ketat tu camne??.. xyah la tunjuk nasi lemak 50 sen tu.. simpan utk suami..

      0
      0
      • [email protected] says:

        nak dibandingkan dengan yang lain yang tu paling sopan

        0
        0
        • aku Islam says:

          tapi bro klu dah trgolong dlm tu..ada beza ke sopan n x sopan huwah huwah golongan sopan tmpatnye di tmpat yg sopan..just saying huhu

          0
          0
        • blitz says:

          aku islam: contoh tempat yang sopan mungkin di konsert maher zain.. ek?

          0
          0
        • silentgirl says:

          wahhh…i like aku islam pny comment too..

          0
          0
        • aku pun islam says:

          kalau dh islamik sgt takdenye kau nk baca post ni sbb nk tgk gambar artis.kau pun dh sedia maklum artis ni pakaian camane.kalau iman kuat takkan klik nk further read punya.cuba kau tanya diri sendiri apsal kau baca jugak.
          A.sebab kau pun nk cuci mata
          B.sebab kau nak tunjuk bagus dkt komen nk kondem semua yg kau rasa tak setaraf dgn kau iman dia

          baca belog gosip tapi nk ala-ala ustazah pulak.apehal

          0
          0
        • breeze says:

          ustaz/ustazah nak tgk artikel camni bkn sbb nak cuci mata atau nak tunjuk taqwa lebih dari org lain. tapi sbb dlm konteks dakwah, mesti tau semua hal dan keadaan. kenalpasti semua yg berkenaan. baca artikel ni pun utk input dan informasi juga.

          *tgk pakaian sorg2 tak macam org melayu pun. jauh sekali org islam.

          *agaknya kalau tak wujud manusia yg namanya ‘artis’ kat malaysia ni, masalah moral dan akhlak akan kurang 95%.

          *takde artis org malaysia takkan mati sbb kalau semua org tau islam tu yg sebenar macam mana, rohani jasmani dah terhibur tanpa perlu golongan perosak macam ni.

          0
          0
        • cik joyah~ says:

          huhuh….
          org kate klu hidup cr org islam…. tak bleyh bc gossip dosa seroper dgn fitnah……. tapi “aku islam” baca gossip…. jgn islam pada name je bro/babe…. so tok sah la debate pasal gaya hidup sopan or tak sopan…. hanya tuhan sahaja yg berhak menglabel kan umat nya….
          wat silent girl… jgn sokong membuta tuli…. biar ade pendirian jgn jadi lalang…

          peace no war~

          0
          0
        • Saudara says:

          So, korang semua ni nak kata yg manusia2 yg baca blog2 ni bukan Islam la ye?

          Aku Muslim.

          Cik Joyah, anda mengaku anda bukan Islam?

          0
          0
        • ntah pape says:

          kalu dah nak tutup sangat mmg la kene pada tempatnye.dah name pun artis.minat tak minat tpulang pd individu nak menilai… tp ing,suara pun aurat..jgn salahkan ape yang Allah dah anugerahkan kat die..50 sen ke sekupang ke takde beza pun..bagus la ade usaha nak tutup aurat..

          0
          0
        • hippoocripe says:

          ah ustaz/ustazah celup kot cari informasi kat blog2 hiburan ktenye nak kenal pasti masalah dlm konteks dakwah..dlm surat khabar kn dah banyak and xperlu la nak berdakwah sambil dok memaki nmpak sngat ustaz/ustazah sngat bijaksana,.

          0
          0
        • nenek kebayan says:

          artis wanita ramai yg pakaian mcm GRO…yg tgh tunggu pelanggan di PUB dan Kelab Dangdut…

          0
          0
        • aku Islam says:

          bitz:pandai,ank sapa na..huwah huwah
          aku pun Islam:dude,everyone has the stake to surf any web for any intents.aku punya hal la nk tgk apa,bkn ko yg bayar duit internet aku bai.motherfish,talking to urself huh.that was really heaps of u to state ur own intents dropped by at this page hahahaha digging ur own grave tsk..dah2,p ambik smyg minx ampun ko cuci mata kt page nih!!
          p/s aku tgk sbb bnda ni pengajaran..lg 1,nk gk tgk chicks kt malaysia ni yg pudding [email protected] sume tulah spya plih isteri bkn dr gol tu,gheti dok!
          sekian,tiada penaja bersama huwah huwah huwah

          0
          0
        • aku Islam says:

          aku pun Islam nih artis sup bunjut segera kekot??back up artis baek punya huwah huwah huwah lu pikir lah sndiri lu pun tgk page ni la fop!!nk ckp aku huh before u pointing fingers make sure ur hands are clean!!

          0
          0
        • aku Islam,ko KAPIR LAKNAT ke baca entry ni JOYAH!! says:

          joyah jongang!!like i said,before u start pointing fingers make sure ur hands are clean bai!!!!ko KAPIR LAKNAT ke baca entry nih??tmpat ko kt tmpat2 shout out nih klu camtu hahahaha nah another knucklehead was digging her own deep grave for herself with the help a bunch of freakin’ henotheism homies!

          0
          0
        • aku Islam,ko KAPIR LAKNAT ke baca entry ni JOYAH!! says:

          JOYAH JONGANG!!diam tanda setuju

          0
          0
      • pwincess says:

        mybe dia tlupe psl bju dia yg ktat tu kot,tp at least dia ttp sopan,org xprasan pn klo stakat nsi lemak 50 sen tu,len la klo nsi lmak 2henggit ke,3 henggit ke..huhu

        0
        0
        • nenek kebayan says:

          lisa surihani pun nasi lemak 50 sen…

          0
          0
        • miss annur says:

          bleh plak ko komen lisa punya nenek kebayan.. nanti ko kene kutuk.. peminat berani mati lisa surihani ramai kat sini..

          0
          0
        • kurus says:

          i leb nenek kebayan

          0
          0
        • nix says:

          kalau aku jd artis, malu duowh org duk bercerita ttg nasi lemak kita..hahahaha

          0
          0
        • aku Islam says:

          SESUNGGUHNYA,HAMBA ALLAH YG BERGELAR BREEZE IALAH UMMAT YG PALING SENSIBLE COMMENT BELIAU…SEMOGA UMAT ISLAM DITEMPATKAN DLM GOLONGAN YG BERIMAN DAN DIKURNIAKAN AKAL MINDA SEPERTI BELIAU..AMIN mari endahkn kata2 yg akn kata comment ni mcm ustaz/ustazah/iman/tok kadi.people have instructed by Allah to worship only HIM..(pudding head artist is excluded including their fanatic worshipers)

          0
          0
        • kak nam says:

          mmg x boleh jd contoh. sumer bj x ckp kain….. yuna jer tertutup… sazzy…. yg laun ckit lg nk nmpk seluar dlm if silap lgkh….. apa guna beragama islam setkt pd nama, rupa dn ic? sia2……

          0
          0
        • Saudara says:

          Huahuahua tapi benda first yg aku perasan nasi lemak dia tu la. Kecik2 tak payah la nak tayangnya, ye idak?

          0
          0
      • x suke nabil says:

        tatau la korang…walopon yuna sopan..tp ketat..and kenapa baju die macam rahib ye? hurmmmmm

        0
        0
        • aku Islam says:

          hmm xpe..pengajaran tu tuk kita suma,supaya jgn pkai cmtu huwah huwah huwah

          0
          0
        • kak nam says:

          if x suka…. mmg akan kondem hbis…. rahib la…. itu la… semua yg hdr mmg x berkat. sbb bkn mjls ilmu atau agama. dpt dosa subahat sama…….. tk perlu tgk benang bsh… nnt tepuk air terpercik muka sndri…. tpk dada tanya iman….. titik….

          0
          0
        • osto says:

          baju macam tu pun nak kate mcm rahib..da tu orang melayu islam yang dok pakai tudung tu taknak pulak ko kate mcm rahib??
          sudah2 la nak buat theory mengarut ni!bosan..

          0
          0
      • kakchubby says:

        betul3….sopan yuna dah kena dah. tang ketat metat tu yg x sedap dipandang. kalo dah tutup tang kepala, part yg lain jgn la di dedahkan walau berbalut dgn kemas. yuna tu kena naik kan sikit berat bdn dia la. dah mcm keropok ikan buatan terengganu la…..niiiiiiiiiipiiis sgt ;P apa2 pun akak tetap support yuna!! chaiyok yuna!!

        0
        0
      • biladen says:

        abg botak dgn buih halussssssssssssss!!!

        0
        0
      • -_____- says:

        knp yg pakai tudung(yuna) je kau nampak nasik lemak die? yg nasik lemak sbesar mizz nina pn kau tk nmpk. ttup sbelah mata je?

        0
        0
    • Obefiend says:

      liyana jasmay wins……..that is so cute n hot at the same time

      0
      0
    • shay says:

      alah ok la tu yuna cantik.. ape ko nk suruh die pakai purdah pulak ker… alahai miss annur, ko ni muslimah sejati ke atau ala2 jeles ngan yuna ni..hahahaha.. ataupon ko langsung x de 50 sen tu.. leper je..hahahaha

      0
      0
      • miss suka masak says:

        hahhahahhahaha kang da kena miss annur…

        bagi miss okay jerk yuna pakai..

        xla menjolok mata sgt..

        at least dia sopan berbanding y len2..

        nama pon artist kan..

        xkan nak tutup semua…

        sekadar pandangan…

        miss tetap support yuna…

        artist package lengkap

        0
        0
        • [email protected] says:

          suka komen miss suka masak yang ni,,,,
          aku dah like kan komen ko,,, hehehe…
          siap cakap tu

          0
          0
        • miss suka masak says:

          ko xyah cakap pon xpe…

          selama nie pon ak byk like kan comment2 ko…

          lantang ko bersuara ye nic,,,

          ak pon suka gak komen2 ko…ehehehhehe

          ko patot jadi ahli dewwn undangan la..

          miss annur mana??

          senyap da…hehhehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          komen yang kita beri kenalah
          MEMBINA BUKAN MENGHINA

          dah lama aku join BN ni

          0
          0
        • miss suka masak says:

          huhuhu bagus2 kau senior ak…

          ak baru jek nak bjinak2…

          selama nie silent reader jek..

          ak hangin nie ngan sowg manusia 2..

          sibuk dok cara hal nasi lemak owg…

          nasi lemak sendiri xnak lak bising2..

          mcm dia 2 da perfect sgt..

          ni mesti kes jealous kat yuna..hahha

          0
          0
        • [email protected] says:

          biar le dia,,,,
          orang yang lama2 kat BN ni dah faham…
          nant ok le tu,,,,
          aku dah bertahun kat BN ni,,,
          skarng je kurang siket masuk…

          NANT BANG NARA BUAT GBN III, gan lupa join

          0
          0
        • miss suka masak says:

          orait2 ada kelapangan mesti join…

          hehehehhehe

          makhluk kat bawah 2 still nak tegakkan pendirian dia..

          xpe2..

          kang diam la 2 ramai owg maki..hahha

          sian….

          0
          0
        • [email protected] says:

          orang baru biasa le…

          xsemestinya pendapat kita sama gan orang lain
          kalo rasa ramai yang tak suka mungkin ada sesuatu yang tak kena dengan komen kita tu…

          lebih baik jangan gadoh,,, lebih elok mintak maaf n kita jadi pengomen yg xcari gadoh

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hehe pape pon

          ak nak mintax maaf kat miss annur lau ak ada tkasar bahasa..

          maaf yer annur….

          0
          0
        • kak nam says:

          tak betul statement tu…. dah nama artis, takkan nak tutup semua…. xpe, mati nnti mmg kain kapan akan balut semua sekali..

          0
          0
    • apa2 je says:

      mana gmb artis yang mempunyai asset besar yg bang nara janjikan tuk di masukkan dalam beautifulnara..
      dah xsabar nak tgk nie..
      heee

      0
      0
    • fadah says:

      hhhhhmmmmm…fesyen yuna yang boleh dikira ok..
      yang lain sexy abih

      0
      0
    • bunge dahlia says:

      tak sopan laa…nampak bentuk badan…

      0
      0
  2. miss suka masak says:

    yuna d best….

    sweet bangat…

    0
    0
    • pwincess says:

      btol2…sweet je, xyah nk seksi pon

      0
      0
      • miss suka masak says:

        pasan x…

        ada owg marah la kita dok puji2 yuna lam nie..

        semua comment2 pasal yuna kena dislike…

        hehehe

        rilex la…

        yuna 2 ok pew..

        cool jek…

        selagi xbuat hal n xdak gosip2 murahan slagi 2 miss support yuna,,hehehehhe

        0
        0
        • pwincess says:

          haaah la,i pny cmment psl yuna pn kne dislike..mcm tau je spe org nye,,ekeke

          0
          0
        • miss suka masak says:

          cuba tnya miss annur…miss rasa dia taw kot sape y tukang dislike kat yuna 2…hahhahah

          sian dia 2..kurang kasih sayang agaknya..

          dari tadi dok sibuk ke nasi lemak owg..

          nasi lemak sendiri xnak irau lak…adoi

          0
          0
        • pwincess says:

          miss annur dh bsuare blik la,nk mnegakkn kbenaran pd pihak dia..hihihuhuhaha

          0
          0
        • miss suka masak says:

          kte tgk la setakat mana dia nak tegakkan isu nasi lemak 50sen dia 2…

          memalukan jek….

          dari owg y xpasan kan nasi lemak yuna mesti scrol balik nek atas nak tgk ngan jelas..

          sakit tol r miss annur 2…

          lau y dia sampai 5ringgit..

          meh r tunjuk kat kteorg..

          nak tgk gak…..mesti miss annur punya mahal kan??

          2 y kutuk yuna punya 5osen jek..hurm

          0
          0
  3. miss annur says:

    yuna.. nasi lemak 50sen.. hua hua hua.. dah bertudung tu x yah la pakai ketat.. jgn ikot sesetengah artis tu.. alahai..

    0
    0
    • EiNS says:

      Kehkeh…ko baik sangat ke nak nasihat orang…aku tak rasa keterlaluan pun dressing yuna tuh…

      sedap kutuk “nasi lemak” orang 50 sen…ngko punya nasi lemak 3 ringgit ke…lolz…

      tipikal meleis…suka jd fashion nazi, macam la sndri tu bagus

      0
      0
    • [email protected] says:

      xpayah nak ulang banyak2 kali pasal ** nasi lemak 50sen

      dari orang tak tengk n fokus tempat tu teru orang tengk…

      i rasa kalo sesama pepuan lagi sensitif untuk bri komen… jangan sampai ramai yang terasa…

      0
      0
      • miss suka masak says:

        sakit hati r baca comment miss annur…

        ntah pape jek…

        miss xtpikir pon sampai ke ctu tadi..

        at least dia 50sen pown xdekla nak dedah2 sampai selambak..

        2 miss annur..

        lau jeles sgt ngan nasi lemak 50sen yuna 2..

        kau p beli bra push up ke xpun pakai corsep premiun beautiful bagi up ckit BREST kau 2..

        sibuk dok cara hal nasi lemak owg…

        bajet nasi lemak sendiri da laku sampai 5ringgit sebungkus!!!!!

        porah…

        ada ag malay girl camnie….

        how pity of u~~~~

        0
        0
        • pwincess says:

          wow,like la cmment miss suka masak!!!

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hangin ak…

          xbis2 nak kutuk owg len….

          senyap da kot miss annur 2…

          ramai back up yuna..

          skang nie bukan masalah nak back up yuna pon..

          tapi cam menjatuhkan air muka kaum hawa jek..

          dah owg 2 pakai sopan2..

          dia g kutuk nasi lemak 50sen lak..

          then lau owg 2 dedah selambak lak..

          mesti ag terok yuna kena kutuk..

          so pikirla..

          nobody perfect kay miss annur…

          ak xsuka cara ko kritik fizikal owg len…

          AKU XSUKA..

          maaf

          0
          0
        • nenek kebayan says:

          mizz nina punya nasi lemak mahal kot..hehe

          0
          0
        • ntah pape says:

          laa miss suka msk ni,dr td kot cbuk kuarkn cite psl nasi lemak ni..org dr xtau,hbs 1 dunia tau..org 2 komen 1 je..dia becanang smpi 1 dunia.stakat 1 komen dia 2 org xpasan pn dgn 10 komen miss 2 habis sume pn nk baca blik.dr nk jg maruah yuna trus buat buruk keadaan..letih jek..

          0
          0
        • kak nam says:

          btul….

          0
          0
    • Miss EEEE says:

      ada aje yang cari salah.

      0
      0
    • hmmm.... says:

      aku nampak macam 5 sen je….tak selera

      0
      0
      • miss annur says:

        komen ko hebat lg dr aku.. hati2 ko.. nanti ko kene kutuk..

        0
        0
        • miss suka masak says:

          2 ha supporter kau kat atas 2..sesuai la ngan ko…

          g la kawen ngan dia..

          moga kowg dapat nasi lemak 5hinggit……lalalala

          0
          0
        • hmmm... says:

          miss annur

          aku tak kisah ….aku pun rajin juga bash org…so i kind of expect it….dah dia dok tunjuk bentuk dan saiz dgn jelas….aku pun bagi lah coz she ask for it….

          0
          0
    • shay says:

      mcm hepi plak nk memaki miss annur ni..konon yuna ketat sana sini..aku rasa dh ok sgt la yuna ni… kalo rasa nasi lemak 50 akak miss annur tu x de, suruh boyfren or husband cucuk kt dada tu bg up ckit.. baru x bising kot.. cian asyik jeles kt nasi lemak org..hahaahahaha.. at the fist place, aku terfikir langsung bende ni bile nmpak yuna…. sopan dan ayu jer… haishh miss annur cepat bertindak segera bagi nasi lemak tu up ckit so jgn duk bising org punye..

      0
      0
      • pwincess says:

        1st tgk pic yuna lgsg xde nk pndg2 nsi lemak 50sen ke ape,tp ps bce cmment miss annur mst rmai yg scroll g ats blik nk tgk kn..

        0
        0
        • silentgirl says:

          tu la psl…dr smlm aku dok tgk yuna..xde plak aku nk tgk dada die..ble ade org aku tgk blik..ahahah~hebat sape yg pasan dlu ni..

          0
          0
        • july says:

          nie la, klo fesyen tayang bahgian dada…wlupun pkai tdung tp dada x tutup. dlm islam mgalakkan pmpuan hrus menutup bhgian dada….tngk skrg rmai org ckp pasal nasi lemak la…..sori la ckp mcm nie…cuma bg pndngan…

          0
          0
        • husin says:

          jadi…. siapa sbnrnya penyebar fitnah tulisan disini? yg berpakaian menjjolok mata sudah tentu menyebar fitnah nafsu. miss annur pula tolong menyebarkan fitnah tulisan/fikiran/mata/ dll. mcm mana tu? siapa yg lebih afdal antara yuna miss annur dan mizznina?

          0
          0
        • silentgirl says:

          yuna kot..die naive~ hahahah!

          0
          0
        • miss suka masak says:

          yup miss setuju..

          mula2 xde pon niat camtu..

          tapi bila da baca kenyataan annur 2…

          dgn miss2 sekali terikot nak g scroll kat atas…

          bagus penangan kamo annur…hurm

          0
          0
      • miss annur says:

        aku xde ulang byk kali isu nasi lemak ni.. ko tu yg ulang byk2 kali.. nak cari gaduh ke??.. xde masanye aku nak melayan ko.. byk lagi blog lain yg aku lyn.. ko baca blk brapa kali ko ulang isu ni.. ko tu je yg suka2 nak org lain tau lebih2..

        0
        0
        • miss suka masak says:

          miss annur…

          pls stop it…

          jgn buat kami meluat…

          better mengaku salah n mintax maaf..

          best solution…

          xmau gado2 kay????

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo gadoh2 nant ader yang jadi macam ROONIE n CALDINA…. ramai yang xsuka dia

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hahahhahahhahahhahahhah

          rooney…….hurm….

          lama da xnampak dia…

          0
          0
        • [email protected] says:

          bang ROONy dah ilang,,, ari tu ana nampak Caldina masuk

          tapi i komen je dia send..
          pastu ilang

          0
          0
        • miss suka masak says:

          t rooney muncul la 2…………

          juz wait n c……………………………

          0
          0
        • nenek kebayan says:

          tak pyh lah kalian menegakkan benang basah.. masing2 pun sama…adatlah artis ni mcm mana pun baik dimata kita belum tentu ok dimata org lain….abaikan ja…kalau sakit hati dan tak suka komen org tu…..sia-sia dan buang karan ja….org saja nak jolok kdg2 kita tak tau….dia happy kalau anda dah kena jolok…

          0
          0
        • hmmm... says:

          miss suka masak nih terlebih ramah nampaknya hari ni….

          0
          0
        • lalalala says:

          dah2 la tu ckp pasal nasi lemak bape posen, ringgit2 tu..ado yang cilikan ni kang..hehe..
          malu la weh

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hmmmmmmmmmmmmm..

          miss bukan tlebih ramah la…

          cuma bosan je duk uma tadi…

          xdak benda nak wat…

          2 jadi hyper ckit menaip arini…

          tapi mintak maaf ye semua lau kata2 miss nie ada wat y terasa hati..

          xde niat pon kay…

          0
          0
      • aku Islam says:

        setan tgh tergelak2 besar nih smpai tertooot sbb gadoh2 ‘hah hah hah!!’gelak si setan.baik gua caw dlu brother -out to atone-

        0
        0
  4. EiNS says:

    Mizz Nina memang hot…tapi Lisa Surihani…tak menyerlah langsung dressing tuh, hiasan amende kat kepala tu…rugi jaa

    0
    0
  5. comot says:

    yuna superb cantik! sopan ok.

    mizz nina hott sengal. hehe. skang mmg musim mizz nina ke?? majoriti byk gmbr die. love ur make up! :)

    0
    0
  6. […] Panas, 40 Keping Gambar Sekitar Malam Shout Awards 2010 Submitted by selebriti on November 21, 2010 […]

    0
    0
  7. shay says:

    miss annur cantik la yuna, mesti miss annur jeles sbb muke miss annur pakai tudung ke x pakai tudung ke hodoh kan mcm ber**..hahahaha tahniah alis aka yuna

    0
    0
    • MuJE says:

      miss annur, salah sorang yang like komen atas ni ialah aku ye. sekian.

      0
      0
      • miss annur says:

        x tanya pun…… lalalalala

        0
        0
        • miss suka masak says:

          annur….rilex lar…….ak da mintax maaf kay…

          xmau simpan dendam erk….

          0
          0
        • miss annur says:

          aku pun minta maaf.. selamat hari raya aidiladha.. maaf zahir ….. dah3.. pi masak, jgn dok gosip jew..

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hehhe nie wat ak sayang kat kau ni annur……..

          ak mintax maaf sekali ag….

          xmau la gado2 yer…

          sorry la lancang ckit ak menaip rini…

          tapi ak gurau2 jek..

          nak usik2 ko…heheh

          ko xmarah kan..hehhe

          kay camat malam…

          nak tdow…

          sok kejew……..

          0
          0
  8. ntah says:

    erm nape dd nmpk cm tk pki bra je….

    0
    0
    • miss annur says:

      dia pakai la,tgk btol2.. line dia nampak..

      0
      0
    • atok.roxx says:

      yeke..? tang tu nmpk je kan..
      kalo xpkai mst nmpk t*** tu kan..
      hik3

      0
      0
      • miss suka masak says:

        atok.nenek panggil 2…heheh

        0
        0
        • mys abby says:

          miss suka masak…kat atas tu mcm da mintak maaf byk2 kali kat miss annur…tp bila bace bawah eh? dok simbah minyak lg?? tak paham..aku adlh org yg mengikuti perbalahan korang dr mula smpai ko da mntk maaf..tp ni ko sambung balik…tak bagus la mcm tu…ikhlas ke tak mntk maaf…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          ikhlas2………..

          sila check time ye miss abby….comment2 y kat bawah 2 mula2 miss comment…

          y atas2 2 mintax maaf 2 after kejadian..

          sila check yer…

          sekian…

          agpon miss ngan annur da okay da..

          xperlu la nak jadi stone fire utk menhangatkan suasana..

          n thanx juga utk peringatan 2 miss abby…

          salam…

          0
          0
        • mys abby says:

          miss suka masak : u punye mulut laser ala2 azwan ali u…huhu..takpe2…wlupun sy sbnrnye takde la nk jd stone fire pon..so, agak t’kejut di ctu…silapnye sy tak tgk time…tu jer..pape pun enjoy jela kt BN ni ek…=)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          lazer erk miss nie???

          heheh maybe aritu lam entry nie cam tlebih dos kot miss nie….hahha

          tapi srious i xminat okay ngan cik azwan ali awwwww2 2…ckit pon xminat…

          2 mys abby…

          thanx la utk peringatan 2…

          miss hargainya…

          next time miss xlazer2 da..ckit2 jek…

          tlebih mam cili api kot aritu..2 panas semacam jek..

          haha

          miss xnak cari musoh…kawan ramai2 xpe..musoh xmau yer…

          enjoy ngan bn nie….leh relese tension…

          ..salam perkenalan wat abby…

          0
          0
        • mys abby says:

          hahaha…
          miss lain kali smbil masak jgn mkn cili byk2 taw…
          hehehe..
          k la..
          pape pun enjoy jela..!! =)

          0
          0
  9. pinky says:

    wow….tp xde gbr hot chick=scha! haha but for me fazura lg hot…:)

    0
    0
  10. silentgirl says:

    baju yuna style..lisa surihani cm lain dr yg lain sket..diana danielle plak rmbut die buwok..hihih~liyana jasmay pny rmbut cantek..yg dress biru tu juliana evans ek? cm lain je..mizz nina sexay babe..cm pkai towel je..

    0
    0
    • [email protected] says:

      Ju le tu yang pakai baju biru,,,
      seksa tu…..

      heran aku dorang ni mcm xsalah pakai baju mcm2 tu…

      0
      0
      • silentgirl says:

        halaaa…dorg rase cm ngah dtg mtv awards, grammy awards kot…tu pkai sexay abes~hmm…aku minat ngan muke ju evans ni..tp sexy arr…muke somey da!

        0
        0
        • [email protected] says:

          Ju,
          semua adik beradik dia cantik2 n ensem2…
          mak dia pun lawa sangat..
          ala2 RCW… tapi pakai tudung le

          0
          0
        • silentgirl says:

          ye ke? wah…advance ko ni..aku xpnh tgk plak famili die~ske tgk dlm iklan cornetto..comey! die antara mixed blood yg yg cantek slain DD..n yg lain2 lg.

          0
          0
        • [email protected] says:

          BFF aku sepupu dia,,, jadi penah jupe le gan famly dia…
          semua cantik2

          0
          0
        • [email protected] says:

          tengk kita dah jadi geng 3 orang,,, Korang add FB BN ke x

          0
          0
    • miss suka masak says:

      huhu like la comment ko silent girl…muah muah..hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        add le FB BN
        nant leh chat kat sana

        0
        0
        • miss suka masak says:

          encik nic……

          ak xdak fb la…

          huhu so xleh nak join kowg lam fb….

          ehehehe

          kat cnie jela tempat nak join2 kowg

          (mood sedih)

          tapi serious..ak mang xde fb..xtipu pon….

          0
          0
        • hmmm... says:

          bukalah satu miss…aku nak join…boleh tukak resepi…sebab aku ni kaki makan juga….

          0
          0
        • miss suka masak says:

          ak xleh wat acount fb la…

          ak kena tahan diri ak dari wat acount fb..ada sebab…

          tapi if ko kaki makan…

          ak leh jek tlg masak kan utk ko hmmmmmmmmmmmmm…

          ko mai r kuantan nie….

          mai kat hotel ak kejew nie..

          ak masak best2 utk ko…

          0
          0
  11. miss suka masak says:

    YUNA – sweet, sopan…sejuk jek…

    AISHAH SINCLAIR – cantik……elegan..

    LIYANA JASMAY – mcm remaja korean .. uniform skul.but nice…comey…cute..

    SAZZY FALAK – simple…..

    JOE FLIZZOW – hurm?? rambut joe..hurm….

    BUNKFACE – lalalalallalala

    DAPNE IKING – smart

    FAIZAL TAHIR – MJ malaysia…

    HARITH ISKANDAR – wow!!! licinnya… bkilat beb

    DD – mcm princes fairytopia

    NING BAIZURA – bibir n mulot btuah…

    RESHMONU – pinjan jap ckit bulu2 atas kepala 2… nak wat lap meja…

    MISS NINA – in red n yellow… by d way..ketiak maintan..

    tidak menunjukkan tanda2 karat…

    NEK JAH – ????????????????????????

    HEHEHHEHHJEHEHHE

    gurau2 maaaa……

    0
    0
    • silentgirl says:

      laaa…tu sazzy ke? aku ngatkan ida nerina td..sbb x prati sgt~

      0
      0
    • jane says:

      DD punya talipinggang sangat2 macam tali ikat langsir…. the girl baju biru between liyana n daphne tu sape tah name dia… kalau tak letak tangan kat tengah tu …harus nampak seluar dalam…. tu pon kalau pakai la….hehehe…

      0
      0
      • silentgirl says:

        tu jue evans la u..hmm tu la..skirt die sgt pndek~ sbb pndek kne la cover ltak tgn kat ctu..hahahha, haah la…cm tali ikat langsir! sumtime DD pon xkne sgt bgaya..especially d rambut~ aiyokk,..

        0
        0
        • miss suka masak says:

          rambut dd nampak mess ckit..cam xkemas sgt…

          suka if dia lepaskan jek rambut ikal mayang dia 2…

          tali ikat langsir??hurmmmmmmm

          baru miss perasan..aah kan…hehehhe

          y baju biru 2..juliana la..

          y blakon saayang cendana 2…

          yup skirt sgt pendek..

          2pasal kena letak tgn kat ctu..

          lau x free jek leh tgk…
          \
          tapi serious bagi ak…

          lisa…dd…n juliana ada natural beauty…

          0
          0
        • migit says:

          memang la baru prsn tali langsir bagai. dah dr tadi ko duk sebok perati nasi lemak orang je.

          0
          0
    • kola kola says:

      ade kah kain daphne iking itu tselak..gmba 3 org dlm kete..tettt….skali tgk mcm linda onn plak..mengon ny otak..
      yuna pki elok je..kalu sndiri pki..uik awat serabai neh…jeles2

      0
      0
  12. anabobo says:

    haiitt.. da cm ngra omputeh lak ye.

    0
    0
  13. agak2 klu Remy Ishak yg menang, Maya Karin akan berlaga pipi tak ngan dia cam dia wak kat Henry Golding?
    klu Maya berlaga pipi ngan Remy, kompem rabak aaa paper ari ni front page cite psl diaorg, dah le ade spekulasi sblm ni..ke gane?
    heheh..sib bek Iyaz tak berlaga pipi ngan Yuna gak hik3x..

    0
    0
  14. mizz says:

    houhhhh .. sazzy mcm serabut jek pki dress …

    0
    0
  15. Shasha says:

    HOTTT : mizz nina, yuna, aishah, DD,

    TAK HOT : lisa surihani (menda la atas kepala tu?) bunkface (pucat lesi) ainul aishah (ntah lah, mcm x sesuai je pink ngan dia)

    macam meriah je :P congrats yuna.

    0
    0
  16. miss annur says:

    nampak sgt la korang2 kat blog ni biased ngan sesetengah artis.. kalo kisah artis yg korang x suka, trus kutuk kaw2.. kesilapan sekecik semut pun korang nampak.. lebih2 lagi bila artis tu pakai tudung tp pakai baju ketat.. bila artis paberet korang kuar,ada kesilapan yg jelas dimata, korang cover kaw2.. aku cuma bagi pendapat aku je.. mcm korang yg slalu kutuk artis lain siap kuar bab2 agama lagi.. salah ke bagi pendapat??.. korang je ke yg boleh bg nasihat kat org lain.. sekian, terima kasih..

    0
    0
    • silentgirl says:

      uhukk…sbb ko ngah kutuk yuna yg byk die hard fans..kat cnie, jgn petik yuna, tok ti..msti kne dislike gle2 n org mrh ko blik..hihih~btw..true la..sume org ade pndpt msg2..cume ade stengah xpuas ati ble artis pebret kne kutuk..hhuhuhu~

      0
      0
      • miss annur says:

        tq silentgirl.. xpa, xda impak besar pun komen diorang kat aku.. selama ni aku suka baca je kat blog ni.. kadang2 je terasa nak komen.. korang2 nak kondem aku, kondem la.. xda pun pak polisi nak dtg depan umah aku tangkap aku..

        0
        0
        • hmmm... says:

          miss annur….aku akui komen aku hari ni agak nakal…saja suka sakat….yg mana suka melenting tak tentu pasal tu…mcm biasalah …suka buat kepoh lebih….hal satu inci digembar gembor jadi sedepa…macam miss microfon yg suka masak tu….betul ke suka masak ….aku tgk lebih kpd suka gossip…..sorry miss suka masak….sayang kat u…..muah….peace!

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hmmmmmmmm

          sampai hati dikau mduakan daku….

          xpela..g la kat annur 2……..

          by d way tlg betolkan ayat anda yer…

          nick saya 2 coz my hobby n kerja skang lam bidang y saya maksudkan tadi…

          mang saya suka memasak…

          tapi xbmakna if everyday saya tperuk lam kitchen ngan pot2 n sayaur2 saya xleh nak comment2 n gurau senda kat bn nie..

          pls…

          if saya tlanjur bicara..

          maafkan saya..

          hmmmmmm……..jgn lupa janji kita yer..hehhe sayang kat u juga….peace

          0
          0
    • [email protected] says:

      miss annur terasa ke,,,
      dorang tu xsependapat jer,,, gan ambik ati…
      semua kat sini kawan2 jer,,,,

      tapi bila bagi pendapat guna ayat n bahasa yang cantik elok molek lagi elok….

      0
      0
      • [email protected] says:

        tuk miss annur,,,
        u baru nak komen2 kan, orang x biasa lagi gan komen u,,, nant bila u dah selalu komen ok le…
        orang faham gan pendirian, pendapat n ayat2 yang u tulis…

        baru2 biasa le ramai yang tak puas ati

        0
        0
        • silentgirl says:

          huhuhu..sabar ye miss annur~sbb komen u 1st td da agk ‘cruel’..cume ade a fews kat cni..cm tlebeh2 sket yg condemn comment org lain..hukhukhuk..

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant dia ok le tu,,,
          jangan layan perasaan sangat kat cini,,,
          tup2 kita jadi member gak kat cini

          0
          0
    • miss suka masak says:

      miss annur…

      sila awak rujuk semula commnet2 awak kay….

      agak mhina..sorry 2 say..

      ayat2 awak agak keterlaluan..2jek..

      len kali tlg jgn sentuh isu breast or nasi lemak ke nasi minyak ke..apa2 jela y bkaitan fizikal..

      coz kat nie ramai y sensitif…

      n kata2 awak tadi mcm xpatot sgt2 pada yuna..

      so learn from mistakes kay…

      kita lam beautifulnara nie bukan nak cari musuh..

      tapi kawan..

      hope miss annur terbuka dgn nasihat2 kami…

      salam…

      0
      0
      • [email protected] says:

        rajin ko menaipkan
        hehehe
        panjang tol…
        miss suka masak ader FB
        add le aku
        emil aku
        nick _ pett @ yahoo . com

        0
        0
        • miss suka masak says:

          ak xde fb la nick…serious..ak xdek..

          ak xtipu….

          ak cuma ada ym jek….

          ko nak add ak leh…

          bak ko punya mail add ym…

          ak add ko…

          ke leh je pakai add tadi…??

          ak nie camne nak kata erk..

          tapi ak mang xde fb….

          kita chat2 lam ym r……..

          tapi kat cnie pon leh jek kan..heheheh

          0
          0
        • Kak Su says:

          Biasa la dlm BN ni sapa2 pun ble bagi pendapat…asal jgn keterlaluan dah la….gaduh2 sket tu biasalah…Kak Su pun dlu pernah gak kena hentam pasal kes Manohara & Akhil Hay / Waheda( sblm kawen )…ramai gak kengkawan2 dlm ni yg backup…ha…tapi tu no hal la…no heart feeling..omputih ckp…

          0
          0
        • RiRi says:

          meh aku add Fb korg..hihi

          0
          0
  17. outfit yuna memang cantiklah!!!!

    0
    0
  18. Ms D says:

    salam semua… 1st thing yg sy nmpk bila scroll gmbr2 ni is nasi lemak 5 sen yuna. jgn mrh hardcore yuna, pd sy ia nmpk buruk coz bj ketat sgt n mnmpkkn benda alah tu yg x brp mgembang. dah alang2 pkai tudung, lggarknla bj tu spy x timbl fitnah n ckp2 blkg. maaf, sy puny rm3 n msh pkai bj lggar n hany utk tontonan suami…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ***sy puny rm3 n msh pkai bj lggar n hany utk tontonan suami

      haruskah seorang muslim mengeluarkan ayat2 mcm ni… mcm tak sesuai jer

      0
      0
      • miss suka masak says:

        halo akak xperlu ye nak promote akak punya nasi lemak rm3..

        jadi rm3 pon coz hubby tolongkan kan kan??

        yuna adat la 5sen ke 5osen ke spt kata2 annur n akak coz dia masih anak dara..

        dtegaskan kat cnie..

        anak dara ag kay..
        xkawen ag..

        so mang patot pon kan dia punya shape camtu..

        fikirla rasional ckit..

        kang lau mengembang sgt sampai 5hinggit xpulak nak match ngan body yuna..

        kang berat plak nak usung g jalan2…

        adoi akak oi..pls la…

        jgn mensensasikan keadaan..

        by d way tahniah la akak ada nasi lemak 3hinggit…

        0
        0
    • silentgirl says:

      aiyokkkk…siap btaw u pny RM 3…hot la u ni~ xperlu la yang..u nk bgtaw~ hihih..ok, its acceptable la kot u ckp baju yuna tu ketat sket..tp its just ok la kot…

      0
      0
      • Aida says:

        actually, kalau korg tgk web2 gosip/hiburan yg lain, ramai gak yg tegur pasal baju yuna.. walopon bertudung, mmg agak ketat.. cuma kat sini je yg x leh terima kenyataan..

        0
        0
  19. lalalala says:

    tgk opening je shout awards ni sbb terlalu urban..tak seswai ngan aku yang agak kekampungan ni..huahuahauahu

    btw, liyana jasmay sgt hot!tak penah tgk dia pakai baju yang tak sesuai walopun skirt ko agak pendek disitu dek non..

    DD..apesal cam gumok lak ni?jap kurus jap gumok ku tengok

    0
    0
    • buek says:

      betul, aku rase among all those yg pegi,liyana jasmay plg great looking…walhal kalau dibandingkan paras rupe die ngan budak2 mix omputeh tu, biase2 je,tapi pakaian tu kene ngn die…

      lisa surihani aku takleh ah kutuk die ni, die kalau pakai karung sampah pun bagi aku still sweetlooking.

      0
      0
  20. silentgirl says:

    nara..tlg update dia fadila pny reception..minat ngan muke comel die btahi lalat..

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant aku bagi no bang nara kat ko…
      buat pemintaan tu…
      malam2 baru bang n kak nara baca komen2 kita untuk dia tapis n delete komen yang xberapa nak elok

      0
      0
  21. [email protected] says:

    ok le u all nak out dulu ada masa chat lagi

    APA2 PUN rindu kat geng nara terutama
    mira
    anne
    kak black
    poco
    antu
    kak zaza
    kak lady
    mawy
    bb
    pp
    awekmas
    awekcun
    babymanja
    juan
    shaaraa

    and ramai lagi….. ade masa chat lagi

    0
    0
  22. hagu says:

    baju juliana evans x bole singkat lg ke skirt dia tu??hik3…baju mizz nina yg kuning tu seb bek dia tutup dgn tangan ms duduk,lao x abes la noh…org len dpt tgk…haha…

    0
    0
  23. puteri says:

    Mungkin atas dunia nie, dia sejuk….berpakaian tp bertelanjang………

    0
    0
    • puteri says:

      Wahai suami, Wahai ayah………………. Janganlah anak gadis dan isteri anda membawa anda ke neraka.

      0
      0
  24. mimot says:

    yuna n lisa surihani yg sopan..yg lain hmm..dunia2..~

    0
    0
  25. min says:

    aku bkn nk berpihak pd mane2 pihak, tp just nk ingtkan korang..

    mgkn bg korang, pakaian yuna dh ok, xde la ketat sgt, pd mata korang ok, kan?

    tp korang x pnh terpikir ke, mcm mane plak pakaian yuna tu pd pndgn Allah? lg satu, kalo nk tau elok ke x pakaian yuna, bygkan kalo Nabi Muhammad ade kat shout award tu, akn tersenyum ke Rasulullah, atau sebaliknye? ape yg terkandung dlm hadis Nabi dulu, “dan para wanita berpakaian tp seolah-olah seperti bertelanjang” (lbey kurang mcm ni potongan mafhumnye, kalo sape2 tau yg tepat, tlg btulkan)

    penting sgt ke pndgn manusia sehingga lbey drpd pndgn Allah tu sndri?

    wallahu a’lam.. pikir2kan la…

    0
    0
    • july says:

      ye sya sokong pa min ckp…e2 la dlm islam di haruskan menutup bhgian dada…tngk skrg dah d buat isu..
      sya just bg pndngan..

      0
      0
    • miss annur says:

      asal aku xleh like ko punya comment ni min??.. kene block ke??.. errrmmm… xpa…

      0
      0
  26. ecah says:

    like mizz nina, noh hujan, yuna, liyana jasmay and diana danielle..comel bangat!!

    0
    0
  27. GIRL says:

    aku rs miss suke masak yg over kutuk org.kalau d perhatikan miss tukang masak yg byk sebut nasi lemak 50sen. miss annur sebut sekali je..mybe mmg sifat miss tukang masak yg suke sindiran dlm kiasan

    0
    0
    • gurly says:

      agak ar…miss suka masak ni cm lebeyh2 je!die yg poyo..sgaja nk glamour kat cnie..mule2, die kutuk gle2 org tu…pastu lg galak la ble ade org skong die lak..n then ble ade org mcm komen elok2…die switch plak jd comment elok2..pastu nk sakit ati xtentu psl ngan komen miss annur..hadoii!cm bdak skola la.

      0
      0
      • miss suka masak says:

        terima kasih ye saudari2 semua…

        ak xpenah nak cari publisiti murahan…

        xbminat langsung yer,…

        andai itu pandangan kalian tehadap ak xpela..

        ak redha..

        dan terima kasih byk2 atas kejujuran 2…

        y buruk pada mata kalian ak akan cuba perbaiki..

        n maaf kalau comment ak kat cnie menyakitkan hati kalian bdua..

        ak xde niat pon nak wat korg sakit hati…

        2jek

        maaf byk2…

        0
        0
      • miss annur says:

        hahaha.. funny giler doh komen ko GIRL & gurly.. aku xleh nak like komen korang,ntah kenape.. xpa yg pasti aku LIKE komen korang berdua.. thumb up!!!

        0
        0
        • miss suka masak says:

          suka yer ada owg suppoort dia,,,,hehhe

          xpe2…ak mengalah.

          im out of here…………

          kau menang la annur…….hurm

          0
          0
        • RiRi says:

          ala rileks la..sape2 pn ley komen ikut suke ati dia selagi x aibkn org….abg nara pn x kesah…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          both of them cakap miss cari glam..hurm….

          stakat nie comment2 miss xde ag aib2kan owg…

          miss masih waras….n rasional

          0
          0
        • RiRi says:

          nape perlu ada rs sakit hati kn…klu la miss suke glam ke..bior le..bkn wat susah org pn..huhuhu…alah miss xmuh layan…org len pn bg gak komen..xde plak kene kondem..wat dek je…riri dh lama tgok miss komen..ok je..sape2 pn ley bg komen…suke hati la kan…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          da lama tgk miss punya comment erk??

          heheh ok??hahha

          2la…miss okay jek..xde pon nak rasa sakit2 hati…

          by d way lupakan jela…xdak pape da y nak dmenangkan ag…

          sayang u riri……….

          0
          0
        • RiRi says:

          btl tu xde pe yg nk dimenangkn…komen secara damai je…

          LUV u MISS SUka mASAK… ^^

          0
          0
        • miss suka masak says:

          waaaaa ada owg sayang i la lam bn nie…hehehhe

          love u 2 cik RIRI…..

          HEHEHE love love nie kang bising lak abang u 2 riri…huuuuuuuuuuuu

          0
          0
  28. mimot says:

    min..ape yg awk ckp sal hadis tu mmg btol..tp klu nk dibandingkan dgn yg lain2 bekemban x tentu hala x ingat agama lg teruk kan?..

    tp kt cni sy x jgk ckp yg pakaian yuna n lisa surihani tu da bgs sbb diorg msh blm ttup aurat..cuma lebih sopan dr yg lain2..

    0
    0
    • min says:

      sopan tu pun suatu yg relatif, mcm kecantikan la jgk kan, tp kalo bg ko dh sopan, kire bg ko ok la..

      pndpt aku, aku ske yuna sbb die antara artis yg bertudung n ade bakat.. pastu, bkn calang2 org, bljr kat uitm..

      kte nk tego org ade cara2 die, sdgkan Allah dulu pun perintahkan Nabi Musa n Nabi Harun utk bercakap ngan lembut utk da’wah si Firaun dulu (ayat Quran Surah Taha), inikan kte maniusia di akhir zaman ni..

      ape yg kte boleh buat, kte doakan semoga artis2 kte dpt hidayah utk berubah ke arah berpakaian sepertimana yg dianjurkan oleh Allah n kekasih-Nya Rasulullah S.A.W.. amin…

      0
      0
  29. blur vision says:

    aku heran la dalam satu pic tuh..
    mizz nina tunjuk fuck ke eyk?
    tanya je~

    0
    0
  30. mimot says:

    min: hmm..dunia akhir zaman..cmni la..

    0
    0
    • min says:

      ape2 pun, xyah nk kutuk2 kat open, kte doa la, tu yg terbaek.. kalo kte kutuk, die berubah, xpe jgk.. ni kte kutuk, kte dpt dosa ‘free’…

      ingt, da’wah pun ade cara2 die.. x semestinye ngan tarhib (amaran) jek…

      0
      0
      • Miss pocO says:

        masalahnye diorg ni x makan kutuk…

        bg dakwahpun xmakan gak…

        dh byk amaran bencana alam Allah bg…pun pura2 x nmpk jer…

        0
        0
  31. Miss pocO says:

    xde yg dibanggakan sgt2 dgn artis2 malaysia yg da very low profile ni…semuanya nmpak cam dah ROSAK…!

    0
    0
  32. fcuk says:

    x perlu lah berlagak atau berpakaian mcm orang hollywood…. x sesuai langsung…..

    0
    0
  33. Maleesa says:

    komen dan cdgan adlh hak individu. X perlu lh kecoh. Klu family or org yg kita hormati berbaloi gak kta nak back up

    0
    0
  34. ade otak says:

    menggelabah giler spe yg ckp yuna nmpk seksi..xnmpk pon ns lmk dia tu..tlgla bukak mata sikit..yuna paling sopan sweet n xover..da la mng byk..

    spe yg ckp dia seksi tu mmg buta!

    0
    0
  35. bosan says:

    bosan betul la asik ckp psl nasi lemak je.. mcm dh xde bnde len..

    0
    0
  36. abu burn bakar says:

    sbb tu pakai tudung kena labuh menutup dada.ni kes tak cover dada la yg kena kutuk kaw2.hadap la kan.kalo saiz normal org tak kutuk camni skali beb.yg kena sound bila terlalu kecik atau besar je.yuna kategori mana ye???lu pikir la sendiri hohoho!!!

    0
    0
  37. naruto89 says:

    sekkkkksssssaaaaaaa misz Nina..

    comey lisa surihani~~i like..

    0
    0
    • nenek kebayan says:

      kalau mizz nina pakai mcm tu di OSCAR atau grammy award pasti meletup kot…tp dia ni nmpk mcm perasan dah international level..tgk cara dia bw diri pun dah tau…

      dalam masa sama dia nak semua pihak fokus dgn dirinya…masih baru tentulah excited nak tonjol diri….

      0
      0
  38. mirzan007 says:

    Terikut-ikut cara kehidupan org barat.. saling bersentuhan antara lelaki dan perempuan tanpa batasan… pembaca di sini pula bersorak kegembiraan… waktu akan tiba apabila kita semua akan disoal… semoga kita semua diberi petunjuk

    0
    0
  39. snake says:

    gmbr yuna 1st… tgn nk pegang ape 2… hahhaha

    0
    0
  40. aurora says:

    mak ai dasat2 baju artis akhir zaman..pakai baju tp nampak telanjang..ni kot yg nabi kita kata..huhuhu

    0
    0
  41. aku_wanita says:

    hmmm… majlis mcm ni slalu dibuat waktu mlm…
    tapi sume artis siang2 dah dtg.. xkira bertudung @ tak..
    macamane dgn wktu SOLAT nye kan…
    hmmm… think +ve yg perempuan mgkin semua uzur beramai2..yg lelaki? no comment… :-)
    * sekadar memberi komen…

    0
    0
  42. zey says:

    YUNA RAWWKSS!! yeaahh!! =)
    fellas, suda2 la tu hebohkan keburukan org~

    0
    0
  43. BumbleBee says:

    pendapat aku… baju yuna tu mungkin agak ketat sket…dan paling buat obvious biler warna dier terang and material kain licin…so nmpak mcm melekat ke badan bahgian bonjol2 tu…(kalo kaler hitam, maybe x obvious kot)….walaupun dh pakai tudung, x semestinyer manusia itu terlepas dr melakukan ape2 kesalahan dr segi pemakaian.
    Apepun..just harap Yuna more sensitive di masa hadapan…tahniah pada yg menang.

    0
    0
  44. Poyo says:

    tetiba lak aku nampak si noh ni ensem lepas dia tunang ngan mizz nina.. lol
    Ntah pape~

    0
    0
  45. wanwan says:

    test komen

    0
    0
  46. ely says:

    yuna tu mmg nampak sopan.. tapi betul la nampak mcm rahib plak bab tudung luar dia tu..
    actually kita tak leh pakai serupa ngan kaum lain.. .tudung luar tuh je lain mcm..
    artis2 lain..tak yah comment panjang..mmg seksi.. suka tayang peha.. tapi tak sume pakai mcm tuh kan..
    biasalah dunia artis kan…

    0
    0
  47. red_warriors says:

    award tak cukup kain….

    0
    0
  48. milA says:

    eh, kenapa takda gambar siti eh. rasanya dia ada datangkan.

    0
    0
  49. rokok_surya says:

    dunia artis……biasa la

    0
    0
  50. jgbu says:

    pasal pakaian ni, maleh nk masuk campur. cume nk ckp, kalau paha dh cm k.f.c tutup jelah pakai seluar panjang. lagi cantik. gaun panjang, lagi cantik.

    anyway, congrats yuna! anda telah buktikan kan semua orang bertudung bukan la penghalang untuk mnceburi ape2 je bidang yg kite minat.. tak payah pakai seksi2 asalkan ade bakat, boleh pergi jauh!!

    0
    0
  51. hajarul says:

    sowi to say..memang 1st gambar yuna to aku da terperasan die punye dada…baju die tight bahagian dada..yela selame ni xpenah plak die pakai ketat tang tu..
    ..anyway nak compare to others die la paling sopan cuz pakai tudung kan??

    0
    0
  52. bib bie says:

    semakin bayak tanda-tanda akhir zaman…

    0
    0
  53. aku pun nak komen says:

    lawak betul aku baca komen komen ni..
    tak nak baca kan..rugi..asal ada anugerah cegini jer…ramai la ustaz/ustazah nak tunjuk pandai..kalu dah agak alim sgt..camner la bleh sesat kat blog gosip artis..yang dah memang ternyata penuh dengan manusia yang lalai..
    kaloo dah tau dunia akhir zaman..p la muhasabah diri..mengutuk reti plak..ada masa pulak..
    nauzubillah..

    0
    0
  54. hebat semua artis2 kita..bergaya abis..haha

    0
    0
  55. ben says:

    norman KRU..
    duit byk watpe?
    pegi YUN NAM tanam rambut yg dah semakin menyusut tu

    0
    0
  56. org ke binatang?? says:

    sume bajet nk barat belake…
    ak tgk dah mcm mat salleh dah.
    mcm haram…

    0
    0
  57. ahli fikir says:

    oh my God Liyana Jasmay sangat bajet die Blair Waldorf ! Upper East Sider wannabe !

    0
    0
  58. HUHU says:

    cantiknye mizz nina. makan dek gambar

    0
    0
  59. lilbunny says:

    wow, love yuna’s dress! cool!

    0
    0
  60. donna karen says:

    mule2 aku tgk collection pix ni aku igtkn mizz nina yang paling seksi…xsangka si juliana evan tu lbih seksi dri artis2 len yg ade….ape dh xde kain sgt ke kt malaysia nih smpai nk pkai skirt sgkat mcm tuh?muke dh cantek…xpyh la nk tyg kulit peha tu…kalo dh cantek, pkai purdah pn org tetap nmpk lawanye tu…….

    0
    0
  61. aku serius says:

    Kepada pengomen2 yang suka menegur-negur, sila baca artikel yang dicopy paste dari laman web yang saya rasa mungkin sedikit sebanyak memberi ruang untuk kita berfikir sebelum bertindak.. saya bukan ustazah/pendakwah, saya juga manusia biasa yang hendak berkongsi ilmu yang ada. Mungkin selepas baca ni…ubah2lah sikap dalam budaya tegur-menegur.

    “Di dalam Islam, kita dituntut untuk sentiasa bersikap ikhlas dan amanah dalam setiap nasihat dan teguran yang dibuat. Apabila menegur, janganlah sekali-kali kita menggunakan bahasa dan nada yang kasar. Jauhilah dari menegur seseorang itu di khalayak ramai. Kerana ini akan memalukan dan mengaibkan pihak yang ditegur. Carilah waktu yang sesuai untuk menegur. Bersemukalah dengan pihak berkenaan dan gunakan kata-kata lembut dan gaya bahasa yang boleh menawan hati dan perasaannya. Gunakan budaya menegur sebagai perantaraan untuk menambah kawan dan taulan bukan untuk mencari musuh dan pergaduhan.”

    Pengajaran: Kita semua juga mengetahui sepotong hadis Rasulullah s.a.w yang popular yang menyuruh kita mengubah dan memperbetulkan kesalahan dan kemungkaran dengan tangan atau kuasa jika kita punya kemampuan. Jika tidak, maka dengan lidah dan jika tidak mampu dengan pertuturan, maka dengan kebencian hati terhadap kemungkaran tersebut. Pendek cerita, kalau rasa kita memang perlu menegur, biarlah terus kepada tuan punya badan dalam gambar sebab niat kita tu memang ikhlas untuk menegur, kalau tak takyah komen mencarut. Baca dan kalau benci…benci menggunakan hati sendiri, tak perlu luahkan kalau ianya boleh mencetuskan kemarahan orang lain.

    0
    0
  62. clorox says:

    noh looks cute wit his new haircut :D

    0
    0
  63. afd says:

    – balIk umah kne rotan da mizz nina bgan Noh..
    – LJ comey tpi awat pelIk ngat baju??
    – yuna..huuu..da mcm astronout akoo tgk
    – bajU lisa pon mcm pelik2 sket..tpi sbb lisa pakai nampak comey gak..ngahahaha

    0
    0
  64. luvlavender says:

    jadikan lah artis2 ni semua teladan.yang baik..ikut la..yg xelok jgn ditiru. nnti lau u all jd artis fhm la kot dunia artis ni mcm mne..cewah..

    0
    0
  65. aries_april says:

    kspanan just nmpk ps yuna n lisa..lain out…
    paris hilton pn xpkai cam dia orng

    0
    0
  66. Reena says:

    Ok lah Yuna dressing cam tu..at least tudung dia kemas jek..drpd ct masa terlepas ckp nak pakai tudung..lagilah cam darth vedder..tudung katanya..pada hal hood jer.. opss terbabas sudah..

    0
    0
  67. aku pun nak komen says:

    nak tengok gambar siti…dia pun ada datang..kalo tak tak silap nampak topi koboi dia

    0
    0
  68. lalalala says:

    tahniah yuna sbb menang award..tapi apa pun, aku tetap tak suka lagu ko..denga lagu kt radio, rasa migrain….lagu gadis semasa ko tu lagila…tak paham ape ko sebut…reti??

    to peminat yuna, sila dislike..aku dah bersedia..wawawa

    0
    0
    • miss suka masak says:

      hhahahaha lawak…

      siap suro dislike ag…hahhaha

      miss xdislike pon….coz xmenyakitkan hati pon kata2 dikau 2…

      pendapat peribadi kan…..

      0
      0
      • gosipgurl_fea says:

        dengar abang angkat saya ckp pasal suara yuna, unik juga penyanyi ni tapi mcm takda noktah , mendatar ja suara dia..bila dia menyanyi tu, mcm tak henti dan tanpa ada koma.

        0
        0
  69. hating says:

    Yuna mangsa fesyen..napa fesyen cam baju astronaut??pelik..tak lawa langsung..sape designer dia??

    0
    0
  70. beautyhoney says:

    seriously..pesan utk yuna: dah dapat award byk, dapat duit banyak..cari la designer yg hebat..walaupun tak minat lagu ko tp nak gak tengok artis malaysia ni pandai melawa..teruskan bertudung, but please pick a good designer..

    0
    0
  71. mikan says:

    1.mcm omputeh dah very open ckp pasal nasi lemak aka boobs.aiii dahsyat la korang.
    2.aku tak minat la yuna tu tp lagu sedap.layak la jugak menang.
    3.menegur tu bagus tp kena cermin diri dlu.jgn nak mngutuk artis je.org biasa pun kena jga cara bpakaian bia pun tak public figure masuk mjlah,msuk tb.
    4.tahniah to all winner.aku suka bunkface!zizan!mizz nina pun sweet je muka n talented tp jgn lupa diri n blagak international sgt dah ler,
    5.LJ, jue evan and dd mmg comel.tp lisa surihani pling comel.tp baju tak ok.bgus kalo dia pakai je bju ms host mari mnari mlm tu.takyah tukar
    6.aku frust scha tak dtg amek award hot chick.tp kalo lisa surihani tcalon,kompom lisa yg mng.
    7.maya karin pun hot jgk.so do henry golding.
    8.pling aku ska part zizan n johan bg award.sumpah lawak dua2

    0
    0
    • more says:

      1. yg pakai baju tu lg open
      2. lagu yuna xsedap. bla bla bla
      3. kalo seangkatan ngan org ditegur mmg xkan tegur la sbb xseangkatan la jadi tegur
      4. mizz nina talented tp xsweet n xsensitif
      5. jue evan n dd paling cun
      6. frust scha xamik award, lisa utk tercalon pun xlayak
      7. pakcik siti sblh umah lg hot
      8. jozan sgt lawak bila bergabung

      0
      0
      • safira says:

        1.open minded la beb.
        2.korang tak suka yuna tak payah la komen.
        3.kdg2 seangkatan pun tegur jugak.ramai manusia spesis tak sedar diri neh
        4.bodo.tak talented mana pun mizznina tu.biasa2 ja
        5.dorang mix mesti la cun.
        6.scha tak layak menang pun.nora n maya janda hot lagi layak.
        7.kalo hot napa pakcik tu tak jd artis je
        8.yg ni aku stuju.tahniah zizan menang ktgori personaliti tb.

        0
        0
        • red writer says:

          1. so open comment la
          2. pasal lak xleh komen, ko komen mizznina xper lak
          3. aku xseangkatan, mungkin ko seangkatan sbb tu tau ada org cenggini
          4. mmg biasa pun nina ni tp yuna luarbiasa xbest
          5. yg penting cun
          6. nora alwaz hot
          7. sbb dah hot xyah jadi artis
          8. mmg layak

          0
          0
  72. aina says:

    salam , tak faham la ngan korang ni. (minta maaf kalau tkasar ) . miss annur kondem pasal tuttt… [email protected] dah tegur komen bagi elok jgn dgembar gembur. Lagknak bagi panas. Kata malu nak sebut benda2 tuh. Tapi setiap kali komen mesti nak MENTION pasal 50sen la… Singgit la,,,5 ringgit la. Boleh tak jgn nak jadi baru api n mbesar2kan cerita. Suka silent ja b4 nih. Bkn nak kejar glamour dalam BN ni sapa pengomen yang banyak. Tp cukupla sekadar komen dng ayat yang rasa sesuai dibaca oleh semua. Ok :D , kalau boleh biarkan BN nih bersih dari ayat2 yang tak sepatutnya. Baru la BN ni jadi laman gosip lain dari yang lain.

    0
    0
  73. young says:

    yuna mcm makhluk asing yg slalu klua kat tv, badan keding pastu tetiba kat kepala besar, if baju tu kaler hijau sjibik alien

    0
    0
  74. Wonder woman says:

    semua cantek!
    lama tak nampak yusri kru
    eksekiusmi, ckp pasal nasi lemak ni kenapa dkt sini,kat tmpat lain la…ngeh ngeh ngeh!!

    0
    0
  75. pizza says:

    Yuna berpakaian sopan, tapi harus diingatkan, dia hanya bertudung tapi bukan menutup aurat…. hmmm… kalau dah artis tuuu… payah sgguh nak jumpa yang mengikut pemakaian berlandaskan syariat…

    0
    0
  76. RiRi says:

    suke tgok cara nina makeup mata dia tu…eye liner tarik u..

    0
    0
  77. RiRi says:

    puas bljr..gagal je,…hihihi….nmpk klasik kn..~

    0
    0
    • kurus says:

      RiRi sayang,
      ko tol2 nak ker..cenih..for beginners:
      amik pensil dolu..jgn guna liquid eye definer tros..
      amik pensil basah yg best..jenis lembut tu..

      ‘dot’kan ke ‘tapak’ yg ko rasa ko nak garisan tu ‘end’.
      dari dot tu..ko garis..tarik ke dalam..ke arah garisan bulu mata…(kire macam terbalik lah)..
      pastu baru garis dari dalam ke luar seperti biasa.
      prektis balik2..lama2 cantik..
      kalo mata jenis droppy cam aku..ko ‘aim’ kan ‘dot’ tu ke bahagian atas kelopak mata..bukan hujung mata..
      efek dia cantik..

      0
      0
      • RiRi says:

        oooo..mata aku kecik la gak…hihi..ko de FB x?aku pakai gel eyeliner je..coz x reti la guna liquid..hehehe…

        tHX 4 ur tips tu…ill try beb,.. ^^

        0
        0
        • kurus says:

          RiRi..dear
          aku tkder fb la dear..
          aku ni pemalas sket..
          aku ada ikot owang potih nyer ntah haper2 jerk..kah kah…sajer..
          dulu aku aktip blog..tiber2 yehoo discontinued..abih coretan aku..tengoklah klu rajin aku bukak balik..skang ni buang boring kt sini jer..

          0
          0
        • kurus says:

          oh ya kalo mata kecik wat mcm droppy eyes jugak.
          cuma tambah eye shadow powder ke bahagian atas kelopak..kt kelopak letak eyeshadow ko yg gel tu..hehe

          0
          0
  78. Kak Eton says:

    xdelah ketat mna pom bju yuna tuh..org awam pom rmai gak yg seksi..terlebih seksi pom ade..

    0
    0
  79. dun says:

    apedaa…pasal [email protected] dada yunalis tu pun ampa nak [email protected]…haih…you guys are missing the point lah..

    0
    0
  80. lalala says:

    aku tengok gambar 1st tu yuna macam pakai baju teletubbies…haha…cuma muka yuna kecik so longgar kat kepala

    0
    0
  81. nenek kebayan says:

    anugerah shout award 1ST pop artis dimenangi stacy kali ini yuna pula dan jaclyn victor vocal power….kali ni Faizal tahir….tahun lalu siti pun tak menang sama seperti kali ini….(org fikir 2 kali nak sms psl ada nama KD yg penuh kontroversi dan semcm terpalit juga kpd siti kerana kawan baik) ….tp pada ABP2010..siti menang besar hasil undian juga kan…..stacy dan jaclyn yg mengalahkan nya jauh tertinggal dibelakang

    persoalannya kemana perginya pengundi stacy dan jaclyn….kali ini yuna…maybe yuna boleh menang mudah juga di ABP sbb dtk siti pun dah ratire….kalau siti tak retire kemungkinan besar juga dia bakal tewa kot???? kerana yuna semakin diminati dgn keunikan vokal dan penampilan…mgkn juga peminat beransur2 pilih org baru utk berada ditakhta…biasalah tgk benda sama hari2 pasti bosan juga kan?…siti pun pernah ckp dia rela dan terima jika kalah kepada yuna…makna nya siti pun akui kehebatan yuna masa kini…

    Walaubagaimana pun …target market yuna lebih kepada golongan muda dan dewasa kerana jenis lagu yg boleh dibawa yuna tak menampakkan dia versatail…golongan tua pula bagaimana dpt kah menerima lagu dan suara yuna???? bolehkah yuna bawa irama lagu yg pelbagi seperti yg siti bawa..? dia umpama sheila majid…bakatnya yg pelbagai itu mgkn dikagumi peminat selain dia agak bersopan dgn penampilan dan pakaiannya…..

    pada saya shout award ini….stout award ja..kerana rata2 artis berpakaian mcm perempuan murahan…..konon nak ikut barat tp silap tempat….maaf itu pandangan saya…..pengiktirafan pun berdasarkan undian yg kurang menyeluruh….sukar nak ckp ianya kayu ukur populariti artis masa kini…. ABP juga yg boleh diguna pakai….

    0
    0
  82. kentang putar says:

    entah …compare ngan yg lain – sedap jugalah mata ni tgk adik yuna nih berpakaian..ada gak harapan ….
    apada korang – kawan tu dh bertutup pun korang hejek2 …boobs keciklah, org bulanlah, teletubbies la…
    mmg la tak sempurna pun, dah nama pun manusia, mmg la x sempurna…relekslaahh –
    ni yg sebuk2 boobs org nih – boobs korang lawa keeeeeeeeee……xbaek …kang dia plastic ..ha korang kutuk pulak ….hapa daaaa…..
    errk lagi satu bila siti ckp dia retire…
    bukan siti blah awal ke lepas 2 pencalonan x menang.. ouchhhh….no no no….

    0
    0
  83. nabbella says:

    aku tak minat yuna. aku pun tak tau kenapa..

    0
    0
  84. nalis says:

    hebat tol pertikaman lidah di sini…hihi…

    0
    0
  85. gegey says:

    for the first time pelik dgn fashion yuna. siyes cam alien terlepas ke bumi.
    best dressed? definitely lisa surihani. everything looks so kena.

    0
    0
    • ntah says:

      best dress tu mmgla . tpi benda kt ats kepala die tu ape?cm alien je. sayang , rupa dh ada. berfesyen je x reti,.

      0
      0
  86. non says:

    seksi meksi, seksa terseksa pe pe pun korang lawa2 lah!

    0
    0
  87. safira says:

    malam tu part zizan dan johan bagi award paling gempak.lawak giler

    0
    0
  88. medicalteam says:

    ak rasa mizz nina tak layak menang..lagu pn lucah..tu pn nak bg award kt org wat lagu cmtu ke??ada lg bgus dri dia

    0
    0
    • miss suka masak says:

      u buat la sebijik lagu bagi mizz nina nyanyi…….

      mana taw menang ag kot next year,…

      jgn la taw nak kondem je cik..

      masing2 ada kelemahan..kelebihan…

      0
      0
  89. megamarmalade says:

    hmmm….orang kalau dah tak suka, semua benda tak kena kat mata. agak agak kau dah tak suka sgt, tutup tv, pergi baca majalah solusi.

    0
    0
  90. atien says:

    suke tgk mizz nina n hujan..couple yg gila2 pnye lorh..!

    0
    0
  91. unknown says:

    Lisa Surihani & Diana Danielle x pandai berfashion. Mcam style org tua je -__- so lame.

    0
    0
    • red writer says:

      mmm diana agak suka berfesyen matured, yg tua plak sibuk nk berfesyen cam budak. apalaaa. diana tolon fesyen cute2 or simple smart. kalo diana berfesyen cute2, abisla liyana

      0
      0
  92. din says:

    aku x phm la artis malaysia ni..suruh pminat sokong artis tempatan tp dieorg sndiri ikut artis barat. poo..dah..

    0
    0
  93. Caldina says:

    hahahaha….
    giler btol …!!
    pasal kes nasi lemak pun sampai ada yg emo…. tu belom lagi aku masuk / cucuk lagi… kang lagi teruk…
    sukati diorang la nak komen apa…. wah.. wah… bila aku bantai dulu pasal pengomen2 kat sini tak ada etika mengomen.. sikit punyer teruk aku kena… tapi… ‘Ada aku kesah ?’…… peliknya takder plak yg menyokong aku padahal depan mata benda tu berlaku…..

    Sukati korang laaaa… apa2 hal pun aku tgk si yuna ni cun… tapi flat chest… mungkin kena tunggu tangan suami dia utk kasik tune sket…. hahahaha

    p/s: teringat aku citer Seniman Bujang Lapok….. ‘dey tambi… tahi punya pasal pun mau gado kaa ? sudah laaa.. p tido la ….’ hahahahaha

    0
    0
  94. Lyla Anum says:

    Emph. Kalau nak tutup aurat tu biar tutup dengan elok barulah boleh jadi ikutan untuk anak2 muda.

    Ini pakai tudung je tapi dada tak tutup sampai ramai org bercerita. Pakaian pulak jenis ketat-ketat. Terlalu Ikutkan sangat fesyen moden mmg tak bagus kalau feedbacknya buruk.

    Dan takde alasan pun untuk ‘sopan sikit’. ??? Kalau sopan, sopan kalau tidak bukan sopan namanya.

    Silalah BN, tegur Yuna supaya pakai dengan sopan supaya anak-anak muda skrg follow gayanya agar pakai tudung biar menutup dada. Barulah boleh LIKE seterusnya.

    0
    0
  95. lolyat gang says:

    bosan la korg ni
    skit2 tutup aurat
    ok la tu yuna

    artis lain nk sexy pun xpe
    kita mau maju dan liberal

    btw liyana jasmay x reti ckp english eh ?
    dia asyik ckp bm je dlm Shout award ni

    0
    0
  96. nana says:

    yg penting zizan dngn wakaka crew gempak abes !

    0
    0
  97. -_____- says:

    knp yg pakai tudung(yuna) je kau nampak nasik lemak die? yg nasik lemak sbesar mizz nina pn kau tk nmpk. ttup sbelah mata je? lgpun aku rs maybe yuna x prasan baju die. yuna x de motif la nk tunjuk nasik lemak die .lain la kalau nasik lemak die cam lana nordin.

    0
    0
  98. -_____- says:

    lgpun aku rs maybe yuna x prasan baju die. yuna x de motif la nk tunjuk nasik lemak die .lain la kalau nasik lemak die cam lana nordin.

    0
    0
  99. nana says:

    nasi lemak lima posen to apa ? kahkah

    0
    0
  100. tumpanglalu says:

    ..

    0
    0
  101. tumpanglalu says:

    ape la nak jadi dok sebok cite pasal breast orang.
    bukak topik len je la.
    rugi korang borak pasal ni je.
    WASH WASH WASH WASH!

    0
    0
  102. borneo80 says:

    mcm2 jak…..komen ko org……suka hati dak nyalah nak pakai bju apa…..asal x TELANJANG……sik juak over glak aku nangga…..mun dah tahap susu teesembul…ka….burit nampak…..ha ya baru aku sik bekenan nanga PAHAM…..

    0
    0
  103. gung33 says:

    haaahhha.tak phm apsal yuna plk kena. yg lain pki mcm (*&^&*(&^%^&*())(*@$#%^ rilek plkkk

    0
    0
  104. yuna tinggi & kurus…macam model! dress pun cantik. u r gorgeous! ^_^

    0
    0
  105. effa says:

    de plk teselit pic mizz nina tunjuk f***…dasat~

    0
    0
  106. effa says:

    silap da…sory~

    0
    0
  107. I do know a great deal of men and women would really like the concept notion and that i also can’t deny I’m moreover one particular of them. In case you’ll uncover more disccusion about this matter then simply it can be more desirable and i will most likely would love to assume of precisely what you would create regarding your subsequent article. Within the event that you just could release a lot more associated write-up, just make me aware as Most undoubtedly i’ll desire to be capable of browse about it.

    0
    0
  108. krazix says:

    ntah hape si mamat Bethel Hosier ni sembang bersepah.. lau x reti bi tu wat la ayat pendek2

    0
    0
  109. aiqa says:

    aku suke pe yuna yg yuna pakai n her performance tat nite…xphm y ade yg dengki ngn ape yg yuna pkai n her performance tat day..at least yuna x pkai dedah2 cam yg lain2..kalo sape rase nk bg komen yg ala2 bdakwah sume lbh bek g bkak website iluvislam.com n xyah nk tunjuk alim ltak komen yg tah pape n bajet kat sni ye..kalo btl ko bgos apesal ko g blog ni n kutuk2 org pakai ape sume..ko da ckup bek ke?tuhan x pndg rupe n ape yg kita krjakan tp Dia lihat ape dlm hati kte..our qalb n nawaitu!jge nasi lemak ko sudah!

    0
    0
  110. baby face says:

    aku suke mizz nina…sexy n nice…
    rambut joe flizow canteknyerrrrr……suke laaaaa….
    LJ and juliana aven cute…
    sazzy xde la sexy sangat ok jer…
    harith ngn wife die ker 2 ? ermmmm not bad..hehehe
    ning simple sgt kot….
    pondan yg tp aisyah tu over nyah….geli mak nyah
    wargggghh..wargghhhh.warggggghhhhh

    0
    0