Written by AbangNara | November 6th, 2011

Fasha Sandha memang lebih hangat daripada biasa di malam Anugerah Skrin 2011. Keeleganan Fasha Sandha memang jelas terserlah. Pasti ramai lelaki-lelaki di luar sana yang jatuh cinta dengan Fasha Sandha semalam. Anda pula bagaimana?

gambar diana amir red carpet 2011

Layankan lagi 40 keping gambar sekitar Red Carpet Malam Anugerah Skrin 2011.

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011
gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

gambar diana amir red carpet 2011

95 responses to (40 GAMBAR)Sekitar Red Carpet Malam Anugerah Skrin 2011 Part II

  1. sukasuki says:

    wohooooooo cun fasha

    0

    0
  2. 2nd says:

    hohoh fasha tetap cun wp sendat ahaks///

    0

    0
  3. anak tiri says:

    Baju ija sangat cantik… Baju Ziana Zain.. erk…apakah??

    0

    0
  4. noona says:

    diana amir…gojes!

    0

    0
  5. bdk sek tadika says:

    ini dunia semata2….

    0

    0
  6. lily says:

    siti saleha nampak cantik sangat!!!loveee

    0

    0
  7. doremon says:

    seksa mata oren ku melihat fasha sendat..

    0

    0
  8. aaa says:

    apesal aku tgk artis malaysia ni makin hodoh…
    si fucksha sundhal mmg xreti nak insaf ker…
    tgu la tahun depan bila PAS dah pemerintah masuk api la semua baju seksi engkau tu

    0

    0
    • pasha sendat says:

      der pas takkan menang mimpi la ko, muahahaha!

      0

      0
    • mulut capoi says:

      x payah Pas nak memerintah sekarang pun dia dah jadi calon api neraka, panaslah tu sampai x bolih tutup badan dia…panas…panas…..atas bawah berkuapppppppppppp….masam…..

      0

      0
    • zafrul says:

      hehehehe.. kelakar la komen ko..

      aku rasa kalau pas perintah.. lagi teruk kot..

      sebab pas ni atas dia org tutup

      tapi bawah kasi bukak…

      lagi menyayat hati……

      0

      0
  9. wow says:

    tiz zaqyah……….cun……..cantik woo tgk dpn2…..

    0

    0
  10. muroza says:

    hmmm..tak ramai berkemban pun, ada la seorang dua yang konon bajet hot berkemban.

    sapa dua orang no.3 dari atas tu? diorang ni kalau dah pakai mekap jadi pelik la.

    hot/sexy zaman sekarang bukan sbb baju makin pendek/singkat tapi akal yang makin panjang/dalam.

    0

    0
  11. shhhhh says:

    baju fasha mcm bkemban..huhuhu

    0

    0
  12. Coklat says:

    artis lelaki xterdedah aurat pon….artis wanita?????kahkahkahakha!!!tapi xsemua yg dedahkn aurat~~cuma~~~lalalalla~~~no komen!!!

    0

    0
  13. rubi says:

    cantiknya neolofa..fasha pun cantik tp bg aku perubahan diana amir lg cantik..

    0

    0
  14. eeda says:

    patut la letak gambar fasha dia ja pun nmpk cantik among others tpi tu la nmpk mcam bkemban aja dah

    0

    0
  15. Siti says:

    top 3 baju cantik dari pandangan mata saya
    1)Fasha Sandha
    2)Kilafairy
    3)Nora Danish

    0

    0
  16. Ms Nana says:

    Fahrin Ahmad..adeh..cair tgk die senyum.. tp baju nya sudah rupa goldman kat bukit bintang lah.. tinggal nak cat muke je.. hehe.. jgn marah abg Fahrin! =D

    0

    0
  17. cegampang says:

    Masha yang non tu pun tak pakai ketat2. Tak tau nak cakap pe g. Banyak sangat la retis sekarang tak dikenali. Suam2 kuku

    0

    0
  18. rock says:

    Diana Amir…. WOW……..!!!!!!!
    She’s beautiful……..
    tgk dia beberapa kali……
    sejuk ajer mata memandang……

    Simply Gorgeous…..!!!!

    0

    0
    • Only CT (In The World) says:

      Cuba kalo die masih belum bertudung, x de sape nk ckp pasal die kan……penghijrahan die meningkatkan populariti die………

      0

      0
      • pizza says:

        Kalau dh fanatik tu, perghhhh, sedaya upaya membela, pusing sana pusing sini. Sapa kata DA x kena bambu masa dia x bertudung dulu? Yg penting, dia berhijrah kearah kebaikan dlm etika berpakaian, daripada x semenggah kepada yg terhormat. Then popularity follows, itu soal sampingan. Bukan mcm idola kau tu, dah molek2 bertudung dan berpakaian longgar masa balik haji, berterabur bersepah jadinya. Jadi ikutan plak tu, dosa2 org yang pakai mcm dia tu, dia dpt saham sama. Errrr, ko pakai serkup cm idola ko jugak ker?

        0

        0
      • rock says:

        mmg betul la…
        masa dia belum berhijrah…

        bila dah tu….
        dia yg lebih ayu dari semua…

        maaf klu ada silap kata…

        0

        0
      • Only CT (In The World) says:

        Alah Piza jgnlah marah….aku x de niat nk kutuk DA cuma terfikir batapa besar kuasa tuhan…..x semestinya betudung populariti akan hilang…..nanti aku jumpa Dato’ CT ke aku ckplah….Yg penting aku harap isteri PM kite Datin Seri Rosmah Mansor akan bertufung litup pulang dari Haji….AMIN….mari kite doa sama2….dlm sejarah bekum pernah ada lagi isteri PM yg bertudunng…

        0

        0
  19. kutu says:

    byk artis pompuan rambut dah rupe mcm putianak je..

    0

    0
  20. pizza says:

    Artis pompuan kita yg pakai serupa telanjang ni tade plak Jabatan Agama sibuk2 ek. Derang extra prihatin kt individu yg ceramah agama takde permit and ulamak2 yg bukan pro kerajaan.

    0

    0
  21. eman says:

    baju fasha mmg lawa..tp seksi sgt..nape iqram x jln ngan fouziah gous ek??

    0

    0
    • z says:

      dia pakai fesyen cmtu kot..foziah gous malu nk jln ngn dia..kononnye la..tp iqram tetap hensem pd mata sy..=)

      0

      0
  22. suka akula... says:

    kalau fesyen nmpk dada tu yg abg nara mksudkn elegant….mmg cetek la pemikiran ye….aku bkn la benci pun kat fasha sanda ni….lakonan dia bgus…tapi kalau lakonan yg bgus tu x seiring dgn perangai(berpeluk dgn jantan sana sini….musnah rmh tangga org……maki org dlm twitter konon rampas bf dia~last2 x jd kawen pun) mmg x guna la….maybe ramai x perasan….minah ni suka guna cerita2 peribadi dia utk tarik prhatian press….

    0

    0
    • cemesebelah says:

      mmg betul..bkn dia aje..bole kata hampir semua artis (esp..perempuan)…kembali la ke pangkal jalan..yerk..jgn perasan sume org suka..kwang..kwang..kwang…

      0

      0
  23. missglamm says:

    fasha yang tercantik….gorges..!!!

    0

    0
  24. artis says:

    nape baju artis perempuan semua xlawa,yg lawa pun xbanyak.fesyen and kaler pelik2 je

    0

    0
  25. katerina petrova says:

    ok la si fasha ni…daring! xkesah pun pa org luar sana ckp pasal dia….dlm dunia hiburan ni..jgn nilai bakat dia drpd isu peribadi diorg tp nilai dia drpd bakat yg ada…xkesah la dia tu bpeluk2 ngn mana2 jantan pun or apa ke…yg ptg dia majukan dr..lgpun mmg xda pun award utk sapa2 artis yg plg byk buat hal…at least dia xhipokrit mcm sesetengah artis tu…btudung tp perangai mcm apa…ok!

    0

    0
    • bdk sek tadika says:

      Eh…!!! bodoh nye minah katerina petrova ni….

      0

      0
      • katerina petrova says:

        bodoh ke aku? ko nilai aku drpd apa? kalo aku bodoh, ko juga bodoh cz response kat komen aku…sama juga kta bodoh…kakakakakakaa…

        0

        0
  26. saje nak komen says:

    my choice : DIANA AMIR PALING CANTEKKK & AYU SEKALI :}

    0

    0
  27. ija says:

    korang sebuk2 nk vote2 no 1 2 3 bkn dpt menda pung.

    0

    0
  28. mawar berduri says:

    kenapa fauziah tak tangkap pic dgn ikram..gadoh yek

    0

    0
  29. meeradiana says:

    kenapa artis ramai pilih skin colour or gold colour ek??
    paperpun minat diana amir..comel ar..

    0

    0
  30. sk says:

    sume mekap teballllllllllllllllllllllllllllllllll

    0

    0
  31. fasha says:

    so beautiful….

    0

    0
  32. srikandi says:

    semua baju nak berkemban je..ingat cantik?? apa2 pun..scha nice and simple

    0

    0
  33. ape je lah says:

    muke diana amir jugak ak nak tengok ! sopan nampak cantik ! ak senang je nak nilai org tu cantik ke x berdasar kan akhlak , akidah dan sosial nye bagaimane ! tiz zakiah muke gohic ! x pakai makeup pon cantik! :D

    0

    0
  34. ape pon xbley says:

    Kpd pminat Fazli Daniel Ali, bleh like
    fanpage adik Fazli di http://www.facebook.com/FazliDanielAli
    tqvm.

    0

    0
  35. lintut says:

    pkaian marsha lagi sopan wpun dia non muslim…berbanding artis agama muslim lagi seksi mjolok mata…buat malu agama sndri sj…..

    0

    0
  36. curlassssss says:

    comelllnyeerr diana amir…..

    0

    0
  37. suka akula... says:

    firstly..saye nk minta maaf pade peminat2 fanatik or penyokong2 Fasha sanda atas pendapat saye yg saya tau mmg agak tajam…..saye nk respon pade komen slh seorg d cini yg mengatakn>>>>>>(‘xkesah la dia tu bpeluk2 ngn mana2 jantan pun or apa ke…yg ptg dia majukan dr..at least dia xhipokrit mcm sesetengah artis tu…btudung tp perangai mcm apa’) ……..majukan diri????fasha prnh ckp dia x mau seksi lg tapi still fesyen brkemban jugak dia pilih….adekah itu majukan diri???dia brgaduh n maki2 dgn few artist kat twitter…adekah itu majukn diri????lebih byk cter peribadi(dia sndiri cter kat press) drp career….adekah itu majukn diri???huhu….x hipokrit mcm artis len yg bertudung???kenapa isu brtudung dikaitkn dgn hipokrit???sdgkn brtudung itu satu kewajipan n tuntutan dlm Islam…ye x dinafikn….mmg ramai mereka yg brtudung tapi mengumpat…brtudung tapi masih brpakain ketat…brtudung tapi memfitnah….brtudung tapi bersentuhan dgn yg bkn muhrim….tetapi ia sdh tentu lebih baik drp mereka yg mendedahkn rambutnye dn auratnye yg lain n pade mase yg same mmbuat perkara2 terkutuk yg len kerana pade mereka ‘at least mereka x brtudung…so x ksah la if wat bnda2 yg jahat….sememangnye jahil sungguh la pade mereka yg brfkir sebegitu…….

    0

    0
    • curlassssss says:

      kan…sehelai rmbut klu lelaki ajnabi yg tgk pon dah dosa….ni kan berhelai2….sedih btul ble org mngatekan mcm2 sal wanita brtudung ni…

      0

      0
      • cemesebelah says:

        setuju sangat-sangat….! org yg kata fasha majukan diri tu,..mcm..eh! x de agama yer..?

        0

        0
  38. Tak Minat Artis says:

    budak2 kecik lg dh diajar cara berpakaian seksi…

    sedihla tgok korang cani…

    xpakai seksi xleh ke…

    0

    0
  39. cek jah says:

    yana shamsudin comel sangatttt

    0

    0
  40. bajufashadgn ctsalehasama jefesyennya... says:

    fasha mlm 2 pns ye??? siti saleha cover ngn rambut…kalau x lbh kurang ngn fasha….komenku….ramai lg xmjaga aurat…fullstop…:)

    0

    0
  41. konpius says:

    macam ade 2 eja??

    0

    0
  42. hihihi says:

    geramnyer dgn eja! tiap kali red carpet,mmg mate aku tepikat kat dress die.xsaba nk tengok die dkt red crpet lagi,dgn pkaian yg lbih sopan,tp still elegen.doa2la yerk. artis lain pun same.agak2,bile sume artis akn brtdung ek?n crite2 pun sumenye artis pkai tdung n jage aurat?akan terjadikah semue itu?haha.same2 kite tunggu n doakan.

    0

    0
  43. Nanu tanjung says:

    Neelofa paling cun, artis ni udahle cantik, pandai berlakon dan yg paling penting iq pon tinggi.Aq
    respek retis mcm ni …..bkn artis tin kosong, hokey.

    0

    0
  44. alice says:

    i think sha and awa yang paling simple and realistic.. they are faboulous..yang lain semua cam over the top!

    0

    0
  45. azs says:

    mamat yg berlakon sutun tu nmpk sungguh macho..

    0

    0
  46. bahrin says:

    ziana zain still sexy

    0

    0
  47. baju kebaya dot-dot says:

    Style mamat yg pakai suit putih atas pic Eja tu nampak smart la. Dlm banyak artis pompuan Eja yg paling sweeeet. Less is More u all…..

    0

    0
  48. Reena says:

    Amanda Imani tu salah majlis ker..baju yg dia pakai cam stok g jalan jer.. anahita pun bj tak leh blah..nama jer datin..opsss tak semestinya dato/datin ada taste kan..cam….(sila isikan sendiri jawapan yg sesuai..tengs)

    0

    0
  49. araary says:

    ai suke sangat tiz zakiah, nampak menyerlah and lagi sorang ai suker scha, walaupon simple tapi nampak elegant and kemas, fasha plak, no comment. , ketat and sendat macam x leh nafas.

    0

    0
  50. analiaa says:

    kehadapan annahita…..baju anda huduh gila. sekian.

    0

    0
  51. dalian says:

    dah agak dah..mesti ramai kutuk kaw2 punye fasha..
    hurmm xbestlah! aku ngaku aku mmg antara orang yang suke sangt kalau tgk fasha berlakon. hal baju die aku tak mau cara lelebih. bagi aku semua2 bodoh. baik yang tukang buat baju or yang pakai baju tu. bukan fasha je.. majority lah. kalau tak terdedah pun baju melekat mcam nangka.. cuba habaq mai kat aku artis la ni mna yang kite boleh tabik spring kat depa? sila sebut. mesti ade kekurangan kan.. tak bnyak sikit, tak sikit banyak.. nak carik perfect.. huh payah..

    sedih tu komen2 psal artis, yang hgpa pi msukkan pasai politk buat pa..? aduih.. tak kesah la weh sapa dok perintah pun tapi kalau dah peel artis kita lagu tu.. lagu tu jugak la.. kalau pun orang hijau perintah, apa depa nak haramkan artis or keluar sistem sapa nak jadi artis kena pakai jubah. tapi bila si artis2 ni balik umah, contoh la na….depa tonggak botol, depa tgk movie biru, depa buat party buih dalm umah.. sapa nak tau??? sama ja aih, pokok pangkal hati..

    tu la orang kata skrg ni, ramai nak jadi ustaz and ustazah instant.. tapi cara tak kena… terus serbu ja..
    think deeply..guna 75% akal la kalau takmau guna banyak pun sebelum ckap..nasihat kan org mmg bgus.. sama2 dok ingat.. tapi bahasa jaga na..

    diana amir, so far good.. thanks God lah dia dah berubah.. tpi pikir molek, back to basic.. tgk baju die. ketat.. liuk lekok tubuh still boleh nampak. bibir die tgk.. hmmm ok sorry peminat diana..

    tapi takde bezakan.. cumenye diana dah bertudung.. mgkin rezeki hidayah die awal.. fasha tu tak yahla nak kutuk lebih2.. dok kutuk2 die over sgt tak rase ke hangpa dok letak kan diri hgpa sama level dgn die.. tak sama tapi serupa.. best2 ja dia dapt pahala free hasil tuaian hangpa..

    0

    0
  52. nunin says:

    suka baju tiz,yana n scha:)
    cantik..

    0

    0
  53. kabomm says:

    bile pulak nak buat tema sopan dan santun??

    0

    0
  54. cantik says:

    baju yana paling cantik….orang nye pon cantik…plus diana amir…suke…

    0

    0
  55. bella says:

    aku tak mau komen panjang2,, bg mata aku fasha bkn nye yg pling cntik pda mlm 2,, bg aku umie aida n erra fazira lbh cntik dr dia,, lakonan umie n erra lbh hbt dr dia, sb 2 la mreka brdua trcalon tp fasha tdak… hmhmm klu pic artis yg ada kt sini bg aku yg cantik baju n muka aku pilih lofa, eja , marsha, n scha… mreka smua lbh sweet dr fasha sendat…… lalalalalala

    0

    0
  56. chicha says:

    byk yg jd fashion slave smpi nampak mcm BADUT!

    0

    0
  57. sean says:

    xsuka artis yang perasan and syok sendiri xnak ikut tema

    0

    0
  58. naz says:

    sume pakai pesen bekemban tu nenen londeh2 belaka…adoi malu tol la

    0

    0
  59. emma says:

    YANA SAMSUDIN i luv u la…cantik,sopan,x keterlaluan,tersendiri…1 nk pesan tlg la jgn pakai fesyen bekemban,nmpk hodoh n memalukan…

    0

    0