Written by AbangNara | January 7th, 2013

Jika anda terlepas untuk menonton persembahan-persembahan hebat AJL27 semalam, jangan risau kerana Abang Nara akan berkongsi gambar-gambar tersebut. Paling menarik bagi Abang Nara ialah kemunculan Aaron Aziz ketika Hafiz dan Adira menyanyikan lagu Ombak Rindu. Terkejut dibuatnya!!!

hafiz adira

Ketika Aaron Aziz mendukung Adira untuk menamatkan persembahan, kedengaran suara jeritan daripada penonton-penonton di stadium. Pasti ramai wanita yang cemburu. Diharap Adira tidak jatuh cinta apabila badannya didukung erat oleh Aaron Aziz. Confirm cair punya!!!

ramli sari

Persembahan rock kapak daripada legenda-legenda rock Malaysia untuk persembahan penutup tirai ternyata menggamatkan suasana. Tiada siapa dapat menafikan kehebatan mereka lebih-lebih lagi Ramli Sarip. Suara masih padu dan berjaya membuatkan penonton bangun daripada tempat duduk. Awesome gila kot!!!

ramli sari

Lagi 38 keping gambar sekitar malam Anugerah Juara Lagu 27 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada laman web www.anugerahjuaralagu.com.

P.S: Gambar Samsung Galaxy S4 mula kelihatan di Internet.

ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari
ramli sari

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

131 responses to (40 GAMBAR)Sekitar Persembahan Anugerah Juara Lagu 27

  1. boleh laa says:

    gambar adira masam xde ke??hehe

    0

    0
    • Tutty Haryanti says:

      Cliche la….

      Kalu Grammy Awards…ader ke dukung2 cam gitu dan pegang cawan merah? Tersangat kampung dan desa nya mutu persembahan. Time to change AJL..

      0

      0
      • sunshine says:

        nape org tak penah bosan ye dgn aaron aziz ni??
        rase muak dh.. ckit2 nak promote aaron ni.. bukan setakat program ni je..yang lelain pun ckit2 aaron aziz.. yg rase geli bila ade fans yang jeles sebab aaron angkat adira..korang plak nak jeles lebih2.. isteri dia biasa je..huh!!

        0

        0
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          pasal Aaron aziz hensem pe ! kenape harus bosan ! dia tk sakit kn hati orang tapi orangn yg sakit hati sangat ngan dia ni pesal !!!!! Tv 3 jempot dia datang lah ! kalau tk di jempot tatau tk panggil di datang tkan dia nk terhegeh2 kt AJL tu macm mintak sedekah pulak !

          0

          0
        • enw says:

          aku tengok si hazama ngan amy nie dah mcm setan dah.

          0

          0
      • noh says:

        nak dibandingkn dgn anugerah skrin, AJL ni soo much happening.. pengacara ok,simple & cool.. crowd pun sporting.. persembhn lagu x mengecewakan…
        just nice..! nmpk elegan lah klu nk dbandingkn dgn kelam kabut anugerah TEATER skrin hr tu..heheh

        0

        0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Kak Cham sekarang dh terembes dgn Aizat! tolong kak cham! Aizat kenapa ko buat kak cham jd mcm ni?

          0

          0
      • miss cantik says:

        tutty ni pernah ke tak sebenarnya tgk Grammy awards? bandar sgt ke kau?

        0

        0
      • nenas says:

        Grammy awards ?
        Aduhai kalau modern sgt ala ala lady gaga korang tuduh illuminati lah itulh inilah, biarlah dengan cara Malaysia sendiri. cara asia. Inipun sudah dibanggakan.

        0

        0
      • me says:

        grammy awards is a GRAMMY AWARDS… & ajl is a ANUGERAH JUARA LAGU.
        Tak perlu nak sama dengan mana2 awards. Cukupla adanya identiti sendiri. Dukung2 – bagi saya tak perlu. Tapi pegang cawan merah is better than pegang bukan mahram sendiri.. peace~

        0

        0
    • Sumpah Tak Puas Hati says:

      ……aku harap kemenangan Aizat/Yuna ditarik balik. hu hu hu

      0

      0
    • pening says:

      aku rasa mcm terbalik la.. sepatutnya juara lagu menang ke Teman Pengganti.. Tapi persembahan menang ke Aizat.. tu baru betul!

      0

      0
      • Juri Dunia says:

        Memandai je ko.. Juri dah berbelas orang ko nak lawan? nak harap ko nyanyi? pi la…

        0

        0
        • Juri Dunia Pekak dan Tuli says:

          aik.. Juri Dunia ni agak2 pekak dan buta kot.. muahaha.. kesian dia.. tak semestinya juri ramai maksudnya betul. kalau semuanya juri sepesen ko, mmg lingkuplah industri tanah air kite jawapnya.. booooo

          0

          0
      • bella says:

        yup…100% setuju..lgu teman pengganti mempunyai maksud lagu yg tersendiri…alunan muzik yg sgt lain ditambah vokal black yg superb..persembahan aizat sgt cool and awesome, tpi mungkin dh rezeki utk aizat and yuna..apa pun tahniah…

        0

        0
        • eron says:

          Apa yang lainnya lagu teman Pengganti…..aku dah dengar intro lagu tu sejak tahun 80-an lagi. Pi bukak you tube lagu Hati Seorang Kekasih (NoorKumalasari) ….Sebijik

          0

          0
        • cella says:

          ko ckp lagu teman pengganti ala2 80an? hek eleh..
          dah ko dgr lagu yuna mcm zaman bila plak?
          aku dgr lagu yuna tu lagi mcm zaman2 tok nenek aku, cuma muzik tu dimodenkan skit.. mcm lagu zaman p ramlee.. so lagu teman pngnti yg ko dgr mcm zaman 80an xleh menang? lagu zaman tok nenek boleh la menang??citt podaah..ape2 pon, lagu2 Malique tetap best dulu, kini dan selamanya..

          0

          0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        elehhhhhhh kalau nk di ikot kan lagu Mojo ngan lagu Black leh menanggggggg pengadil sengaja nk kasi Yuna yg menanggggg pasal Yuna dia gi Amarikaaaaaa konon2 pengadil nk kasi Yuna ni muka sikit laaaaaaaa kau ni macm tk paham2 lah ! penyanyi lain hempas pulas sampai isi perot nk terkeluar berpeloh2 nyanyi pasal nk dapat kn jadi juara……pengadil sengaja tknk kasi dorang jadi juara , si Yuna dia tk payah nyanyi tk payah nk hempas pulas berpeluh2 nk dapat kn juara……Aizat si pendek yg nyanyi macm malas tu setakat action minom kopi lagu tu yg jadi juaraaaaaaaaa……apeeeeee punye pengadil……memang tk adil langsong !! minah jambu tk nampak pon sape jadi pengadil nye…..! sape yg mengadil juara lagu ni ? bang nara ke ? tk mungkin bang nara kann !

        0

        0
        • sunshine says:

          ko ni da kenaper?? aizat tu walaupon dia nyanyi selamba , xyah nk terburai pecah perut ape sume tapi dia nyanyi feel.. lirik n arangement muzik lagu terukir di bintang ni mmg cantik, sedap.. tu yg penting.. honestly ramai yg nyanyi x feel. seriusly im not a big fan of yuna.. but this song is really nice. deserve to win…sekian kepada cik ratu,,sory le klu x faham english

          0

          0
      • Anonymous says:

        MEMANG BETUL SANGAT2 LA TUH

        0

        0
    • pndpt sy says:

      er, ngape aku tgk stacy cm dah berisi ek?
      dia nynyi smlm pn cm smput, cm x smpai..
      cm kureng..
      hazama siyes nakutkan..
      ==”

      0

      0
      • jas says:

        stacy mcm berisi & nampak berumur pulak..leher pun berlapis2 :-) sori peminat stacy..

        0

        0
      • STaXi says:

        stacy dah gemok.. kuat makan, sebelum tido pun dia bedal 3 pinggan nasi…

        0

        0
        • AdeAkuKesah says:

          biarlah dia gemok pon.Yang penting dia bahagia.Org yg suka tgk kekurangan wlaupon sekecik hama nie selalunya org yg tak bahagia ngan hidup dia.

          0

          0
    • leya says:

      Siapa perempuan yg main gitar time persembahan Azlan dan siapa perempuan menjerit time mojo nyanyi tu?

      0

      0
      • Hentam says:

        Pmain gitar masa azlan&the typewriter:ariana gitaris couple
        Pmpuan nyanyi tu sperti marsha..

        0

        0
    • kak timah says:

      anugerah terburuk:shila,stacy,adira

      0

      0
  2. Anonymous says:

    persembahan terbaik dari teman pengganti.. mmg layak.. apa2 pun yg mmg happening…. tahniah!

    0

    0
  3. sayangselamanya says:

    seronok juga AJL smlm, tahniah Aizat atas kemenangan Juara Lagu (terukir di Bintang) semalam…mmg kacak la Aizat pakai kumis, lain benar mukanya……..

    0

    0
    • PUIIHHHHHH says:

      TERUKIR…SUMBANG !!!!! Ahaks.

      0

      0
    • Anonymous says:

      mmg hensem aizat smlm.jauh beza dr mula penampilan dia masa kat AF. aku tak suka tgk marsha . npk mcm gundik je

      0

      0
    • Tak Puas hati says:

      Tu misai Aizat yang original! tgk Instagram dia!

      Apa pun, Teman Pengganti lebih deserve utk menang.
      Lirik bukan main berlapik & bermakna, nyanyi bukan main teran, tp menang dkt lagu yg di ulang2 liriknya
      Hmmmmm

      0

      0
  4. qsera says:

    AJL awesome,seronok menonton ajl dr anugerah skrin ritu..:)

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Semua persembahan smlm mantop paling x pun ok lah kannn.. Tp aku x fhm show hazama n amy.. Sampai hbs lagu aku dok fikir apa tujuan ada ramai jantan poyo atas pentas dok gaduh2.. No point kot.. Serabut n mcm x sesuai je tgk.. N bang aron ajis dukung adira? So lame ok… Aku mcm nak muntah tgk bang aron tu bajet macho., hahaha

    0

    0
  6. Sunshine13 says:

    1st.. :)

    0

    0
  7. Yanaa says:

    Serious takcam langsung Stacy! Kenapa macam dipam? :O

    0

    0
  8. nafies says:

    oklah.
    amy lenkali pakai semenggah sikit yer walaupun org suh ko pakai gitu pun. (sebab fesyen ko memang selalu pelik+suka pakai skinny/legging) padan ngan umur~
    cuba tengok aizat. ok amy?

    semak la masa lagu anak kampung perform. aku konpius nk tgok dorang nyanyi ke yg duk menari2 tuh. same gak masa amy ngan hazama. adeh. leh aku layan budak2 tu buat2 gaduh.
    (kang cakap aku tak berseni plakkk)

    p/s ; pendapat sahaja. (:

    0

    0
  9. lalala.. says:

    lain macam je muka stacy..
    np lain sgt.cm rupa baru bgun tdo pon ada gak..
    sapa la yg mekap kan dia kn,…

    0

    0
  10. mak c kina says:

    AA?…xde pn xpe kot…menggangu suara adira….even dh nk hbs…mojo bes gak,cme byk sgt jerit…klu dia maintain mcm studio version,aku rse dah ckp bgs dah…by the way,entry n finale mmg awsome…

    0

    0
  11. Jemah Jematon Jr says:

    Napelah Jemah Rase AJL smlm mcm biasa2 jer..x de yang best sgt…erm mungkin expect lebih sgt kot sbb dah “27 tahun” AJL ni diadakan..tgk persembahan finalis mcm biasa2 aje kecuali Hafiz & Black….Opening ok but x cukup sempurna…Finale lak,mcm dah biasa tgk kat AIM..persembahan Rock2 ni…nothing yang betul2 WOW…ade ketika sblm 3 lagu last rasa hambar sgt persembahan artis kita ni…mcm x bersungguh sgt serta menampilkan konsep yang sama sahaja dan pernah dilihat…jadikan persembahan Beyonce/Taylor Swift/Pink/ Rihanna/Chris Brown sebagai rujukan…expecially semua persembahan artis di American Music Awards (Medan ARtis Antarabangsa berhabis menghasilkan persembahan terbaik (Lebih bersungguh dari Grammy)..so mana yang baik kita boleh ambik rujukan utk menghasilkan yang TERBAIK dan Bertaraf Antarabangsa…dan tidak berada di takuk yang lama

    0

    0
    • shhh says:

      Buat Jemah Jematon Jr tk yah lah sikit2 retis antrabangsa yg ko agung2kan..aku rasa semalam perform retis kita lbh baik dri dorg tu..tk da nk terkinja2..tertonggeng sana sni, terdedah sna sini..apa yg mereka buat tu yg ko nak retis kita ikut ker….nti lgik ramai org hentam..aku kan tak suka taw…retis2 kita dibanding2kan dgn retis Hollywood..tk perlu semua tu..cer tgk Yuna..masih blh berjaya walaupun berhijab…da ker ko nampak retis Hollywood berhijab..tk da kan..so lbk baik ikut cr org timur. Lagu Terukir di Bintang mmg patut menang..bukan sbb Yuna dh jadi retis antrabangsa…tpi lirik/lgu tu mmg memikat hati juri..tpi aku heran kenapa lagu tu tak menang kat AIM..kenapa lagu Shila Amzah yg menang..tu lah kelebihan masing2…ok..sbut pasal AA dukung Adira tk perlu lah jdi isu….kita anggap sebagai hiburan ok..kita tahu salah…tpi yg menonton juga salahkan sbb nmpak perkara mungkar dpn anda..jdi tk perlu persoal knpa ianya berlaku..dosa masing2…

      0

      0
  12. lola says:

    Ak menyampah tgk muka masam adira..org lain dok enjoy2 ms persembahan org lain, dia diam je dgn buat muka poyo dia..bg tepukan pn x..bajet bgus..padan muka x mng..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tulah cm poyo je muka.. Tp kalu akj dok tmpt adira mood aku spoil sbb aaron azis tu… Sesuka je angkat anak org.. Kalu aku penampor makan dia haaaa

      0

      0
    • bananaz says:

      dia gaduh ngan bf pempuan dia kot, tngok dok main handset je…kan baru lepas kene dukung ngan AA.. ade yg jeles laa tuh..rasa2 mcm dukung tu x planned jer, AA kasik surprise sbb nmpak Adira mcm terkesima jap. Pastu FBI bahan plak lg lepas tu psal twitter bini AA…lagi emo si snow white tu..haha

      0

      0
    • Mariah Kari says:

      mgkn ade scene yg spontan yg dia rasa x selesa kot…l

      0

      0
    • kuasimodo says:

      adira tue emo pas AA angkat die..die terkejot kot n takut kne hentam ngan peminat fanatik AA.. errr Adira mmg patut masam kot,, sape AA nak angkat adira? muhrim kewwwww????

      0

      0
    • Anonymous says:

      sbb dia nk hafiz yg dukung dia…dia tak nak aaron dukung..hahahahha

      0

      0
      • mak lemah says:

        aku ingatkan kehadiran aaron aziz kat situ nak menyatukan tangan Hafiz dan Adira, rupanya tidak. Dan bila aaron aziz dukung adira aku rasa adoi,entah ape2….
        pastu aku ingat sharnaz akan keluar masa shila nyanyi tapi tidak… eh banyaklah yg kosong kat psembahan diorg…
        paling suka masa lagu IDOLA, sangat best! pempuan pgg gitar tu sgt nakal. kan kan kan………

        Mojo pon best, bedroom sanctuary sgt enjoy, ONE & JP sangat haru biruu (kalau JP je mgkin x semak samun sgt koot), Black & RJ pon ok……

        sekian

        0

        0
    • Tolonglahhhh... says:

      adira bajet lagu ombak rindu dia tu menang sekali kelaut.. sbb tu muka mencuka… org dah bosanlah dgn ombak rindu, walau sejuta kali nyanyi pun style dan persembahan ttp guna gaya/modal yg sama…

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      bagos lah macm tu ! buat ape nk tepok2 tangan ! buang masa jeeeeeeeee dh lah keputusan AJL tk adil nk tepok tangan nk buat happe !

      0

      0
  13. rara says:

    Baju tu buat shila nampak gemok or die memang da gemok?err

    0

    0
  14. siakap senohong says:

    aku geli shila amzah siap nk loving2 kat mamat emo tu….dala badan mcm segabak..nasib x menang..mest dia lebeykan pakwe dia yg upe bangla tu…ptotnye dia lebey utamakan bapak dia…sbb bapak dia le dia smpai tahap skang.

    0

    0
  15. kamelia says:

    best performance is ramli sarip,….yg lain suam2 kuku…huhuhuhuhu

    0

    0
  16. Kipas econ says:

    ajl tahun ni memang terbaik..mase misha nyanyi memang cantik pastu mase otai2 nyanyi trus lupa pasal finalis.. 1gitaris 1penyanyi..lagi2 ramli sarip nyanyi.nk pecah..haha

    0

    0
  17. HUHUHAAHAHAUAHAUAHAUAHAJHQAHUHSAUH says:

    AMIR JAHARI LAGI GEMOK.. SUARA KELAUT.

    0

    0
  18. ck slmh says:

    laaaaaaa, stacy ke tu.
    igtkan Rosmah Mansur tadi.
    erkk….

    0

    0
  19. HUHUHAAHAHAUAHAUAHAUAHAJHQAHUHSAUH says:

    TAK LAWAK LA CK SLMH. CUBA LAGI. TQ.

    0

    0
  20. Menyampah says:

    yg paling best AJL ni masa otai2 nyanyi…fuhh best gile..hilang rasa mengantuk…dh cam konsert plk…stacy knpa nmpk gemuk n dh tua…dh x lawa la..hazama n amy plk dh mcm baru turun dri planet mana la…

    0

    0
    • adoyai says:

      kalo ade zarul nynyi lgu umbrella-ramalanku benar belaka…mesti ag bestt…gempakkk

      0

      0
    • rai says:

      siyes…hazama letak natang apa dekat dahi tu…dah macam klon dajal dah….nasib baik bukan bentuk mata…
      lepas ni berhati-hatilah dalam pemakaian ye :)

      0

      0
  21. missa says:

    stacy… awak kene diet sket pasni…hehe

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      memang padan muka stacy tk menang ape2 huh !….yg si ONE pulak si mimi tu nyanyi tebongkok bongkok kenape ? tulang blakang tu dh lembek ke ? rimas pulak minah jambu tengok dia nyanyi terbongkok bongkok…

      0

      0
  22. Anonymous says:

    stacy dh gemok..bdnya cam di pam2….leher dh cam kuih lapis…muka aku tengok pn dh cam ah so jual sayo kt paso….

    0

    0
  23. milo peng says:

    ingatkan spec ni yg dah tak terang lg. terkejut tengok gmbr stacy tu. mmg jauh sgt bezanya drpd stacy yg kita kenal dulu…huhu.

    0

    0
    • Se-Tong-Si says:

      itu mak stacy lah, mak dia ngidam nak perform depan audience.. korang ni.. tupun tak kenal ke?

      0

      0
  24. Anonymous says:

    stacyyyy….MENGAPA JADI BEGITU….

    0

    0
  25. enott says:

    wei nara pown ade ke smlm, aku tgk AJL 27 kt stadium putra smlm memang best gler..berbaloi gak la smlm berhimpit2 msk stadium even dpt dok kt aras 4..leh baling botol..hahahha..tp plg best aku rs faizal ismail..lari tutup muka sbb malu salah announce 3 lagu menyesal..hahhahah

    0

    0
  26. Ni Lopak Tu Lopak says:

    stacy makan dan rehat cukup sgt dah…KRISMAS KATAKAN…..AWAS!!! nanti gempal susah plak nak menari

    0

    0
  27. Liyanaaaa says:

    benci tengok amy tua tak sedar diriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      Ramli sarip pon tua kau tk benci ke ! kenape Amy je yg kau benci ! banyak pe penyanyi yg tua2 kenape Amy ? boleh minah jambun tau sebab2 nye ?

      0

      0
  28. kila says:

    adira …dah kau knpe masam je.. muke tu ….

    0

    0
  29. mak lemah says:

    penat ku tulis jap g x publish.. bangkaiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    persembahan malam tadi semua menarik!!! siap lukis badan bagai~ so hollywood^_^

    0

    0
  31. saje suke says:

    for me ajl this year mmg sgt best! tapi aaron aziz punye appearance sgt predictable….takde ape yg nak diterkejutkan…biase jek…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    tahniah pade yg menang (memang bajet black ngan apiz leh menang)..due tu je yg aku rase perfom best plus azlan-liriknye mungkin… yg klako tu dok tgk stacy bam2 sangat.. marsha hampir nak juling mata intro mojo..he2..then aizat..hahaha..ingatkan sape memule..nampak matang gile..ngan misai secoit…but x bajet leh menang pon..he3..

    0

    0
  33. RFC says:

    nice backdrop and concept by AJL27……….love it

    0

    0
    • Anoynymous says:

      concept mcm graphic masa intro tu dicedok dari american next top model finale (yang british invasion). saper yg tgk antm akan tau la.rs tkejut sbb ajl tiru concept tu.tp kira ok la, at least lain dari yg lain, cuma the originality tu dah takde.

      0

      0
  34. Anonymous says:

    tahniah kpd aizat mmg best sgt smlam..hafiz pun pun best ku akui..tpi pelik nape adira muka msam je mlm tdi xsenyum langsung

    0

    0
  35. Anonymous says:

    persembahan terbaik..jatuh kat teman pengganti..setuju sgt.. sbb aku rasa black n rj…suara jelasr prop kemas..selesa jea tgk… shila klu tkde puisi kring..kring..lg bagus kot..tk paham aku mende dia ckp..ombak rindu lg sedap klu hafiz yg smpikn lagu tu sorang2.. yg lain persembahan pun kelam kibut..suara lak masing2 nk tunjuk otai..rindu pula zaman noraniza idris..ramai atas pentas tp kemas.. kirenye pemenang mlm td puashatilh yolah juri dah berbolas..aku yg tk pandai nyanyi dan tak reti wat persembahan..hanya ada mata dan tinge utk melihat dan mebdengar kire puashatilh..mulut dN jari aku gunakn wat komen kat bn hihihi…

    0

    0
  36. mee rebus says:

    Persembahan penutup beshh..suara rahmat mega lansung xberubah..teringat lak masa jaman kekecik dulu asik nyanyi lagi tu..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    memg la suara rahmat x berubah n ttp power…dia pnya badan n muka pn x nmpk tua…still cam dulu gak…

    0

    0
  38. jenah jen says:

    opening show yg best! bila ziana zain catwalk masuk stage, sebijik teringat terus kat konsep America’s Next Top Model Runway Finale show edisi Hong Kong.yg elok kita ambil rujukan untuk pembaharuan.gud job TV3

    0

    0
    • suke baca gossip says:

      serius style ziana zain punye persembahan ala2 Beyonce masa buat show Billboard Award untuk lagu Run The World (Girls)…..

      ade jugak kemajuan TV3 ni… menjana ke arah wawasan 2020

      :D

      0

      0
  39. jenah jen says:

    closing show pun best sampai lupa terus kat finalis2 yg ada.serupa tgk konsert, mengimbau2 kenangan gitu

    0

    0
  40. Keras says:

    Amy dan Hazama dah macam alien dah aku tengok…

    0

    0
  41. DiDie says:

    macam pokok kaktus pun ada jugak. hehehehehee

    0

    0
  42. Anonymous says:

    Asal eh bila closing jer aku tgk ramai org bgn nak kluar cm nak balik… Kan blum abis lagi… Tak sporting jer yg balik tu.. Tk baik kasi btul abis den balik lah… Pasal kesian org yg menang tu nyanyi shiok sendiri… Ade lah yg stay n yg balik tu mcm tk kuasa k sporting…

    0

    0
    • xxyz says:

      kenalah paham, diorg nk lari daripada jem. bertembung dengan yang tgu sampai majlis abis. lepas tu esoknya nk keje. ^_^

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        dh tau besok nye nk keja kenape Tv3 nk buat hari Sun ? kenape tk buat AJL hari Sat ? menyusah kn orang aje….ape ! semua yg datng tengok AJL tu tk keja ke ? ke semua tu ambek cuti ?

        0

        0
  43. Anonymous says:

    Stacy dah macam muka makcik2. Same goes to Shila Hamzah. Napa ler body kembang sangat. Haish… Dik masih muda kena maintain yer..

    0

    0
  44. Ciknahcoffee says:

    muka shila amzah dah ada iras2 catriona ross dah

    0

    0
  45. de aku kesah says:

    Ape yg aku ckp ni harap xde r peminat shila amzah mnjerit plk ye. Aku puas hati shila amzah xmenang. Pdn muke. Sbb kalo die menang da kompom aku akan dgr kg ucapan gedik die tu “terime kasih pd cinta hati sy sharnaaz ahmad” muak wei. Aku peduli hape korg nk dislike byk2 pon komen aku ni. Xkesah r sape menang yg pnting shila amzah xmenang # hatiku kejam

    0

    0
  46. shaz says:

    tak semstinya putih melepak tu lawa lihat si adira. bila masam alahai…putih lebih tapi tak menarik.suara besarnya bila bwk live! ke laut. hafiz mmg maintain suara dia. kalau dgn siti nurhaliza lagu adam dan hawa mmg power suara diaorg!

    0

    0
  47. will says:

    Teman pengganti menang sms,, org undi sbb lagu nie best bukan persembahan terbaik kot…

    0

    0
  48. Samdol says:

    Sape minah yg nyanyi dengan jimmy palikat tu huh…..tak sedap arh..

    0

    0
  49. :) says:

    ramli sarip patut menang ! ^_____^ peaceeeeee :)

    0

    0
  50. rynna says:

    adira masam mase penyanyi lame perform kn…kn time tu ex bf die goreng gitar…ag coco x silap..tu yg die macammmm jekk

    0

    0
  51. snow white says:

    nak teman pengganti menang. sedihnye. lagu itu menyusuk ke kalbu. x best mcmni,

    0

    0
  52. Audrey Hepburn says:

    Baru start rancangan pun ‘illuminati freak’ dah bising kat twitter. Meluat aku. By the way, AJL kali ni bagus. Ada la kelainan skit. Anugerah skrin patut amik contoh la yg ini (ke penerbit dan krew dia sama je?)

    Cuma pakaian Cheryl Samad tu, kalau boleh, pakai la yg labuh dan bertutup lengannya.

    0

    0
  53. betul2 says:

    apa la korang nie,nie bukan petandingan artis nie petandingan lagu aptb

    0

    0
  54. Kaninabo says:

    yg korang komen ni pakai akal ke pakai bontot?

    0

    0
  55. LOLOLO says:

    muka marsha masa buat opening gila tak COOL! haha

    0

    0
  56. merlin says:

    muka Ramli Sarip mcm Gaius jer..

    0

    0
  57. biol says:

    perasan x lagu KU AKUI ciptaan ajai nyanyian hafiz tu lirik dia mcm nk di tujukan pada ex wife dia nurul. dlam lirik tu mengambrkan kekesalan seorang lelaki terhdp psangan.

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Ramainye melayu yg tambah dosa free..ishk…tgk sudala..xyah komen n kutuk lebih2…..wat tambah dosa jek…typical meleis…

    0

    0
  59. beranikeranabenar says:

    amboi sedap2nye korang mengutuk yee.. Suka tmbah dosa dkat internet ni ye? Sesuatu prkara yg kita kata itu mmbuatkan org lain mrh apabila dilakukan dihadapannya bermaksud kita mengumpat walaupun benda tu betul. Klau prkara yg kte ckp tu salah itu brmakna kita memfitnah! fikir dlu sebelum komen. Bkan nk brsyarah cuma nk mengingatkan. Apa yg baik kte ikut. Apa yg buruk kte tinggalkan.. Pd saya semua mmberikan persembahan yg terbaik.. Siapa yg menang itu dikira rezeki.. Terima kasih kerana membaca. Assalamualaikum

    0

    0
  60. Anonymous says:

    susah nak puaskan hati semua orang..

    0

    0
  61. Anonymous says:

    aku dh muak le dgn pengacara AJL si botak FBI ngan cheryl tu…tiap2 tahun dieorg je..xdak org lain ke..?? pastu buat lawak yg xlawak…pastu gelak sdr2..puiiii…

    0

    0
  62. loan officer says:

    We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
    Your site offered us with valuable info to work on.
    You have done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

    0

    0
  63. top chef says:

    I go to see daily a few web pages and blogs to read posts, however this website provides quality based posts.

    0

    0
  64. This post presents clear idea in support of the new users of blogging, that truly
    how to do running a blog.

    0

    0
  65. Back to Top says:

    I comment each time I like a post on a site or
    I have something to valuable to contribute to
    the conversation. Usually it is triggered by the fire displayed in the post I read.
    And on this post (40 GAMBAR)Sekitar Persembahan Anugerah Juara Lagu 27 |.
    I was moved enough to create a thought :) I do
    have a few questions for you if it’s okay. Could it be only me or do a few of these responses look like they are written by brain dead people? :-P And, if you are posting on additional sites, I’d like to keep up
    with you. Would you list all of all your social pages like your twitter
    feed, Facebook page or linkedin profile?

    0

    0