Written by AbangNara | November 12th, 2015

Jutaan tahniah sekali lagi diucapkan kepada Mila Jirin dan Isz Mustapha yang telah pun sah bergelar suami isteri semalam. Majlis pernikahan mereka telah berlangsung kira-kira jam 6.20 petang di Ballroom III, ECity Hotel. Semoga perkahwinan ini akan kekal sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang ramai. Samam-sama kita doakan.

gambar kahwin mila jirin

Lagi beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan Mila Jirin dan Isz Mustapha dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Mila Jirin.

gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin
gambar kahwin mila jirin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (40 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Mila Jirin & Isz Mustapha

  1. anon says:

    Sape ni….

    0

    0
  2. Pekerja Gomen says:

    Kenapa le photographer ni perlu bluish kan gambo2 si Mila Jirin ni…
    Elok2 bunga pelbagai kaler…
    Semua nampak biru je..
    Baju nikah yg putih pun jadi kaler biru.

    0

    0
    • SMN says:

      Setuju. Hijau/biru je. Sakit mata tengok padahal majlis (hiasan, etc) dah cantik dah -_-“

      0

      0
    • minah jambu says:

      memang betol..semua Nampak biru temasok muka si mila ngan laki dia biruuu aje huh ! ape punye photographer ni mengarot betol ! konon2 gambar buat muka biru2 konon2 cantek lah eh ??? huh !

      0

      0
  3. kaksalmah says:

    teruk benorr photographer ni. habis sume gmba di edit. aku pon boleh tolong amikkan gmba. pakai henpon pon bolehhh

    0

    0
  4. Anonymous says:

    pehal edit smpai mcm gini..sakit mata tgk…tolongla photographer

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Ye betollll….dr td aku duk pk kenape len je gambar dye….
    Rupe2nye mmg sakit mate…
    Gune hp ke ?tolonglah…

    0

    0
  6. Mimi says:

    Sapalah yang edit gambar ni.
    Alahaii sakitnya mata (dan hati) menengok.

    0

    0
  7. zuragone says:

    kenapa edit mcm tu.color xcantik habis jd biru/hijau. perlu ke letak header & footer ala2 10 thn dulu. photographer kena bnyk belajar lg.teknik amik gambar teknik edit.ramai photographer yg amik gambar cantik2 boleh rujuk insta n pinterest.xsalah buat sikit research sb ini mmg kejaya awak.

    0

    0
  8. amir says:

    siapakah photographer bangang yg design logo mcm logo RTM ni? ta penah dgr konsep watermark ke? inilah jadinya bila sape2 saje yg ada DSLR lantik diri sedirik sebagai photographer. jadik bodoh

    0

    0
    • DiamDiam says:

      Aku baru nak ckp. Template bodoh ape tah dipakainye. Majlis kawin ke majlis rasmi kerajaan ni? Konon lain dari yg lain la tu ye? Hahahhahahaa

      0

      0
  9. ctz says:

    Tahniah mil

    0

    0
  10. ctz says:

    Tahniah mila.semoga bahagia dunia dan akhirat

    0

    0
  11. student upm says:

    dah serupa macam gambar konvokasyen aku jew.. puih

    0

    0
  12. kutu says:

    gambar tak edit lagi cantik dari edit rasenye kot.
    sakit mata..biru je.
    mane punya jurugambar ni.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kesian mila… pelamin dah cantik dah… tp gamba mcm haremmm.. mesti nanti dia menyesal hire photographer hampeh mcm ni…

    0

    0
  14. jejai says:

    yg ni mmg pengantin berseri-seri….

    0

    0
  15. a says:

    sayangnya. photographer ni logo pon dah out. typography dia guna pon main tangkap muat tak buat research. kalau ye pon sponser jadi lah photog yang ok. gambar biru. hmm. sedih aku tgok photog yang tak pandai guna typography. slalunya mcm tu lah. kdg2 gambar tapi bila masuk logo yg main buat je jadi hancur gambar. wahai photog2 sekalian blajar la research sikit ke ape. jangan malas -_-

    0

    0
  16. aliey says:

    Kesiannye mila n huband dapat gambo pengantin cenggini… xleh bla komen korang yang kate dah macam gambo konvokesyen,..kahkahkahkahkah…Tak patutlah photog buat cmni,,kesian mila..mg semua biru je..smpai muka pn dah jadi lain ..dh mcm tgk cite avatar dah ..

    0

    0
  17. Aku says:

    Ada iras-iras suami Misha Omar

    0

    0