Written by AbangNara | March 26th, 2012

Sangat meriah dan sempoi. Tersengih bak kerang busuk sebentar Abang Nara apabila melihat gambar-gambar majlis resepsi perkahwinan Danny X-Factor dan Lin yang telah berlangsung di Zebra Square semalam. Majlis yang diadakan secara tertutup ini diatur oleh wedding planner, Dato’ Shahreza yang merupakan wedding planner Dato’ Siti Nurhaliza.

gambar danny dan lin

Lagi 39 gambar majlis resepsi perkahwinan Danny X-Factor dan Lin dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada jurugambar dan juruvideo rasmi iaitu Lhmedia.tv dan Whitesignature.

gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lingambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin
gambar danny dan lin

[jetpack-related-posts]

84 responses to (40 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Danny X-Factor Dan Lin

  1. ranina says:

    cantiknya pelamin ! semoga kekal hingga ke jannah !

    0

    0
  2. Anonymous says:

    baju x menutup aurat!! isk iskkk iskk.. —>komen gaya ustats bn..lalalala

    0

    0
  3. dah tak macam orang Islam punye wedding lak aku tengok. baju kemain terdedah lagi sana sini

    0

    0
    • Love says:

      tapi itu la hakikat nye di zaman skrang…

      0

      0
    • Anonymous says:

      haa’ahh kan dh mcm kapir, astaghfirullah hal azimmmmm… isk isk iskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…. *tgn di dada mata ke atas

      0

      0
    • MIAMI says:

      Aaalah..biarlah, dia orang punya wedding suka hati dia oranglah nak ikut tren aper..bukan nyer engkau yang byr majis wedding dia orang…zaman sekarang nie semua ikut wedding mcm tu…ikut tren sekaranglah sis…

      0

      0
    • apa pun tak bleh says:

      Pengantin dah basi daaa……

      0

      0
  4. kenapaMISAIdiaBEGITU says:

    mengapa misai janggutnya dibentuk begitu, arghh aku terganggu

    0

    0
    • betul terganggu says:

      Bukan setakat misai janggut…tetapi termasuk juga kening pengantin pompuan…. terganggu juge

      0

      0
  5. saya says:

    Menurut pandangan saya,Danny tak handsome time ni..macam orang tua.sorry to say la tapi setiap orang pun akan tua juga.. LIN DAN…sangat sesuai la tu…

    0

    0
  6. xsukaartisprasan says:

    ok jer..cantek! ;) mmg tren skang mcm ni kn… congrats yer both of u..

    0

    0
  7. ape2ajerla~ says:

    aku suke gmbr last……….x-factor reunion…..~

    0

    0
  8. Siapakah gerangannya Lin ini. Artis? Model? Stewardess? Agak cantik orangnya.Tapi lagiiiiii cantik kalau lepas ni Danny berjaya membimbingnya untuk menutup aurat.

    0

    0
  9. milah says:

    korang yg komen negatif kat atas ni.. korang pun berdosa gak sbb tgk gambar2 ni pastu mengata lak tu.. apadaa..

    0

    0
  10. aku yang ade je benda nak kutuk says:

    ensem ke danny make up cm2.

    0

    0
  11. JEJARI KONTOT says:

    PANTAT BETUL! JELES KE PE NAK KUTUK²!!

    0

    0
  12. hahahaha says:

    naper perlu dimekap2kn pngantin lelaki itew…terlebih sudah..!!

    0

    0
  13. hmmmm says:

    pelikla rope danny…motif janggut camtu???make up xbpe lawa…bju lawa..

    AAK..kowag nk dislike komen aku….pndapat jujur..bkn versi amek ati….~laalalalala

    0

    0
  14. spender pink says:

    Bini Danny Kalau x makeup x lawa….

    Lawa lg muka bini aku mase bangun tido..I lap u honeyyyyyyy….

    0

    0
  15. asbaby says:

    congrats to both of u..

    0

    0
  16. ANTI pergerakan ANONYMOUS says:

    MCM KO BAGOZZ NAK TAMPAR ORG..
    G MAMPOS LAA KOOO..LEMBUUU..

    0

    0
  17. JEJARI KONTOT says:

    DANNY GEMOK KATEK MCM STACY

    0

    0
  18. keliru says:

    em danny bkn dh lame kawen ke?? ngn pramugari . ke ni perkahwinan ke dua?? atau aku salah info. ce tlg betulkan………….

    0

    0
  19. meeradriana says:

    muka danny ni dah nmpk matang..not bad..

    0

    0
  20. kentutbusuk says:

    macam haram janggut
    berseringau macam siamanggg
    adoiyai

    0

    0
  21. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    muka bini danny ni ada mirip macm jessica alba cuba tengok tol2 …..bang nara cuba tengok tol2 betol kn? danny ni berserabot betol muka dia ! cuba kasi berseh sikit muka tu baru lah hensem ! jantan2 ni kalau nk kawin mestiiiiiiii nk simpan misai janggot pesal !!!!! ha bujang pesal !!! nyampah betol minah jambu tengok jantan ada misai janggot lah !!!!!!

    0

    0
  22. potpetpotpet says:

    hadoooooohai…
    serabut aku tgk janggut n jambang danny tuh…mcm bangunan tak siap je muka die

    0

    0
  23. christina says:

    cntik bju kawin lin . . Luv it . . Hrp u guys happy forever n may ur god bless ur wedding . .

    0

    0
  24. SMART N COOL…HEHEE

    0

    0
  25. not sure says:

    salam. danny ni dh kawen kn dl? ni kawen kali ke dua ke?? sape2 yg tahu tlg bgth ak….

    0

    0
  26. Ms liza says:

    Tak prnh tgk pngantin pompuan xpkai inai d jari..ke ini wedding mat salleh??

    0

    0
  27. erma says:

    apa? cam jessica alba!!! ko buta ke apa..

    0

    0