Written by AbangNara | December 3rd, 2012

Abang Nara saja nak biar korang tertunggu-tunggu gambar-gambar hi res majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle. Mesti ramai yang dah tak sabar kan? Abang Nara rasa mesti ada yang refresh selang 5 saat menanti gambar-gambar ini.

gambar sanding

Farid Kamil tampil kacak bergaya dengan pakaian PDRM. Sementara itu Diana Danielle tampak semakin berseri-seri dengan kehamilan 5 minggu. Abang Nara paling suka gambar pasangan ini tiba dengan kereta kuda. Nampak awesome dan gah sangat-sangat.

gambar sanding

Lagi 38 keping gambar majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook BlissCandid yang sudi berkongsikan gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding
gambar sanding

116 responses to (40 GAMBAR)Majlis Persandingan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada BlissCandid

  1. SHINee_is_the_best says:

    wah, dapat bmw sebijik..
    untung2

    0

    0
    • Anonymous says:

      boleh tahan grand jugak majlis diaorng… ingat akan buat sederhana mcm maya karin dulu tu…

      ketua polis negara pun tak de peluang nak kawin gah mcm ni.. untung la.. polis sukarela boleh kawin cenggini…
      hilang lerr hak exclusive pegawai2 polis…

      0

      0
      • Shamsul Yusup says:

        ini bukan soal pangkat atau kedudukan.tapi ini soal WANG!

        0

        0
      • Anonymous says:

        tahniah fk. harap bahagia hingga anak cucu. nway kat topi tu bukan lambang polis. klo x silap tu badge navy.. xpeka la mak andam tu. main sebat jek.. :p

        0

        0
        • Nera says:

          yup lambang navy. . .haram jadah sume badge plus campur2. . .camtu pun ade? kesian aku tgk artis sorang ni. . .x dapat masuk gov dpt pakai pakaian dia pun jadi la. . .wlupun (sukarela) shj

          0

          0
      • Anonymous says:

        serius ke tu topi pdrm? saye ni x la pandai tpi nampak mcm lambang navy?
        pdrm ape ni?

        0

        0
        • Anonymous says:

          farid poyo. aku x menafikan die dpt sijil penghargaan dari pdrm, tapi ape aku nak persoalakn uniform die ni.Seumpama mempermainkan pakaian istiadat semua perkhidmatan tentera dan pdrm.Semua die main sebat campur dalam satu sut.Kalau betul kau ni poli simpanan, ko pakai la proper uniform yg sepatutnya.Ape dah jadi pihak polis yang sanggup jadi sword bearer tu? Patutla rakyat dah tak percaya polis lagi.Hargaila tentera dan polis negara anda.Bersusah payah dari bawah untuk dapat pakai pakaian istiadat macam ni,Kami sangat menghormati dan mengharigai uniform ni sebab susah nak dapat! Peluh keringat pengorbanan.Tapi disebabkan artis ade duit, boleh buat semua ni.Ni semua kerana WANG dan DUNIA semata.

          0

          0
        • Ak yg comel says:

          senang betul jadi artis..ada duit semua jadi org popular pulak tu. sukarelawan polis je tp kahwin siap jlan bwh pedang

          0

          0
        • lola says:

          ak pelik dgn org melayu
          semua benda nk komen
          bukak fikiran sikit
          xboleh tengok ke die mcm nk buat theme prince n princess
          pakaian tu mmg la diubahsuai, its fashion
          and for me, it looks gorgeous, smart, and unique..
          rase macam tgk cite barbie kan diorg berdua ni
          a fairy tale wedding where a prince finally marrying his beloved princess
          nk komen pdrm bagai..
          can we just be happy for them.. they are married..
          and taking one step further in life..
          please laaa get out of ur box..
          don’t fill ur thoughts with lil stupid dissatisfaction..

          0

          0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        maya karin tu bukan sederhana masa dia kawin tapi PELOKEK ! tengok lah kad jemputan kawin dia dulu tu bukan nk mengata ke pe tapi buat lah cantek2 sikit…dh lah kad jemputan buat sendiri pastu cincai2 je…….mungkin maya dh tau dia akan bercerai bab tu dia tknk buat kad jemputan dia cantek2 tol tak…..or maybe dia ni bucuk bab tu laki dia tk tahan teros kasi cerai….mat saleh mana suka minah bucuk2 amacam bang nara betol tak ??????? wa caya la lu la bang naraaaaaaaa…!!

        0

        0
      • bolong says:

        punya fail design baju dia…
        memalukan la… peak cap polis tapi badges NAVY
        pastu pakai seragam polis epoilet aRMY
        hampeh

        0

        0
    • sunshine says:

      comellnya DD…
      serba serbi nampak grand tapi malang nya gmbr tak menarik.. x minat btul dgn photographer edit cam ala2 instagram.. baik guna hp je..
      sbb gmbr nampak sgt malap dan tak ceria…
      biarla warna tu bagi sharp ckit..

      0

      0
      • kakikucinghitam says:

        tulaaa… photographer skrg sennag… amek gambo pastu edit camtu.. kita pun boleh…. cyah camera mahal2.. suke tngok gambar photographer shutterholic…. nice!

        0

        0
    • nenas says:

      takpayah nak mempersoalkan anak ke haram, orang da subur mmg mcm tu,
      sedangkan orang yang kena rogol secara sengaja atau tidak, kalau Allah kata kunfayakun, dalam masa sekejap dah boleh mengandung. sorry bagi analogi macam ni, tapi hakikat. tq

      0

      0
    • Olga says:

      nampak sgt DD dh xde seri pengantin! malap je muka dia.. sneyum pun mcm terpaksa… yelah dh kena tebuk awal2.. bajet reveal pic preggy tester kat instagram org x tau la helah ngko? yelah takut kalau reveal lepas majlis bersanding ni perut dh nampak besar…

      0

      0
  2. lara_hati says:

    comelnya Dee…, FK pun makin hensem…

    0

    0
  3. betty kirip says:

    Cantik…:-)

    0

    0
  4. no says:

    wah baru masuk sukarelawan polis dah bole kawin bwh pedang ye…untonglah artissssss

    0

    0
  5. Ketot says:

    Pangkat rendah tapi kawen macam Ketua Polis Negara! Apakah??????

    0

    0
  6. Farid Kamal says:

    anak orang kayo boleh la dapat bmw sebuah..siap ada magik lagi…wahlauweh

    0

    0
  7. hanna says:

    waaaaa…diorang mmg sweet gile… dd mmg cantik ngan baju tu…

    0

    0
  8. huhu says:

    Suweeeeeeeeeeetttttnyerrrrrr….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cantiknya senyuman FK & DD.. semoga bahagia sehingga ke akhir hayat..:)

    0

    0
  10. No One says:

    pregnant 5 minggu??
    agak2 la…nikah pon 3/11..x kan dah 5 minggu kowt…

    0

    0
    • Anonymous says:

      hati tu… mintak doa byk2 dijauhkan drp bisikan setannn

      0

      0
    • jangan cepat melatah says:

      calculation pregnancy dari fisrt day last period.. so x payah la nak pelik sgt~

      0

      0
      • siti says:

        diorang xpaham calculation pregnant macam mana..its starting from the day 1 of last period..so kalo masa kawen DD mmg subur dan pregnant, memang kebarangkalian dia pregnant 5 minggu tu ada..die bukan kire dari day 1 nikah..hehe

        0

        0
        • AnNas says:

          Yes,good explanation!,mungkin dia tu belum kawen lagi kot.Anyway, congrats both FK & DD.

          0

          0
        • xixi says:

          itu lah “bunting pelamin” namanye walaupun dia lambat naik pelamin…tp tuhan nak bg rezeki sekelip mata pun jadi..manusia skrg suke salah faham la..wat pe nak pening2 fikir pasal dosa org…wat dosa korg ntah pape ntah ..sume negatif………………..

          0

          0
    • Anonymous says:

      hai no one, ni bukan perampas pun, yg ko meroyan kenapa? laki ko balik rumah madu ko mlm tadi?? bodoh x bertempat, kira ovulation pun x reti. patut laki lari.

      0

      0
  11. Menyampah says:

    artis y x d taja lagi cantik dari artis y d taja…artis y buruk beno masa kawin n d taja y aku x leh lupa adalah eizlyn n memey…perkawinan y paling buruk…

    0

    0
  12. pretty says:

    wow… nice !

    0

    0
  13. saya says:

    aikkk?dia ni pegawai polis ke?klu ye pun..kenapa pelik sangat baju tu?siap ada sword barrel lagi..konpius aku

    0

    0
  14. FD says:

    msh ade lg yg nk persoal isu hamil?compem2 org yg pertikai nie fail sains..ermm neway FK & DD sgt ensem & cantek..my god bless u both..AMIN..

    0

    0
  15. Ni Lopak Tu Lopak says:

    dah org mmg subur…bunting pelamin x kan nak dipertikaikan rezki Allah Kut…

    0

    0
  16. bungakejora :) says:

    poyos…mamat FK

    0

    0
  17. Prince Noob says:

    apsal dia ni nak buat majlis kawin mengikut adat pdrm? dia ni polis ke?

    0

    0
  18. linn says:

    DD,inai ukir kan takboleh lebih pergelangan tangan?

    0

    0
  19. alahaiii says:

    simple gilerrrrrrrrrr baju diana..

    0

    0
  20. MKH says:

    oi Aizat Bliss Candid, bila ko nak bayau refund aku?? dah nak masuk 2 tahun ni..haram tol

    0

    0
    • Khairi says:

      refund ape ni, ni kes dengki la ni.. aku penah guna Bliss Candid ni dulu…superb je servis dia..

      0

      0
  21. peti sjok says:

    xyah besor2kn pasal inai…dedah rambut tunjuk aurat pon x bleh yg sbtol2 nye…anyway slmat pgantin baru.smoga berkekalan ke akhir hayat.peace^^

    0

    0
  22. Jemah Jematon Jr says:

    Mcm ni la Baju Kahwin n Make Up untuk perkahwinan yang cantik n x berserabut..so grand and ade class…take note semua designer n pak andam Malaysia ok..selalu tgk baju pengantin artis Malaysia,very the kampung n bj experiment…walaupon HAZAB…

    0

    0
  23. Kara says:

    This is such a weird wedding.
    Tahniah lah abang-abang pedang or whoever you are,
    memperlekehkan status PDRM/Tentera just to satisfy both Farid and Diana’s dream.

    Ini lah. Artis, they can do anything they want, boleh langgar protokol segala, because of what, diorang ni artis. Such a shame.

    0

    0
    • Anonymous says:

      so whats the fuss? meroyan kenapa??

      0

      0
    • Anonymous says:

      yes.memperlekehkan no 1 dress semua perkhidmatan.
      the real army and police bersusah payah nk dpt pakai no 1 dress, kahwin bwh sword barrel bagai tapi artis sng2 dpt semua ni.Money can buy anything!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Setuju sangat. Memaklumkan je.

      0

      0
    • lola says:

      i think they have a gorgeous wedding
      like a prince and a princess
      please open up ur mind

      kalau i nk kawen bawah pedang pon boleeeeyyyyyy
      u think its menghina ke

      it looks romantic, dreamy, like a fairy tale and very different..

      0

      0
      • Mira says:

        Hai Lola,

        You try request lah kalau nak real sword barrel okay? Lets see if your wish granted :) Unless you’re an artist, or kaya-raya.

        You nak lalu bawah pedang sendiri memang boleh je, beli lah fake sword kat toys shop, and suruh sedara-mara you baris bagi you lalu bawah fake sword tu okay :) I think it’s cheaper kot.

        Selamat mencuba.

        0

        0
  24. noknok says:

    tahniah :) .. satu je nak komen, seriously? snap pic camni? kebanyakan gambar xcenter dan tak lawa, macam tangkap muat asalkan ade je ? please wake up wahai team menangkap gambar , kansel lah macam ni photo wedding *tetibe hahahahahaha

    0

    0
    • Iye iye jew says:

      gambr first n Second cam abg nara snap dari surt khbr metro je..hahaha..gambr ella cantik..ceria je..aq xbole bla time fk n dd jlan bwh pdng..what de hal?hehe

      0

      0
  25. dil........ says:

    Lain kali cari maklumat dulu sebelum kutuk tak kira simpanan ke tak dia layak kahwin gitu. Simpanan bukan duduk kat umah tp kena buat latihan baru dapat pangkat. Bodoh…. mengondem orang aje bila nak maju

    0

    0
  26. bersanding bertiga la mereka.. sweet. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat dapat anak comel macam mak bapak dia jugak

    0

    0
    • Anonymous says:

      motif? xpayah tahu….xde untung pun…kalau anak halal, ko dapat ape? kalau anak x halal pun ape kau dpt? xpayahlah beria sgt nk tahu citer tentang buruk baik org..aib die cukup die ngan Tuhan je yg tahu..kita pun ade aib kita kan…

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko pehal sebok status halal org ni?xblaja sains ya?

      0

      0
  27. William & Kate London says:

    Excuse me, are you William and Kate Malaysia?

    0

    0
  28. cece says:

    cantiknyeeee maya karin :)

    0

    0
  29. lara_hati says:

    alahai korang ni….ari tu dia nikah wat simple.., pakai kain batik(tp mesti mahal punye)…pun korang bising, dia nk melebih2 mcm kat atas pun bising…dpt hadiah best skit pun kecoh…hai la dunia, susah jadi selebriti ni hehe…moga2 bahagia la..ye DDn FK…hingga hujung nyawa….DD dah nampak sedikit montel…tp tkpe la..dah dia peknen kan…:)

    0

    0
  30. leyha says:

    sure ke abg nara nak ckp pakaian yg die pakai ni pdrm nye mess kit? come on….jgn la bg salah tafsiran kt orng ramai k.

    0

    0
  31. anon says:

    istri dvid teo mke krs hihihi sori dvid..

    0

    0
  32. mamabosan says:

    awww kayo family farid, hadiahkan bmw sebijik kat anak sbg hadiah kawin

    0

    0
  33. mama jelita says:

    cantik nya…si isteri cantik, si suami pun kacak, pandai betul pilih pasangan, tak sabar nak tengok baby mereka, mesti comel giler kan…tahniah…semoga perkahwinan kekal ke akhir hayat..

    0

    0
  34. endo says:

    suka tgk dd makan! cool tul dia ni

    0

    0
  35. kate middle east says:

    wah hebat…naik kereta kuda ala Prince William & Kate Middleton…kalah anak raja FK & DD…congrats!

    0

    0
  36. heart says:

    kesiannnggggg to those yg tak faham concept….

    This is what u call a Fairy Tale Cinderella Wedding….

    DD – Cinderella
    FK – Prince Charming

    dah nama pun Fairy Tale..takkan prince charming pakai songket tengkolok bagai….agak2 lah……

    Mcm kalau buat wedding concept Arabian Nite…takkan nak pakai songket….??

    Mawi dulu…siap dgn kuda bagai jugak…. buat arabian nite….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Semua org paham ni kenduri fairytale.Tak de sape pun persoalkan suruh die pakai songket dengan tem majlis macam ni.
      Yang org persoalkan ialah KENAPA DIA BUAT BAJU TU DENGAN CAMPOR ADUKKAN UNIFORM TENTERA DAN POLIS. ADA PAHAM?
      Kalao ye pon nak pakai ala prince charming pon x payah la cilok simbol navy sikit, pdrm sikit, air force sikit, pdrm sikit bubuh dalam satu baju.
      Belambak lagi design baju prince charming boleh buat, create la simbol sendiri aksesori sendiri yang tak menyerupai mane2 perkhidmatan rasmi kat Malaysia ni. kenape nak buat mcm tu jugak? Malaysia kan byk fashion designers berbakat, Hire la sorang, kate kaye kan.
      Orang mempersoalkan kenapa dia campur adukkan smue tu dalam prince charming die tu, bukan mempersoalkan nape die tak pakai tengkolok ke ape.
      Engkau ni yang tak paham.
      Ko tengok Prince Charming Cinderella tu ade pangkat simbol tentera Malaysia dan PDRM ke kalo betol kate die tu ikut tema fairy tale cinderella?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ntah…ye pun fairy tales tak perlu la menggunakan pihak pdrm nak buat sword barrel bgai.. klau mcm tu semua org kawin boleh jemput polis tlg pacak pedang.. poyo sgt dh cara si farid ni…
        Yg si polis tukang pgg pedang tu pun sggup gadai acara khas polis hanya utk upah yg tak seberapa.. sepatutnya uoll mempertahankan istidat tu.. tak faham aku… besar sgt ke si farid tu?

        0

        0
      • Anonymous says:

        biar la die nk cmpur cket2 pon…kate satu malaysia…navy ke army ke pdrm ke sume dok serumpun….ckp cm 2 mcm jd isu perkauman plak….navy xleh cmpur army ker????hurmmmm….pape pon ni tema wedding die…kalo g dinner mane2 yg wat tema serupa ni pon same gak pakaian nyer….ketua polis x wat statement pape korang plak byk mulut….haisshhh !!!

        0

        0
        • salwa says:

          maaf ye anynomous.. anda org uniform ke..? anda PDRM @ ARMY kah?anda tak tahu betapa besar harga pakaian istiadat untuk org yg telah DITAULIAHKAN untuk memakainya.. jadi kalau anda tak tahu apa-apa fakta, mohon jgn nak bg fakta yang ntah pape ye.. sekian..

          0

          0
      • Anonymous says:

        biar pi lah dia nak buat majlis mcm mana pun….Duit dia…. bukan duit korang…. Yg gi kutuk mcm dia buat salah besar…Banyak lagi masalah dunia yg penting…Ni pasal kahwin pun nak kecoh2. Org pelestin duk perang sana sini, ko duk kutuk org pasal majlis kahwin….Wei buka sikit minda tu….Jangan duk sempit sangat…

        0

        0
    • Anonymous says:

      ngko la kesiangggg, x paham isu, pastu menyampuk

      0

      0
  37. rr says:

    c adira mcm antu cina aku tgok,,kulit dy mcm xde darah,,nmpak pucat n x sihat,,

    0

    0
  38. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    tapi perot diana tu minah jambu ada nampak sikit kembong..

    0

    0
  39. Ranjau Timur says:

    Sian fk ni…tkda org nak advice dia pakaian dia Semuanya salah. Nk kata messkit polis pun bukan…askar pun tidak. Ikut syok sendiri n jadi bahan gelak kebodohan artis yg terkinja2 nk sangat kahwin pakai uniform. Topi pdrm lambang mcm navy..pangkat pun tk wujud. Dia ni pkt apa dlm polis simpanan? Sian sgt aku tengok.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu la..kempunan..xdak pangkat pon,..kalau dah ditauliahkan mesti ada baju istiadat pdrm yang proper.baju, pangkat and aksesori army, topi polis tapi lambang navy, takdak pegawai mana2 perkhidmatan pakai mess kit dgn but panjang mcm fk.ni..kalau tak tau sgt pon, at least respect baju istiadat, kalo nak sgt pakai, x payah cilok sapa punya, buat sendiri.ni bukan baju main2 bole main hentam nak pakai mcm tu saja.ada tatacara, pastu bila pakai org lain pon assume dia ni pegawai apa la.sampai abg nara pon kata pakaian pdrm.abg nara pun study la dulu sebelum publish.herr

      0

      0
    • leyha says:

      ape pulak pgkt x wujud. mejar jeneral pak oiiii….dah setaraf dengan panglima lgi.

      0

      0
  40. Cput says:

    terbaik la.huhu.mantap cayok la

    0

    0
  41. peminat fadzil says:

    suka tngk si fadzil tu si abg

    0

    0
  42. Hehe says:

    Ade mejar bersara ckp.. “aku penat2 kena rendam seminggu dlm air… Tidor kt kubor cina bla bla bla sbb nk dpt pakai bju navy tu..budak ni senang2 je pakai..”. Kepada tentera-hargailah uniform anda kerana anda shj yg berhak memakainya..

    0

    0
  43. aku says:

    alahai,bruntungnye org…..same cun,same padan
    baru nmpak parents FK,dpt bmw satu dun play play
    gambr sume cun!!! maya&fk pic look cute lol

    0

    0
  44. gem hologram says:

    atleast diaorang x harapkan sponsorship dr org utk buat majlis mereka… dua2 eduacated person… so congrat to both of them

    0

    0
  45. tanpa nama says:

    DD dpt FK yg kacak, kaya n FK dpt DD yg sngt cntik n dyorg bahagia.. korng yg kutuk2 dyorg kt cnie dpt ape?? dpt dosa kering je la.. agak2 bile korng nk p jumpa dyorg nie nk mntak maaf sbb kutuk n fitnah dyorng… x kn nk pikul dosa kering smpai ke akhirat kot..

    0

    0
  46. bengang says:

    boleh ek SP kawen bawah pedang…..FK bukan Pegawai ok!!! damn!!

    0

    0
  47. Benci Giler says:

    I hate DD sorry k……

    0

    0
  48. damai says:

    Knp org2 kita nie tak habis2 nak nak prasangka dan buat andaiaan. kalau both masih subur time akan senang tersangkut. aku pun dulu gitu bunting pelamin, married 1st march den give birth 31 December same year. Itu pun ada suara2 sumbing biar btl same tahun lahirkan, ini org tatak tahu kira agaknya. And really loike FK cos he never use his father title to earn a living. all the while dia tak pernah sebut yg bapak dia Dato and apa yg dia buat majlis all their own $, tahniah FK & DD

    0

    0
  49. tipah says:

    silang pedang! wow…mcm my wedding jugak..tapi 5 tahun yg lepas la hihi..bkn semua org bole dpt wedding silang pedang ni k..org2 tertentu saja.pegawai TUDM,pegawai TLDM,pegawai ATM dan pegawai PDRM.dan my hubby pegawai TUDM siap ada kapal terbang bypass on my wedding day..oohh so sweet memories! 7.12.2007 :)

    0

    0
  50. cik kiah says:

    ok, aku bukan dikalangan navy ke,army ke or wut so ever la kan..tp bg pandangan aku psl perkahwinan dorg ni, aku rs dorg juz nk wujudkan tema garden ibarat cinderella yg dijemput oleh putera raja….tgk la dgn nek kuda lg,…cuba korg tgk cite cinderella, pakaian kturunan raja kn ala2 tentera..cmtula kot dorg punya wedd…rsnya xde kot niat dorg nk mmperlekehkan dunia tentera ni…ye dak? sape setuju, cer like…ngeee…

    0

    0
  51. haha says:

    dd x alah ke?
    untung la, kak ipar aku ngndung 5 minggu dah alah teruk . . .
    siap kene tahan wad lagi sebab dehydrate. . .

    0

    0
  52. DynaDyena says:

    Hisss…poyo lbh je nk bangga sgt ngn uniform2 ni semua…asal pakai uniform bole dpt pahala lebih ke? Hbs org yg beruniform ni bgus sgt ke hal dunia akhirat? Xde kan? Baju Uniform ni semua ciptaan manusia…xde pon dgr ahli ulama ade uniform

    0

    0
    • tipah says:

      mesti lah bangga..dpt lalu bawah pedang…potong kek kawin bawah pedang..org bkn badan beruniform x dpt adat istiadat mcm ni tau.so sape2 yg teringin nak kawin mcm ni..cpt2 lah dpt kan abg airforce,army,navy dan polis yer..tapi yg pegawai lah..baru dpt lalu bawah pedang.hehehehe :)

      0

      0
  53. Anonymous says:

    kelakar je,bila ada yg ckp kalah ketua polis negara kawen,masalahnya yg jd ketua polis negara tu anak dah berderet,umur pun dah berapa,mmg la dorg x grand camni,kawen pun masa muda,mana nak ada bajet mcm jawatan skrg..adoyai..

    0

    0
  54. perwira tentera laut says:

    nape farid kamil pakai cap badge wirawati TLDM?? ini menjatuhkn maruah atm sbb baju pun da bkn mnunjukkn mane2 angkatan pertahanan dalam Malaysia…

    0

    0
  55. cik ct says:

    ermm..sah lar sbijik mcm badge aku!!..ish ish ish.. aku punya lar berpeluh peluh nak dpt kn badge tu, dia mentng2 lar artis leh senang2 ja dok lekehkan mnda ni.. x patot x patot..

    0

    0
  56. ????? ??? says:

    1924??????????????????????????20?????????????????????????????

    0

    0