Written by AbangNara | August 16th, 2011

Kalau tak tahu, kemungkinan anda akan mengganggap 4 wanita jelita di bawah ialah anak-anak dara. Hakikatnya masing-masing sudah berumah tangga dan memiliki anak. Paling vogue sudah tentu Kak Ziana Zain yang sudah pun berumur tetapi still maintain macam anak remaja gitu.

4 hot mom

Siapakah pada pandangan anda yang paling hot antara keempat-empat ibu ini? Sila undi di bawah:-

Undi jangan tak undi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to 4 Hot Mom Yang Super Hot, Siapa Pilihan Anda?

  1. TAQ says:

    X SUKA ZZ

    0

    0
  2. mommy to be.. says:

    yeaaaayy…ziana zain of coz..
    baju yg die pakai pn x over..nmpk matang n x childish..

    0

    0
  3. hihi says:

    nora danish n sari yanti de la rupe anak dare..yg lg 2 tuh xde rupe pon anak dare…

    0

    0
  4. cinta alia says:

    wow zz mengancam cam ank dare! paling comel nora n sari yanti

    0

    0
  5. Ina Hashim says:

    NORA DANISH
    -suka sgt kat dia nih…cute mom!

    0

    0
  6. Mr.Ijad says:

    owh,sari yanti..ko tinggalkan aku..hehe

    0

    0
  7. edy halim says:

    BABY NORA DANISH dengan HUNNY BUNNY SARI YANTI ! !

    0

    0
  8. intan says:

    nora danish..~!!

    0

    0
  9. mizz malay says:

    mizz malay suker kat sari yanti..comel jerk…zz n nora pown mizz like….yg sorang lagi tuh..ermmmmmm..cam x baper nak like lah..hahahhahahahahah…

    0

    0
  10. kecohabes says:

    sari yanti kot..~

    0

    0
  11. nusa says:

    mak2 yang tak takut neraka semua ni.

    p/s: aku pun sama dok baca gosip n tgk paha puteh gebu ni. huhuu

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tau tkpeeeeeeeeeeeee !!!!!! tkan tengok peha gebu teros masok neraka ????????????? kelakar ke pe !!!!!!!!!!!!!!!!!……mamas mamas yg bergambar kt atas nanti masok neraka????????????? dh cmfrm ke pe ?????????????????……BoDOH !!!!!!!!

      0

      0
    • lina says:

      weih jaga mulut weih..jgn pandai tulis neraka..ko ingat ko dah masuk syurga kah?nobody is perfect in this world..ko tu gatal sebenarynya…inilah dasar orang mentalily jamban

      0

      0
  12. nora danif says:

    mesti la NORA DANISH!!!!!!!!!!!!!!! dia yg plg cntik n hot!!

    0

    0
  13. saraaa says:

    nora danishhh la. :)

    0

    0
  14. sengal ajaib says:

    dah tentu zaina zain…sbb umur dia berapa…anak dia berapa….kita tunggu la 3 ekor tu time umur dan anak mcm ziana zain jadi ape……….hahahahahaa haaahahahaaa

    0

    0
  15. ainul says:

    pilih ziana zain. (^^)

    0

    0
  16. ctmoon says:

    apsal aku rasa stokin yg nora danish pkai tu mcm badut jerk…ermmm….hot mum sgt la tu kai skirt pendek rupe gitu….

    0

    0
  17. artis says:

    saya vote Sari Yanti!!!! >.<

    0

    0
  18. ziana zain laa… body lawa siot.. walaupun anak ramai… yg lelain tuh mmg la nampak cam anak dara lg.. sbb anak x ramai…

    0

    0
  19. kaki_g0ssip says:

    AKU PILIH ZZ SEBAB DIA DH ADE 4ORG ANAK PUN BODY MASIH MAINTAIN ! YG LEN2 TU BARU SORANG. KECUALI SARI YANTI YG NK MASUK 2.. SALUTE ZZ ! MESTI LAKI SYG GILER KT DIA KN.

    0

    0
  20. langkah mayatnya dulu!!! says:

    aku pilih nora danish sbb AKU PNYA SUKA LA !!! klu erra fazira ada lg hot ;-)

    0

    0
  21. cik jelyta says:

    semestinya NORA DANISH!! n natasha hudson..!! apa yg pnting sume cun..cmne r agknya dpt body maintain cmnie kn..hm..

    0

    0
  22. inn says:

    Bik mama isteri PM kita lg hot dari diowang…

    0

    0
    • 1/2 tiang says:

      Betui2…..gebu dari 4 ekoq ni….
      4 EKOQ TU AKU DAH BOOKING NK. BUAT SUP UNTUK DISEMBELIH ARI RAYA NI…KITA BUAT MEEHOON SUP.

      aKU NK. jemput minah jambu adap jamban 24 minit jadi tetamu khas, jaafar onn org. x ada negeri tu tolong baca doa selamat.
      NYAM…NYAM…NYAM….MAKAN tulang je la isi x ada…..kahkahkah…..uuweekkk.

      0

      0
  23. onggedekdgedek says:

    malaysia pun dh ad buku scawaii?? well done…~ slalu beli buku nih mandarin n japanese language je~ dh kua kt pasaran ke nih?

    0

    0
  24. gadis sopan says:

    1st : ziana zain, 2nd : nora danish, 3rd: sari yanti n last skali natasha hudson..

    0

    0
  25. eira says:

    erra fazira hot mom!!!!

    0

    0
  26. patut erra fazira ade skali dlm gambar ni..barulah sempurna hot die..tapi utk gambar ni saya pilih natasha hudson…

    0

    0
  27. mama says:

    sy pilih ZZ..bang nara,hot daddy xde ke?sy nak pilih FT sbb die bijak protect family die dr dunia hiburan :D

    0

    0
  28. ah cik says:

    pada yg bersuami; tidakkah mereka kesian pd suami mereka yg tpaksa mnanggung dosa krn aurat yg trdedah..dilihat bkn mahram..
    pada yg solo: semoga di beri taufik dan hidayah di bulan mulia ini..
    pada semua tmasuk diri sendiri; mari la kita muhasabah diri sekiranya ini adalah ramadan terakhir buat kita..
    ingatan ikhlas dari saudara seislam.

    0

    0
  29. nylea says:

    suka sgt ngan ziana zain..tetap mantain cun even anak da 4 n da masuk 40-an…nora danish n sari yanti comel,…

    0

    0
  30. stary says:

    ni mekap bagai…klu without mekap? body mmg laa look like ank dare….hmmm not bad laaa….i pun hot gak…anak pun dh 2 org…cume i bkn artis so tkdelaa nmpak hot hahahaa….slmt berpuase!!!

    0

    0
  31. sajer jer says:

    Pilih sari yanti & nora danish… yg ziana zain tuh even anak dah 4 tp klu setakat p slimming world tuh tk yah nk bangga sangat lah body cantik sebab org sponsor…

    0

    0
  32. y[o]n says:

    saye jauh lagi suke Wardina Safiyya Fadhullah bang nara :)

    0

    0
  33. abu says:

    dh jadik mak orang pun pakai camni lagi. ntah hape2

    0

    0
  34. adaapapadahot says:

    mmg la hot mama skang..jangan berlanjutan jadik HOT kat akhirat kelak udah laaaaa…kat sana lagi HOTTTTTTT tauuuuu…peringatan untuk diri sendiri dan muslimah yang lainnnnnnnnn…

    0

    0
  35. baby102 says:

    Kak ZZ mmg badan mantap menarik, tapi nak kata dia mcm anak dara tu idak la.

    0

    0
  36. leha says:

    ZIANA ZAIN. no doubt.
    walaupun aku bukan segenerasi dgn beliau. but memang no doubt Ziana paling hot antara 4 ni.

    0

    0
  37. Kak Su says:

    Tentulah Kak ZZ..

    0

    0
  38. amy84 says:

    semua pun ok2 jerrrr…….

    0

    0
  39. jojo says:

    umur 40 an pakai tudung la makcik ziana oii

    0

    0
  40. cawan dan mangkuk says:

    Ini mempromosikan MAKSIAT!!!

    0

    0
  41. one says:

    ziana zain :-) cantik….i like…

    0

    0
  42. yusrizal says:

    alahai komen2 yang tak membina ni,mcm tak skolah cara ckp tu…
    yg penting ZIANA ZAIN paling hot…

    0

    0
  43. ermm says:

    ni semua mak hot x sedar diri..dah jadi bini orang, dah ada anak pun still nak pakai camni lagi..nak tunjuk kat sape tah..tunjuk hot tu depan suami masing2 lagi bagus..

    0

    0
    • emmas says:

      biar la kat diorang..apa ko sibuk?mind own business, tak payah la nak berceramah-ramah,diri anda tu sudah confirm masuk syurga kah?…biar dia dengan Tuhan..they look perfectly beautiful…

      0

      0
      • ermm says:

        kalau x boleh berceramah, xkan wujud nabi, xkan wujud ulama’ dan golongan para2 ustaz dan ustazah..kalau x boleh berceramah, dunia kita ni main hancur..that is my opinion..just mt opinion..mind ur own business..=)

        0

        0
  44. kole says:

    empat2 hot..yummy

    0

    0
  45. boboy says:

    hot dunia..hot disana nanti camna? takot boboy

    0

    0
  46. Shunji says:

    Nama majalah tak bley blah…

    Cawaii….pertamakali baca adalah cawat, kedua kali pon baca cawat….kali ketiga baru betul Cawaii rupanya

    mana tak baca cawat kalau dah covergirls pon pakai Cawat….

    it’s should be Kawaiii..i

    0

    0
  47. hun says:

    dah dah la wei.. dah jadi mak orang pun kan.. agak2 la nak cawaii bagai…

    0

    0
  48. borneo girl says:

    nd le cam ank dara

    0

    0
  49. Reena says:

    Oit..editor tak proof read dulu ke – Stail Maskulim – ke Stail Maskulin? Atau mungkinkah ada pesen yg bernama Maskulim cuma aku jer yg tak tau..huhuhu..malu..ZZ dah nampak tua lah..paling tak letaklah Nyiel mentor ke or wife si sein, nana ke..barulah masuk..

    0

    0
  50. zayn says:

    Keempat-empatnya mcm jalang!

    0

    0
  51. zaarahjasmin says:

    yay!! saya vote ziana dia memang hot mama :D

    hehe nampaknya memang kebanyakan vote all goes to ziana zain.

    it’s my first comment here. and second time visit love ya page will be back for more :D

    0

    0
  52. oct1883 says:

    kertu je muka natasha hudson.. huhuhu.. nora danish cute.. hehehhe

    0

    0