Written by serenity | January 20th, 2012

Saat ini sedang berlangsung Majlis Resepsi Perkahwinan Ezlynn Dan Adam Fahmy. Kami rasakan ini ialah majlis resepsi individual dan bukan tajaan mana-mana syarikat.Ianya sedang berlangsung di Pusat Komuniti Bukit Damansara, Kuala Lumpur. Busana yang dikenakan oleh Ezlynn dan Adam ialah rekaan Hatta Dolmat. Menurut beliau, warna tema ialah gun metal accord grey. Kelabu senjata besi, tapi anda dapat ideanya.


Lagi 3 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar, Twitter Hatta Dolmat.

Kemaskini:

Kredit instagram @nevespugly

61 responses to (4 GAMBAR)Prebiu Majlis Resepsi Ezlynn Dan Adam Fahmy Malam Ini

  1. taca says:

    akhirnyaa… berseri2 ezlynn dengan pakaian macam nie… nampak sopan manis dan ayu… kalau bertudung lagiiii mantoppp!!!

    0

    0
    • markonah says:

      lawa gak la dari gambar yg majlis sebelom ni…

      0

      0
      • penpatah says:

        kan manis dari pakai yg ditaja terdedah sane sini. wt rugi laki je baya mahal2 bg orang lain tengok.cenggini lagi hot. tutp pale lagi lagi HOT :)

        0

        0
      • stealth says:

        time duduk ok, tp bila berdiri time bergambar dgn laki sndiri tu…aiseh…ternampak mcm sgt kembangss…. compare dgn yg kuning sblum ni better laa…. tahniah dan selamat pengantin baru..~

        0

        0
      • nak tunjuk sgt dia tu kawin. macam la orang lain tak kawen. bahangong!

        0

        0
      • kejora says:

        muka ezlynn memg cntik…. baju pun cntik sgt2….. cuma warna baju buat diorg nmpak kusam…. cr le warna yg menaikkan seri….. lg nmpak serinya

        0

        0
    • de Cruz says:

      cantiknya pelamin

      0

      0
    • REDBLOODSNOW says:

      Haaa…yg ini baruuuu lah much much better drpd majlis resepsi yg di taja 14 juta bagai tu. baru nampakkk kecantikkan ezlynn.

      To RAFFLESIA —> STOP Ruining peoples wedding!

      0

      0
    • lolipop says:

      tang bunga 2 cam x kena je…ade ke gne bunge 2…mmg x puas hati…baju 2 pon nmpak serabot gile..tang gaun die x bape cantk r…cam nmpak keras je kain 2…

      0

      0
  2. memey luv norman hakim says:

    first..ahahahhaha

    0

    0
  3. Apaapa says:

    Cantik.

    0

    0
  4. Ana Lee says:

    aku rasa laa…. baju ni lagik cantek dr baju tajaan yg sebelumnye……

    0

    0
    • pacik rokman says:

      knp aku rasa hatta dolmat ni dah semakin kurang idea utk design baju kawin? asyik2 fesyen yg sama. baju laki mesti ada amende ntah kat bahu tu. yg pompuan mesti liplap2 pastu sarat dgn batu2 yg menyakitkan mata. dulu tgk bju2 design dia cantik tp bila design tu asyik sama je rasa mcm tak menarik lg dah… just my 2 cents.

      0

      0
      • pacik rokman says:

        aik, ade yg dislike? padahal ckp benda yg betul kot. yg dislike ni mesti tak penah tgk baju rekaan hatta dolmat. fufu~

        0

        0
      • filah says:

        maybe tu trademark design die kot.. sbb tu lebih kurang same je..

        neway nape rambut nampak mcm kusut n serabut je huhu..

        0

        0
      • postvthinker says:

        baju ezlyn same mcm baju faezah elai colour jer lain…… ok…ok.. jer baju dia.. but better dr baju ari tu,

        0

        0
  5. eikin says:

    ha sopan pun dress dia.

    0

    0
  6. puterichempaka says:

    xcantik

    0

    0
  7. aucak says:

    warna tak cantik. nampak dull
    skirt tu nampak kembang sangat
    nampak gemok sikit lah
    bunga penuh sangat kat baju tu.
    kalau simple2 je kan lagi nice
    peace ^.^v

    0

    0
    • dina says:

      zaman skrg pun ada org pakai skirt kembang camtu.aduh…time kecik2 dlu aku penah la teringin nak pki camtu konon mcm cinderella..srg cam klaka la pulak.

      0

      0
  8. no name says:

    lagi lawa n baru la nmpk mcm wedding compared to tajaan reffelsia pnye wedding tuh..

    0

    0
  9. aku says:

    ok sket dr majlis juta2 aritu….

    0

    0
  10. ramka89 says:

    nie lagi cantik kan ;]]]…….. ari 2 make up n baju ntah pe2 jeee……..

    0

    0
  11. awatif says:

    mata sy tertumppu pd baju pengantin ezlyn.. blm smpat membaca text, sy trs meneka bj ni mesti rekaan hatta dolmat..

    mmg, blh di agak..

    0

    0
  12. vogue says:

    Dah macam semak samun, haru biru punya design..baju overshadow aura si pemakai..mestilah rekaan Hatta Dolmat..sape lagi :)

    0

    0
  13. triple j says:

    beberapa juta kali ganda lagi cantik drp pakaian sebelum ni.kan elok pakai camni

    0

    0
  14. Risha says:

    apalah yang cantik baju rekaan hatta dolmat ni…rekaannya berserabut dan semak. tolonglah artis malaysia….tolong ada citarasa sket boleh tak? yang lelaki pulak perlu ke ada kejadah kat bahu tu, tak perlu pun….hish

    0

    0
    • pacik rokman says:

      see? kan aku dah ckp… risha, let me be your friend. hehe. rekaan hatta dolmat kali ni epic failed. ada masanya lawa, ada masanya pulak hancus.. ramai lg designer yg hebat2 kot…

      0

      0
      • Risha says:

        kan pacik……minta maaf lah ya…rekaan hatta kebanyakkannya tak matang, terlalu mengikut perasaan dan tak fokus.

        0

        0
  15. kura-kura penyu says:

    waa…nie baru baju kahwin namanya..nak compare dengan baju khwin ezylnn yg di taja rafflesia tue aku rase yang kelabu nie lagi2 cantik..makeup pun just nice and ok la…cantik la ezylnn..nie aku suka baju wedding dorang..=)

    0

    0
  16. ezlyn ziana says:

    macam muka ziana zain la..cantik

    0

    0
  17. shima says:

    baju hatta dolmat sume lbeh kurg sme je..mcm xde variation..nmpk crowded sgt bhgian chest..

    0

    0
  18. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    asek sanding2 je tk habis2 lagi…buat tujoh hari tujoh malam ke?

    0

    0
  19. putihkaseh says:

    Sudah2 lah tu, yg wajib dah dtunaikan, simpan2 duit tu tuk hari tua, byk belanja tu, nanti dah tua, sakit pening sapa nak tolong, tgk artis2 lama yg sakit tu, kesian bila sakit x da duit, bukan dengki tau

    0

    0
  20. klung says:

    ugly

    0

    0
  21. i am xoxo says:

    Seriously Hatta Dolmat? asyik design sama je ala2 baju bulu2 borink la. kalo 1-2 pasang cantik nih dah berkoyan2 baju style sama je serious borink

    0

    0
  22. merpati putih says:

    seploh kali lawa dari hari tu! :)

    0

    0
  23. Mak Lampir says:

    asyik2 dia nie..da brapa kali da resepi humm mcm dia jer yg kawin!

    0

    0
  24. aku kesah jah says:

    ini satu2nya pengantin yg aku tgk xde seri pengantin.. dh la mekap mcm xde.. baju malap..kesian.. dr majls sanding yg pertama smpi majlis yg entah ke brapa dh ni.. 1 pun x lawa.. kesiiaan..

    0

    0
    • nununymous says:

      aku rsa bkn xda seri pengantin la..mungkin dr segi lighting time amik pic tu..mekap pn mainkan peranan jugk..tp yg ni lg ok ape dr yg rafflesia taja tu..

      0

      0
  25. dewi25 says:

    Seriously this is NOT a wedding dress neither was the previous one..more like the dress is wearing her rather than she is wearing the dress…not pulling it off big time! anyway, congratulations =)

    0

    0
  26. […] Saat ini sedang berlangsung Majlis Resepsi Perkahwinan Ezlynn Dan Adam Fahmy. Kami rasakan ini ialah majlis resepsi individual dan bukan tajaan mana-mana syarikat.Ianya sedang berlangsung di Pusat Komuniti Bukit Damansara, Kuala Lumpur. Busana yang dikenakan oleh Ezlynn dan Adam ialah … Continue reading → […]

    0

    0
  27. Ida says:

    Terlampau kebaratan.. Inilah jadinya..
    And kenapa tak habis2 sandingnyerr..??

    0

    0
  28. ezlin says:

    korang dok kata rekaan hatta dolmat x cantik n ASEK2 pesen yg sama..maknanya ramai la yg suka pesen meletop cegitu..tu pasal ASEK2..just my 2cent..peace yooooooo

    0

    0
    • Renee says:

      ASEK2 sebab baju sponsor babe…..designer yg tak laku je yg selalu bagi baju kat artis buat sponsor untuk push label dia….basic marketing babe.

      0

      0
  29. mak jemah says:

    hah. boleh pulak pakai macam ni? ingat kan tak cukup kain -.-”

    hatta kasi kain penuh! siap kembang bagai. tapi hatta, ada design baru tak? hihi

    0

    0
  30. nununymous says:

    much better than yg rafflesia sponsored tu..congrats ezlynn!!

    0

    0
  31. xxx says:

    barulah manis.. ayu….. much better than d previous reception….

    0

    0
  32. cik lily says:

    congrats, actually hatta dolmat punya stail mmg mcm tuh, cuba tgk wanpa, design pun sama, cuma wanpa selalu design baju utk event anugerah, maybe yg kata baju hatta dolmat style sama sbb lately nih ramai artis mintak dia design kan baju, so semua nampak sama…dan setiap designer perlukan identiti, dan ini adalah identiti beliau, yg sarat2 tuh permintaan drpd pengantin sendiri, byk jer lg baju dia yg xsarat mcm nih…

    0

    0
  33. nor says:

    baju ezlyn buruk giler…nmpk takde class langsung…tak payah la gaun kembang2 sangat perasan macam mat saleh..kalau pakai baju songket lagi cantik kot…nak tema2 sepanyol musim luruh la apa lah…ni malaysia la kak oiii….apa lah salahnya buat tema persandingan melayu tradisional ke apa ke….nak jugak tiru mat saleh bongok tu…same je bongok

    0

    0
  34. Inilah dia,, says:

    tema sepanyol musim luruh ker? ok lah tp klu pakai busana melayu mcm kebaya atau kurung mgkn lg indah kot. Actually..setakat ini busana paling ngam dan cantik masih dipegang oleh pasangan yg tak berkekalan Erra dan Yusry..kedua..Elyanna, datuk ct pun tak brapa sgt biarpun mahal…Memey lagilah jauh panggang dari api..konon berjuta-juta tp nmpk mcm murah jer..

    0

    0
  35. ada kesah says:

    semua bj x lawa.. pengantin pun x berseri langsung

    0

    0
  36. ku ingin kamu says:

    nice pelamin,,,,yg ni bru cntik dari sebelum ni,,,

    0

    0
  37. apa2 la says:

    kembang semangkuk!

    0

    0