Written by serenity | December 3rd, 2011

Walaupun terlibat dengan kontroversi sebelum ini, pelakon Faezah Elai dan suaminya, pengarah Heykal Hanifah dikatakan sedang melangsungkan majlis persandingan atau resepsi di Tanjung Bungah, Pulau Pinang. Mereka mengenakan busana rekaan Hatta Dolmat, yang menurut beliau, bertema biru firus hitam.

Photobucket

Lagi 3 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Hatta Dolmat.

***

Peserta-peserta Pertandingan Akhir Nyanyian Lagu Melayu Antarabangsa 2011 – 4 Disember 2011 (Ahad), Auditorium Perdana, Angkasapuri, 8.30 malam. Datang beramai-ramai atau tonton secara langsung di TV2. Majlis penyampaian hadiah kepada pemenang oleh Datuk Seri Utama Dr. Rais Yatim.


Photobucket
Photobucket
Ini pula kad undangan ke majlis hari ini, kredit gambar Twitter Fasha Sandha.
Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to (4 GAMBAR)Majlis Persandingan Faezah Elai Dan Heykal Hanifah Serba Biru

  1. Hurm says:

    Laki mcm ni pun jd rebutan,mcm gajah da aku tgk

    0

    0
  2. princess says:

    cantik!

    0

    0
  3. lily says:

    bagai pinang kena steamroll..moga bahagia je la faezah lpas bina kebahagiaan dgan air mata org lain

    0

    0
  4. yuyu says:

    diorg bukn nk die..nk duit jer..hehehe

    0

    0
  5. terasa ke says:

    Alahai………………..

    0

    0
  6. hampir ku tak perasan bila tengok gambar yg mula2 sekali. mas idayu + lisdawati

    0

    0
  7. biskut says:

    gamba last tu da mcm beauty and the beast. hahaha

    0

    0
  8. cikyuz says:

    semoga berbahagia…

    kepada yang belum kawen,jangan nak kutuk sangatla..takut diri sendiri dapat suami/isteri xseperti yang diidamkan…

    rupa xpenting..yang penting hati yg ikhlas…

    0

    0
    • mamamia says:

      ha ah…sesedap rase jer mengata org..ni la typical malaysian…n kebanyakan nya org melayu jer yg poyo cmni…

      org tu dh kawen laki x bape hensem kata dia kawen psl harta, kalu tua mcm si syella pun org kata psl harta…

      org buat besar besaran kena kutuk…rahsiakan hantaran pun kena kutuk..

      pendek kata ada jer yg x puas ati…doakan ajer la kebahagian dorang…

      yg belum kawen dok kutuk2 tu biar 1 ari nanti tuhan bg yg lgi kebabom sbg jodoh korang…kalah beauty n the beast baru tau…

      0

      0
    • nooriesz says:

      btul yg penting hati kne ikhlas.. begitu juga dgn duiitttt!!!!

      0

      0
    • shiema says:

      Tak perlula nak kutuk2 beuty n beast ker hape ker….dah jodoh dier…
      lg pun ramai dah bg comment kat BN ni,dunia ni bulat la, ibarat roda la, pasti kene batang hidung balik la….tinggal lambat n cepat je. So, yg kutuk2 tu ingatla diri sendiri, adik beradik, anak atau bakal anak memasing key….Piece………

      0

      0
  9. Dr. Fazeley says:

    hmmm… PONTINAK MENGILAI & PUNDEK KELING GEMOK BEAST… MMG SEPADAN MUAHAHA… MUSTI KALO KONGKEK FAIZA KT ATAS, TAKOT MATI DIHEMPAP SI HEIKARL TUH WAKAKAKAKAK!!!!

    0

    0
    • liz says:

      Mulut longkang.jgn nt ko plak dpt yg lg truk dri dia.ntah ko lg truk.

      0

      0
    • xara says:

      assalammualaikum. .
      syukur alhamdulillah DR Fazeley da dpt DR. .
      mungkin bole bertambah laagi kebaikan jika title Dr itu dpt dipraktikkn dlm skill berkomunikasi. . apa dosa haikal dan faezah terhadap Dr Fazeley smpi begitu skali Dr FAzeley menggelarkn mereka? ingt Allah Dr Fazeley. .jaga pertuturan, dalam dunia nie, Allah bayar cash sahaja..

      0

      0
  10. awatif says:

    baju2 rekaan hatta dolmat sama je pattern nye.. bj memei, shera ayub, shilla, faezah.. tampal2 bunga..

    0

    0
  11. awatif says:

    bj rekaan hatta dolmat sumenya sama pattern, bj memei, shila, shera ayub, faezah.. tampal2 bunga

    0

    0
  12. razer says:

    nie kamera cap ap??? mcm trerok benor kualiti gamba….LOL

    0

    0
  13. si tua says:

    baju ciptaan hatta dolmat cam sampah..buruk!!!!

    0

    0
  14. liz says:

    Apaalah korang nie,dok kutuk org lebih bk g jga rumah tggasndiri.jgn nt terkna btang hdung sndiri.ingat semua jodoh,maut dtgn tuhan.apa yg tjadi ada hikmshnya,jd jgn psoal hukum allah.

    0

    0
    • tipah says:

      Ntah.. penDENGKI banyak betui..jeles korang takleh kawen grand, jeles takleh dpt laki kaya, jeles takleh pakai or sentuh baju hatta dolmat, jeles takleh dpt bini cun, jeles blog abg nara femes, tataper… kehkehkeh pegi bunuh diri la wei…

      0

      0
  15. hak says:

    Macam Badak

    0

    0
  16. mixgirl says:

    hussss semangat…hehehehe…;)
    cam penguin pic yg no 1 tu…hehehe..
    konon nk tunjuk tang dada yg bidang tp tang perut lak yg ttunjal!!!!….hahahahaha

    0

    0
  17. NOOR IZWAN NASIR says:

    faezah elai buta ke? laki tu bute ek hehe.

    0

    0
  18. Hot mama says:

    Senang btul korang nk buat dosa… sesuka hati menghina orang…astaghfirullah

    0

    0
  19. vivie says:

    xdapat aku nk komen melainkan rsa terkejut..mmglah jodoh katanya..tapi kalau dah meruntuh kan rumah tangga org bkn kita panggil jodo, tapi merampas..kan jodoh adalah takdir yg boleh diubah..kalau dpr laki penagih tapi nak jugak..pastu hidup merana..kan bodoh, ini jwbnya jodoh…huk

    0

    0
  20. xara says:

    Untuk saudara-saudara seIslam xara
    Kita tulis benda-benda baik., tak semestinya kita baik….
    TAPI, sekurang kurangnya kita tak tulis benda-benda tak baik kan????

    Kite cakap benda baik, tak semestinya kita baik…
    TAPI, sekurang-kurangnya kita tak cakap benda- benda tak baik kan????

    Kita buat baik, tak semestinya kita baik…
    TAPI sekurang kurangnya kita tak buat benda yang tak baik kan????

    Kalau kita cakap kita baik, confirm kita tak baik~ (>_<)

    Kita bukanlah bagus sangat…

    TAPI Insyallah, kita menuju dan berusaha untuk menjadi yang BAIK…

    Kepada semua, jangan dimatikan sifat ingin berubah dengan perlian, cacian, sindiran..

    Jangan hiraukan pandangan dari orang lain..berubahlah kerana Allah!!

    Apabila terdetik hati kita untuk berubah,
    Allah sedang pandang kita dengan pandangan kasih sayang…
    Jangan sia siakan…

    Selagi nafas boleh dihela, selagi itulah pintu taubat masih terbuka..
    InsyaALLAH..(^_^,)

    0

    0
  21. saya la sapa lg says:

    sy ase dorang dua seswai je…seswai sgt…hehe….slmat pengantin baru…smoga bkekalan ke akhir rakyat…amin

    0

    0
  22. ana says:

    cantik… doakan saja kebahagiaan mereka..

    0

    0
  23. d says:

    lawa giler baju tuh

    0

    0
  24. fyza_akira says:

    jgn mngata owg…nnty Allah blas blik..xdk mnusia smpurna dlm dunia nie…dh 2 jdoh dy….jdoh kita (yg x kawen lg) xtaw lg mcm mna…
    slmt pntin bru faezah elai…smoga kkal bhagia slamanya…

    0

    0
  25. Nanti saya ingat bile nak kahwin kan, saya nak buat sebiji macam kak faezah lah… cantik sangat la baju rekaan hatta dolmat..

    0

    0
  26. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu kalau nk kawin minah jambu nk pakai macm orang dulu2 kawin pakai sanggol lintang bila jalan nanti sanggol kt atas kepala tu leh goyang2 best kn ………..

    0

    0
  27. juicy says:

    hahaha..x pe la..asal diorg bahagia….heheee…

    0

    0
  28. reginaimran says:

    setiap kali ada gambar baru, setiap kali tu lah org mengutuk sesama manusia…. cube lihat cemin, sempurna ke kita? klu iya, bersykur lah pd yang maha Esa, sbb anda smpurna, tp ingat la, smua tu sementara, jika mahu ditarik, bila bila masa…. seblm mengata fikirlah dahulu, andai dia bkn sapa sapa nya anda, tp dia ciptaan Allah… jadi di mana hak anda menghina ciptaan Nya, renung renungkan slamat beramal…..

    0

    0
  29. mama mea says:

    slamat pengantin baru..

    0

    0
  30. Dajal Kapit says:

    aku rasa next movie batman, calon penguin dah ada..christoper nolan pls come to malaysia for the next casting..hahaha…

    0

    0
  31. casper says:

    smoga perkahwinan heykal yg kedua ni…kekal hgga akhir hayat…mgkin faezah elai adalah jodoh yg sesuai utk dia…jdoh maut ditangan Tuhan…pcya pd ketentuan Tuhan..jgn buruk sgka pd org yg dh bercerai..sebab kita tak tawu nasib kita mcm mna kedepan nanti…peace :)

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Baju Faezah cantek~ tapi pelamin tak berapa sesuai la dgn baju. hilang seri.
    Hatta Dolmat the best :)

    0

    0
  33. adeQ says:

    xpyh bli tilam VONO…kt c2 da save bdget…..

    0

    0
  34. Ku sedar ku tak seberapa
    Jika dibanding mereka
    Yang jauh lebih MEGAH DAN PERKASA dari diri ini~
    hahahahahaha….ko ada???

    0

    0
  35. Bibah Johor says:

    Aku sebenarnya cukup x suka kalo Hatta buat baju kahwin..Ya ampun..sarat….mcm semua bahan2 atas meja nak dibubuh dan dilekatnya..janji penuh and habis..then,manik2 n bunga2 kat baju…very nilai3 punya benda…Murah kot,tu sbb ramai artis mintak buat baju…sometimes..less is more,,,Take note yer Hatta…

    0

    0
  36. tanpa nama says:

    sayaa setuju kalau tiap kali XARA bg komen supaya ingat Allah selalu…tp ada ms plak si xara ni layan belog2 gosip bagai ni yek…huhu

    0

    0
    • Bosan says:

      Hohh..tu blum kire orang2 yang mengomen bajet2 ustazah ngan ustaz tuh! Dah rase macam kat blog agama pon ader..padahal…!!

      Naik meluat pon ader..macam bagos sgt! Kalau alim sgt, xsuke gosip n fitnah neh..berdosa la..haram la..buat ape melangok bace blog gosip neh??? Sengal ke hape? Dok bace kat blog ni pon dh berdosa mcm2..lagi nak berlagak mcm suci sgt..! Nk mendoakan orang pon tgk2 la sket diri tuh…bukan korang pon yg teraniaya..yang menggelabah nk doakan bala kat orang lain tu tanda korang ni alim ker???

      0

      0
  37. katrinasaifkhan says:

    laki dia ni masa muda hensem gila.maksud masa kuruih dulu ni.ala-ala saif ali khan…time tu family dia buat subcon dekat kilang penang..family dia memang kaya…

    0

    0
  38. ak says:

    org ckp bia xensem asal ati ikhlas tp bg ak ati je xcukop. korg nk mhdp muka laki korg tiap2 ari klu muka mcm tutttt korg still ad selera ke? xlalu ak. ak tau ak xptot ckp mcm ni tp ni pdapat ak. bg ak biala at least ad rupe sikit2 dr lame2 cerai berai sbb bosan

    0

    0
  39. kriss says:

    aku ingt bkal husband aku je pling xensem kt dunia ni..rupe2 nye ade ag yg buruk…..nasib baik.huhuhu

    0

    0
  40. Mama CoCoy says:

    dasar mata duitan……ni lah artis malaysia yg materialistik…gemuk2 pun jadi le….kalau mamat ni tak berduit…..maid indon pun tak tengok

    0

    0
  41. ct sifir says:

    soal jodoh ajal maut adalah urusan Allah. so tak perlulah kita pertikaikan jodoh seseorang.

    0

    0
  42. N says:

    menda paling kelakar aku perasan dlm gambar ni. kusi kawen sama dgn kusi kawen kt pelamin azad & eira. muahahahahahahahah

    0

    0
  43. hehehe says:

    pd mata aku gambar nie ok dr gambar ms dia org nikah dl…gambar dl nampak ketara sgt faezah lebih tinggi dr suami dia tp yg nie nampak mcm sama tinggi jer…tp ape2 pun tahniah la yer selamat mengharungi alam rumah tangga yg penuh bertangga2…

    0

    0
  44. luvrina_livina says:

    aku perasan kan faezah elai ni mcm berisi skitlah… start cite jiwa & lara tu… gebu je ak tgk muka dia…. happy kot.. tahniah

    0

    0
  45. weena says:

    kesian FE ni. dah kawin…masih lagi orang berbunyi hal buruk….mungkin ni tanda2 akibat kes aniaya orang…hope FE bertaubat dan minta maaf kepada orang yg dia aniaya. Sekadar renungan bersama…

    0

    0
  46. PSM says:

    untungnya hubby dia…confirm tak cari lain

    0

    0