Written by AbangNara | January 6th, 2014

Sehingga ke hari ini, Farid Kamil dan Diana Danielle tidak memaparkan wajah anak sulung mereka, Muhammad. Namun begitu baru-baru ini, David Teo telah berkongsi beberapa keping gambar yang menunjukkan wajah Muhammad. Memang kacak seperti ayahnya. Bak kata David Teo, ada harapan 20 tahun lagi anak Farid Kamil dan Diana Danielle akan menjadi hero filem-filem Malaysia.

gambar anak farid kamil diana danielle

Hensem kan? Abang Nara suka melihat wajah Muhammad yang tersenyum lebar bermain dengan ayahnya. Secara jujur, tak sabar diri ini untuk menunggu majlis rasmi memperkenalkan Muhammad. Pasti lebih banyak aksi comel yang dapat dirakamkan. Lagi beberapa gambar Muhammad dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kolaborasi lukisan ayah dan anak

gambar anak farid kamil diana danielle
gambar anak farid kamil diana danielle
gambar anak farid kamil diana danielle
gambar anak farid kamil diana danielle

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to (4 GAMBAR)Wajah Muhammad, Anak Farid Kamil & Diana Danielle

  1. koko says:

    Great!!!

    0

    0
  2. pemes amos says:

    comey

    0

    0
  3. Anonymous says:

    malas nk komen…

    0

    0
  4. ntahpape says:

    bawak anak jumpa david teoh.. tp tak bawak jumpa dgn mak mertua..tu cucu dia la farid oiii…

    0

    0
    • akong says:

      david teo tu kan atok die gak ,….belah sedara mak tiri jiran dia

      0

      0
    • Posey says:

      Mana hang tau dia tak bawa? Mungkin dia bawa tapi tak ada publish pun gambar. Ini pun David Teoh yan share gambar. Jangan selalu bersangka buruk.

      0

      0
      • fairus sulaiman says:

        bersangka buruk pale otak kau .. mamat tu sndiri yg ngaku , dia siap bagi alasan bullshit lagi .. xtau mak mertua dia tggl dkat mane ? hahahaha . padehal sakit ati sbb tu xbagi jumpa cucu

        “Saya tidak tahu di mana ibu mertua saya tinggal sekarang, jadi rancangan untuk bertemu dengannya belum kesampaian.”

        25 november 2013

        0

        0
    • tak susahkan sesapeee says:

      Klu cuols mak cuols hutang dgn along, agak2 nak tak bawa anak kau pergi jumpa mak mertua yg kuat berjudi itteww ?

      Klu aku sah sah aku larikan anak bini aku dari jadi mangsa bahaman along!

      0

      0
  5. alia no.2 says:

    hidung, mulut,dahi : diana
    mata,kening, raut wajah : farid

    0

    0
  6. pilot says:

    Memang hemsem mcm Abah..

    0

    0
  7. MizRita says:

    Comelnye anak diorg ni..

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    mmg comey…..tapi x caya la,x kan nama muhammad jer….

    0

    0
  9. Hot Mama says:

    comelnyer…..muka sebijik Diana…sejuk perut mama..
    Moga baby pengikat hubungan yang dingin tu…Amin..

    0

    0
  10. izz says:

    Kacak tp awat anak dia nmpak mcm umor 1 tahun??

    0

    0
    • Selena Gemas says:

      Motip ko start statment nk memfitnah kan ?? jahat gilerrr

      0

      0
    • lalala says:

      memang punca lah ko ni..nak start fitnah org wei..get a live
      btw sangat comel bb itu ..peace

      0

      0
    • noroom says:

      anak akak baru 7 bulan tak sebesar anak farid. nampak anak farid lebih ‘matang’ dari usianya.

      0

      0
      • ash kutcher says:

        anak buah den 3 tahun dah macam 5-6 tahun..lek je lah..

        0

        0
      • Siah Gebu says:

        Ala kak noroom oiii.. anak buah saye baru je nak masuk 3 bulan, tapi ramai yg cakap die da mcm budak 7 bulan… kadang2 tengok ‘baka’ gak kak.. tgk farid dgn diana ni, mcm jenis baka yg ‘besar2’… semua la ‘besar’.. ahaha.. huntung diana.. eh? =P

        0

        0
      • Anonymous says:

        normal la 2.ank noroom ank noroom la..ank farid ank farid lah..xsmua same..bkn ko yg lahirkan ank farid..alahaii tu pun nk jentik jgk ke?habes cube ko banding diri ko ngn org yg sebaya dgn ko..kompem nmpak ko lebih grandma kot…hehe..so,jgnlah pertikaikan..+ve kn minda anda..yg lpas biarknlah..jgn d bangkitkan lgi..ok..

        papepun Subahanallah..comel sgguh la bdk kecik ni…^-^

        0

        0
    • yen says:

      btl tu muka ank fk n dd npk dewasa sgt…

      0

      0
  11. hidayu hadi says:

    Alahai, anak saudara aku umur 1 setahun lebih dah macam 3 tahun. Biasalah.

    0

    0
  12. Cik Ika says:

    lau chubby sikit mesti lg comey

    Asal gmbr no 2 tu muka DD cm lain?
    mula2 aku ingtkn bini david teo pnye adik

    0

    0
  13. eriza says:

    Sorry! nk bgtau Farid Kamil kecik2 dlu lg comel la..

    0

    0
  14. wajah comei says:

    comel anak diorang. semoga kekal until jannah

    0

    0
  15. Lelea says:

    masyaAllah Muhammad..secantik namanya! :)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    pic diana y kedua tu dia nmpk tua..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Soooooooooooooooooo…kandas pengajian lahh nie.

    0

    0
  18. farhana says:

    comel muhammad nie

    0

    0
  19. yani says:

    Subhanallah….comel nya anak dia.

    Moga anak ini mampu meredakan ketegangan yg ada
    Aminnn…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    muka mat saleh memang cepat nampak matang

    0

    0
  21. ziza says:

    abang,

    cer abang gossip pasal fiffy natasha dah tunang dengan pilot nama muslim azman org kelantan. umor 27 tahun

    0

    0
  22. anon says:

    Hmm….untong anak dia org kulit puteh gebu mcm mat salleh. Rambut pun mcm nak kuning2 je sikit. Muka anak dia campurlah antara mak dgn ayah….cute. Tapi anak ning paling comel..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      dh jangan nk banding2 kn anak Diana ngan anak neng ! anak Diana ni pon cute jugak macm muka mak dia Diana…nanti kalau dia dh besar lagiiiii hensem tinggi macm bapak dia si farid …kalau ada anak pompan lagiiii la jambu macm Diana…tinggi macm bapak dia boleh jadi model …semoga di murah kn rezeki…lov u dianaaaaa

      0

      0
  23. saya says:

    Honestly, dari pndgn seorang ibu, saya nampak anak diana dah mcm 9bulan. Biasanya budak 6 bulan takleh main dukung gtu je.

    0

    0
    • Anonymous says:

      saya… anak saya berumur 4 bulan badan dia dah keras dah boleh dukung macam budak biasa.. 6 bulan dh mula nak merangkak..9 bulan dah mula bertatih untuk berjalan..setahun dah boleh berlari ni anak kedua..anak sulung 6 bulan baru nak menerap, 12 bulan baru merangkak…setahun 2 bulan baru nak bertatih..rumusannya..tak semua budak sama…1 mak 1 bapak pun lain inikan anak orang lain lagi la tak sama..

      0

      0
      • la la la says:

        anak buah I umur 9 bulan dah pandai jalan…tp adik dia ngam2 setahun baru boleh jalan. Ape nak heran.. lain budak lain ability dia…Ada orang kata kalau budak ringan kaki dia berat mulut (lambat pandai bercakap) begitulah sebaliknya. Mungkin anak depa ni jenis yg macamni ..JGN SUKA PRASANGKA BURUK KT ORANG..ALLAH MAHA MENGETAHUI..JAGA TEPI KAIN SENDIRI LEBIH BAIK

        0

        0
  24. aisya89 says:

    bukan ari 2 aku dgr si diana nak pakai tudung..tup upe2 nye on off gak…

    0

    0
  25. Eeeeeee says:

    Nape aku tgk biasa je…tak dela comel tak hengatt..ramai je anak org lain muka mcmni..takde special apepun..takdelah tak comel..tapi takla comel sgt sgt..biasebiase je..takyah nak propa sgt

    0

    0
  26. tututut says:

    biase je..mana ade comel giler

    0

    0
  27. Anonymous says:

    saya pernah tengok dd n anak dia masa bawak anak g taman permainan kat kawasan rumah dia..mana ada besar sangat pun.bagi saya normal je.anak dorang tu tinggi.

    0

    0
  28. at_ilah says:

    so comel like his parent..

    0

    0
  29. […] (4 GAMBAR)Wajah Muhammad, Anak Farid Kamil & Diana Danielle (58) […]

    0

    0