Written by AbangNara | December 31st, 2015

29 Disember 2015 (Selasa) yang lalu, Hanez Suraya telah pun selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara normal dengan berat 3.5 kilogram di Prince Court Medical Centre. Ini adalah anak sulung hasil perkahwinan Hanez bersama Romie. Pasti ramai yang ternanti-nanti wajah comel si puteri ini. Yang pasti, memang comel macam emaknya.

hanez suraya

Semoga si puteri ini membesar dengan sihat dan sempurna serta menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapanya. Selamat berpantang Abang Nara ucapkan kepada Hanez. Semoga kehadiran cahaya mata ini akan mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan mereka. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


hanez suraya
hanez suraya
hanez suraya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to (4 GAMBAR)Wajah Bayi Sulung Hanez Suraya & Romie

  1. Anonymous says:

    29 DISEMBER

    0

    0
  2. beruangpanda says:

    Tahniah.

    0

    0
  3. Momo says:

    nak acah2 taknak tunjuk gambar muka anak jugak ker. kahkahkah

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ape plak 29 januari nara oiiiii…29 disember la

    0

    0
  5. rara says:

    29 dec abg nara oiii

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nmpk comel walaupun separuh
    tahniah..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Alhamdullilah..semoga anak ini tidak mengikut jejak langkah ibu dan bapanya..menyakiti hati orang dan menipu…amin…

      0

      0
      • Anonymous says:

        xbaik mendoakan untuk bayi yang suci.sekian

        0

        0
        • suka hati engkorang lah says:

          aku kurang mengerti..

          adakah kita tak boleh mendoakan kepada bayi yang suci?
          atau adakah beliau rasa doa diatas doa yang tidak baik?

          aku rasa doa tu baik baik je..

          0

          0
        • minah jambu gerek says:

          ye la kalau nk doa kan anak kecik ni perlu ke nk sebot prangai mak bapak dia !! bodoh nk mampos kau ni ! kalau nk doa kan baby ni doa aje lah yg baik2 n bukan nk kena sebot nama mak bapak dia !! sundel bolong betol !

          0

          0
        • Anonymous says:

          pasal mak bapak dia perangai tak bagus..salah ke suruh jauhkan..takkan nak ckp semoga dah besar ikut perangai mak bapak yg tak baik..merepek kan….sebut mak bapak pasal nak jauhkan contoh tak baik..tak boleh ke..

          0

          0
  7. rukum says:

    tahniah…semoga bby menjadi anak yg solehah.. ahli syurga..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    putih gebu. tahniah..

    0

    0
  9. wawa says:

    Mcm muka liyana manan!!

    0

    0
  10. markonah says:

    bukan tak suka…tapi tak payah nak masukkan cerita hanez suraya lagi sbb dia bukan artis lagi. rasanya tak ramai nak tahu pasal dia pun. Anyway…..tahniah….please move on

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tahniah

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Nak sipi sipi konon…tulah kalau dah sedar banyak buat salah…takut dgn bayang2 sendiri..nak tunjuk anak pun takut2..orang dah tahu siapa yg beranakkan baby ni…tak lain tk bukan…si perampas…anyway alhamdulilah dah selamat…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    comel nmpknya..tahniah

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Sipi sipi konon..kan baik jgn tunjuk terus..takut dgn bayang2 sendiri. Padan muka..anyway alhamdulilah..budak tu selamt..pas ni..dah boleh retire..jaga anak..jgn nak menyemak..nara pls cari crita artis lain..dia ni dah tak relevant lagi

    0

    0
  15. katija harun says:

    Muka x brseri mcm sial je ak tgok mka tua mngkin ni blasan allah

    0

    0
  16. melati says:

    tak minat nk komennn…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    w/pun x minat dengan hanez suraya, tp baby ni tak salah pun. yg salah mak dia, jd kita jgn la nak kutuk2 baby ni.. kesian dia.. kita doakan yg baik2 cukup..

    0

    0
  18. katija harun says:

    Mka tua x brseri hitam brkedut mngkin ni blasan allah

    0

    0
  19. aku says:

    comel baby ni ..alhamdulillah. smoga tak jadi seteruk mak ngan bapak dia.

    0

    0
  20. Krik Krik says:

    Hidung baby mcm hidung ori mak dia…oops

    0

    0
  21. not a fan says:

    sy bkn peminat Fazura, dan tak ingin pun backup mna2 pihak.

    mula2 sy tgk video tu mmg fikir Fazura. apatah video tu sendiri
    title “mcm Fazura jee”

    then sy google pic Fazura tanpa mekap

    seriously telinga pmpuan dlm video tu dgn Fazura : BERBEZA

    0

    0
  22. not a fan says:

    telinga Fazura agak memanjang BERBEZA dgn

    telinga pmpuan dlm video tu

    and sy perasan video mcm time Fazura dulu 4/5 thn lps

    thats y sy bandingkan pic lama Fazura dgn pmpuan dlm video tu

    pmpuan dlm video tak ada eyebag

    sedangkan pic lama Fazura MMG JELAS mata Fazura

    agak cekung + eyebag

    0

    0
  23. hidung mancung says:

    hidung mcm hidung HS sblm diubahsuai..mulut mcm ank tiri dia..gembol mcm laki dia. putih kut ikut HS..neway tahniah

    0

    0
  24. CikPora says:

    Sebijik ikut hiding make dia dulu2..

    0

    0
  25. incik kumbang ijau says:

    tembam nyer..thniah..helo baby tomei..

    udah2 lerr tgo video fazura tu…44ari amalan kita x kna terima tau

    0

    0
  26. puput puteh says:

    korg xabes2 nk mngata org prampasla nk mngutuk bby la.ko kne ingt ap yg ko kta mgkin tkena blik pd diri korg.Allah xpnh tdo.bkn ko mgkin kturunan ko.ank ko.cucu ko mgkin..ko bkn Allah nk mghukum.kt ptut doakn yg baik2..dia dh nikah.halal.korg ni yg sbuk mngomen tah pape dh kwen blm sbnrnye??nsihat lbh kta ustaz ustazah jadian plk..mnusia akhir zaman..sedeyyy

    0

    0
  27. Anonymous says:

    anak haram

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Tahniah, harap bayi berkenaan tidak mengikut sikap ibu bapanya.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    tahniah, harap sangat2 yang ayi ini tidak mengikuti sikap ibu bapanya. Inshaallah

    0

    0
  30. cik green says:

    hanez suraya not an artist pun wat semak je kat sini. but i will never forget wat she has done to liyana n still hate her. She and his husband.

    0

    0
    • Anonymous says:

      her husband kot…. his husband.. laki sapa???

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ada org kisah dgn kau punya hate?Takutlah kebencian Allah.jgn takut kebencian manusia.

      Jgn hina sgt sejarah hidup org.esok lusa kena kat anak beranak sendiri..baru pdan muka setempek.

      0

      0
      • Anonymous says:

        jagn marahlah hanes…aku tahu yg marah2 ni tauk lain tak bukan hames sendiri.kerana tak satu mahluk pun suka dgn kau..termasuk ayam itik kambing lembu..

        0

        0
    • Rasdam Mewangi says:

      Awak ni buta Bahasa Inggeris rupanya..

      PEMBETULAN: ‘his’ tu untuk orang lelaki, manakala ‘her’ itu untuk orang perempuan.. Contohnya ‘his wife’ dan ‘her husband’.

      0

      0
  31. Anonymous says:

    comei sgt.. putih mcm ibu dia..

    0

    0
  32. Hamis says:

    Rsa2 ade sbb x knp Allah bg ank prempuan??ko blh pkir x hamis.??

    0

    0
  33. Anonymous says:

    harap2 lah tidak mewarisi sifat emak bapa dia….. kesian anak ini terpaksa menanggung perbuatan emak bapa nya…. sampai besar orang akan kenang….. dia akan membesar dengan penuh tekanan. akibat hinaan ini. apa lagi sekarang orang boleh trace guna internet…….. harap hanez dan suaminya jangan lagi menonjolkan diri macam wahida bini akil hayy…… ingat lah masa depan anak ini…… lenyapkan diri hingga orangramai lupa kamu laki bini dan perbuatan kamu……. nanti orang akan buat sesuka hati terhadap anak ini, dengan alasan emak bapa nya pernah buat begitu. minta maaf lah hanez dan suami dan peminat kamu semua ini hanya nasihat untuk kebaikan anak ini juga

    0

    0
    • Anonymous says:

      Balik2 jgn mewarisi perangai mak bapak.perangai kau tu baik sgt ke?
      Ambik cermin..cermin diri sndiri dulu.bayi yg suci jgn dikaitkan dgn sejatah mk bapak dia hatta mak bapak dia pembunuh skalipun.nabi tak ajar cara kau tu!

      0

      0
    • Rasdam Mewangi says:

      Betul.. Bayi ini tak bersalah, ibu bapa yang bersalah sebab si ibu adalah SUNDALAN walaupun sudah bertudung, manakala si bapa pula macam bodoh sebab sepatutnya suami orang usah dikebas kelak isteri merana..

      0

      0
  34. Ntahlaaa says:

    Gebunya c comel ni!.. Qu puteh! Qu puteh! Barulah melepak!! Bhahaha.. mmuah!..?

    0

    0
  35. Ntahlaaa says:

    Gebunya c comel ni!.. Qu puteh! Qu puteh! Barulah melepak!! Bhahaha.. mmuah!..?

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Alahai..comeynya si bam bam.
    Semoga hanez dan suami dilimpahi hidup yg lebih baik.setiap manusia berhak utk tinggalkan sejarah lama.
    Move on dan bina keluarga yg bahagia dan dirahmati Allah.
    Sejarah mengajar kita utk mnjadi lebih kuat.
    Maafkan setiap apa yg brlaku dlm hidup kita.
    Insyaallah akan tenang.
    Abaikan kata2 negatif dan sambutlah aura2 positif setiap hari..

    0

    0
  37. miyuki says:

    pleaselah….jarang i komen…but she is just a liltle baby….apa salah dia…dia x perlu dikomen/ kritik/ dinilai…dia hanya perlukan kasih sayang, love, positive vibration!! im a mother of three..sedih baca komen..yea, i love reading gossip,but this is too much!

    to hanez and husband, congratulation, kamu mendapat anak yang sangat comel…putih bersih…sayangi dia sepenuh hati,berikan didikan sempurna supaya menjadi orang berguna dunia akhirat….bayi ini ada bau syurga padanya…kita siapa..

    0

    0