Written by AbangNara | July 31st, 2012

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecomelan kalau tak ke anak sendiri. Abang Nara tengok si Rayqal nie memang sebijan muka maknya. Putih melepak. Memang confirm besar nanti handsome dan menjadi pujaan ramai.

rayqal anak nora danish

3 lagi gambar Rayqal, anak Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaHiburan.

serunding abang nara

P.S: Sudah ramai yang merasai keenakan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Baru-baru ini ada orang dari Bangsar siap order sampai 7kg sebab sedap sangat katanya. Teruja tak nak try? Email ke lorongsetia8@gmail.com untuk tempahan dan pertanyaan.

rayqal anak nora danish

rayqal anak nora danish
rayqal anak nora danish

129 responses to (4 GAMBAR)Rayqal, Anak Nora Danish Semakin Comel Seperti Emaknya

  1. saya puasa says:

    kecik2 dah ajar anak pakai rantai..kata nak ajak anak jadi ustaz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ko pose kah? says:

      ko tuh pose ke x..?
      xyah nk wt d0se sgt lah nk ckp cmtuh…
      better ko p byakkn berdoa agar bakal anak2 ko tu nanti jdik s0leh n s0lehah…~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • harap2 jadi macam Sheqal sebab bunyi dah nak2 dekat sama. jangan dipagar nyiur yang condong…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rina (bukan nama sebenar) says:

        sweet nyeeeeeeeeeeerr nora dgn rayqal.. sesweet fasha dan jejai.. heheheheh :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku says:

        org ckp kalau nk bentuk anak2 ni kenalh dari kecik,so apa yg anak2 tngok,nampak semua 2 satu asas untuk membntuk mereka bila besar nnti..yg ko tnya puasa ke x,kau baik sngat ke?kalau dh baca n komen dlm ruang gosip ni xyh nk tnjuk baik lah wehh..xyh nk tegur org kalau diri kau sndiri blm tntu baik..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jenabbbbb says:

        untung rayqal dpt atok dan nenek yg kaya raya.. tp untung ke nora yg hanya menumpang kaya raya itu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Joe Jambul says:

        melentur buluh biarlah dari rebungnya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • FAHRIN AHMAD says:

        ape kes…
        aku lagi comel dan hensem kan?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awatif says:

        ustaz azhar ckp.. Harus lelaki pakai rantai jika dia seekor lembu.. lelaki xblh pakai rantai.itukan perhiasan utk wanita. didik anak dr kecil. serap dgn agama islam.. eh, nasihat pn xblh nk dgr..adoii..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • merah warna freemason

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wannadiatulakma says:

        sebab tu la perempuan memerlukan suami yang baik sebagai pembimbing..kalau tidak macam2 fitnah timbul..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wannadiatulakma says:

        sebab tu la perempuan memerlukan suami yang baik sebagai pembimbing..kalau tidak macam2 fitnah timbul..kk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • betul gak tu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        untung lagi Nora ..pasal mak mertua sayang wpun dah bercerai ….fasha untung ker sampai la ni inlaw tak berkenan, kahkahkah!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tina says:

      condem lagi org.typical malay. bak kata org, lebah kalau ke taman bunga akan mencari bunga tp lalat kalau ke taman bunga still lagi mencari tahi. Sekadar renungan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LALAT says:

        BOTOL LA TUE ORG AJAR ANAK DR KECEK….T DA BESAR NAK AJA APE JADAH NYER LG SB DAH PANDAI PK MANE BAIK MANE BUROK

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ko pose kah? says:

        kekadg org yg da besar p0wn xreti nk bezakan baek n buruk gak..
        d0nt be silly…
        tulisan tu xyah lah nk bercapital letter sgt…~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LALAT says:

        SBB TUE ORG CKP AJA ANAK DR KECEK….KO NAK SOH AK ULANG BPE KALI???? BLE DA BESAR ORG TEGOR MMG DAH XLUT

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fedap says:

        ada benar juga kata Lalat tu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ohhh sbb ko dah besar la sbb tu ko bodoh xboleh di ajar ye lalat??? patut laaa…. ok dh dpt point ko. dah shuh shuh.. gi hurung sampah2 blk, sibuk je baca2 gosip ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ayu Raudha says:

      Fesyen katanya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      elehhhhh budak kecik tkpe lahhh bukan nye rantai tengkorak ! rantai bentok katun ok la ! tkan nk pakai kn tasbih pulak !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • qaseh says:

        kalau boleh elak la dari kecik.. kang dah terbiasa.. kecik2 pakai rantai katun, dah besar rantai ape pulak.. itu kan teguran je.. bukan suruh letak tasbih pun. tak payah letak pape.. tak jejaskan ape2 pun rasenye kalau tak pakai.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        dh besar tu blakang boleh cerite ok ! sekarang dia ni budak kecik lagi ….soooo stay coolllllllll .

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • whosebadsinbad says:

        hahaha…betul tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku says:

        raja minah jambu 24jam mengadap computer : sbb budaklh org suh didik dgn elok2..bila besar mcm kau dh susah nk ajar dh..dh nama lelaki rntai kartun ke,rntai mak kau ke tetap xblh gak kalau dh sah2 barang 2 mnyerupai prhiasan utk prmpuan..apa slhnya kalau pakaikn tasbih,dari ajar pakai rntai yg terang2 xblh dlm islam…kalau pakaikn tasbih pelik plk kau rasa yea…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anon says:

      agak2 anak fasha dgn jejai kaler ape ek?
      nora white chocolate.. jejai milo ais…fasha teh tarik.. hmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        jejai (milo ais) + pasha (teh tarik) = orange juice <—- ikut kaji selidik aku anak dia org kaler oren

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

      Ustazlah sgt,,,,,kalau dah artis tu , artis jugakla

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zzz says:

      salah orang nampak je ko . subhanallah .

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolz says:

      lorhhhh biar le dy nak bg anak dy pakai rantai g pon bdk tu kecik lg…bila dah besa sok pandai la dy bwat pilihan hidup dy sendiri … mami dy mesti terlampau suke dressing anak dy… kalau korang ada anak and korang mampoo pon korang akan bg yang terbaik untuk anak korang an… ^_^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        patutla ramai sgt anak2 yg tak guna skang ni.. sbb ada mak bapak mcm ko. kalu nak didik mmg dari kecik. pas dh jd buluh tu, jgn hrp dia nk dgr ckp ko

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        bodoh punya statement

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ye ke, tp kenapa ade anak imam, anak tok lebai pun masuk penjara eh?? adekah mereka tidak didik dr kecik??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Bekas mertua Nora Danish says:

        kalau dr kecik ibu bapa dah mendidik sebaik mungkin tp bila dah besar mrk yg selebihnya membuat pilihan. Itu sebab allah bagi akal & fikiran untuk berfikir. Jd tak perlu nak menyalahkan ibu bapa sahaja. Anak-anak pun perlu memikirkannya juga.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • whosebadsinbad says:

      banyak komen bodoh lah lu…itukan budak. klau kecik-2 lum tau apa-2 lum kenal dunia…ada je didik anak sendiri.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tot says:

    1st..hihi…slmat berbuka semua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. kamal adli says:

    kecik2 dah pakaikan si anak rantai..laki pulak tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. saya ok jer! says:

    COMEL. BUKAN SEBAB EMAKNYA DIA COMEL… KERANA AYAHNYA JUGA LAH DIA MENJADI COMEL. HEHEHE.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • muka anzalna nak mintak kaki aku!! says:

      ni msti fasha sandha pnye adik yg komen ni.. hahahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Cik ain says:

    Comelllll… Nasib baik x ikut muka bapak die.. hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • LALAT says:

      IKOT MUKE BABAK LA TP NIE VERSI PUTIH NYER…XDER LANGSONG MUKE NORA DANISH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tu makna nye darah bapak dia kuat la dari darah mak diaaaaaa tu pasal budak ni banyak ikot muka bapakkkkkkkk….al maklom lah darah pompan kn lembottttttt…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • girl says:

        org tua2 kta, ank lbih mirip bapak, sbb bapak dia yg nak sgt ak
        bgitu juga sblik nya

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mintun says:

        apa benda kau tulis ni? Bapak nak ak, ak nak sangat..
        apa benda ni?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. archu.archi says:

    anak die je la pengubat duka.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lan Todak says:

      ingat nk kasi hadiah misteri dkat Rayqal la … hadiah misteri tu adalah majalah Glam edisi may 2012 …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Samdol says:

        aku pun nak kasi rayqal menang lucky draw trip bersama2 ibunya ke bali mcm yg lepas2 ibunya pergi sambil bergambar seksi.. ehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        mcm la ko baik sgt lan todak!! xpayah nak sarkastik sgt!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • xyz says:

        eloklah tu Lan Todak. Mudah-mudahan perkara yang sama akan jadi pada kau pula kelak.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kamariah says:

    SEMOGA RAYQAL MENJADI ANK YG SOLEH YER…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. In says:

    kasut biru, dress merah…wow!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ct says:

    comel mcm saye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mak temah kelabu asap says:

    first…..yeahhh….
    comel anak dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ct says:

    lantak la nak pakai rantai ke ape ke!nama pun ank dia!!!!sibuk jerrrrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kudut says:

      Biasa la.. Manusia ni suka amik tau hal orang… Kain sendiri terkoyak x sedar…
      Lantak le dorang nak perang mulut… Dpt dosa free..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anis says:

      0rg tegur untuk kebaikan..bukan nak menyibuk..ni jenis yg benda salah pn xboleh tegur..melenting!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ting tong says:

        tu la anis..jaga anak kau elok2.. kot2 anak kau yg terpeleot hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • im says:

        bodoh punya komen kau eh ting tong.. oh! nma pn ting tong patot bangang.. xboleh terima nasihat org.!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ting tong says:

        helo brader, kite pun nasihat lah jgk ni..sebab byk kes camtu tau…sibuk hal org sekali anak dia yg peleot lg teruk.. tp saya ni nasihat takde lah kata bangang2 cam awk tu.. eeee itu ke gaya nasihatkan org.. tak patut langsung.. dengan anak jgn kata camtu tau..nati lagi kuat melawan..perkataan tak baik di dengar okeh.. bulan ramadhan bulan yg paling best!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojo says:

        korang kata nak tegur, tapi tulis dekat komen Nara. Nak tegur sangat, Direct Message lah di twitter ke PM dekat facebook. Bukannya memalukan dia macam ni. Komen macam tu lepastu orang nampak, nak orang puji korang baik? Ikhlas kan lah hati dalam menegur tu.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ting tong says:

        setuju!! tp smlm dengar ustazah bahiyah kata kat radio..dlm bln ramadhan hati mesti mahu bersih.. jgn buruk sangka dan mengata hal orang..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mintun says:

      Tak surelah…mungkin dalam syariat Nabi lain boleh….
      Nabi Sulaiman ke…Nabi Yunus ke…Nabi Yahaya ke….Wallahu a’lam…. mungkin zaman tu, dibenarkan “kalau melihat perkara tidak betul dihadapan kamu, hendaklah kamu berdiam diri dan jagalah urusan mu semata-mata”
      Tapi utk zaman Nabi yg bernama Nabi Muhammad SAW…tak boleh dah.
      Bila tengok pekara tak betul, diperintah cegah. Mampu, cegah cara mampu (tulis,bercakap). Tak mampu, cegah cara tak mampu(dlm hati). Yg penting, cegah.
      Kalau nak dislike komen ni, sampai kena hidden…..halang org lain dari faham agama sikit….ikut korang lah. Kerja ku dah habis dah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Lin Ayuni Irfan says:

    mungkin dia teringin nak anak perempuan kot..sbb tu pakaikan rantai..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. LORI SAMPAH says:

    ANAK LAKI XSUSAH JAGE DR ANAK POMPUAN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Aku kesah says:

    comel la anak dia..ikut cam ND..kalau ikut papa dia kurang ensem kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • KESAH says:

      KO XPENAH TGOK MUKE JEJAI EYHhhh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • i am xoxo says:

        @KESAH, ko ckp kt @aku kesah camtu sbb ko tak setuju dgn perkataan “kurang ensem” kan? sbb ko lebih bersetuju dgn perkataan “buruk”? kan? kan?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        kurang ensem ke buruk ke itu tetap ciptaan tuhan.. jgn memperkecilkannya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Aku kesah says:

    comel la anak dia..ikut cam ND..tpi kalau ikut papa dia kurang ensem kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Aku kesah says:

    comeinya anak Nora ni..tpi kalau ikut papa dia x ensem kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. komeng says:

    WOI, ANAK ZED ZAIDI LAGI COMEL LAH!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. cik nad says:

    suka tgk dress mcm nora nie.. cantik… baju merah kasut biru.. cantik2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Budak Pailang says:

    Semoga Rayqal menjadi anak yg soleh .. dah beso nnti nk cari bini . jngan cari yg spesies same macam mak kau tu ..

    – U can forget but can’t erase the past, its permenant –

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • No One says:

      habis tu? nk cari bini mcm ko?? lagi x bole blah… mulut mcm longkang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        cuba eja elok2, permanent!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Budak Pailang says:

        aku lelaki la bodoh ..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Budak Pailang says:

        to anon .. tu ayat aku copy paste la mangkuk …

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        x sangka aku kan..lelaki pon mulut mcm longkang…
        species pondan kot ko ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        no one.. kt bwh tu ko ckp dh xnak mengutuk org tp ko ngutuk pengomen ni pondan… ko dh betul2 insaf ke ni? ckp td bln baik x elok bergaduh.. no one ckp x serupa bikin..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ohh copy paste! patut laaaaaaaaaaaa!! pegi tgk ohmyenglish!! copy paste je tau, patut laaaaaaaaa bengappppppppp

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        kali ni aku setuju ngan no one, mmg arbok jeeeeeee yg suka mengumpat ni!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        Oh My English….!!! kot ye pon nk copy paste tgk la dulu mistake dlm word tu… hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kamariah says:

      budak pailang….jgn ckp mcm tu teruk perangai org perangai kite bgi mana…baik org bgi mana baiknye kite…tepuk dada tnye hati….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Budak Pailang says:

        aku terima teguran kau dgan ati yg terbuka .. bukan nyer sperti spesies no one n anon kt atas tu .

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        dah tu ko mcm bagus je kata jgn cari bini mcm ND..mcm ko bagus sgt..
        klu jodoh ko nnt ngan pompuan mcm tu baru tau nasib ko…
        len kali cakap pandang2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        no one.. ko pun sama.. lain kali ckp tu pandang2 la jgk yeaaa..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        nama pun bdk pailang. mmg sah pailang! mak ayah ko x ajar adab ye?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ker? says:

      Pailang; habis tu nak cari macam mana? Sepatutnya kau cakap besar nanti jangan ikut perangai ayah kau. Kan lebih elok.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. No ONe says:

    comel & sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. No One says:

    ade je kan nak mengutuk org bulan puasa ni…
    klu diri tu x perfect jgn nk mengata org..
    igt skit..nobody perfect…
    x yah nk kurang kan pahala yg dh sedia kurang…
    jaga mulut sudah..kang terkena pada diri sendiri baru ternganga…tepuk2 dahi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      eleh no one.. ko pun sama.. ngutuk fasha pun iye…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        dah la anon…
        aku malas nk cakap psl FS lg…
        ye..ye..aku akui ko peminat tegar FS…
        dah2 la tu… ok..
        aku pon dah x nk cakap buruk2 lg dah psl sesiapa…
        ngan ko pon aku nk mintak maaf klu ada salah silap..bulan baik ni x guna nk bergaduh kan… sorry k…
        peace!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        errr tu anon lain, yg suka carik gaduh ngan ko tu aku, sbb aku nyampah ko asik mengutuk org, nabila ko kutuk, fasha ko kutuk, sape yg ko suka kemainnnnn ko agung2kan. agak2 laaaa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        jap2..knp nama ko anon jugak..tukar la nama lain so that aku x terslah org…
        FS tu aku x suka sbb dia kacau rmh tangga ND
        Nabila plak mmg attitude dia aku x suka..
        aku bkn nk agung kan sgt ND..sbb aku pon x de la minat giler kat ND mcm anon yg lain tu minat giler kat FS…
        tu pendpat aku la..
        semua org ade pendapat masing2 kan…
        dah bg ruangan komen ni so aku komen la..
        sorry la to all peminat FS sbb aku mmg x minat dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        alaa mls la aku nak tukar2 nama, tp klu ade anon yg jd tukang backup tu aku laaa.. kita ni x baik kutuk org lebih2 klu kita x suka punn.. mana tau kot2 kita nampak die teruk padahal hati die jauh lagi mulia dr kita, who knowss.. huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        ok2..fine…apologies to all….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • somebody says:

      mmg dah terkena kat kau pon no one….. ckp org jaga mulut, tapi diri sendiri pon tak terjaga… nak menegur tu bagi contoh yg baik dulu lahhh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Prince Noob says:

    nora danish jom kahwin dgn ana, ana sanggup jaga anak nora itu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mascara says:

    ND ni mcm muke je putih mlepak tgn gn kaki xde la putih sgt pon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. EMAK NANA says:

    NASIB BAIK la ikot muka ND, comellllllllll sgt…..
    kalo ikot muke jejai x do la muke nk comel cam 2 :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. qomaron.blogspot.com says:

    cube korang tengok blog niee >>> qomaron.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. syam says:

    sebuk jer nak kondem anak org….yg sepatutnya org yg cakap tu rasa pengakaman jadi ibu tunggal dulu…baru tau huru hara atau tidak….

    siapa nak ajarkan agama, siapa nak uruskan keluarga semuanya terletak kat bahu si ibu….kadang2 benda2 mcm ni miss look…jgn nak memandang serong shj….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kim yuna says:

    Mama dan anak comel.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. kalau ikut muka jejai hancur kecomelannya ~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. blakedexter says:

    yang kata anak die pakai rantai tu, btulke rantai? ntah ke saja budak tu main2..jgn cpt nak menuduh dan menghakimi dari sekeping gambar yang belum tentu kesahihan budak tu pakai rantai.. mentaliti masyarakat melayu, yg buruk itulah dihakimi dan diadili sehina2nya.. x kena btg hidung sendiri bolehlah gah bercakap mcm la sempurna sgt.. kena esok batang hidung baru tau.. get a life please!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Hazel says:

    Sebijik muka jejai..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. nadhira says:

    sejahat2 owg,klu die insaf taubat nasuha,die lebih mulia dri org yg ala2 kadar ni je.itu urusan DIA,xda hak kite sbg manusia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. roxannacash says:

    Sudah-2la tu sikit-2 kutuk mengutuk…inikan budak kecik tak bersalah, rantai pun bukan belapis ala rapperkan? Kesian tak baik mengritik sangat, mak dia pun dah pakaikan baju kurung kira okla. Klau kecik-2 dihantar naik Haji tapi bila besar campur kwn gi disco pun takleh cakap kan? Lagipun anak dia…lum tentu yg kutuk-mengutuk ni dpt mendidik anak masing-2 dgn baik sedangkan korang ni lum bulan puasa dah start…apasalah melayu kita ni suruh skola belajar pandai-2 tak nak ambik PHD mengata org pulak…padahal takde apa-2 gambar budak tak bersalah ni…jgn puasalah buat lapar perut je korang ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ko ader... says:

    x payahlah nak kecoh2 nak marah nora ke budak itu ke…benda kecik pun dak dibesarkan…bukan ajar anak benda x elok kot…x paham byk org x suke kat nora…huhhhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. […] Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecomelan kalau tak ke anak sendiri. Abang Nara tengok si Rayqal nie memang sebijan muka maknya. Putih melepak. Memang confirm besar nanti handsome dan menjadi pujaan ramai. … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    Apasalahnya pakai rantai..kan ada Ostad Rock

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Anonymous says:

    walaupun jejai tak ensem.. tp dia charming.. tu yg buat pompuan cantik suka kt dia.. selain dari poket dia yg tebal la.. dia ada gaya tersendiri.. kalu ahkak pun bole suka kt jejai nih.. sbb ada org suka org sbb personaliti.. bukan muka semata2.. ada kwn ahkak husband dia sikit punye ensem.. tp sooo boringggg.. hehe.. anyway.. anak ND mmg comell..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • notibynature says:

      oh kak…yg nama prince charming tu handsome…klau tak handsome namanya perasaan charming…akak jgn main-2 suka-2 kat jejai…hehehe. Jejai pandai buat ayat-2 cinta gaknye…apapapun saya tak tau sapa jejai ni? Asal kakak bahagia la ye jgn mimpi basah posa-2 ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. semut cute says:

    ank dia ni mmg comel,tngok la mama nya…hot mama lg…
    lpas ni tnggu n lihat je la ank FS dgn Jejai nti….mna tau kecomelan nya lbh bganda…
    yg pnting Rayqal cucu ksygan x-mertua Nora….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sukatimakkaulah says:

    biarla anak dia. sukati dia lah. anak ko kt umah jaga. sibuk nak judge anak org..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. notibynature says:

    wahai manusia bzbodi smua stop jap n tengok kat rantai tu takde apa-pe cuma puting yg di-ikat rantai tau tali…bodoh betul ah! ah kutuk-2 biar tambah dosa korang smua posa-2 ni…losers! PS: abg nara cuba tunjuk lists filem latest kat sana leh ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • LALAT says:

      DA BESAR LAKI LAK TUE NAK PUTING APE LG..ND PON TAW LA XKAN NAK SOH ANAK DIE PKAI RANTAI PUTING KOT XGLAMER LARH!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aLLy says:

    aiyoyo… pasal rantai gak jadi isu… pening kepala bila ramai sgt yang rajin je nak jatuh hukum, kengkonon tak pandai jaga anak hanya sebab si comel tu pakai rantai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. firdaus says:

    Hanya? oohhh whatever………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. insan biasa says:

    xpaham napa uolls yg nk kalut.. ada mata lihat saja xpyh mulut pun nk bejln jgak.. kepada lelaki yg sibuk nk condem tu sekurang2nyer korng xdpt pahala ni : Wanita yang bersalin akan mendapat pahala 70 tahun solat dan puasa dan setiap kesakitan pada satu uratnya Allah mengurniakan satu pahala haji.
    baik muhasabah, jaga kelakuan anda & ank bini anda. banyakkan berzikir dr mencaci so wanita pun xperlu nak mengutuk sesama kaum hawa sendiri. Tiga sifat yang menyebabkan manusia tidak tenteram dalam hidupnya :
    iri, dengki, dan akhlak buruk . sekadar renungan. wallauhualam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Fasha sendat says:

    tak lama lagi Rayqal nak dpt adik.. hewhewhew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. rezab says:

    anak jantan pon di kasi pkai rantai…huhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0