Written by AbangNara | July 31st, 2012

Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecomelan kalau tak ke anak sendiri. Abang Nara tengok si Rayqal nie memang sebijan muka maknya. Putih melepak. Memang confirm besar nanti handsome dan menjadi pujaan ramai.

rayqal anak nora danish

3 lagi gambar Rayqal, anak Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaHiburan.

serunding abang nara

P.S: Sudah ramai yang merasai keenakan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Baru-baru ini ada orang dari Bangsar siap order sampai 7kg sebab sedap sangat katanya. Teruja tak nak try? Email ke lorongsetia8@gmail.com untuk tempahan dan pertanyaan.

rayqal anak nora danish

rayqal anak nora danish
rayqal anak nora danish

129 responses to (4 GAMBAR)Rayqal, Anak Nora Danish Semakin Comel Seperti Emaknya

  1. saya puasa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 132
    • ko pose kah? says:

      ko tuh pose ke x..?
      xyah nk wt d0se sgt lah nk ckp cmtuh…
      better ko p byakkn berdoa agar bakal anak2 ko tu nanti jdik s0leh n s0lehah…~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 60
    • betul gak tu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        untung lagi Nora ..pasal mak mertua sayang wpun dah bercerai ….fasha untung ker sampai la ni inlaw tak berkenan, kahkahkah!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 21
    • tina says:

      condem lagi org.typical malay. bak kata org, lebah kalau ke taman bunga akan mencari bunga tp lalat kalau ke taman bunga still lagi mencari tahi. Sekadar renungan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 12
      • LALAT says:

        BOTOL LA TUE ORG AJAR ANAK DR KECEK….T DA BESAR NAK AJA APE JADAH NYER LG SB DAH PANDAI PK MANE BAIK MANE BUROK

        Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 20
      • ko pose kah? says:

        kekadg org yg da besar p0wn xreti nk bezakan baek n buruk gak..
        d0nt be silly…
        tulisan tu xyah lah nk bercapital letter sgt…~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 21
      • LALAT says:

        SBB TUE ORG CKP AJA ANAK DR KECEK….KO NAK SOH AK ULANG BPE KALI???? BLE DA BESAR ORG TEGOR MMG DAH XLUT

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 10
      • fedap says:

        ada benar juga kata Lalat tu….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 36
    • Ayu Raudha says:

      Fesyen katanya…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 42
      • qaseh says:

        kalau boleh elak la dari kecik.. kang dah terbiasa.. kecik2 pakai rantai katun, dah besar rantai ape pulak.. itu kan teguran je.. bukan suruh letak tasbih pun. tak payah letak pape.. tak jejaskan ape2 pun rasenye kalau tak pakai.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 5
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 38
      • whosebadsinbad says:

        hahaha…betul tu

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
      • aku says:

        raja minah jambu 24jam mengadap computer : sbb budaklh org suh didik dgn elok2..bila besar mcm kau dh susah nk ajar dh..dh nama lelaki rntai kartun ke,rntai mak kau ke tetap xblh gak kalau dh sah2 barang 2 mnyerupai prhiasan utk prmpuan..apa slhnya kalau pakaikn tasbih,dari ajar pakai rntai yg terang2 xblh dlm islam…kalau pakaikn tasbih pelik plk kau rasa yea…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • anon says:

      agak2 anak fasha dgn jejai kaler ape ek?
      nora white chocolate.. jejai milo ais…fasha teh tarik.. hmmm

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        jejai (milo ais) + pasha (teh tarik) = orange juice <—- ikut kaji selidik aku anak dia org kaler oren

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 5
    • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

      Ustazlah sgt,,,,,kalau dah artis tu , artis jugakla

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • zzz says:

      salah orang nampak je ko . subhanallah .

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • lolz says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 31
      • Anonymous says:

        patutla ramai sgt anak2 yg tak guna skang ni.. sbb ada mak bapak mcm ko. kalu nak didik mmg dari kecik. pas dh jd buluh tu, jgn hrp dia nk dgr ckp ko

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        bodoh punya statement

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        ye ke, tp kenapa ade anak imam, anak tok lebai pun masuk penjara eh?? adekah mereka tidak didik dr kecik??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
      • Bekas mertua Nora Danish says:

        kalau dr kecik ibu bapa dah mendidik sebaik mungkin tp bila dah besar mrk yg selebihnya membuat pilihan. Itu sebab allah bagi akal & fikiran untuk berfikir. Jd tak perlu nak menyalahkan ibu bapa sahaja. Anak-anak pun perlu memikirkannya juga.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • whosebadsinbad says:

      banyak komen bodoh lah lu…itukan budak. klau kecik-2 lum tau apa-2 lum kenal dunia…ada je didik anak sendiri.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 11
  2. tot says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 21
  3. kamal adli says:

    kecik2 dah pakaikan si anak rantai..laki pulak tu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 29
  4. saya ok jer! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 69
    • muka anzalna nak mintak kaki aku!! says:

      ni msti fasha sandha pnye adik yg komen ni.. hahahaha..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 9
  5. Cik ain says:

    Comelllll… Nasib baik x ikut muka bapak die.. hehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 4
    • LALAT says:

      IKOT MUKE BABAK LA TP NIE VERSI PUTIH NYER…XDER LANGSONG MUKE NORA DANISH

      Hot debate. What do you think? Thumb up 37 Thumb down 34
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 16
      • girl says:

        org tua2 kta, ank lbih mirip bapak, sbb bapak dia yg nak sgt ak
        bgitu juga sblik nya

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • mintun says:

        apa benda kau tulis ni? Bapak nak ak, ak nak sangat..
        apa benda ni?

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  6. archu.archi says:

    anak die je la pengubat duka.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
    • Lan Todak says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 31
      • Samdol says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 25
      • Anonymous says:

        mcm la ko baik sgt lan todak!! xpayah nak sarkastik sgt!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
      • xyz says:

        eloklah tu Lan Todak. Mudah-mudahan perkara yang sama akan jadi pada kau pula kelak.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. kamariah says:

    SEMOGA RAYQAL MENJADI ANK YG SOLEH YER…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 1
  8. In says:

    kasut biru, dress merah…wow!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  9. ct says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
  10. mak temah kelabu asap says:

    first…..yeahhh….
    comel anak dia….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  11. ct says:

    lantak la nak pakai rantai ke ape ke!nama pun ank dia!!!!sibuk jerrrrr….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 24
    • kudut says:

      Biasa la.. Manusia ni suka amik tau hal orang… Kain sendiri terkoyak x sedar…
      Lantak le dorang nak perang mulut… Dpt dosa free..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 11
    • anis says:

      0rg tegur untuk kebaikan..bukan nak menyibuk..ni jenis yg benda salah pn xboleh tegur..melenting!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
      • ting tong says:

        tu la anis..jaga anak kau elok2.. kot2 anak kau yg terpeleot hahaha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
      • im says:

        bodoh punya komen kau eh ting tong.. oh! nma pn ting tong patot bangang.. xboleh terima nasihat org.!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
      • ting tong says:

        helo brader, kite pun nasihat lah jgk ni..sebab byk kes camtu tau…sibuk hal org sekali anak dia yg peleot lg teruk.. tp saya ni nasihat takde lah kata bangang2 cam awk tu.. eeee itu ke gaya nasihatkan org.. tak patut langsung.. dengan anak jgn kata camtu tau..nati lagi kuat melawan..perkataan tak baik di dengar okeh.. bulan ramadhan bulan yg paling best!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • jojo says:

        korang kata nak tegur, tapi tulis dekat komen Nara. Nak tegur sangat, Direct Message lah di twitter ke PM dekat facebook. Bukannya memalukan dia macam ni. Komen macam tu lepastu orang nampak, nak orang puji korang baik? Ikhlas kan lah hati dalam menegur tu.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • ting tong says:

        setuju!! tp smlm dengar ustazah bahiyah kata kat radio..dlm bln ramadhan hati mesti mahu bersih.. jgn buruk sangka dan mengata hal orang..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • mintun says:

      Tak surelah…mungkin dalam syariat Nabi lain boleh….
      Nabi Sulaiman ke…Nabi Yunus ke…Nabi Yahaya ke….Wallahu a’lam…. mungkin zaman tu, dibenarkan “kalau melihat perkara tidak betul dihadapan kamu, hendaklah kamu berdiam diri dan jagalah urusan mu semata-mata”
      Tapi utk zaman Nabi yg bernama Nabi Muhammad SAW…tak boleh dah.
      Bila tengok pekara tak betul, diperintah cegah. Mampu, cegah cara mampu (tulis,bercakap). Tak mampu, cegah cara tak mampu(dlm hati). Yg penting, cegah.
      Kalau nak dislike komen ni, sampai kena hidden…..halang org lain dari faham agama sikit….ikut korang lah. Kerja ku dah habis dah.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  12. Lin Ayuni Irfan says:

    mungkin dia teringin nak anak perempuan kot..sbb tu pakaikan rantai..hehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
  13. LORI SAMPAH says:

    ANAK LAKI XSUSAH JAGE DR ANAK POMPUAN…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  14. Aku kesah says:

    comel la anak dia..ikut cam ND..kalau ikut papa dia kurang ensem kot…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • KESAH says:

      KO XPENAH TGOK MUKE JEJAI EYHhhh….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
      • i am xoxo says:

        @KESAH, ko ckp kt @aku kesah camtu sbb ko tak setuju dgn perkataan “kurang ensem” kan? sbb ko lebih bersetuju dgn perkataan “buruk”? kan? kan?

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        kurang ensem ke buruk ke itu tetap ciptaan tuhan.. jgn memperkecilkannya…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  15. Aku kesah says:

    comel la anak dia..ikut cam ND..tpi kalau ikut papa dia kurang ensem kot…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  16. Aku kesah says:

    comeinya anak Nora ni..tpi kalau ikut papa dia x ensem kot…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  17. komeng says:

    WOI, ANAK ZED ZAIDI LAGI COMEL LAH!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
  18. cik nad says:

    suka tgk dress mcm nora nie.. cantik… baju merah kasut biru.. cantik2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  19. Budak Pailang says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 35
    • No One says:

      habis tu? nk cari bini mcm ko?? lagi x bole blah… mulut mcm longkang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        cuba eja elok2, permanent!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
      • Budak Pailang says:

        aku lelaki la bodoh ..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • Budak Pailang says:

        to anon .. tu ayat aku copy paste la mangkuk …

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
      • No One says:

        x sangka aku kan..lelaki pon mulut mcm longkang…
        species pondan kot ko ni…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        no one.. kt bwh tu ko ckp dh xnak mengutuk org tp ko ngutuk pengomen ni pondan… ko dh betul2 insaf ke ni? ckp td bln baik x elok bergaduh.. no one ckp x serupa bikin..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ohh copy paste! patut laaaaaaaaaaaa!! pegi tgk ohmyenglish!! copy paste je tau, patut laaaaaaaaa bengappppppppp

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        kali ni aku setuju ngan no one, mmg arbok jeeeeeee yg suka mengumpat ni!!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • No One says:

        Oh My English….!!! kot ye pon nk copy paste tgk la dulu mistake dlm word tu… hehe

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • kamariah says:

      budak pailang….jgn ckp mcm tu teruk perangai org perangai kite bgi mana…baik org bgi mana baiknye kite…tepuk dada tnye hati….

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • Budak Pailang says:

        aku terima teguran kau dgan ati yg terbuka .. bukan nyer sperti spesies no one n anon kt atas tu .

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • No One says:

        dah tu ko mcm bagus je kata jgn cari bini mcm ND..mcm ko bagus sgt..
        klu jodoh ko nnt ngan pompuan mcm tu baru tau nasib ko…
        len kali cakap pandang2..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        no one.. ko pun sama.. lain kali ckp tu pandang2 la jgk yeaaa..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        nama pun bdk pailang. mmg sah pailang! mak ayah ko x ajar adab ye?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • ker? says:

      Pailang; habis tu nak cari macam mana? Sepatutnya kau cakap besar nanti jangan ikut perangai ayah kau. Kan lebih elok.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. No ONe says:

    comel & sweet…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  21. No One says:

    ade je kan nak mengutuk org bulan puasa ni…
    klu diri tu x perfect jgn nk mengata org..
    igt skit..nobody perfect…
    x yah nk kurang kan pahala yg dh sedia kurang…
    jaga mulut sudah..kang terkena pada diri sendiri baru ternganga…tepuk2 dahi…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      eleh no one.. ko pun sama.. ngutuk fasha pun iye…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • No One says:

        dah la anon…
        aku malas nk cakap psl FS lg…
        ye..ye..aku akui ko peminat tegar FS…
        dah2 la tu… ok..
        aku pon dah x nk cakap buruk2 lg dah psl sesiapa…
        ngan ko pon aku nk mintak maaf klu ada salah silap..bulan baik ni x guna nk bergaduh kan… sorry k…
        peace!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        errr tu anon lain, yg suka carik gaduh ngan ko tu aku, sbb aku nyampah ko asik mengutuk org, nabila ko kutuk, fasha ko kutuk, sape yg ko suka kemainnnnn ko agung2kan. agak2 laaaa…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • No One says:

        jap2..knp nama ko anon jugak..tukar la nama lain so that aku x terslah org…
        FS tu aku x suka sbb dia kacau rmh tangga ND
        Nabila plak mmg attitude dia aku x suka..
        aku bkn nk agung kan sgt ND..sbb aku pon x de la minat giler kat ND mcm anon yg lain tu minat giler kat FS…
        tu pendpat aku la..
        semua org ade pendapat masing2 kan…
        dah bg ruangan komen ni so aku komen la..
        sorry la to all peminat FS sbb aku mmg x minat dia…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        alaa mls la aku nak tukar2 nama, tp klu ade anon yg jd tukang backup tu aku laaa.. kita ni x baik kutuk org lebih2 klu kita x suka punn.. mana tau kot2 kita nampak die teruk padahal hati die jauh lagi mulia dr kita, who knowss.. huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • No One says:

        ok2..fine…apologies to all….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • somebody says:

      mmg dah terkena kat kau pon no one….. ckp org jaga mulut, tapi diri sendiri pon tak terjaga… nak menegur tu bagi contoh yg baik dulu lahhh…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  22. Prince Noob says:

    nora danish jom kahwin dgn ana, ana sanggup jaga anak nora itu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  23. mascara says:

    ND ni mcm muke je putih mlepak tgn gn kaki xde la putih sgt pon

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  24. EMAK NANA says:

    NASIB BAIK la ikot muka ND, comellllllllll sgt…..
    kalo ikot muke jejai x do la muke nk comel cam 2 :(

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  25. qomaron.blogspot.com says:

    cube korang tengok blog niee >>> qomaron.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  26. syam says:

    sebuk jer nak kondem anak org….yg sepatutnya org yg cakap tu rasa pengakaman jadi ibu tunggal dulu…baru tau huru hara atau tidak….

    siapa nak ajarkan agama, siapa nak uruskan keluarga semuanya terletak kat bahu si ibu….kadang2 benda2 mcm ni miss look…jgn nak memandang serong shj….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  27. kim yuna says:

    Mama dan anak comel.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  28. kalau ikut muka jejai hancur kecomelannya ~~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  29. blakedexter says:

    yang kata anak die pakai rantai tu, btulke rantai? ntah ke saja budak tu main2..jgn cpt nak menuduh dan menghakimi dari sekeping gambar yang belum tentu kesahihan budak tu pakai rantai.. mentaliti masyarakat melayu, yg buruk itulah dihakimi dan diadili sehina2nya.. x kena btg hidung sendiri bolehlah gah bercakap mcm la sempurna sgt.. kena esok batang hidung baru tau.. get a life please!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
    • Kuku says:

      Kalau bukan rantai apa ko namonyo..tali tengkuk?..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • wakawaka says:

        wehh betul lahhhh… bukan rantaiii tuu… tali tengkuk laaa wehhhh ekekeke

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  30. Hazel says:

    Sebijik muka jejai..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  31. nadhira says:

    sejahat2 owg,klu die insaf taubat nasuha,die lebih mulia dri org yg ala2 kadar ni je.itu urusan DIA,xda hak kite sbg manusia

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  32. roxannacash says:

    Sudah-2la tu sikit-2 kutuk mengutuk…inikan budak kecik tak bersalah, rantai pun bukan belapis ala rapperkan? Kesian tak baik mengritik sangat, mak dia pun dah pakaikan baju kurung kira okla. Klau kecik-2 dihantar naik Haji tapi bila besar campur kwn gi disco pun takleh cakap kan? Lagipun anak dia…lum tentu yg kutuk-mengutuk ni dpt mendidik anak masing-2 dgn baik sedangkan korang ni lum bulan puasa dah start…apasalah melayu kita ni suruh skola belajar pandai-2 tak nak ambik PHD mengata org pulak…padahal takde apa-2 gambar budak tak bersalah ni…jgn puasalah buat lapar perut je korang ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
  33. ko ader... says:

    x payahlah nak kecoh2 nak marah nora ke budak itu ke…benda kecik pun dak dibesarkan…bukan ajar anak benda x elok kot…x paham byk org x suke kat nora…huhhhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  34. […] Ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Ke mana tak tumpahnya kecomelan kalau tak ke anak sendiri. Abang Nara tengok si Rayqal nie memang sebijan muka maknya. Putih melepak. Memang confirm besar nanti handsome dan menjadi pujaan ramai. … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    Apasalahnya pakai rantai..kan ada Ostad Rock

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  36. Anonymous says:

    walaupun jejai tak ensem.. tp dia charming.. tu yg buat pompuan cantik suka kt dia.. selain dari poket dia yg tebal la.. dia ada gaya tersendiri.. kalu ahkak pun bole suka kt jejai nih.. sbb ada org suka org sbb personaliti.. bukan muka semata2.. ada kwn ahkak husband dia sikit punye ensem.. tp sooo boringggg.. hehe.. anyway.. anak ND mmg comell..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • notibynature says:

      oh kak…yg nama prince charming tu handsome…klau tak handsome namanya perasaan charming…akak jgn main-2 suka-2 kat jejai…hehehe. Jejai pandai buat ayat-2 cinta gaknye…apapapun saya tak tau sapa jejai ni? Asal kakak bahagia la ye jgn mimpi basah posa-2 ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. semut cute says:

    ank dia ni mmg comel,tngok la mama nya…hot mama lg…
    lpas ni tnggu n lihat je la ank FS dgn Jejai nti….mna tau kecomelan nya lbh bganda…
    yg pnting Rayqal cucu ksygan x-mertua Nora….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. sukatimakkaulah says:

    biarla anak dia. sukati dia lah. anak ko kt umah jaga. sibuk nak judge anak org..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  39. notibynature says:

    wahai manusia bzbodi smua stop jap n tengok kat rantai tu takde apa-pe cuma puting yg di-ikat rantai tau tali…bodoh betul ah! ah kutuk-2 biar tambah dosa korang smua posa-2 ni…losers! PS: abg nara cuba tunjuk lists filem latest kat sana leh ke?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • LALAT says:

      DA BESAR LAKI LAK TUE NAK PUTING APE LG..ND PON TAW LA XKAN NAK SOH ANAK DIE PKAI RANTAI PUTING KOT XGLAMER LARH!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  40. aLLy says:

    aiyoyo… pasal rantai gak jadi isu… pening kepala bila ramai sgt yang rajin je nak jatuh hukum, kengkonon tak pandai jaga anak hanya sebab si comel tu pakai rantai…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. firdaus says:

    Hanya? oohhh whatever………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  42. insan biasa says:

    xpaham napa uolls yg nk kalut.. ada mata lihat saja xpyh mulut pun nk bejln jgak.. kepada lelaki yg sibuk nk condem tu sekurang2nyer korng xdpt pahala ni : Wanita yang bersalin akan mendapat pahala 70 tahun solat dan puasa dan setiap kesakitan pada satu uratnya Allah mengurniakan satu pahala haji.
    baik muhasabah, jaga kelakuan anda & ank bini anda. banyakkan berzikir dr mencaci so wanita pun xperlu nak mengutuk sesama kaum hawa sendiri. Tiga sifat yang menyebabkan manusia tidak tenteram dalam hidupnya :
    iri, dengki, dan akhlak buruk . sekadar renungan. wallauhualam

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. Fasha sendat says:

    tak lama lagi Rayqal nak dpt adik.. hewhewhew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. rezab says:

    anak jantan pon di kasi pkai rantai…huhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0