Written by AbangNara | January 26th, 2013

Pejam celik pejam celik sudah 2 bulan anak Nabil Ahmad, Naira Mikayla menghirup udara di bumi Allah ini. Dilahirkan pada 25 November lalu, Nairay Mikayla sememangnya menjadi pelengkap kepada kehidupan Nabil dan isteri.

naira mikayla

Naira Mikayla nampak sangat sihat berada dalam pelukan Nabil. Semoga terus sihat dan membesar dengan sempurna. 3 lagi gambar terbaru si comel Naira Mikayla dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar MalaysianDigest dan OhBulan.

P.S: Episod terakhir kartun Doraemon

naira mikayla

naira mikayla
naira mikayla

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (4 GAMBAR)Naira Mikayla, Anak Nabil Ahmad Yang Terbaru

  1. dee says:

    1sttt…

    0

    0
    • kak jah says:

      macam muka mak die la.

      0

      0
      • Juliana Banoss says:

        comel anak abang bil

        kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

        0

        0
    • Ketiak Nara Busuk says:

      Sebenarnya Isteri Nabil ni bekas atlit dalam program gimnastik Malaysia utk Sukan Sea 2003, tapi tak dapat wakil Malaysia.. Sebab tu nama anak dia Mikayla. Menurut sumber, nama anak dia diambil sempena nama gimnast dari USA yang bertanding di Olimpik London tahun lepas, Mckayla Maroney. Minat gimnastik sampai nama anak pun nak sama dengan atlit USA..

      0

      0
      • kak timah says:

        kah kah kah nice

        0

        0
        • susu lembu says:

          yg duk kalut sgt post video gimnastik ni pasai apa
          apa time skolah dulu berangan nak jd gimnas tapi x kesampaian ker?
          kesiannnnn

          meh lah sini kt ladang lembu tolong perah susu lembu…lebih berbaloi

          0

          0
        • kak tijah says:

          kantoi Nabil!!! kau minat gimnastik rupanya… kah kah kah kah kah
          wak lu nabil

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          kenapa la uols gadoh2 pasal video nih,

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
      • Anonymous says:

        susu lembu? kau faham tak apa yang budak tu post pasal video gimnastik tu? Dia bukan nak tunjuk gimnastik! tapi nak tunjuk idola si wife nabil!!! atlit amerika yang nama sama dgn anak nabil!. lain kali sebelum komen balas baca dan fahamkan betul2 dulu!! memalukan betul!!!

        0

        0
      • aku suka gimrama says:

        budak ni memang power dowh! barack obama sendiri pernah jmput satu2nya atlit gimnastik neh dinner kat white house dgn 1st lady us, michelle obama! no wonder isteri nabil minat budak neh!

        0

        0
  2. Ek says:

    Cantik wife nabil :)

    0

    0
  3. Anonymous says:

    aku yg ke3 hahahha

    0

    0
  4. Rogayah Propa says:

    Sedeyhhh gayah tak dapat 1st……

    0

    0
  5. Anonymous says:

    MALAS N KOMEN LA..X BERAPA MINAT NABIL…..

    0

    0
  6. miss mong says:

    pic yg last tuh cover2 ler ckit nk posing pn.huhu.cantik wife nabil..anak pn comel

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nampaknya baju ijau tu baju feberet wife dia…byk dah gambar dia pakai baju ijau tu… :)

    0

    0
  8. hijau says:

    mak aihh bini nabil ni bersalin normal ke operet.kalau aku baru pas bersalin 2 bulan tu x berani nak pakai jeans ketat ngan duk mengangkang mcm tu

    0

    0
  9. Anonymous says:

    anak die itam.. kahkahkah dislike aku cepat

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      biasa laaaaaaaaa kulit anak dia ikot kulit nabil laaaaaaaaaaaa dh bapak dia kulit tk puteh sangat mesti la anak dia pon kulit macm nabil laaaaaaaaa huh ! kalau anak dia keluar kulit macm kulit mat salehhhhhh nanti kau cakap bini si nabil ni sondol ngan mat saleh pulakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhh susah lah orang2 ni anak itam salah anak puteh salah ! yg bagos jangan ada kulit lah senang !!! huh !!! bang nara !!!!!! bang nara ni mesti dia tengah kemas rumah yg anak dia dh buat serak ni kannnn !!

      0

      0
  10. ROMBOU says:

    Cer kite jangan layan si Rooney tu.. Jangan Like or Dislike.. Bior cam tu je komen dia.. Ke guana?

    0

    0
  11. anoi anon says:

    comey cm bini dia =)

    0

    0
  12. awan biru says:

    muka nabil dgn wife dia mcm ada iras2 lah…

    0

    0
  13. Amoi Comel says:

    Untung Nabil, anak comel, isteri cantik… Bertuah :)

    0

    0
  14. Antu nara says:

    Asek mencedok je story dr blog laen…

    0

    0
  15. TUPPERWARE says:

    Comelnye anak nabil.. semoga menjadi sebuah happy family

    0

    0
  16. Mohd Yazed says:

    Semoga dengan kelahiran cahayamata akan membuatkan hidup nabil n isteri lebih bahagia dan dilimpahkan dengan rezeki yang banyak lagi..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    boooooooooooooooo nara

    0

    0
  18. Jhudd says:

    Naper tahi lalat ker bawah mata anak dia pic no 2 tu? Nabil cepat call a aida dia kenal plastic surgeon bole tolong

    0

    0
  19. Anonymous says:

    aku rase yg dok mengangkang tu bukan bini la,mybe adik bini dia.sbb tgk gmbr first bini nabil pipi ,comel chuby2 gitu.gmbr yg last tu pipi dia cengkung

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ooo mikayla tu nama gimnas Us… naira tu gabungan NAbil zIRA

    0

    0
  21. asamlaksa says:

    comel jugak anak nabil.macam nabil :)

    0

    0
  22. minah jambu karat says:

    comel nye anak nabil tapi kulit dia gelap sikit

    0

    0
  23. mckail says:

    agak2 la woi bg name anak.. ntah ape2 maksud. takde ciri keislaman langsung

    0

    0
  24. duri says:

    cantik bini nabil…

    0

    0
  25. nadhya merican says:

    Tahniah..semoga baby sentiasa sihat dan perkahwinan Nabil berkekalan hingga ke akhir hayat..AMIN

    0

    0