Written by AbangNara | August 3rd, 2012

Faezah Elai yang turut hadir ke majlis berbuka puasa Astro baru-baru ini tetap nampak cantik walaupun hanya memakai baju kurung biru sahaja. Benarlah kata orang, kalau dah cantik tue, pakai apa pun cantik jugak. Patutlah wife Abang Nara selalu kata Abang Nara hadnsome walaupun hanya memakai singlet di rumah.

faezah elai

Tahun ini juga merupakan tahun pertama Faezah Elai berpuasa dan berhari raya sebagai seorang isteri. Semoga segalanya dilancarkan untuk Faezah Elai. Pasti Faezah teruja bangun pagi untuk memasak sahur buat suaminya. 3 lagi gambar Faezah Elai di majlis berbuka puasa Astro dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Adakah asteroid aphophis akan menghentam bumi pada tahun 2036?

faezah elai
faezah elai
faezah elai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to (4 GAMBAR)Faezah Elai Di Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. Anonymous says:

    cantik nmpak manis sgt…..

    0

    0
  2. Faezah Lai Lai Cikang says:

    1st..!! Yeah!

    0

    0
  3. gelak guling says:

    Baju faezah ni lg cantik dr tasha shilla pakai…

    0

    0
  4. mixgirl says:

    kerna peel ko x smenggah aku x suka ko…
    (ada ko kesah…yea x…huhuhu)

    0

    0
  5. L & S Catalyst says:

    Patutlah wife Abang Nara selalu kata Abang Nara hadnsome walaupun hanya memakai singlet di rumah. (agak menipu statement ni.. haha) pepon akk faezah tu mmg gojes. love the red lipstick..

    0

    0
  6. No One says:

    rambut pendek ea..owhh..ok
    rasa rambut panjang lagi sesuai ngan faezah elai ni..
    klu pakai tudung laaagi sesuai.. :)

    0

    0
  7. ntah ape2 ntah says:

    eeeeeeeeeeeeeee nara nie bnde nie da lme kot.. cbe update bnde yg fresh2.. kt roti kaya da ade da bnde niee..

    0

    0
  8. johnjeninz says:

    Perghhhhh sweet gile….kalo pakai tudung lagi lawa……

    0

    0
  9. Adreyanie says:

    cute la faezah berambut pendek. Nampak muka fresh, plus fiery red lipstick..memang naik seri. Baju kurung pun cantik & sopan.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau di gaya kn ngan ranbot plasu lagiiiiiiiiiiiiiii jambu !

      0

      0
  10. Anonymous says:

    cantik, less is more~

    0

    0
  11. aku nk kata says:

    Lawa lg bekas isteri wife jantan dia tue.. Nieh muke plastic..

    0

    0
  12. aku nk kata says:

    Lawa lg bekas isteri jantan dia tue.. Xde lawa manepon c Pompan poyo ckp x srupe bikin nieh..

    0

    0
  13. ......... says:

    FAEZAH NMPK CTK N MANIS BEBAJU KURUNG..RAMBUT DIA PENDEK NMPK KEMAS..TPI KALAU DIA PAKAI TUDUNG LGI CANTIK..

    0

    0
  14. mmm says:

    selalu saja suaminya ambil dia berlakon jika ada drama arahan suaminya…jemu pula tengok.

    0

    0
  15. lala says:

    ade iras2 katherine heigl….

    0

    0
  16. lala says:

    ade iras2 katherine heigl..

    0

    0
  17. Opss!! says:

    Cantik..bj pun sopan di bln ramadhan nie,bkn mcm sesetgh retis..pakai nampak sopan tp jarang leh buat penapis.

    0

    0
  18. si tembam says:

    faezah elai brlakon sbg tomboy mmg jadi !!
    x macam dibah lori…

    0

    0
  19. sweet32 says:

    x pregnant pulak? hari tu tgk semanis kurma dia artis jemputan, dia kate pregnant. perut dia pun besar.. dah bersalin ke??!! suaminye pun ade..

    0

    0
  20. mia says:

    abg nara seyes lawak. lg skali, over tauuu.

    0

    0
  21. […] Faezah Elai yang turut hadir ke majlis berbuka puasa Astro baru-baru ini tetap nampak cantik walaupun hanya memakai baju kurung biru sahaja. Benarlah kata orang, kalau dah cantik tue, pakai apa pun cantik jugak. Patutlah wife Abang Nara selalu kata … Continue reading → […]

    0

    0
  22. Prince Noob says:

    serious faezah elai adalah pelakon yg paling aku minat lepas dia berlakon cerita nana narita… mohon kawin dgn aku juga

    0

    0
  23. abangensem says:

    Teringat masa zaman dia belum kawen dulu, rajin jugak dia bertweet dengan gua kat twitter dulu.. huhuhu.

    0

    0
  24. awat nampak kurus..kurus ka baju besaq..?

    0

    0
  25. kurus nampaknya faezah elai..ke baju kembang sgt..?

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Baju yg cantik dan sopan…tapi last pic tu nmpk mcm leher faezah elai ni lagi besar dr muka dia.faezah,awak kena brambut pnjang utk tutup leher besar tersebut!!o_O

    0

    0
    • mek senah says:

      aku pun perasan gak leher dia besar..macam kena thyroid je..harap tak ler..tapi memang ketara dari depan,muka dia kecik tapi leher dia besar tak ada shape..kena tanya kak fajirah dan kak zz macam mana nak wat rawatan reshape mana yang patut..

      0

      0
  27. faa says:

    cantik sangat baju kurung ni..very sweet and simple. :)

    0

    0
  28. camarputih says:

    Faezah ilai ni tengah mengandug 3bulan ……..jangan risau bukan fitnah betul kalau tak caya Abg nara boleh tanya dia ……

    0

    0
  29. Anonymous says:

    kan cantik pakai baju kurung mcm ni selalu.tak la terdedah sane sini

    0

    0
  30. insaf sekejap je pun says:

    si leher besar

    0

    0
  31. xde nama says:

    baju ni sama mcm baju aku..kaler je lain !!

    0

    0
  32. naim says:

    Pelik tengok gambar yang last tu….leher dia macam lebih besar dari muka dia….nak kata dah gemuk…badan tak pulak….tapi baju dia cantik. I like

    0

    0