Written by AbangNara | January 10th, 2014

Comelnya!!! Lengkap sudah sepasang anak buat Khai dan Rosma AF dengan kelahiran “baby girl” nya baru-baru ini. Sekali pandang ada iras muka Khai pulak. Orang kata kalau anak perempuan ikut muka ayah, besar nanti confirm cun melecun. Apa pun, yang penting si “baby girl” sentiasa sihat dan membesar dengan sempurna.

anak rosma dan khai

Buat masa ini, Khai dan Rosma masih belum mengumumkan nama anak kedua mereka ini. Semoga dengan kehadiran cahaya mata kedua ini kehidupan keluarga Khai dan Rosma akan lebih meriah. Insya Allah akan lebih murah rezeki. Lagi beberapa gambar si comel dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Ford Fiesta RS baru sedang dalam pertimbangan

anak rosma dan khai
anak rosma dan khai
anak rosma dan khai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to (4 GAMBAR)Anak Kedua Khai & Rosma AF

  1. ziela says:

    happy family…cute.. =)

    0

    0
  2. sue says:

    wahh..comelnya budak ni… rasa nak cubit je pipi dia… gerrammm nyaaaaaaaaaaa

    0

    0
  3. pinggan corelle says:

    yg geboy tu sejibik khai..happy famly with less controversy:))

    0

    0
  4. Chubby says:

    Anak diorang yg 1st tu exactly muka khai.. Tahniah dikurniakan anak2 yg comel

    0

    0
  5. helena says:

    serupa jer senyum senget abang sulung dengan daddynya :) tahniah khai & rosma dgn kehadiran baby baru. semoga bertambah rezeki dan diberkati Illahi.

    0

    0
  6. NKD88 says:

    Comel nyaaaaa..si abg tu sebijik ayah dia..hihihi..

    0

    0
  7. […] Pastinya Linda Onn kini sedang bahagia di samping suami tercinta. Semoga kebahagiaan mereka akan terus berkekalan sehingga bila-bila. Tahniah sekali lagi buat Linda dan Ungku Azhar atas pernikahan anda. Kredit gambar Instagram Linda Onn. […]

    0

    0
  8. […] Pastinya Linda Onn kini sedang bahagia di samping suami tercinta. Semoga kebahagiaan mereka akan terus berkekalan sehingga bila-bila. Tahniah sekali lagi buat Linda dan Ungku Azhar atas pernikahan anda. Kredit gambar Instagram Linda Onn. […]

    0

    0