Written by Bella | November 4th, 2016

Sejak beberapa hari lepas, beberapa foto Neelofa dan Miss International 2016, Kyle Verzosa telah dimuat naik oleh peminatnya.  Apa pula kena mengena Neelofa dengan Kyle?

Sekali pandang, beberapa peminat akui wajah Neelofa sama dengan Kyle. Menurut mereka, ia sama mirip dengan Neelofa ketika pelakon itu belum berhijab.

Berikut beberapa lagi foto Neelofa dan Kyle Verzosa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Apa pendapat anda? Dah macam kembar atau tidak?

42 responses to (4 FOTO) Wajah Neelofa Sama Dengan Miss International 2016 Kyle Verzosa?

  1. Anonymous says:

    Neelopak cantik lagi kot.

    57

    4
    • Pekerja Gomen says:

      Lawa Neelofa lagi….
      dan saya percaya Neelofa bijak lagi..
      Neelofa antara artis yg “beauty comes with brain”,
      Nak meluat pun ngan statement aku…
      ko takkan dapat sangkal kenyataan ni.

      95

      5
    • Anonymous says:

      yg tak bertudung makeup nipis. yg bertudung pulak bermakeup tebal.

      33

      3
    • minah jambu says:

      nlofa cantek tapi kyle dia cute..itu aje…mungkin muka lofa akan2 sama dengan kyle kalau nlofa free hair hehehe mungkin aje..jangan marah jangan marah hehe..

      1

      0
    • kingkong says:

      kyle ni sama dgn ibu lopa. lopa ada iras mama dia. so dgn kyle ni ada lah iras lopa. tp kalo bnding overall lawa kne tgk height, body statistic dan complexion. so mungkin kyle lg cantik overall in term of physical beauty. tang brain tu aku x tau la sebab kyle x amik spm so aku x bleh compare iq level daorg.

      7

      0
  2. dee says:

    Betullah…sama tapi neelofa lagi lawa.

    19

    2
    • Unknown says:

      If neelofa pakai make up nipis mcm first pic, nmpk sama.. tapi kalau neelofa pakai make up tebal dah xnmpk seiras sangat

      4

      3
  3. kobis bunga says:

    kalau saya yg tgk.. gambar pertama je yg mmg nampak iras.. tang mata, kening, idong dan putih…. gamba2 len tu x mirip sgt.. mgkin kekadang manusia ni ade sisi yg nampak sama mcm org len….

    32

    0
  4. ain suzana says:

    mmg ada persamaan. both cantik. anugerah Allah.

    16

    2
  5. Neebukanneelofa says:

    Neelofa win hands down.. def a beauty with brain..??

    6

    4
  6. Mimi says:

    Loffa sememang nya cantik…sgt cantik. Anugerah Allah yg tak terhingga indahnya.

    13

    3
  7. Yg tak cantik says:

    Gmbr 1st je nmpk sme..len2 xde pn..lopa lg cntik tp lg cntik kalo nara stop kuarkn cte bkaitan lopa..msia ni de byk retis len kot

    10

    2
  8. Minah says:

    MInah tengok budak ni macam lagi sama dengan mak Neelofa ..hehe

    5

    5
  9. roti telur says:

    lofa beauty with brain???what the fuck…..hahahaha….klu setakat brain sume org ade…tp kkdg otak ade cume akal je y xde…huahuahua….klu dh nme pn artis malaysia tahap mne je education diorg…

    2

    26
    • Anonymous says:

      lain kali buat research dulu.. sekurang2 nya dia budak ex-MRSM.. saya rasalah, SPM dia lagi win dari awak kot..

      19

      3
    • Anonymous says:

      lain kali buat research dulu sebelum nak mengutuk orang.. sekurang2nya dia budak ex-MRSM.. saya rasalah, SPM dia lagi win dari awak kot..

      5

      4
    • Wow says:

      lofa at least spm 10A, awk tu roti telur ntah2 telor ayam je, sma mcm nickname awk tu..kihkihkih……

      14

      1
  10. Mr.azam says:

    both of them lawa..but semua manusia lawa.semua ciptaan tuhan indah..

    5

    2
  11. adelia says:

    ramai yg marah org puji lofa…kita cakap psl kecantikan bukan psl lain. mmg la ramai lagi yg lawa. jenoh la kalau nak compare dgn semua org dlm dunia ni.

    9

    1
  12. lan says:

    orang2 yang tuduh neelofa berkhalwat dengan suami marion caunter mcm makcik fazura posting bawah ni tersalah orang lah tu kan…..ada jer orang yang sama muka macam neelofa.

    2

    3
  13. Anonymous says:

    Bg ak muka n ketinggian kyle lg cantik. Lofa is not tall. But the topic here is sama iras.. yes..mmg sgt sama. Cuma lofa mgkn boleh x pkai lipstik yg outstanding ckit. U always go for nude matte colours which makes u look kind off monotenous.

    1

    9
  14. Anonymous says:

    shes pretty coz shes rich bitchhh

    8

    1
  15. Manusia says:

    Aku plak rasa Lofa mcm muka Miranda Kerr..Especially part mata tu..

    4

    2
  16. jie says:

    Lofa lagi lawa la. Tp nape ada yang tak suka lofa ekkk. Tak paham plak aihhh. Tengok dia ok jehhh

    8

    2
    • sayaokjer says:

      biasalah….manusia kan….hidup semua penuh dengan hasad dengki @ iri hati, patutnya fikir baik2 jer utk sesama manusia…ni x…itu ini semua xok di pandangan mata, itulah namanya “Manusia”,hehe….;)

      3

      3
    • Hamba Allah says:

      Kannnnnnnnnnnn

      0

      0
  17. melepak says:

    but neelofa is still more beautiful i think. cantik..seriously, xjemu mata pandang..yes she mix but if compared dgn siblings dia yg lain, still she win

    4

    3
  18. HAI SEMUA says:

    But I think Raline Shah lagi sama mcm neelofa… xpercaya cuba search instagram beliau @ralineshah

    1

    2
  19. Qalbu says:

    Lofa manis sgt. Tp miss whatever tu pun cantik gak

    2

    3
  20. norahsaadah says:

    Langsung tak sama… both have their own beauty..l

    2

    2
  21. Cik Bulat says:

    Aq pun duk peghati jew si nara nie..asal ada gossip psl si lopa laju jew dia update..ntah pape..

    6

    1
  22. Cik Bulat says:

    Aq pn du peghati jew si nara nie..asal ada gossip psl si lopa laju jew nye ngedate..x paham aq..

    4

    0
  23. bueno belacano says:

    ah ah laa..sama..90%
    sama2 cantik..

    0

    1
  24. Johny says:

    Tau xpe disebabkan die bru belakon cite yg xberape dpt sambutan tu tiap2 hari nak update cite die ni..cite yg update lak merapu bagai,dr taste smpai la kmbar..tlgla byk lg kot gosip lg best2 nara , aq nk bace gosip bkn nk bace kisah hdp die ni jea..

    3

    0
  25. Mek kelate says:

    lofa blh jd contoh jg baik jg kpd generasi muda krn dia ada pakej lengkap cantik educated kaya & dr famiy yg baik, bergiat dlm business & kaya. Asal dr pasir mas kelantan. Campuran melayu pakistan & arab. Semua adik beradik dia mmg cantik2 & handsome2 termasuk ibu & neneknya. Lihat muka dpn mjlh jelita okt 2016 gmbr lofa & mamanya Datin Kartini & kt dlm ada artikel mngenai mereka. Mamanya wlau umur 50 ank 9 org ttp maintain cantik lg. Datuk lofa mcm tun dr mahathir. Adik lofa yg bgsu faliq mcm hero hindustan + arab. Lofa bks pljr MRSM Langkawi dgn UPSR.5A, PMR 8A & SPM 10A. A Level dr KDU & Degree Business dr Sunway Univ. Berjaya sbg businesswomen dgn Neelofar Hijab, Neelofar Shoes, Neelofar Lens & lain2 lg.Fattah jg pljr bijak dr SMKA & Degree dr UiTM. Ada business Gym, Cafe, pakaian.& lain2 jg.. Tak merokok, tak tggal solat, pndai mengaji, baik & rajin. Mmg sesuai dgn Lofa. Fattah bks juara hero remaja & lofa bks juara dewi remaja. Mereja jg akn join business. Blhlh ank2 muda jdkn mereka contoh dr sisi yg baik ini sbg motivasi diri utk berjaya

    5

    1
  26. Anonymous says:

    gua dah tgk lofa cara life tanpa makeup..orgnye rendah je.xde contact lense bulu mata asli..kulit xdelah putih sawa matang je..lofa ni xde cantik sgt pun.biasa je.cantik lg lisa surihani memang natural beauty beb.

    1

    0