Written by AbangNara | April 6th, 2011

red carpet abpbh2010

Maaflah kalau banyak sangat entri pasal ABPBH2010 kali ini. Minggu ini rasanya semua entri berkaitan dengan anugerah ini. Kalau anda muak, buat-buatlah tak muak.  Lagi gambar Red Carpet ABPBH2010 part II dengan membaca entri ini sepenuhnya. Lawat Fotopages Fit Sparrow untuk melihat hasil kerjanya yang awesome.

P.S: Main game Facebook Choclairs pun leh dapat macam-macam hadiah menarik.  Memang best.

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

red 1arpet abpbh2010

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to (38 GAMBAR)Red Carpet ABPBH2010 Daripada Fit Sparrow Part II

  1. Sweetheart... says:

    ak firts hahahah akhrny………..

    0
    0
  2. jojo_skema2278 says:

    ap2 pn pling sopan::YUNA:: i like3… hihihihi
    i’m first

    0
    0
    • Da Muak ngn entri ABPH2010 says:

      kesiann…cuba lg yer…

      0
      0
    • Sopan, tp vr distracting la her fesyen, apapun masih bley dipuji sbb still tutup aurat. Drp 38 gambar kat atas aku xbley pilih satu pon yg aku suka. Nurul shuhada mcm sama ngan bj yg dipakai eja-siti N-fafau di majlis2 sblm ni. Tak salah, tp event2 besar org ingat :-D

      0
      0
      • silantra_gurlz says:

        dah ketat2 mne ttp aurat la..bertudung litup tp ketat still x ttp aurat~

        0
        0
        • slumbercool says:

          Silantra_gurls : artis yg nk pakai tudung tu kira ok la. ko nie mst free hair kan ? kalau pkai tudung pn, ko pkai jubah ke sentiase ? come on la, benti la cri slh org laen, entah hape hape ko nie, pegi la kutuk artis yg seksi sane.

          0
          0
    • Hmm says:

      yup..paling sopan.sape yang x setuju tu dah sah2 jeles

      0
      0
    • Rainbow says:

      yup! btul 2….
      gpown bgus dia pkai warna hitam…..
      tgok org arab memg salu pkai jubah wrna hitam coz warna 2 xmenyerlah sgt…..
      papa2 pown thniah yuna sbb mng selepas dato ct….
      i like ur face….npak lincin…:)

      0
      0
  3. Da Muak ngn entri ABPH2010 says:

    udoh2 le tu deme nyew… da muok awok asek nengok bende2 lagho… tuko entri laen la yek..

    0
    0
  4. jojo_skema2278 says:

    lor..ak igtkn ak.. waaahhhhh :_(
    tahniah la sweetheart!!

    0
    0
  5. Zubir says:

    hubungan lamam linda dan halim
    jika dah tertulis jodoh tu
    terima saja lah kan
    sama2 solo, sama2 ternama
    sama2 hebat
    bermula episod dikenalkan
    lepas tu putus hubungan
    dan sekarang bergandingan semula
    tahniah pada HO & LO.

    0
    0
  6. k says:

    rase nak tumbuk muke shah jaszle tu. hmm

    0
    0
  7. Aib says:

    Yuna
    Waka Waka Afrika

    0
    0
  8. maru says:

    fesyen yuna, da mcm rahib/sister/nan skali tgk…hmm..

    0
    0
  9. jabun says:

    aznil yg makin cantik dn ayu

    0
    0
    • PLU KOTA says:

      da berubah selera nmpak bro… nk join skali bule? agagaga…

      0
      0
    • secret says:

      npe aznil nye bju mcm pelik je. awat pkai bju putih kt dalam? tak sesuai la. hatta dolmat ni… kalo kaler gray, dark brown bru nampak mahal. one more thing, kain kt bahu aznil tu mcm pinjam tudung bawal budak sekolah je.
      sori tu say. that’s wat coming out frm my mouth ble tengok aznil kt tv3 aritu. aisey..

      ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

      0
      0
      • paknil junior says:

        secret : ko taw x die baru balik umrah ? bju putih yg ko kutuk2 tu mgkin jubah die bru beli kat sane. IQ ko low la, da xtaw nak hentam2 lak, pooodahh

        0
        0
        • secret says:

          la ye ker… aku xtau pon. cume aku cakap pasal bju dia xmatching je. jangan la marah. kalau pun dia bru balik umrah, boleh kot, dia pkai white suit. sori ek. mgkin komen ak kt atas tu melambangkan first impression orang pd dia? tp pepehal. jgn la marah. aku tau la ko paknil junior. mintak ampon ye kalau komen saya yg awak reply tu betol2 mengguris hati perasaan awak. mintak ampon banyak2.

          0
          0
  10. Sinar R says:

    awok pilih pak nil dan aron aziz jo……

    0
    0
  11. merong says:

    isk dah boring gile asyik2 entry abph..dah naik muak tgk. abg nara tuka la plak benda lain. tp jgn duk tuka psl PA lagi sudah la. hahahaha…

    0
    0
    • zaia says:

      Minggu ABPBH di BN kot..

      0
      0
    • comei says:

      layan je la cuma x suke asyik tengok muka org yang sama jew. aku nak tengok gamba ady putra, jue, RCW n ramai lagi yg xde kat cni.ni x, asyik tayang muka sama jew. dah plak tu, xde nama kat bawah gamba.bukan knl sgt pun.hehe…

      0
      0
  12. sukaati akula.. says:

    nak tumbok muka shah jazleee..bowink tgk yuna….meluat LO..and kesudahannya..Bang Nara,next entry please…buhsan~

    0
    0
  13. qasehraihan says:

    uiiii…banyak yg xkenal dr yg kenal…ke sbb solekan tebal amat???hoho

    wife aaron aziz chumel..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

    0
    0
  14. sayalaa says:

    yang mcm nk tiru lady gaga pn ade..tapi part ni tade pn yang berkemban..fathia cantik..i loike..

    0
    0
  15. mizz malay says:

    huhu awek baru ker shah jazle tuh…:p..LO <3 HO…hahaha oklah tue…:p

    0
    0
    • gulipecah says:

      bukan awek..tu adik dia mrgkap PA..nape dress nurul adoiiiii tak berkenan aku negok..2 simple..yuna bagus mcm sister..thun dpn mcm sami lak ye..

      0
      0
  16. KakLimahMataHitam says:

    mazura, fathia, syazliana, suraya hotfm: dress korang mmg cantik. dress budak Nieyl tu sooooooo outdated!!

    0
    0
  17. Syima Emi says:

    i suka kalau LO dan HO tu bercintaaaa..

    0
    0
  18. dian says:

    aku rasa macam nda bley kenal suda artis malaysia nie.. hahahaha..
    make up lawa sangat.. yg di kenali hanya aaron aziz.. :)

    0
    0
  19. kutu kepala says:

    aku naik muak tengok yuna!! naik muntah darah aku tengok cara pemakaian yuna. dah rupa paderi,elian dah. please la yuna,kalo dah pakai tudung2,buat la cara pakai tudung. jangan sekadar nk berfesyen jea. ko bukan nye cantik sangat. bila dah pakai mcm ni,lagi bertambah buruk!! ubah la cara ko2. adoiii,artis sekarang xleh di buat kn contoh. hancus!!

    0
    0
    • LuSelipar says:

      OUCH!!!!!!!!!!

      aku tawu cantek bukan segalanya tp aku setuju dgn statement kutu kepala. Boleh x aku salahkan pengaruh Qi??

      0
      0
  20. lolyat gang says:

    aznil tu pakai skirt putih sape tu ?
    lain mcm fesyen dia ni

    0
    0
  21. badai says:

    yunaaaaaaaaaaaaaa…..what happen to u?????

    0
    0
  22. Miss Star says:

    fathia cun!

    0
    0
  23. gong says:

    ade full length adeline tsen x?

    0
    0
  24. Kurus says:

    kt post ni faezah elai angkat

    0
    0
  25. ruminah sidek says:

    YANG MUKA CAM PATONG TAK CUKUP SIPAT TUH SAPE? TAK GLEMER PON KAW BEDAH? CANTIK SANGAT KE? YANG HADO LEBIH

    0
    0
  26. silentgirl says:

    yuna- xbpe ske ngan pnampilan yuna skang…even ttp aurat pn..tp time nnyi tu cm african lady da aku tgk..papepon…suare die da byk improvement. better than ana ss..nnyi ngengade!
    lufya-klasik la..
    aaron a-wife bleh thn..
    aznil-urghhh..apakah fesyen?
    ainul A-tggi nya..lawa la plak!
    dafi- nk tiru sape plak skang ni? bju ala2 MJ..
    aizat-ala2…cm bebudak je lg aku nengok..
    faezah E- ur smile…besau!
    nurul S-bosan la baju die..make up pn xlawa.
    shah J-ehhh..tu awek mlayu kan? bkn ko alergic ke awek mlayu?
    linda O n halim O- kawen jelah…dua2 pn da tlajak.

    0
    0
    • anjelina jolie says:

      mne ade ainul aishah?? tu nurul fathia derr…hadoyy…slh org la plak ye? hahaha..

      0
      0
    • kaki_g0ssip! says:

      fyi yg dgn SHAH JAZEL tu is adik dy ok.:)

      0
      0
      • silentgirl says:

        angelina: ehhh..silap la…aku ingat die blakon cte hani..
        kaki gosip: ohh..ye ke…xtau plak tu adek die…sbb aku mmg xske die..

        neway..thx bgtau..sbb xsume yg aku knal..

        0
        0
  27. cekodok says:

    pesal sume pmpuan kat atas nie bibir nak merah menyala? mmg trend skrg eh ? ke bibir dah pucat sangat sebab mekap tebal then nak pakai merah menyala utk coverline ????????

    0
    0
  28. JUBAH YAHUDI MABUK says:

    JUBAH YAHUDI MABUK MANA AZNIL REMBAT????

    0
    0
  29. cik wiwin says:

    aku suka gilaa shaz jaszle. hensem nak mamp. haha!

    0
    0
  30. 123 says:

    atas syamsul yusof haslam 2 sapa?

    0
    0
  31. sree says:

    kenapalah yuna sgt menyerupai rahib?!! nauzubillah

    0
    0
  32. Tiffany says:

    Banyak betul artis perempuan yang waldrobe malfunction. Kalo kat Fashion Police ni, for sure dah kena kutuk kaw2 punya ngan Joan River and the gang.

    0
    0
  33. Tina turner says:

    Tu la Marilyn manson bro

    0
    0
  34. ryusenna says:

    tu leeya la…dj hotfm tuh…kakak amani…
    mcm nenek kebayan jah…buroksss…

    0
    0
  35. puteri kediri says:

    kesian aku tgk couple kertu si linda onn & halim osmang tu. alang2 dah susah sgt nk dpt jodoh masing2, kalau dorang berdua kawin pun secocok gitu.

    0
    0
  36. dato' jujai says:

    bang nara,sapa yg menang best dress mlm tu? thn lepas lisa dgn gambit menang. thn ni?

    0
    0
  37. insan biasa says:

    haaisshhhh xphm2…artis pmpuan yg seksi2,dedah sna cni xkena ban plak..yg faizal tahir bka bju pon dh kna ban..plik2….pelikkkkkkkk!

    0
    0
  38. genuine1224 says:

    sempoi pak nil!! dafi tu ikut tema apa ekk?

    0
    0