Written by Bella | September 14th, 2016

Baru-baru ini, Rozita Che Wan sekeluarga sekali lagi telah berkesempatan untuk bercuti bersama-sama di Sydney, Australia.

Pelbagai tempat menarik yang mereka kunjungi seperti La Perouse Beach, The Royal Botanic Garden, Bondi Beach dan Sydney Opera House.

Seperti biasa, memang mereka sekeluarga akan mengenakan pakaian yang cukup stylo ketika bercuti. Malah, Aaisyah juga nampaknya sudah mengikut jejak langkah Che Ta yang sering mempergayakan pelbagai fesyen.

Malah, mereka juga sempat membuat satu video keluarga ala-ala muzik video.

Jom layan video muzik mereka sekeluarga dibawah :-

Jom layan juga beberapa lagi foto Che Ta sekeluarga ketika bercuti di Sydney, Australia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit video: eddy_aidil

Kredit foto : qmlrl

81 responses to (38 FOTO) Che Ta Sekeluarga Bercuti Di Sydney, Australia

  1. sexy khan says:

    muka che ta cam michael jackson

    0

    0
  2. Kite says:

    Mak ta oii.. seluar merah tu singkat kankankan.. jgn ckp pkai seluat ketat didalam pulakkk..

    0

    0
  3. kannnnnnn says:

    Low profile nyeeee la anak Che Ta yg no. 2 tu..jarang2 nmpk dia mengedik ke hulu ke hilir mengepit Che Ta melancong..asyik nampak si sulung ni je..kan,kan,kannnnn…

    0

    0
  4. peace says:

    berapa banyak la che ta ni angkut beg baju g bercuti

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Bangla sungguh rupa anak Che Ta yg lelaki tu. Pakai mcm mana mahal sekalipun tetap terserlah keBanglaannya

    0

    0
  6. Anonymous says:

    selesa pulak che ta ni berjalan pakai baju berlapis-lapis siap aksesori bagai..kalau aku dah tercicir kt mane2..

    0

    0
  7. ADIB says:

    1 kemusykilan…mana pergi anak lelaki dia yg no.2 tu ye…masa bercuti yang dulu pon x dak….asyik yg sulung je ikut….???????????

    0

    0
    • Cili itu pedas says:

      agaknya dah masuk Pesantaren…..
      Mungkin….
      tak mustahil kan….
      dia dah penat ikut diaorang tak abis2 keliling dunia..
      atau……
      belajar3 collect certificate….!!!

      0

      0
  8. ADIB says:

    mana pergi anak lelaki ke 2 che ta….percutian seblm ni pon dia tak ada…asyik yg sulung ni je follow…klu bt birthday party pon yang sulung selalu d tonjolkan…hadiah mahal2….musykil lak aku…pilih kasih ke…

    0

    0
  9. Perempuan says:

    nextttt….
    bosan dgn cerita che ta holiday obersea pakai baju sedondon
    begambo ala2 photoshooting majalah

    0

    0
  10. Anonymous says:

    dalam setahun cektah bercuti 20 kali..jelak ah aku tgk..bosan tgk gambar dorang gitu gitu gitu ajer..banyak nah duit dia ni.bawk serombongan pulak tu..sponsor kuat..aku caya dia ni di sponsor..kalau tak takkan 20 kli bercuti keluar negara..bwk kameraman lagi..adoii..prince william dan kate pun tK gini..overactinglah dorang ni..bukan jealous
    .nyampah…

    0

    0
  11. NEUTRAL says:

    bestnya dapat pegi travel serata dunia. kutip pengalaman dan tengok keindahan ciptaan Allah… semoga saya dan family dapat pergi jugak 1 hari nanti.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Gigih bawak bulu ayam jln2.. agaknya tergelak org sana tgk fashion Che ta.. mcm kg masuk bandar.. dgn bulu2 dgn bju saratnya..

    0

    0
  13. el says:

    nak kalahkan artis hollywood dan bollywood

    0

    0
  14. saja tanya says:

    jarang nampak anak laki kedua cik ta.tak suka jalan-jalan ke.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    aduh cheta orang aussie pon x pakai macam ko.. buat malu je laaaaaa

    0

    0
  16. N says:

    Keluarga Merak.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    org g negara omputeh, jalan2 shoping kat sana, bawak beg kosong, balik malaysia beg penuh….che ta ni g ngra omputeh smata2 nk bgambar tnjuk baju dia pakai je ke…bukan org g ngra omputeh melebihkan nk tunjuk tempat yg cantik kat sana ke…

    0

    0
  18. aa says:

    zain nampak terpaksa..

    0

    0
  19. sicomel says:

    aku tgk omputih melancong pom xde nak stylo bulu2 ayam bagai..
    dorang rilek je pkai tshirt,sandal ngn jean..
    pejadah che ta ni oiii

    0

    0
  20. nok gebuzzz says:

    byknyer che taq bwk brg…dgn anak dia punya lagi..agaknyer yg ramai2 tu tukang bawak bag kot…hehe.baguih che taq!!

    0

    0
  21. Positive minds says:

    You such a SUPER STAR VOGUE MALAYSIA !! Keep it UP

    0

    0
  22. baju2 Mak Ta sewa 1 kondo… hat gambar2 ni Mak Ta nak buh mana laa Mak Ta ooiiii… nk sewa muzium plakkk kaaa…satgi idup plak gambaq2 Mak Ta bila waktu malam.. hat baju bulu2 tu macam lap kaki umah kami jaaa… haaaihhhhh…

    0

    0
  23. Sh says:

    Man Kajang Mano?

    0

    0
  24. georgie says:

    sudah pasti di sponsor… jadi kena ikut aje arahan sponsor. Tentu lah fesyen house yg sposor percutian se gerabak ni. Apa pun Fesyen ni lebih sesuai utk yg elite class. Sayang nya ramai antara kita yg pi melancung, lebih suka pakai casual aje, jeans, sport shirt and jacket wind… that’s all

    0

    0
  25. loyalmalaysian says:

    lantaklah dia…asalkan dia x menyusahkan org….

    0

    0
  26. ii says:

    Bertolak dr klia2….apa kelaas dgn baju2 ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      naik air asia laa tu bertolak dr klia2…skrg ni air asia tgh buat promo hrga tiket murah je nokk g aussie ni..sape2 pn blh g..klu naik flight y class2 tu mau tercirit che ta nk bw seramai2…air asia everyone can fly…tambang murah nokk…

      0

      0
  27. Anonymous says:

    seb bek ank teruna tu x hensem mana ponn

    0

    0
  28. Fara says:

    Satu je nk ckp, sian…. mcm org kg pun ada. Kalahkn royal family. Org asal kaya tak akn mcm ni. Hihihi

    0

    0
  29. Anonymous says:

    orang sana pun terkejut, mai mana la depa ni.
    kepada anak cheta, anda tak de talent jadi penyanyi. fact!

    0

    0
  30. walaweh says:

    bkn nak kate lah tp ni p holiday ke p ambik gambar je. malam ap pakai shades buat pa

    0

    0
  31. pokemonGo says:

    che ta ni suka pakai lapis2, bulu ayam, boot bagai, dia teringin duduk negara sejuk. tu psl setiap kali g melancong mesti g negara sejuk2, mana ada dia nk g africa ke india ke .. . aku da confuse, gmbr bnyk2 baju sedondon ni dia nk buat apa ek?? zain tu muka terpaksa, mesti rimas kena pakai ketat2 tp sbb bini sponsor hidup dia, ikut kan je la, kot la

    0

    0
  32. senah says:

    abg nara banyak post benda yang orang dah tau kat ig artis tu sendiri. tak payah copy paste . tq.

    0

    0
  33. sentap says:

    omputih tgk pun mesti gelak…nek ta ni g photo shoot tuk produk ke g holiday? beria2 betol pakai bulu2…cam tuk cover magazine…anak yg no. 2 tu jarang nmpk…yg 1st je show off…

    0

    0
  34. peminat che ta says:

    murah rezeki che ta ni,16 thun lepas kehulu kehilir dia photoshoot sana sini utk magazin spread masa tu pun lum berlakun lagi ,alhamdulillah sekarang sukses

    0

    0
  35. Mak Temah says:

    Aduh…tak tau nak cakap apa. Semoga diberi petunjuk. Cukup2 la menunjuk kekayaan dunia yang hanya sementara. Ada je orang yang lebih kaya tapi takdela sampai ke tahap ni. Kemewahan, kesenangan, kemasyhuran, harta benda dan anak-anak kadangkala boleh jadi istidraj dari Allah. Renung2kanlah…

    0

    0
  36. Hamba Allah says:

    RESULT PEKSA SPM ANAK YG NO 2 TU PON CHE TA X HABAQ…SIAP SOROK LAGI….MALU KOT KEPUTUSAN X CANTIK MCM YG SULUNG….HADIAH PON ILLEK…SIAN ANAK NO 2 TU…TERPINGGIR……

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Mcm indon dtg msia pakaian mcm retis pdhal lepak kt mall je… Mat salleh dok tgk che ta ni… Mcm kita disini tgk indon le… Mat salleh mesti ckp “mana mari ni?? Dok jakun dtg tempat kita… “tgk agelina jolie…santai je… Bz sana sini tlg org syria… Duit byk g le wat “haji” mcm neelofa tu… Sementara sihat ni.. Umur dh 44th tkkan tk ready lg kutt! Sebelum sakit lutut eloklah pegi….

    0

    0
  38. BANGLA BANGLO says:

    ANAK2 CHETA SEMUA MACAM BANGLA . WIN KOMEN YG ATAS SKALI TU . HAHAAA . yg kecik ni comel sebab ikut muka daddy dia . cbe klau NEKTA kawen dengan rupa alaaa2 laki dia yg dlu . jadi laaa bangla versi perempuan . kah !

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bangla mata besar, bulu mata panjang, hidung mancung, batang besar melayu tak ramai yg idung mancung mata tak beraper besar so jgnlah nak mengutuk Bangla. ramai lelaki Bangla yg hensem lebih hensem dari Melayu dan perempuan dier ramai yg cantik lebih cantik dari Melayu.

      0

      0
    • bkn salah laki first nekta says:

      ex laki dia elok je rupa..dorg ikut muka nekta yg asallah sebelum surgery cb tgk balik cover dewi remaja tu sebijik …

      0

      0
  39. Anonymous says:

    Aku klu berjalan sgtlah suke pakai simple2 sesimple yg boleh. sebb pegi tempat org tak ade org kenal..tak yah nak bermakeup bagai..tpi yelah dah retis kenala masuk gambo dlm ig kan.

    0

    0
  40. Lorat says:

    Cer tengok gambar first mat salleh sana pakai suar pendek ngan shirt jer, dapat kat Che Ta disarung nya se family macam nak ke Kutub Utara hihihi

    0

    0
  41. johnny bravo says:

    Everytime gih mkn angin sebok makcik ni nak tunjuk gambar2 berposing dia. Dah2lah, org lain gih mkn angin jgk tapi takde lah mcm dia ni. Gambar2 tu letak dlm album je utk tatapan peribadi…

    0

    0
  42. Anonymous says:

    udah2 le tu cuba jangan nk riak lak

    0

    0
  43. susher says:

    aku xkisah korang kata camane kat che ta tap AKU SALUTE DIA, pegi mana2 pun anak2 tetap di sisi, bukan semua ibu akan sanggup terus menerus kongsi kesenangan bersama. Love Che Ta, I wan to be a mother just like u.

    0

    0
  44. dina says:

    anak no 2 tu jadi cameraman kut.
    Patut lah Che ta pilih zain n not shahir….

    0

    0
  45. akulemas says:

    lemas aku tengok baju che ta ni, berlapis2, pakai topi, berbulu. Nak nampak vogue sangat. Gambar ketawa berjemaah tu please la, terpaksa sangat okay

    0

    0
  46. ameerah adnan says:

    Taubat lah kau nek Ta,

    0

    0
  47. otak ayam says:

    korang yg komen ni pun bodo gak. xtahu ade pakai otak ke tak sebelum bersuara tu. cuba lah fikir entah2 dia sekeluarga gi sana semata2 nak photoshoot show off pakaian sponsor ke nak buat iklan jd model baju etc.

    0

    0
  48. otak udang says:

    budget alim suci dan murni tutup dari hujung rambut bertudung tapi nampak kulit kaki. fashion apa tu, baik xpayah bertudung kalau atas cover bawah tak cover hipokrit ataupun wardrobe malfunction. boleh submit ke fashion police.

    0

    0
  49. sam says:

    to che ta n family…..please dont tell those mat sallehs that you guys are from Malaysia ye……malu dehhhhh….melayu perangai poyo camni.

    0

    0
  50. me says:

    simple word..

    pity her..itu je.

    0

    0
  51. pening says:

    cikta ni cantik tp trying too hard sgt…suke tgk scha dress up gi holiday. simple sempoi but still classy…mat salleh pn x pakai mcm cikta.tp myb nature die jenis suke bergaye…so biorkan je la…dlm video tu suke tgk zain n ecah je…sbb diorg natural…xde poyo2…

    0

    0
  52. Anonymous says:

    nape kalo tgk pic dia macam tak natural je.. mesti nak control.. tak best laa.. control cantik.. buat biasa je la.. happy2.. kata gi bercoti.. huhu.. nnt2 nk tgk balik pic2 ni semua bila dah ‘tua’ baru pasan mcm eh, gaya aku mcm mannequin la.. :P kan tak best..

    0

    0
  53. Lipan bara says:

    Che Ta x mncuri. X mintak $ korang yg mngutuk. Dia mmbina khdupan dia. Bhgia gmbira hak individu. Masing2 berhak menikmati khdupn yg mereka pilih.

    0

    0
  54. Anonymous says:

    rimas aku dgn fesyen cikta ni..less is more..

    0

    0
  55. Jaymieila says:

    Mereka berkemampuan..maka biarkan mereka dgn cara mereka..
    Bersyukurlah dgn apa yg kita ada..

    0

    0
  56. haha says:

    orang ada duit nok..

    0

    0
  57. wekkkkwekkk says:

    kenapa dia pkai seluar senteng eh???
    bukannye sunat bg lelaki je ke bole pkai seluar senteng nih!
    teng teng la dia ni

    0

    0
  58. Xylia91 says:

    Kalah holiday trip Kardashian……

    0

    0
  59. hani says:

    canteq handbeg cheqta, mcm mcm colors…. boleh jadi duta Chanel…

    0

    0
  60. ninie says:

    Tak dapat nk bayang kalau Che Ta kawin dengan any royal family,
    mesti over the top minah ni

    0

    0
  61. Victoria becks says:

    Tk rasa malu ka pakai mcm tu cheta oiii…shooting kt tepi pantai plak tu..kalau shooting tempat yg sesuai dgn dress up cmtu tkpe jgk…kalau ye pn sponsor crk la port yg bersesuain dgn baju bulu ayam ko tu..gn velvet berbagai..pakai boot bckground pantai??, A big NO cheta oiii

    0

    0
  62. fanfrombrunei says:

    video dia tu i sukaa sangat2.. her lifestyle is my inspiration. 1 day nak kumpul wang n travel ngan family! to those yang mengutuk tu, get a life. she is living and loving her life u should too.. if anything she could be an inspiration untuk kita semua dan membuat kita semangat kerja keras. dia nak guna seluar camtu ke, baju lapis ke itu hal dia dengan tuhannya. who are u guys to judge. hmm heran aku kenapa orang suka judge artist ni, tak suka jangan tengok lah.. kalau tertengok diam je la tak kan mati awak kalau berdiam diri hahaha ok bai

    0

    0
  63. Anonymous says:

    2 jer nak kata. nak ketawa ada,kesian pun ada.. maaf che ta yer

    0

    0
  64. Cintakusiputbaby says:

    Haih speechless btul tgk ko nek ta.. lek lek sudah.. scha, lisa surihani, retis lain aku tgk holiday pakai simple je xberbulu ayam bagai

    0

    0
  65. Sam says:

    Acah acah socialite yg kengkonon ada business or heir to a business yg berbillion billion dollars. Slagi takde apartment kt beverly hills or private jets, or gambar tengah rolling dengan Ferrari dekat city of London, setakat menguap je la aku tengok gegambar Che Ta ni hahahaha.

    #sudahbisatengokorgshowoff

    0

    0
  66. qalbu says:

    bosan nye cite che tah dgn sesi fotografi di oversea…x cool lsg hahaha

    0

    0
  67. nekta fake old bimbo says:

    alahai gambar gelak yg konon candid pun nampak sgt fake dah siap2 pose satu arah jer…

    0

    0