Written by AbangNara | March 15th, 2015

Memang sama cantik dan sama padan sungguh Hanez Suraya dan Romie Razin ini. Setelah pelbagai kontroversi melanda, akhirnya Hanez dan Romie telah pun disatukan sebagai suami isteri semalam. Hanez kelihatan telah mengalirkan air mata selepas dirinya sah bergelar isteri kepada Romie. Pastinya Hanez terharu lebih-lebih lagi dengan kehadiran kedua-dua anak hasil perkahwinan Romie yang terdahulu.

gambar kahwin hanez suraya romie

Walaupun Abang Nara percaya ramai yang masih enggan menerima perkahwinan mereka, rasanya sudah tiba masa untuk kita melupakan apa yang terjadi. Hanez dan Romie telah pun sah bergelar suami isteri. Apa yang telah berlaku, jadikanlah pengajaran dalam hidup kita. Sama-samalah kita doakan agar mereka berdua kekal bahagia sehingga selama-lamanya.

gambar kahwin hanez suraya romie

Tahniah sekali lagi kepada Hanez dan Romie atas rumahtangga yang dibina ini. Semoga segera mendapat cahaya mata. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar SyncImages, Avicenna dan MediaHiburan.

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

gambar kahwin hanez suraya romie

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 responses to (37 GAMBAR)Sekitar Majlis Perkahwinan Hanez Suraya & Romie Razin

  1. bella says:

    Suka nau si romiang ni
    Hanez baju nikah ko cntik. nak2 lg part kain..aku suka

    0

    0
  2. hahaha says:

    pengantin lelaki pakai selipar aje….hahahahahahahahahahahahahahaha yg lain mls nak wish…. apa pun prjalanan masih panjang…..

    0

    0
  3. anon says:

    Wish korang cepat cerai je…k baiiii…

    0

    0
  4. miss j says:

    romieang ni senyum terpakse ke ape? mcm plastik !

    0

    0
  5. fariza says:

    Xbaikla doa kn diorg cerai….ko bgus sgt ke ha? Opps…jgn plak ape yg ko ckp tu patah btg idubg ko balik kn kn? Jeles la tu…so nampak sgt la skrg bekas bini dia tu mmg tak berguna

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mak ko yg yg guna sbb lahirkan tenuk mcm ko. Ko nak kutuk ex bini dia pulak pasal apa?? Ke ko pun betina garik suka romen laki org? Bodohh.. Mak ko pun bodoh..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kalau ye pun nak berbalah cuba jangan babit kan mak2.nampak sngt kau ni betina bodoh

        0

        0
        • Anonymous says:

          Aikk marah! Dah liyana manan tu bkn mak org? Bleh plak kene kutuk! Betina sundal je backup si hamez sundal ni, cam ko la anon sundalz bolong! Hahaha

          0

          0
    • miss j says:

      “jgn ape yg ko ckp ni patah blk kene batang idong ko” ko telan blk ayat ko tu.. ko ckp ex wife dier x berguna takut ko lak yg jd xgune..sekian..

      0

      0
      • this says:

        Senang nya cakap ex-wife dia Tak brguna. Orang x pernah rasa memang senang cakap. Aku tengok sendiri macam mana mak aku merana bila perempuan macam hanis ni rampas kebahagiaan kami

        0

        0
        • nor says:

          tiada rampas merampas. jodoh ketentuan allah. ayah awak yg rela berkahwin, tiada paksaan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tiada rampas merampas ye? Abis tu klu membunuh, merogol pun semua ketentuan Allah la ye? Ko ni ikut agama apa? Semua benda nak salahkan tuhan? Ayah dia rela sbb wujudnya pompuan sundal cam ko la..

          0

          0
        • Sundal in denial ke kaw says:

          Ada pksaan atau tiada pksaan, still dikira penyumbang kehancuran rmhtgga org. Laki org kontek, buat la x tau. Suami org tu snyap, x pyh tnye mcm2. Blah terus. Dasar betina, dah sundal dn x tahu diri, adeee je alasan spya dpt didekati suami org. Nmpk babi nmpk tahi, boleh jgk ko ngelak, suami org mgatal x boleh ngelak? Pastu mesti buat2 skill spya di cari.
          Pattern sundal2 ni lbh kurang sama je. Eww ngaku je la sundal……………..

          0

          0
  6. cik annabelle says:

    tahniah..sy pon akn dpt anak tiri nti 2 org..maknye meninggal..syukur dorg leh go on ngn sy..insyaAllah sy akn jd mak yg baik..sbb sy pn xreti nk mrh budak..sy nye mjlis bln 5..doakan kami ye kwn2..hehe

    0

    0
  7. anon says:

    handsome si romie nie …

    0

    0
  8. nenek gayung says:

    slamat pengantin baru la yer..mmg pdan sgt korg brdua ni….sma2 gatai.hahaha.si hanez klu nnti romie dok miang ngn pmpuan lain hg jgn dok meroyan plak yer..

    0

    0
  9. yeke? says:

    ermm apela perasaan liyana manan skang…kesian dia..semoga dia tabah and she deserves someone better..bukan mcm romiang tu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Liyana manan tu dh xde rasa apa. Bknnye hanez ni pompuan pertama yg jd scandal romie ni. Klu aku, mmg tak la nak kawen ngan laki yg simpan pompuan kiri kanan.. Tp bagus la jgk dia kawen,baru la tau nnt langit tinggi rendah. Hahaha

      0

      0
      • Anonymous says:

        Pasti ko ni slh sorang bekas pompuan simpanan si romie tu yg tau beno kan kan kannnnn.. kah kah kahhhh

        0

        0
        • Anonymous says:

          Hahaha.. Biarlaa janji bkn hamez sorg pompuan dia simpan. Hamez bkn tau pun ada org lain yg si romie simpan skarang ni!! dengki keee??? Hahaa

          0

          0
        • Anonymous says:

          Sory bkn bekas k, tapi masih lagi ye.. Jgn jeles anon meroyan gigih membekap. Hahah

          0

          0
  10. pipipiooo says:

    Perempuan yg baik utk lelaki yg baik…

    0

    0
  11. fiza says:

    Tahniah… semoga kekal ke akhir hayat… lupakan kisah lama… mulakan hidup baru… yg jahat x selamanya jahat… yg baik blm tentu baik selamanya…

    Doakan yg baik2 je utk dorang… mungkin lepas ni liyana jumpa jodoh yg lebih baik dari romie… saat tu liyana akan rasa syukur sgt dgn ape yg terjadi…. korang yg lain terima je la pilihan dorang ni…. (ade plak yg kata aki poyo jap lg) :P

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Muka siHamis ni DLM tv pun nampak mengerutu. Padan muka kau Romiang. Cepat2 bcerai…Cantik lagi so LiyAna

    0

    0
    • fafa says:

      btol2, muka hs tu nampak sgt tak ori hidung n mulut letsk filler, kalu ex wife romiang buat recontruct mcm sundal tu confirm lg cun

      0

      0
  13. abcdef says:

    You’ve won….congrats!!

    0

    0
  14. rantai leher uols ko ado??? says:

    i nak tengok rantai leher chopard

    0

    0
  15. amoi says:

    di sebalik kegembiraan mereka ada hati yang sedang terluka

    0

    0
  16. nana says:

    Mungkin liyana lebih bahagia skg

    0

    0
  17. inspektor sahaab says:

    Satu je aku suka psl hanez iaitu warna kulit dia yg putih berseri. Yg lain2 no komen.

    0

    0
  18. antihanezsuraya says:

    Semoga hanez lepas ni eksiden muka jdk buruk. romiang tu bangkrap and muflis. pui!

    0

    0
    • Anonymous says:

      mcmana plk klo tba2 lps ni klrga ko sndiri yg eksiden? sbb hanez tak buat salah dgn ko. apa plk nak kna sumpahan ko? ko kan bukan “org yg teraniaya”

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hanez buat salah dgn liayana, padan la muka kena sumpah dgn org ramai. Ko emo nape? Bkn org sumpah ko pun??

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku tak emo. aku cuma heran. bila ko nak mengata org, simpan sedikit peringatan utk diri sendiri. cuba bygkn sumpahan ko tu klo tjadi kat diri sendiri. berat sumpahan ko tu dik…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Pe kata ko nasihat si sundal tu jgn menyundal ngan laki org, berzina ngan laki org. Cuba bayangkan klu org berzina ngan laki ko? Simpan sikit peringatan ko kat org. Kalau jadi kat ko baru la ko meroyan.. Lain la klu pun sama sundal mcm pompuan nih.. Hahaha.. Poyo sgt nak backup!! Ko dpt ape jd pencacai si hamiz ni??

          0

          0
    • Liza says:

      banyak sangat tengok akasia dan sinetron indon ko ni…
      hahaha

      0

      0
  19. shiro says:

    Berkat ke hubungan yang dibina atas derita insan lain. Mungkin ex wife dah tak fikir pasal ni tapi luka dihati sapa tahu. Bertahun berdiri dibelakang suami datang seorang semua hancur berkecai. Rela ke seorang ibu tengok anak2 teman ddy diaorg pg menikah? Hmm kifarah masing akan datang jugak

    0

    0
  20. nurhardya says:

    Hidup bagaikan roda mmg trnyata betul..adakalanya di ats mmg kita akan mudah lupa..sbg manusia mmg kita patut doakan yg terbaik utk dia..smuga kak liyana sbg org yg teraniaya doanya termakbul dan menemui bahagia..dekatkan hati pada Ilahi smuga mnjadi hamba yg berjaya setelah ujian berat menimpa..Allah bersama2 akak..buat hanez pulak..sy xmampu doa kalian berpisah namun jgn kalian takbur dgn apa kalian dpt sekarang kerana Allah Maha Melihat..dunia ni mmg pinjaman semata..bila2 masa Allah bole ambik balik tau..

    0

    0
  21. ismaiza says:

    betina celaka & jantan durjana

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko betina jenis apa plk?

      0

      0
      • kikilala says:

        sonok baca org yg ngutuk macm2 tu..
        tapi nak tnya,, org yg ngutuk tu dh kawin ke belom?
        takot tetiba satu masa nnti yang dok kutuk hanez mcm2 tu bercinta dgn laki org plakkk.. br tahu penangan cinta dengan laki org mcm ne langit tinggi ke rendah.. pastuu yang jantan dok ngutuk hanez ni udah2 leee.. hangpa tu pon bkn hebat sangat pon kang angau plak dgn bini orang baru tauuu…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Aku rs yg mengutuk ni semua dh kawen. Yg belum kawen yg ade potensi jd pemusnah rumahtangga org ni xde hal sgt… Gigih sgt nak backup si perampas nii!! Bodo x bertempat.. Hahaha

          0

          0
  22. t-ara says:

    cantik hanez ms berinai sbb x mekap sgt.. tahniah. moga tabah mengharungi alam berumahtangga. baju pengantin mmg cantik

    0

    0
  23. bang kok says:

    Gambar anak tiri paksa cium pipi mak tiri tu aku tak pekenan. Si Hamis..eh Hanis buat endah tak endah saja…tak ada nak tunjuk minat kat budak tu..asal muka dia cantik senyum lebar kat kamera dah cukup. Jangan nanti depan Romi bukan main manis kat anak2 tu tapi belakang Romi buat dek je…main jeliak kan mata kat budak2 tu! Especially yg kecik kiut miut macam muka x-wife nya.

    0

    0
  24. amoera says:

    Semak lah nak melalak bagai konon terharu. Padahal sebelum kahwin pun usung ke sana sini mcm laki bini. Trust me. This son of bitch is destined to be w this whore.

    0

    0
  25. linda says:

    seronoknya jadi perampas kat mesia ni. dh lah rampas laki orang boleh plak but majlis grand2…tkpe…what goes around comes around… welcome to the ‘waiting for karma club’..!!

    0

    0
    • kikilala says:

      jangan plak satu masa nanti ko jadi perampas dan pemusnah rumah tangga org plak… cakap org pandai.. tulis tu kadang2 beringat sikit takot ko tu yag masuk ‘KARMA CLUB’

      0

      0
  26. Anonymous says:

    Well they are meant for one another coz i don’t think other man would want her as his wife similarly no other woman would have want romie as her husband…

    0

    0
  27. mushroom says:

    blh ke bhgia klu dh hancurkn rmhtgga org..huhu..in sha Allah roda tetap berpusing..

    0

    0
  28. Bio le says:

    malas le nk komen lebih2…dia orang dh bernikah pn…wlpn aku x berapa minat dia org berdua ni..tpi aku doakan dia org bahagia hingga ke janah…aminnn…

    0

    0
  29. AtieA says:

    Cantiknye baju..
    Semoga bahagia.

    0

    0
  30. Biskut says:

    dlm certain gmbr ni aku tgk rupa hanez cam patung annabelle….menakutkan….

    0

    0
  31. zZzzzz says:

    adoi belatuk sgtt hidung hanez nih. and ms nikah tu mcm pocong je pakai tudung camtu. oppsss

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Jap.. masa diorang pegi bercuti luar negara, korang kutuk ckp buat maksiat bagai kan? Skrg mereka dah kawin untuk menghalalkan apa yg korang ckp maksiat dulu pun kena kutuk? Apa yg engkorang nk sbnrnye ni? Nk liyana berbaik smula dgn romie? Aku tak rasa dua2 pihak pun nk. Mcm ni la, kawin cerai rumah tangga ni senario biasa sbnrnye berlaku dlm masyarakat kita cumanya yg membezakan hal romie-hanez dgn org biasa adalah kerana si hanez adalah retis. Kita nk yg terbaik utk semua tp yg terbaik pd pandangan mata kita tak semestinye terbaik pd individu yg terlibat sbb kita bukannya berada di posisi mereka. Skrg yg haram dulu dah jd halal. Aku doakn masjid yg baru dibina semoga berkekalan dan liyana, u deserve a lot better guy. Sekurangnya dari perkahwinan terdahulu ko dpt cahaya mata yg sgt comel dan sempurna fizikal..

    0

    0
  33. kak bedah the original says:

    Romie blom pape dh ngandung..isk
    Xnk sumpah seranah cuma nk ucap semoga berbahagia n sayangilah anak tiri tu cm anak sendiri

    0

    0
  34. makaronah says:

    lihatlah ibu n bapa hanez maka begitulah bentuk asal hidung si hanez. kbai

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tak jugak.. Tak semestinye anak akan ikut rupa atau ciri fizikal mak ayah sbb ada juga yg akan ikut datuk nenek mereka.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Adoiii ko tgk je la kat youtube cerita ezora yg si hamiz ni belakon ngan fazura. Mmg hidung dia lain kot! Bentuk muka pun lain. Banyak sgt surgery muka pompuan ni. Ye lahh klu muka bulat cam doremon mcm dulu, xde la dapat kawen ngan laki org, kaya plak tu.. Ko ingat dia xde taste nak cari yg sengkek.. Hahaha

        0

        0
        • Anonymous says:

          Gigih btol ko mengutuk org.. camne kalo org ckp ank ko buat plastik surgery gak walhal tak. Sadis btol…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Lagi gigih ko membekap!! Hahaha!! Dah mmg dia buat surgeri muka, yg ko nak deny sgt ke? Ko mak hamiz bacin ni ke?? Hahaha.. Jgn laa nak in denial sgt, muka plastik, alter sana sini dam mcm bapok siam. Mengaku je la, kan senang..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Dah la dulu itam, skarang putih, takkan pakai qu puteh kot!! Beruk makyeh cam ko je pecaya. Mcm ko percaya michael jackson putih sbb natural effect! Hahahah

          0

          0
  35. reen says:

    Saya sendiri penah merasa betapa peritnya rumah tangga di kacau dan di ganggu oleh org ketiga..terasa perit sgt2…alasannya saja nak merasa kawen 2…tp alhamdulillah berkat kesabaran saya,..tak nak cepat melenting..tak nak cpt marah…sy guna pendekatan psycho…dan kini suami dah mula sedar siapa sebenar intan dan kaca…dan alhamdulillah suami sering mengatakan betapa dia menyesal curang pada saya dulu…sehingga kini walaupun hampir setahun kejadian tu..ati yg terluka ni mmg hanya tinggal parut..tp tetap akan kekal sebagai parut smpai la bila2…

    pesanan saya…buat kaum wanita…jgn la lukai perasaan wanita lain kecuali sudah terang yang isterinya adalah seorg isteri derhaka..seorg isteri yang kurang ajar pada suaminya….sbb karma ni kuat…jika tak terkena pada anda…akan terkena pada anak2 atau cucu cicit kita nnt..

    dan pada isteri…jgn cpt melenting..jgn mudah marah…muhasabah diri…marah dan melenting tu amalan syaitan dan Allah takkan tolong org yang ikut amalam syaitan ni…berlembut la walau hati terluka..senyum la walau hati menangis..kerana jika jodoh kita masih kuat…si suami akan nampak kita lah isteri syurganya…

    0

    0
  36. mamijarum says:

    Alhamdulillah…..tahniah. Semoga menjadi isteri dan ibu mithali….serta suami mithali……..

    0

    0
  37. karma says:

    Kalau si romi tu mati bini, tak salah nak kawin lagi. Masalahnya, si romiang tu tinggalkan bini untuk bersama pompuan lain. Jahat betul dia tu. Apa tujuan diaorang xpose anak-anak Liyana? Tak kesian ker dengan Liyana? Nak tunjuk yang HS adalah ibu tiri yang baik? Plzlaaa.. budak-budak bukannya tau apa2. Bagi mainan, bawa diaorang jalan, sukalah dia orang kat kita. Betul tak? HS kena tahu, kalau dia orang dh besar nanti, diaorang tahu kisah bapa dia orang tgglkan ibu kerana pompuan tu, ko orang rasa anak2 Liyana boleh terima tak??

    0

    0
  38. ANONYMOUS CUTE says:

    BORING~~~~~~~

    0

    0
  39. Anonymous says:

    bole geng dgn fasha sandha….. few years nnti org lupa laa gelaran perampas nii… nnti hanez suraya nii dpt anak…. sure melambung org puji lerrr cute bagai mcm org puji2 fasha skrg

    0

    0
  40. senah sebelah rumah says:

    macam mak tiri cinderella make up si hanez ni..mmg in character ke cmne ni?btw,,congrats…semoga kehidupan bertambah baik..walaupun aku xsuka ko..hahahaha

    0

    0
  41. manusia ni kalau tak orang memang tak best .

    0

    0
  42. manusia ni kalau tak mengata orang memang tak best.jagalah diri masing masing.kena atas kepala diri sendiri baru tau…

    0

    0
  43. sayangilah diri anda daripada menjaga tepi kain orang …APA yg anda dapat…dosa semata.mata…manusia memang pernah tak suka tengok org senang.

    0

    0