Written by AbangNara | December 31st, 2012

Tiada yang lebih indah daripada menatap saat-saat bahagia Apek dan Leuniey dengan melihat sendiri bidikan gambar yang cantik menawan oleh The Photolicious. Abang Nara pasti ramai yang tak puas melihat gambar-gambar sekitar majlis pernikahan pengantin baru kita ini.

gambar kahwin apek dan leuniey

Jutaan tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan kepada Apek dan Leuniey atas perkahwinan mereka. Untuk anda yang tidak tahu, Apek dan Leuniey mula berkenalan selepas masing-masing membintangi iklan minyak wangi SimplySiti. Semoga ikatan perkahwinan yang dibina ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar kahwin apek dan leuniey

33 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada The Photolicious yang sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini. Sila LIKE Facebook The Photolicous sebagai tanda terima kasih anda.

gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey
gambar kahwin apek dan leuniey

46 responses to (35 GAMBAR)Majlis Pernikahan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

  1. normi says:

    tahniah apex 7 liuniey..:)

    0

    0
  2. Oklah tu............ says:

    ada lagi…..semoga berbahagialh hingga keakhir hayat dn disyurga ya……

    0

    0
  3. Anonymous says:

    leuniey memg cantik kalau bertudung…..

    0

    0
  4. sengal.. says:

    cute giler….tahniah……………..

    0

    0
  5. ct says:

    cutenya ni mempelai..congrats

    0

    0
  6. Kiah Tak Berape Propa says:

    Ontonglar….

    0

    0
  7. Defa says:

    Tahniah……

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cantik n manis btl leuniey ni bertudung…artis y cantik bila bertudung n bila la dia org ni nk bertudung ye..mcm fathia..lofa..fazura..anzalna.. n nora danish….suka tengok dia org ni berlakon kalau bertudung…cantikkk…

    0

    0
  9. OBSERVER says:

    APEK HAS VERY BAD DENTITION. MUNGKIN DIA PATUT SORT OUT GIGI DIA DULU. DUIT KAN BANYAK. HE’S DAMN UGLY WHEN HE SMILES. APEK, THOSE TEETHSETS ARE JUST HORRIBLE AND SANGAT BURUK!!!!!!!

    0

    0
  10. Yang Concern says:

    Abg Nara. majlis ni dah berlangsung pada 28/Dec/12. Smp arini abg nara masih x sudah2 upload cerita n gambar nikah. walhal blogger laen dah cerita pasal resepsi dah.
    sy suka baca blog abg nara ni.. tp skrg ni rase story pon dah lambat la. back dated and terlalu fokus. mgkn mmg ni konsep abg nara kot. anyway sejak 3 4 bulan ni sy dah start turn to other blooger to baca on selebriti world.

    cume memberi pendapat.

    0

    0
  11. naima says:

    wah..mak ngan ayah apek ensem n cantik…..

    0

    0
    • Rizar says:

      rasa yang ko ckp tu mak ngan ayah Leuniey la…

      0

      0
      • Anonymous says:

        hahaha…
        mak ngan ayah luniey memang cantikkan..nampak bahagia jer muka mereka.. mesti apek pun bahagia lepas kawen ngan luniey

        0

        0
      • joyah says:

        die perli je tu..apek cam x belikan mak ayah die bj yg cantek je…sian ngok mak ayah apek…mak ayah leuniey je yg over…

        0

        0
        • hantu gigi says:

          ermmm… tp kan. knp asyik gmbr mak ayah lueniey jeee… jarang sgt upload gmbr mak ayah apex. dlm insta2 org lain pun, asyik gambar mak ayah lueniey. msk majalah yg cover apek n lueniey pn, tiba2 tselit gambar mak ayah lueniey lg. insta apex sndri xde plak nmpk gmbr mak ayah dia sndri, yg ada mak ayah lueniey lg. nape pex ?? mak ko ttp mak ko, syurga ttp d bwh tapak kaki mak ko, bukan tapak kaki mak mertua.. hhmmmm

          0

          0
  12. yang concern says:

    Abg nara, story abg nara slow la berbanding blogger laen. Org semua dah melangkah ke resepsi. abg nara masih dengan majlis nikah. ari sy bukak blog abg nara tp story same je msh belum berganjak.
    mmg sejak 3 4 5 6 bulan ni abg nara punya story movement agak slow la..

    hanya memberi pendapat…

    0

    0
    • erin says:

      tp aku tetap buka blog nara sebab seng… rotikaya agak susah bla nak tgok gambar,,, cer bg nama blog lain… bleh aku nak bertukar arah jgak… hehe

      0

      0
  13. kak Nera says:

    Perut kedut seribu..

    0

    0
  14. SHA says:

    tak la…diaorg dah kapel lama la…si leuniey tu putus tunang sebab nakkan apek ni ler… masa member kawen hari tu amek si leuniey ni jd mak andam..rancak duk sms ngan apek ni…

    0

    0
  15. Senyum says:

    Hehehe. Jangan cepat jemu macam sebelum ni sudah yak Apek..

    0

    0
  16. cikebum cikebum says:

    Semoga mendapat barokah..

    0

    0
  17. conan says:

    yang paling penting sekali, dia mesti wangi

    0

    0
  18. Saja says:

    Eh..apa pasal ha skg d BN ada pengomen y bodoh namanya tom jerry…

    0

    0
    • tom jerry says:

      ala anonymous ko x payah r nk tukar2 name acah2 nk hentam aku kononn…puiii…!
      SEDIH aku tngok ko nih….

      0

      0
      • Anonymous says:

        “SEDIH aku tngok ko nih…. ” ngko nampak ke si Saja tu? Penyakit kejiwaan tol lah ngko ni. Ngko ni patut tanya doktor sakit jiwa kenapa ngko tak leh tgk nama Anonymous.

        0

        0
  19. apex n liueny best ! says:

    aku rasa yg komen hentam2 ni mesti si jejari runcing. ahahaaaaa

    0

    0
  20. lollyta says:

    ” Apek dan Leuniey mula berkenalan selepas masing-masing membintangi iklan minyak wangi SimplySiti” iyekerrrr???

    agak2 luniey pakai produk simplisity tak time nikah nih. hehehehe..
    cantik gila baju ezuwan ismail nih buat. i loikeee

    0

    0
  21. Reen says:

    Sarung cincin/batal air sembahyang….padahal air sembahyang dh batal coz bersentuhan dgn jurumekap lelaki…org biasa blh pula cari jurumekap perempuan

    0

    0
  22. adaakukesah says:

    hmmm…tak bkenan la dgn warna lipstick tue…xtak boleh ke pakai warna yg terang sedikit dari warna kulit….macam pucat je warnanye….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    nampak sangat keluarga apek dipinggirkan..ce tengok mane ade gmbr mak ayah and family dia yang betul2 ade special shot, kalo ade pon 2 keping je, tupon ayah apek jer…tu pon nampak badan sparuh jer…bukan full potrait…semuanye keluarge mek luni nih yang lebih2…Ingat apek, syurga tu di bwh telapak kaki ibu!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    tu gambar si bawak mempelai tu bukan si shamsidar bini azmin ali ke?
    ada apa2 kaitan ek si liueniy ni dgn shamsidar?? geng kaya2 semua lol..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    APEK PAKAI INAI KAT TIGA JARI EAA?????HMMM…BERDOSA TU TAU SEBAB INAI HANYA PERHIASAN UNTUK WANITA SAHAJA…IKOT ADAT YG AK BETOL GINI,..NIK AZIZ TAK TEGUR KER??

    0

    0
  26. Concetta says:

    Great post. I am going through some of these issues
    as well..

    0

    0
  27. putihkaseh says:

    Tahniah apek n leuniey, semoga kekal hingga ujung nyawa, sama cantik n sama padan … a’ah lah tu kan shamsidar bini azmin, saudara ke? Cantik jugak si samsidar ni, patut lah si polan tu suka, tgk kak wan sejuk jer …… he he he …….

    0

    0