Written by Bella | November 23rd, 2015

Sah bergelar isteri pada  20 November lepas, pasangan Shukri Yahaya dan Tya Adnan telah melangsungkan majlis resepsi mereka di A- Park,  Kampung Pulau Meranti, Puchong pada Sabtu lepas.

Mengenakan busana berwarna putih Shukri dan Tya cukup kacak dan cantik.

Sebelum berbulan madu, Shukri ada menyatakan hasrat beliau untuk membawa isterinya mengerjakan ibadah Umrah.

Sebelum pergi berbulan ma­du, kalau boleh saya mahu bawa Tya ke Mekah terlebih dahulu. Ini memang sudah direncanakan awal. Bagaimanapun, belum ada tarikh tertentu ditetapkan kerana jadual lakonan saya penuh sehingga ke hujung tahun. Mungkin awal 2016 baru dapat memilih tarikh bersesuaian.

Tahniah kami ucapkan kepada Shukri Yahaya dan Tya Adnan, semoga anda melayari bahtera rumah tangga dengan penuh rasa kasih sayang dan kebahagiaan. InshaAllah.

Berikut kami kongsikan 34 foto sewaktu majlis persandingan pasangan sama cantik sama padan ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto:  Amir Naufal Photography

11 responses to (34 FOTO) Majlis Persandingan Shukri Yahaya Dan Tya Adnan

  1. cek mek molek says:

    kosong je… mane semua pengomen????

    0

    0
  2. bintang hati says:

    comey ..sama padan. semoga perkahwinan bahagia sehingga akhir hayat. :-)

    0

    0
  3. nrmr says:

    nikah dah comey pkai tudung…skali sanding hilang tudung..sayang seribu kali sayang…

    0

    0
  4. Ubi Kayu says:

    huhuhu…x boleh terima shukri yahaya dh kwin

    0

    0
  5. yd says:

    kenapa x shave?? nmpk cm serabai skit..emm. anyway, barakallahulakuma.. till jannah Amin

    0

    0
  6. gg says:

    shukri looks a little bit of tiredd

    0

    0
  7. minah jambu says:

    sweet..! tapi ingattt u jangan control sangat u punye laki u shukri untok berlakonnn ok..control dia punye duit boleh tapi jangan control untok berlakon ok..kite2 semua maseh nk tonton dia punye lakonan..lov uuu…

    0

    0
  8. apasajalah says:

    tak suka tengok makeup si isteri, tak naik seri pengantin. warnanya pun pucat, kenapalah tukang makeup nya ni…kasian tengok muka pengantinnya..syukri still hensem.

    0

    0
    • Anonymous says:

      takpayah makeup tebal2 atau bulu mata tebal2 la..org dah cantik tak perlu makeup over..this one looks fine to me..simple and natural..

      0

      0
  9. ada aku kesah says:

    suka la wedding depa. baju pompuan pun simple je takde veil leret2 hehe baju tu pun takde la seksi ke apa okay la. semoga bahagia hingga dan kekal ke akhir hayat insyaAllah.

    0

    0
  10. putihgebu says:

    SEMUA PUTIH.. HAMBAR

    0

    0