Written by serenity | June 11th, 2013

Jumaat lepas pasangan Beego dan Linda Hashim telah selamat bergelar suami isteri. Walaupun diselubungi kontroversi kerana kes Beego ditangkap khalwat dan masih dalam perbicaraan, majlis berlangsung dalam suasana meriah. Pasangan ini khabarnya akan berbulan madu di Bali dan Taiwan tidak lama lagi.


Set gambar yang cantik ini ialah hasil bidikan Ryaniez Moments Photography. Lagi 31 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Siri Semarak Bangsawan 2013 kembali dengan pementasan “Putera Salang Ur” pada 14 hingga 16 Jun 2013 (Jumaat, Sabtu dan Ahad) di Panggung Bandaraya, Jalan Raja, Kuala Lumpur.


Tiket berharga RM 5 boleh ditempah melalui nombor telefon 03-2614 8262 manakala tiket premier berharga RM 50 menjanjikan kepuasan menonton optimum (tempat duduk terhad di aras atas dan makan malam disediakan). Jom tengok ramai-ramai!































Baca Yang Ini Pulak:-

61 responses to (33 GAMBAR)Foto Pernikahan Beego Dan Linda Hashim Dari Ryaniez Moments

  1. makcik says:

    cantiknya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Apa la yang best sangat di Bali sampai suka sangat honeymoon sana.. Sesak panas lemas pollution. Baik g Japan.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 24
      • amoi says:

        Apesal laa aku tgk si beego tu senyum nak xnak je! x reti senyum ke ape???binik dah lawa senyum, spoil plak si laki senyum ketat! haih…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
        • Dia risau pasal kes dia khalwat tu kot.

          New Entry “5 Tips Tanda Awal Kehamilan”

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Ros vs Mah says:

          muka ketat???….atas katil nanti pasti tersenyum ria sebab semua urat saraf zahir dan batin kendur. ko apa tau?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
        • Propaganza Verdict says:

          Cantik !!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          LEBIH CANTIK DARI MAKEUP WEDDING …..LISA SURIHANI YG PALING OPPPPSSSSSSS. WEDDING OF THE YEAR KONON. BUAT HABIS DUIT JE !!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
        • pe citer bai says:

          sudah2 lah citer pasal beego. farid kamil ada kontroversi baru pulak nih – tak ngam dengan mak mertua a.k.a mak diana ke apa? tak habis2 kontroversi yg sorang ni. nara, apehal lembap sgt update blog?? pe citer bro? amik la maid sorang, kata sebulan duit nuffnang banyak mashuuuk.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • CT Liza Taraudin says:

        Korang pergi tempat Kuta. Memang la sesak lagi sangkak.

        Sesak kat Bali utk org tak berduit Tipah hoi. Cuba pergi Nusa Dua, Jimbaran, Ubud, Four Seasons atau W hotel macam I ni.

        Walaupun laki I tua bangka, I tetap kelas kan, nok?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • Izara fan no 1 says:

          walaupun tak wedding of the year….amat sweet dan vasssssss wedding ini. makeup pun cantik. tak mcm makeup Neelofa…

          Kahahhaahahahaha…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
        • Standing Ovation Tahniah !!!!!!! says:

          Perfect wedding ni, tak membazir. Tak perlu sponsor2 menagih sedekah dan masuk TV.

          10 out of 10 Stars.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
        • skylar says:

          betol3

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        bali tu dekat sikittttttttttttt tau takkkkkkkkkkkkk …sedangkn orang Amarica yg jaoh2 tu datang kt bali hlday. kalau panas pakai baju yg tipis2 la ..n kalau panas jugak senang cerite masok aje kt bilek airkon …apeeeee yg nk di susah kn sangat !!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • Ritu vs Aya says:

        Selamat Pengantin Baru dan semoga cepat2 dpt baby ok. Cuba amek tips2 berguna dr Fasha Sandha dan Diana Danielle

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Keenah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
  2. Anonymous says:

    cantik linda nie…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  3. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 33
    • Rin says:

      hAHAHAH..aku xsuka komen ko ni tapi aku rasa lucu sgt lbh2 lg part langsuir tu…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
      • Kodok says:

        yg penting…dia cantik! ko cantik sangat ke pondan? sakit hati sebab ko tak cukup hormon. mat rempit kalu nampak ko pon, belom tentu nak rogol ko. siap kena ludah lagi….alahai…kesian pondan azab tangan cam jamban nehhh. sudah…!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Cermin Hidup says:

        memang komen kaki dengki..mana nampak rambut Joyah hoi? kalau dah bodoh tu..mengaku aja bodoh. kesian manusia hati busuk. sebusuk nanah.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Choi Pondan Tangan Loji Komen says:

      ko mekap cantik ke, ha monyet? mekap badut kat zoo negara pun ko tak lepas nak..ada hati nak komen mekap orang plak? ko tu layak mekap GRO dan perempuan simpanan Datuk2 je.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • BUNKFACE NO.1 says:

      anon 9:21 a.m…aku tengok linda masa majlis resepsi tu cantik jer, aku rasa yg tak cantiknya HATI kau tu..ada problem skit

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        betol kau cakap tu minah jambu stujuuuuuuu la sangat2 hehe…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. saliza says:

    alhamdullillah.. semoga kekal kebahagiaan mu berdua… amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  5. cik teratai says:

    cantek inai die.. i like!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  6. pah bedah says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  7. akuChantek says:

    Ntah ekk…gmbo nie yg wt nmpk seri kot…
    Klu depan2 oke2 la…
    Byk sgt yg kawen… gudd2…
    Woot-woot.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. brutal mom says:

    harap beego akan menghargai org yg benar2 mencintai dan mempercayainye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  9. miss kiah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 21
    • Aku yg paling Vogue says:

      ……mata lembu tu Opah ko kawin dulu nok. maklum la kan, Tok Wan ko pengembala lembu, tenuk dan biri-biri.

      Next please ????

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
      • tine lavinda says:

        seriously sgt teruk komen berunsur “kutukan” di blog ni. for me, the wedding pics sgt cantik. n they looks happy. dorg dah sah kawen di sisi agama korang kan? ada gak memperkitaikan about their looks, baju, their make up. n benda2 merepek yg mmg xde kena menghena dgn hidup korng pun. Im not malay but i dont bash malay celebrities like u malays fan did! bagi malu kaum je korg!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          Tine lavinda – just for fun, you care you dumb, 2013 and masih Ada orang yang serious camni. Bosan hidup kalo ko jadi awek aku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
        • tine lavinda says:

          For fun huh? dah xde cara lain to cheer up ur life is it? just wondering, how u guys think it “fun’ to mock/insult others. agama mane yg ajar erkk. opps..i rest my case. @ im not malay, and not muslim either. korg suka panggil kafir kan. sekafir2 ktorg,xde la ktorg mulut busuk mngutuk org . enjoy ur life yo! kbye

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • skylar says:

          nice tine lavinda

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      helo miss kiah ! kau ni apesal cakap make dia macm pelacor ! n mate dia mcm mate lembu ! kau ni bekas mateair beego ke dulu? kalau dia tk pakai tudong pn tu dia pnye passal lah !! yg kau sakit hati sangat tu aesal !! dh gila nk mampos ke pe !!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    Sungguh cantik menawan Linda time nikah ni..sejuk mata mmndg, btl2 naik seri pengantin TAPI majlis resepsi ke LAUT la Linda…syg sekali!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  11. Anonymous says:

    Majlis resepsi Linda & Beego is ooops celebrity wedding 2013..x kena langsung dari rambut,pakaian,mata,possing…OMG fashion police!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  12. kambing gurun says:

    saya ada dengar lelaki memakai inai hukumnya haram.. betulkan saya jika saya salah..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • OMG says:

      kau ni tahu baca blog gosip jer.
      cuba la sekali sekala belek laman web e-fatwa pulak.
      fatwa pasal pemakaian inai utk org lelaki dah lama ada.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. fyna says:

    selamat pengantin baru dan berbahagia hingga akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. gadis simpati says:

    suka tgk linda and beggo,pasangan yg serasi….semoga kekal ke akhry hyt.tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. Prince Noob says:

    nara, aku baru baca kat paper kereta bmw ko kena rembat. sorry to hear that. aku harap dpt jumpa balik kereta tu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  16. maya meira leyana says:

    smlm jln2 cr mkn kt klcc trserempak gn c linda nih mmg gojes lawa cme rndh sket dr aku xp bknla kategori katik xp dy sorg je bego xde pon..off topic jap tkziah abg nara psl khilangn kete tu hopen dpt ketemu blk bmw tu..klo aku maunye nangesss,mmbe ak pjm viva aku yg kcik xbg taw pon aku da mraung bkn pe ngatkn kne curi…tu jela yg mmpoo sbg gadis bujang dn mseh blaja kt kolej,nk pki bmw xmmpoo lg..hukhuk…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. tine lavinda says:

    seriously sgt teruk komen berunsur “kutukan” di blog ni. for me, the wedding pics sgt cantik. n they looks happy. dorg dah sah kawen di sisi agama korang kan? ada gak memperkitaikan about their looks, baju, their make up. n benda2 merepek yg mmg xde kena menghena dgn hidup korng pun. Im not malay but i dont bash malay celebrities like u malays fan did! bagi malu kaum je korg!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. cik ungu purple says:

    mabruk beego dan linda…smge berkekalan till jannah

    p/s : sudah2 la kowg nk kutuk sana sini…dowg da sah kn..cer la doa yg baik2..ney x,asek nk bdebat sesama sniri..pe yg kowg dpt?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. Saja says:

    masa majlis nikah memg cantik pic dia org..tpi masa pic repsesi aku terkejut beruk tengok make up linda..mata dia ngan kontex line y x kena..rambut dia mengerbang dh mcm hantu mak limah..aduhaiiii…x kena langsung …kalau dia wat simple2 mesti cantik sb linda ni memg dh cantik orgnya…tpi masih ok lagi la berbanding kawinnya memey n eizlyn y ke laut tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. jaja says:

    Kereta BMW Abang Nara kena rompak… tengok Sinar… sila bantu cari kereta tersebut… :) …. serius…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • makcik says:

      aah….dlm mynewshub pun ada bgtau yg keta nara ke curik…nasib anak bini suma selamat,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      ye ke ! kalau gitu bang nara nk kena jumpa nujum pak belalang la kalau dia nk tau kereta dia ada kt mana…nanti minah jambu panggil ye harap bersabar > Belalang oooooooooooooooooo belalang mana kau ? kereta bang nara ni orang dh bawak lari tolong cari kn kereta dia belalang boleh? ok bang n peminat2 semua harap bersabar ye minah jambu dh panggil kn belalang n mari kite sama2 berdoa agar kereta bang nara cepat2 di temui

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        kenape tkde kaler pulak minah jambu nye komen yg kt atas ni? minah jambu tersalah tekan ke ni? mungkin jugak eh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jadung madu says:

    oo..linda namanya..selama ni saya panggil dia adik gigi cantik..hehe
    suaminya pulak mmg tak kenal..apapun, tahniah pada pasangan ni..selamat pengantin baru..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kak Ton says:

    tak payah nak gaduh2 majlis resepsi dia cantik atau ke laut..kita tunggu la gamba dr official photog dia..yg keluar kat blog2 tu gambar low kualiti direct flash..meme lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Anonymous says:

    To Saja…kontex line?… hahahaa… contact lens la… tu la nak kutuk orang sangat… konon omputih sangat la tu…. hhahaha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. Linda says:

    Awat beego pakai rantai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • OMG says:

      pengantin lelaki lain pun kawen pkai “rantai”.
      “rantai” yg lagi besar.
      yg ada kerongsang 3 bijik tersusun tu.
      apa masalahnya?
      taknak tanya AWAT BEEGO PAKAI KERONGSANG KAT SONGKOK?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. mizz says:

    semoga berkekalan…
    sht sweet both of you…
    baju pengantin prmpuan cantikknyaa…
    bilalah nak kawen ni..ehem…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. hamba allah says:

    tahniah.. smoga perkahwinan linda dan beego kekal bahagia hingga akhir hayat.. dan dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah.. amin..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0